V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@ajajaj00 ajoj milacik naaaaaas 🙂
@sara34valentina Ja odpadnem z Teba, aká si starostlivá. Ďakujem. Včera bol Ovu slabší. Ale bazálka je furt dolu, tak ešte to stále nebolo. Dnes ciknem zasa a dám foto. Čakaaaaaj !
A prišla som na to , že ten test je asi 40 mUI. tak som zvedavá čo mi bude ukazovať a dokedy. 😀 😀 😀
@nicolettka2126 aku krasnu fotku tu mas moja krasna
@nicolettka2126 pekne to zacinaaaaa 😲
@ajajaj00 noooo na 11.DC sokujuca ciarka 😀
@nicolettka2126 tak ako u mna 😀 😀 😀 😀
@ajajaj00 ty moje dvojca 😉
A nazivo je este krajsi ten testik...fakt som necakala tak skoro taku silnu....prekvapena som 🙂
@nicolettka2126 no vsak to ze sa to zle fotiii...juj tak sa tesiiim
@ajajaj00 neskutocne zle sa to foti.....nikdy to nir je na fotke take ako naživo 🙂
@nicolettka2126 dolezite je ze to vidis ty a hotovooooo
@ajajaj00 moja s tebou si mam dat kavicku???? 😉 :-*
@nicolettka2126 aňooooo...so mnou aj ked momentalne asi len cierny caj 😀 😀
@nicolettka2126 pozitivny este nie je ale 😨
@ajajaj00 ahoj ako sa mas co nove u teba 😅
@sara34valentina nie nie je urcite 😉 To by bolo skoro 🙂 Len som necakala taku ciarku cakala som ze tam ledva daco bude kedze tieto testy tak vselijako ukazuju...len ma dooost picha vajecnik preto som skusila 😉
@sara34valentina aká si pekná ... waw super fotka
@nicolettka2126 mozno je to dobre znamenie drahaaaaa, ja som ovulovala 10x rocne z praveho a 2x rocne z laveho a z laveho sa podarilo ♥ som si tym ista ♥ ok drzim palce nech silnie do pozitivneho..... a potom tak ako som ti pisala 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina ahooj nic novee vsetko po starom a ty tehulka ako
@rula ale no neprehanaj 🙂 na zaciatku tehu som sa vyhadzala po celej tvaricke aj krk...... dnes je to lepsie , robim si masku z jogurtu a kyslej smotanky, to budu isto hormony, ze co clovej popapa 😲 dakujem ale za kompliment,,,,daj aj ty foto, nech tu nie sme anonymne ♥
@ajajaj00 chodis este na kontroly na gyn? ci beries nadalej to iste? snad sa vam uz podari a budete vsetky do vianoc tehu, zelam vam z celeho srdca ...aj dvojcata 😀 😅 🙂 my sa mame dobre, hormony sa ukludnili snad aj ked vcera to tak nevyzeralo.... nezapnem uz ziadne gate ...... co smutim lebo mam paradne jeansy je to moj konicek rifle z roznych statov,,,,,verim ze potom schudnem ♥ inak sa citim dobre, stvrtok dolezity den krvny test na to, ci bude babätko zdravunke ...... prve 2mes mi haprovali hormony teraz lepsie...................rastieme , inak som dala novu foto do albumu poklad mozes pozriet som ho uzatvroila uz len medzi priatelov 😉
@sara34valentina Ja dám foto až keď budú // 😉 , dúfam , že čoskoro, teda určite tento cyklus, verím tomu.
@sara34valentina ja tiez z toho praveho iba 2-3x za rok ovulujem 😉 Raz uz som z neho otehu tak verim ze aj teraz 🙂 No momentalne sme nemali sexik uz 4dni tak uvidime ako bude dnes vecer 😉
@sara34valentina nie nechodim uz k dr cysta nastastie neni talze som si povedala ze to nehame tak do konca roka teraz sme mali prvy mesiac bez clostylu..takze teraz v stredu mam dostat mrchu..juj idem kuk foto a nesmut kaslat na rifle tie pockaju dokym porodis hlavne ze nosi vas stastie pod srdieckom
@sara34valentina nie sú to črevá ale nižšie 😔 uvidíme na kontrole
@agathachristie jaaaaj tak potom na kontrolu skoc rychlo mojko,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,som myslela ze crievka 😔

Dievcataaaa moje ahojteeeee