V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina ahojky ,celkom fajn 🙂 akosi tento mesiac ani necakam,ze by sa podarilo..boli celkom absencie 🙂ale clovek nikdy nevie 🙂 vcera ma trolinku pichalo v podbrusku tak mozno ms je na ceste 🙂
@melisssssa aj mna pichalo a ms vtedy neprisla 😀 vo vajecniku asi 3dni som myslela ze som prechladla ..a to sa uhniezdoval nas pokladik ♥ drzim palce
@sara34valentina no keby sa podarilo,tak ozaj uverim tomu ,ze sa podari vtedy,ked to clovek uplne vypusti z hlavy a netrapi sa sledovanim 🙂 krasne to znie,ze pokladik sa vam uhniezdoval 🙂 a ako sa inak citis??
@melisssssa dakujem zajtra zacinam 13ty tyzden 🙂 rastieme, priberame, papame, cvicime, chodime na cerstvy vzduch, citime sa dobre, unava presla, len v noci torsku zle spinkame ( kazdu druhu noc zle spavam)inak vsetko dobre.... no mozno sa vam prave teraz podarilo 🙂my sme sa vtedy tiez len 2x milovali v plodnom obdobi a podarilo sa 😀
@sara34valentina bozinkuu ,ale to leti ten cas🙂 ved teraz sme studovali tvoje testiky 🙂 tak som rada,ze sa dobre citite a je vsetko v poriadku 🙂 aj budete chciet vediet ake bude pohlavie drobceka? Uvidime ,kedze som nerobila ovu testy..
@sara34valentina no minuly cyklis som mala skor ovulku o 2 dni cize aj cyklis bol o 2 dni kratsi...trval 26 dni
A ked mavam dlhsi cyklis tak ovulku mavam az na 16.-17.DC a vtedy mam cyklus 28.-29.dnovy...v septembri vsak bola ovulka na 14.DC
Idem o hodinku a pol na poatu tak sa stavim v lekarni a kupim ovu testy insie lebo tieto mi nejako velmi divno ukazuju..uz treti cyklus s nimi testujem ale nikdy som nevystihla uplne pozitivny...pritom som mavala brutalne pozitivne ovu testy..
@melisssssa ja ano 🙂 moj tvrdi ze pozdejsie ale mylsim si ze bude chciet tiez hned vediet, aj ked tvri ze az v 7 mes ja skorej ja uz tuzim nakupovat ♥ no vidis a mozno prave sa vam podarilo ♥
@nicolettka2126 ved prave ,,,,,,,,,,,,,,,,,, nie vsetky testy su dobre, rula si kupila tuna v at a ukazovali jej skoro vsetky pozitivne co este asi ovu nemala,,,,,,, ja som bola spokojna s tymi one step
@sara34valentina ved ty si zisti a podla toho nakupuj 🙂 bud ruzove,alebo modre a muzovi povedz ,ze mu teda neprezradis pohlavie 🙂🙂 🙂 nech sa necha prekvapit 🙂 bodaj by si mala pravdu 🙂 ,ked sa podari dojdem aj za tebou ta vybozkaavat :-* 🙂 teraz som si uvedomila,ze uz je oktober a to si mi povedala,ze vtedy budem tehu 🙂
@sara34valentina taketo som mavala ovu testy. ..odkedy mam tie popisane tak mi ani náhodou neukazuju pekne neviem prečo
@melisssssa dojdi kludne , si vitana 🙂
@nicolettka2126 hej a teraz su tie posledne one step tenunke este krajsie !! objednaj u @lauritka
@melisssssa tak som moc zvedavaaaaaa a netrpezlivo cakam aj 10 ci moja kamoska bude tiez ona ma uz po 40tke ale.................... tiez jej drzim palce ♥
@sara34valentina teraz uz nebudem objednavat mojka lebo ja uz mam kazdu chvilu ovulku cize by nestihli dojst...idem onedlho na postu tak sa stavim v lekarni a kupim testy tam a hned ako pridem domov skusim jeden, som zvedava aky bude rozdiel medzi nimi v intenzite 😉
Lebo plodny hlienik uz uuuuraduje riadne...mokro riadne mam 😅 😀
@nicolettka2126 kolko stoji test u vas>?
@nicolettka2126 ahoj, tie s popisanim LH ti neukazuju ?? lebo dnes daval jedna kocka v teme a aha aky brutal pozitivny mala.
,,,a este jeden do tretice 🙂 takze chyba v tychto testoch urcite nebude 😉
@lauritka ono nie je chyba v tom ze by neukazovali pozitivitu ale narozdiel od inych testoch pri tychto sa mi zda ze musis vyslovene tych par hodin vystihnut vrchol lebo inak sa pozitivnosti nedockas 😀 Ved aj ja som mala minuly mesiac uz skooooro pozitiv vecer a potom na druhy den uz uplne slabucky...kdezto pri tych co si mala napriklad predtym ukazovali pozitivitu aj dva dni lebo neraz som ich od teba mala 😉
@sara34valentina no kupila som take balenie kde ich je 5ks a platila som 7eur...ale tak co uz kaslat na to
@sara34valentina teraz som urobila jeden z tych z lekarne a takto vysiel...uvidime aky bude zajtra
@nicolettka2126 aha tak.. no oni su 10 ky citlivost hmm. tak neviem. asi tebe to nejak rychlo stupa potom 🙂 no zial neviem ovplyvnit. mam stale toho isteho dodavatela a proste ked to zmenia, tak poslu take. a nechcem objednavat az uplne tie llacne tenke pruzky.
@lauritka jasneeee ved ja ta chapeeeem a boze chran aby som z toho teba vinilaaaa to ani naaahodou 🙂
Len proste u mna je asi tazsie nimi zachytit vrchol 😉
@nicolettka2126 robila si si kazdunky den zatial? a stale nebol pozitivn? kolky dc si?15dc?
@sara34valentina robim od 11.DC a dnes som 13.DC teplota uuuuplne nizucko stale, dnes konkretne 36,35
@nicolettka2126 super takze sme ju nepresvihli , uffff som si vydychla 😵

@melisssssa ahojky, tak snad nepride, ako sa citis>?