V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina juuj tak sa tesim a ty sa hlavne setriii prosim taaaa
@ajajaj00
@sara34valentina baby zacinam spinit ☹
Zajtra bude isto 1.DC ☹ ☹
@nicolettka2126 ach nieeee do p.....sakra
@nicolettka2126 nemoze to byt zase to uhniezdovanie u teba???? 😖
@sara34valentina vobec neviem uz aj ďalšie dve baby mi to pisali..uvidime co bude zajtra neostava mi ine nez cakat :-/
@nicolettka2126 tak čakáme s Tebou 🙂
@nicolettka2126 ajooj
no ako? Rozbehla sa?
@evi789 pomalicky ale isto sa rozbieha bohuzial :-/
@nicolettka2126 oje ale ducha si tam mala sakra 😖 zajtra napis ci mas riadnu ms 🙄 sakra ja tam vidim ducha na prvom teste ! do riti
@sara34valentina uz teraz je kazdou hodinkou o cosi sil ejsia takze do zajtra bude riadna na sto percent...este zmeriam posledny raz teplotu ppdla nej to bude uplne jasne. ..
@nicolettka2126 mrzi ma to 🙄
@sara34valentina aj mna zlatko a velmi...uz rezignujem...nesledujem odteraz ale ze vobec nic...ani DC ani plodne dni ani ovulku nic...iba sa budeme schuti milovat a hotovo....raz to musi vyjst predsa. .
Dobré ránečko
@nicolettka2126 čo máš nové ?
@rula ahoj rulik 🙂 ty mas čo nove 😅
@nicolettka2126 zlatinko to je spravny pristup,aj ja ho praktizujem, hlavne nestresuj, si ešte mladunka, ani sa nenazdaš a budeš maminka 😉
@nicolettka2126 drz sa. Nevzdavaj to ❤
Baby spferujem momentálne tskze len tak na rychlo sa hlasim ze dosla ms riadne
@nicolettka2126 svinucha mrcha .................... co tie testy potom? uz nechapem, asi to tak ma byt.... dufam ti rychlo bezbolestne zbehne a ako pises milujte sa ked je chut a podari sa, ja som sa ten 4mes nepozorovala, mali sme ine veci na plane, a drahy sa balil vtedy na tu dlhu cestu a sme kadeco vybavovali, ja vtedy len jeden test urobila, lebo sme sa vtedy 4dni nemilovali a mala som chut , bolo to take super ani som mu o testiku nepovedala............myslela som si ze uz je ovu prec a trafili sme sa 😅 ten mesiac som fakt na to nemyslela, ale na druhej strane som ovulovala z laveho vajecnika (podla bolesti) a z neho len 2x rocne ovulujem a mozno sa aj preto podarilo ♥ vies ono nie kazdy mes zena moze otehotniet aj ked ovuluje, vajicko nemusi byt zdrave , velke, atd....... alebo nepukne z folikulu.. je vela faktorov, ale ako pises, treba to nechat na prirodu a Boha ♥
Ahojte dievčence, tak ako ste na tom? Neuverite, ale nám sa to podarilo v auguste (až v auguste ) no dnes som v 10tt... No aby som to nemala take ľahké, tak po spineniu v 6tt a nemocnici má teraz trápi hrozný ekzem... Ako ste na tom vy?
@lusswinki ahoj, nam sa podarilo na 4pokus ♥mrzi ma, ze si musela stravit cas aj v nemocnici, aky ekzem mas?
Ja som na tom tak, ze ja som si presla len zapalom, ale ten po 4-6dnoch zmizol 😉 citim sa dobre, uz aj unava trosku presla, prve tyzden som bola moc unavena 😀 inak sa citim dobre, len spavam tak, ze jednu noc super a druhu noc malinko, vraj to patri ku tomu, ty spavas dobre? lebo ja uz len na boku viem, dala mi svagrina taky valok BIO a ma podopiera tak je lepsie, uvidime 😝
No co je babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
@evi789 cauko, ja dnes na prehliadke bola pridam fotecku ♥ rastieme sme uz velki, az som neverila ako narastlo babo v brusku ♥ a inak ma prave potesila sprava od jednej baby ( vies pisu mi cez spravy viacere zienky ked co to poradim z vlastnej skusenosti 🙂 lebo fakt prajem kazdemu byt tehu ♥
napisala mi , ze : Ahoj, pred par tyzdnami sme si pisali ohladom ovu testov... Len ti chcem povedat, ze tvoja rada vysla (sex obden) a pred dvoma tyzdnami som si konecne nasla // emoticon
@sara34valentina jeeej,super 🙂 teším sa s tebou s vami. Kuknem foto. Úžasný pocit to je,že moja? Dobrá dusicka si to je isté! A tvoje rady sú tiež veľmi dobré, cítim 😉.
Pozitívne správy od osoby vedia veľmi potešiť 🙂
@evi789 a ty ako mojko? nieco nove? pozrela si babätko? dnes som to dala len ze priatelia mozu vidiet 😉 nech to nekuka kazdy 😕
Jaaaaj, krásne jeee bozinkuuu 🙂 🙂 🙂 . Narástlo krásne malé svihadlo,že? Ňuňunko :-*
U mňa nič nové moja 🙂 🙂 🙂 . Cca týždeň do ms 😉 .
Bola si nakupovať? ?
@evi789 jaaaaj no ano boli sme pred vcerom, rifle pre tehulky som si, na doma trojo teplacikov pre tehulky 🙂
@sara34valentina super! 🙂 pribrala si? Ja sa pamätám, že na začiatku som tak zrazu viac 😀 ale potom sa to ustalilo. Celkom som pribrala počas tehotenstva 14-15 kg.
@sara34valentina ahooj...juuuj tak super 🙂 kraasne pozerala som fotečku 🙂 moc sa teším 🙂 dufam, že za chvilku sa budem aj zo svojho tešit 🙂 uvidime,si mi raz napísala , že budem tehu v oktobri tak uvidime, že ci si sa trafila s intuiciou 🙂 tento mesiac keby som tehu tak to je čisty zazrak a nahoda...velmi malo bol sexik a absolutne netusim ,kedy bola ovu 🙂 predpokladam, že niekedy tieto dni ,ale kedy presne neviem🙂
dobru nocku a kraasne tehulkovanie si skvela 🙂
@evi789 no ano pribrala a to som len skonicla druhy mes 🙂 4kg !! 😅 😅 😅 😅 😅 😅 ale nevadi mi to, ja som velmi vysoka a chuda na mne sa to strati 🙂

@ajajaj00 my fajne uz je to plod,zacali sme 11tyzden 30.sept. ideme na sono by malo byt uz 5-6cm velke 🙂 citim ako sa vytvara plodova voda, som ako sudok 😉 trosku som na Sk nachladla, dali mi sirup ale tak dnes len vegetim v postielke 😉 tak sa len pekne z chuti milujte hlavne kazdy druhy den ♥