icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
5. okt 2015

@nicolettka2126 daj na mna aspon jeden cyklus ako sa nam podarilo, pisali mi este dve zeny sa mi podakovali ze aj oni tak urobili ako ja a otehotneli, skus aj ty ..................... 😉

sara34valentina
5. okt 2015

@rula
@lauritka
opytam sa lauritky @lauritka lebo mas akesi zvlastne ovulacne testy........................... mne sa zda len ten prvy pozitivny aj ked ten druhy tiez trosku, nechapem to, podal mna su na figu tvoje testy !! lebo tak dlho nema nikto vrchol len max 2dni !! opytam sa lauritky snad nam tuna odpovie @ lauritka pozri vyssie jej tesyt ovulacne ma ich akosi dlho zvlastne,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ze kedy bude ovulka hihi

nicolettka2126
autor
5. okt 2015

@sara34valentina davam na teba mojka, neboj 😉
Sexik v den pozitivneho testu vecer a potom jeden den pauza a zase rano pamatam si to ako basnicku nebojkaj 😉

rula
5. okt 2015

@sara34valentina Neboj sa, od včera tu nad tým dumám, a tak som preto lúštila že kolkatka test to je. No, žiaľ, ine som tu v AT nezohnala,fakt sú príliš citlivé. už mám objednané one step, lebo na týchto sa dobre bavím.
Ešteže meriam BT, som furt dolu, našťastie. Som zvedavá , čo povie Lauritka.

sara34valentina
5. okt 2015

@rula som zvedava aj ja, vies ono pozitivny je len vtedy ak je palicka silnejsia ako ta kontrolna, ja mam dobre skusenosti s one step testami................... drzim palce, kedy ides na SK ?

sara34valentina
5. okt 2015

@nicolettka2126 super tesim sa , ze das na mna, verim, ze sa vam tiez tak podari...................netreba sa na to sustredit, ( da sa to...? ) 😀 😀 😀 ono ked si date fakt tu puazicku 4-5dni tak je ta vasen silnejsia a clovek nemysli na to ze ovuluje, VER MI.................u nas to tak bolo, uplne som vypla pri tej rozkosi 😉 spraven si napisala,,,,,,,,,,,,,v den uplne poz,testu v noci................pozajtri den hned rano (7hodin) a trafite sa presne 😉 VIEm TO !! ♥

rula
5. okt 2015

@sara34valentina v stredu podvečer už budem doma. Ja verím tomu , že ovu bude neskôr a test poriadne stmavne ako má. Aj podľa bazálky budem vedieť .

sara34valentina
5. okt 2015

@rula takze predsa bude tak ako som prvy krat pisala ? he he 😀 😀

nicolettka2126
autor
5. okt 2015

@sara34valentina hej hej mojka, tento mesiac idem presne podla tychto tvojich instrukcii a verim ze aj nam sa takto zadari 😉
Len uz mam len 2 ovu testy tak dufam ze postacia 😀 Lebo nakoniec som nemala 4ks ale iba 3 a dnes som uz jeden spravila kedze som mala taku tu tahavu bolest vo vajecniku 🙂 Joj tak velmi verim ze takto ked to urobim ako ty vravis tak dostanem ten najkrajsi narodeninkovy darcek 😵

rula
5. okt 2015

@sara34valentina myslím , že možno až okolo 19-20. ale lepšie by bolo 16-18 ako si tipla Ty. Pila som grepový džús, ten je kyslý, takže sa mi cyklus natiahne, v čo som dúfala. Kyslé potraviny mi cyklus predlžujú.

rula
6. okt 2015

Dobré ránko Babule !
@sara34valentina , tak my to tento cyklus nedáme, dnes mi teplota vyletela hore na moju ovu hodnotu, takže dnes mám OVU a doma budem až zajtra. Takže sa bábo nekoná, zasa nám chýba 1 deň. ☹

Prajem Vám krásny deň a Babulky, čakám od Vás samé dobré správy, nech sa to tu hýbe . Cmukyyyyy

mimikas
6. okt 2015

@rula no ak ho zajtra hned znasilnis ako dojde domov tak tam este neaka sanca je 😀

rula
6. okt 2015

@mimikas Bola by som rada, ale presúvam sa ja ja domov 450 km, Veď urobíme zajtra maximum a už poručeno Pánu Bohu

rula
6. okt 2015
sara34valentina
6. okt 2015

@rula aj tak tym cudnym testom nerpzumiem, aku mas dnes teplotu?

rula
6. okt 2015

@sara34valentina už som vyletela na na OVU 36,9, ach

sara34valentina
6. okt 2015

@rula do frasa .........a tie testy uz nekupuj nepacia sa mi! kup si one step su 100% !!!!!!!!!!!!!!! neboj bud mesiac snad budes domka ♥

rula
6. okt 2015

@sara34valentina Vieš aká som na....jedovaná, iné tu nemali, tak som ich ani radšej kupovať nemala. Už mám objednané one step. A budem testovať každý deň, bez prestávky, šak to je aká záhada. Ešteže meriam tú BT, lebo by som tu panikárila, že čo to je. Uvidím ešte ráno, čo povie BT, ale myslí , že vajeno to nevydrží do zajtra večera. Hm.. 😕

sara34valentina
6. okt 2015

@rula vajicko zije 12hodin ale moja mpzno si len zle zmerala vies dobre ze nesmies predtym ani len vstat z postele a urobit viac pohybov a zle zmeras.............................. podla testov si ju mat nemala................... hnusne testy fuj.............. urob ked prides domov one step, kurnik by som ti hned dala este mam 4ks odlozene ine som darovala 😖 tak uz len vyckat .... do frasa tak som verila................... kolky den si dnes?

rula
6. okt 2015

@sara34valentina Dnes 15 DC.
Meriam 5 cyklus, mám to do detailu naštudované na ,,merenibt.cz, fakt sa už len spolieham na to , že nejakým zázrakom sa ten cyklus natiahne a BT ešte raz klesne a test stmavne ako má a príde ovu. Ale u mňa sa zázraky nekonajú, takže pôjdem do ďalšieho kola. Zajtra sa presúvam, na nete budem asi až večer, ak nie, vidíme sa vo štvrtok

sara34valentina
6. okt 2015

@rula si 15dc ale ovulka podla mna este neprebehla a poviem ti len tolko mozno to stihate .... !ak mas 30dc cyklus ovulka je 16-19dc az !!

rula
6. okt 2015

@sara34valentina Zlatko moje, už sa len na to budem spoliehať, aj ja si to myslím, súhlasím s Tebou.
Ďakujem , že to tu so mnou prežívaš, rátaš.... si poklad. 😲

sara34valentina
6. okt 2015

@rula viem ake to je ............si 2tyzdne prec a chcete dieta ,,neboj vsetko sa zvladne 😀 😉

rula
6. okt 2015

Vieš čo, sa teším domov, lebo tu sa len skúmam a pozorujem.... Doma na to nemám čas. Ešteže sa BT meria ráno, inak ani tú by som doma nestíhala. Tak drž palce, aby sa naám nasledujúce dni pošťastilo.
Ty pekne tehuľkuj. Cmuk

sara34valentina
6. okt 2015

@rula bru nocku a stastnu cestu na SK ! 😅

sara34valentina
7. okt 2015

@nicolettka2126 no ahojky , ako dnes testik? zosilnel? kolky dc si ?

nicolettka2126
autor
7. okt 2015

@sara34valentina ahoj mojka takyto je dnesny...na fotke vyzerá slabo sice ale nazivo mu az tak vela nechyba...tento bol vsak uz posledny co som mala...coze prrdpokladam ze pozitivny by bol zajzrajsi alebo max pozajtrajsi

melisssssa
7. okt 2015

Ahojte dievcata🙂 ako sa mate??co mate nove?? Ja dnes 29DC ..uvidime ci do knca pride ,alebo nepride ms 🙂

sara34valentina
7. okt 2015

@nicolettka2126 kolky den si a aky dlhy bol posledny cyklus?

sara34valentina
7. okt 2015

@nicolettka2126 od pozitivneho ma daleko ale, preto mi napis aky dlhy bol cyklus akolky dc si