icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
1. okt 2015

@melisssssa ahojkyyyyyyyy , dakujem pekne 🙂 ked mas plodne obdobie ( ved vies zhruba kedy, pride chut na sex, mas priesvitny tahavy hlienik ..) tak sa milujte obden a podari sa, ver mi ♥

sara34valentina
1. okt 2015

@nicolettka2126 no ahojky 🙂 ako sa citits? uz to snad preslo, a tesis sa na dalsiu sancu ♥ teraz sa to podari, len sa prosim nemilujte pred ovulkou tolko, dajte si 4dni pauzu 😲 a ked pride ovulka kazdy druhy den a podari sa, viem to ♥ snad sa mas dobre, prajem ti krasny den 😉

nicolettka2126
autor
1. okt 2015

@sara34valentina ahoj moja, dakujem velmi pekne ze na mna myslis...som ako tak v pohodicke, len sa uz nechcem vibec sledovat lebo som z toho potom uplne v strese. ..svoje plodne obdobie budem povazovat od 12.DC do 17.DC dnes som este len 7.DC cize dnes alebo zajtra ak bude chut tak dame sexik a potom az ked zacne plodne obdobie...mam teraz aj myslienky trochu inde kedze som ukoncila pracovny pomer vcera takze snad aj to k tomu dopomoze ze sa nebudem sustredit iba vyslovene na tehu ale popri tom riesit este aj pracovnu otazku...nic i e si neprajem len aby som dostala ten najkrajsi narodeninovy darcek, zelam si to kazdy jeden den...tak snad ma niekto tam hore vypocuje...

sara34valentina
1. okt 2015

@nicolettka2126 ale ano, vypocuje, vcera mi pisala dalsia baba ze sa im podarilo tak ako som kazala, tak to tak aj vy skuste , ved nic za to nedas ♥ a vies dobre ze vam chcem len dobre ♥ pred ovu sa nemilovat 4-5dni , v den poz,testiku v noci raz....na duhy den nie na ten dalsi hned rano ♥ podari sa vam viem to len to nie je lahke sa trafit ♥

nicolettka2126
autor
1. okt 2015

@sara34valentina tak mozno teda skusim ovu test..len nie tak casto ani ich uz nemam az tolko...tusim nejake 4kusky mi ostali...len kedze teraz neviem kedy presne bude ovu tak ako mam vediet ktore rdni sa nemilovat?? Lebo minuly cyklus bola ovu na 14.DC a predtym zase na 16.DC 😅

sara34valentina
1. okt 2015

@nicolettka2126 mas 4ks tak zacnes 13+14+15+16dc das foto a posudime kedy bude ovulka .. take hlupe zase nie sme ci? ved uz mame v tych testoch prax 🙂

nicolettka2126
autor
1. okt 2015

@sara34valentina dobre to som si ista ze to spoločnými silami posudime o tom niet pochyb 😉 Len potom ako s tou absenciou sexiku?? Od 10.DC uz radsej sa nemilovat??

sara34valentina
1. okt 2015

@nicolettka2126 takto ti to vysvetlim, vela zien chce byt tehu tak ako aj ja predtym.... no sme sa milovali pred ovulkou a vcase kazdy den 2-3x! moj priatel uz mal dost, a bolo to stresujuce pre neho....robila som si ovu testy a myslienkami som bola len pri tom, aby som to nezmeskala.................a vidis 3mesiace nic, ................bola som smutna z toho, potom siel na tu cestu a ma poprosil nech tie testy mu aspon neukazujem 🙂 tak reku nebudem ich ani robit, lebo ja som uz raz taka, ja hned prezradim 🙂 no a mal stres, koli ceste, praci,vymene smien v praci a balenie, a ja okolo bytu dokoncovajnie, tak sme sa üo kramoch miloval 2x a potom od 11dna nie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dakych ja uz neviem ale isto 5-6dni!!!!! co nechapem sama ale proste sme boli unaveni ....no a oracoval kazdy druhy den kvoli volnu ..................no a potom som tebe prezradila ze som si len jeden jediny ovu testik urobila poobede, lebo som mala bolesti a BUM silne pozitivny, mam ho aj v albume....len jeden jediny ♥ no a sme sa v ten vecer milovali, a hned zaspali ha ha ha na druhy den pracoval a som mu to napisala aj footila ze bol pozitivny ♥ no a potom sme sa rano, ale to preto lebo sme boli velmi nadrzani po tolkej abstinencii 6dnovej ..... a viem na 99% ze som vtedy rano otehotnela ♥preto sa aj pise 48hpodin+12hodin zije vajicko ♥ ked to pocitam bolo to presne po 39hodinach ♥po poz,tesiku ♥no a na dalsi den uz bol iny hlien, ♥viem ze som vtedy rano otehotnela 🙂 aj som mu to hned povedala ♥ lenze potom na 6-7den bolesti v podbrusku tak reku dojde mrcha a ta nedosla nastastie a bola som kludna a nemala som chut na sladke , )))))) smrdeli mi varene vajicka rano a testla a duch ♥

sara34valentina
1. okt 2015

@nicolettka2126 ano moja nemilujte sa, napr teraz sa este milujte si 7dc ? napr do 9dc a potom uz nie................. povedz ze si unavena alebo daco,,,,,,,,,,,,,, no a potom budes citit ze to ide, tak sa na 15dc a na 17dc milujte a podari sa ♥urob posledne 4testy ovu co mas uz ich nebudes aj tak potrebovat potom lebo tento mes draha otehotnies !! 😀

nicolettka2126
autor
1. okt 2015

@sara34valentina dobre zlatko dakujem krasne..tak do takeho 9.DC sa este budeme milovat a potom az tak ako si pisala 🙂 Vsak budem pridavat teda ovu testy a budes mi radit 😉 Inak aj ja aom otehu v den ovulky vecer 😉 Na 17.DC 🙂

melisssssa
1. okt 2015

@sara34valentina no min.mesiac bol ovu test pozitivny na 17dc predtym na 21dc..sexik bol teraz v piatok na 17dc a v pondelok na 20dc a utorok 21dc..testy som uz ani nemala..a hlien tusim este do vikendu bol priesvitny a tahavy teraz uz je kremovy...uvidime,a ak nie mozno bude vianocny darcek 🙂

rula
1. okt 2015

Ahojte dievčence, tak som si prečítala užitočné rady a ..návod na použitie..Ďakujem
@sara34valentina , netuším či sa nám to podarí, kedže furt cestujem hore dolu, každopádne som si objednala ovu testy , lebo už ani sama neviem kedy mám ovu, snažíme sa 6 cyklus a moje telo sa zo spermijok zbláznilo, min mes. Som mala krámy po 13 dňoch, teraz bolo ok 29. Tak si to teraz idem vyčíhať, som teraz v A T, koľko stojí ovu test ?

sara34valentina
1. okt 2015

@rula ahojky draha , kde si presne v AT ? aj aj tu zijem 😉 no ja som si kupila tie najlacnejsie a najspolahlivejsie, ja si myslim ze si len netrafila ovu,,,,,,,,kedze si 2tyz tu 2doma ! lahke to nebude trafit sa ked si doma, takze super volba tie ovu testiky ! ja som si ich kupila tu na koniku od @lauritka stoja 1ks 40centikov 🙂 tak isto aj tehu stoja 😉 nam sa podarilo az na 4cyklus 😀 kludne sa pytaj co treba 🙂 🙂

sara34valentina
1. okt 2015

@melisssssa mam pocit ze ste sa trafili 🙂drzkam palcoky aj na nohach aj moj havino na labkach ♥

sara34valentina
1. okt 2015

@nicolettka2126 kukni si albumik poklad pribudla fotecka ♥ snad ta nabudi a budes ma konecne pocuvat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nicolettka2126
autor
1. okt 2015

@sara34valentina videla som kraaaaasne je bambuliatko malinke 🙂 Maly.cloviecik je to uz 🙂
Akurat som kukala mesiac ked som otehu....tam som mala ovu na 17.DC a sexik sme mali na 12.DC 14.DC a 17.DC 🙂 A na ten 17.DC som otehu 🙂

rula
1. okt 2015

@sara34valentina ahoj som vo Flachau, už som si testy objednala u rybkyy, ale dnes som 10 DC, tak som premýšľaľa že tu poobede skočím do DM alebo Bipy

sara34valentina
1. okt 2015

@nicolettka2126 presne tak 🙂

sara34valentina
1. okt 2015

@rula aky dlhy mas cyklus? tuna si nekupuj su sakra drahe :(

rula
1. okt 2015
sara34valentina
1. okt 2015

@rula a kedy ides domkov?
takze ak mas 27-30
27 ovu mas na 12-15dc
30 ovu mas na 16-20dc
ja si tipnem ze ju mas na 17-18dc ♥

rula
1. okt 2015

Domov idem v stredu to bude 16 DC

rula
1. okt 2015

a kedy mám ocikať ovu paličku ?

nicolettka2126
autor
1. okt 2015

@sara34valentina snad to tento mesiac vyjde milacik 😉

rula
1. okt 2015

@nicolettka2126 ale jasnačka, cmuk

nicolettka2126
autor
1. okt 2015

@rula aka si si ista 😀

melisssssa
1. okt 2015

@sara34valentina hihii ty si zlatáá 🙂 ale ja ten pocit voobec nemam 🙂 ale akosi ,ked to nevyjde tento mesiac ani sa nebudem cudovat 🙂 som akosi v pohode ako keby som si dala tento mesiac s tým pauzu ,možno naberem nove sily a moje zlatko tiež 🙂 už mi to bolo blbe voči nemu , že pomee sme pozitívni 🙂tak nemusi to počuvat stale 🙂

mimikas
1. okt 2015

@sara34valentina ty si nasa carodejnica 🙂

mimikas
1. okt 2015

Kocky prosim vas radte. Po kyrete mam uplne rozhadzanu mrchu, cyklus som mala 22 dnovy ☹, je to uz druhy naprd ciklus co som mala. Bola som objednana akurat na gyndu a zrovna vtedy sa milostiva mrcha ukazala a tak cakam 3 tyzdne na dalsi termin ☹. Poradte ako upravit cyklus do normalu, ci mam este cakat ci sa to same zlepsi?

rula
1. okt 2015

No do kelu... som 10 DC a vypadá to tak , že kúsok chýba do ovu a jaaa trčím v A T