icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
27. okt 2015

@mimikas co presne spinis? RADSEJ KU GYN

mimikas
27. okt 2015

@sara34valentina mojko praveze svetlo spinim

agathachristie
27. okt 2015

@mimikas svetlo ruzovo hnedo alebo ako?

mimikas
27. okt 2015

@agathachristie svetloruzovo, no lekar hovoril ze nic s tym aj tak neurobi, zajtra mam prist na krv a ak v nej bude hcg tak mi da duphaston, ale ze vysetrenie nema zmysel. Tak hadam to prejde, lebo inak ma porazi

sara34valentina
27. okt 2015

@mimikas neboj aj ja som mala ruzovkasty tiez sme zbesilo utekali na gyn ...... preto som sa pytala ako spinis,,,,,, joj mohli ti uz dnes dat duphaston ,,,ved vedia do riti ze si nedavno prisla o to 😠 ale neboj , mne vtedy povedali ze sa uhniezduje a ze je to v poriadku pokial nemam krce ,,,,bolesti krv...

mimikas
27. okt 2015

@sara34valentina bolesti ani krce nemam, skor par kvapiek vytoku svetlo ruzoveho, lekar povedal ze mam lezat a kym masivne nekrvacam je to v poriadku, ale ze je moznost mikropotratu 🙂 no povzbudenie. Ja chapem ze asi teraz len cakat co bude. Moj lekar zase nie je za to za kazdu cenu davat lieky a zas ani ja, uvidime co a ako, idem si lahnut do postele

sara34valentina
27. okt 2015

@mimikas tak si lazkaj, oddychuj ♥ vsetko bude dobre , budem sa za teba modlit 🙂

sara005
27. okt 2015

@mimikas Ahoj bud do zajtra vydrzis alebo pojdes na pohotovost, tam ti hodnotu hcg zistia do hodiny.
@sara34valentina Jasne ze jej Duphaston neda len tak, najprv musi mat potvrdene tehu. A to uz by on dnes v ordinacii nestihol asi ☹

sara34valentina
27. okt 2015

@sara005 aha ok to som netusila, no ale tak mam tehu testik a myslela som ze ked povie ze minule prisla o jedno ze jej ihned uz predtym daju.... drzkam jej palce ale aj ja som mala ruzovkasty jemnunky natahovaci vytok a bolo to uhniezdovanie

sara005
27. okt 2015

@sara34valentina No ono najradsej ho davaju az ked je viditelne tehu na sone len to este nebude aj tak vidiet, tak preto chce aspon to hcg z krvi. Ja @mimikas tiez veeelmi drzim palce, boli sme aj spolu v skupinke februaroviek ak si dobre pamatam. Pekne lez, nohy hore, nijako sa dnes nenamahaj a skus sa trosku rozptylit nech nestresujes. Vela zien mava spinenie a je to nakoniec vsetko v uplnom poriadku 😉

melisssssa
27. okt 2015

Zienkyyy od piatku sex-pauza...setrime 🙂 no mozem vecer uz na draheho vyskocit?? Tedaa vypucit mu riťku?? 🙂 🙂

mimikas
27. okt 2015

@sara005 jej moja ty mas aku bobru pamat, veru boli sme spolu v skupine, ja viem ze teraz musim len cakat, jedina vyhoda ze robim z domu a tak lezim v posteli a oddychujem a uvidim po povedia na krvi zajtra ale urbite bude ok 😀 ja viem ze som tehu, len aby miminko rastlo na dobrom mieste

melisssssa
27. okt 2015

@mimikas nebojkaj dobre to dopadne..oddychuj hlavne..

mimikas
27. okt 2015

@melisssssa fiha no super, dnes vam zo urcite vyde

melisssssa
27. okt 2015

@mimikas duuufam, že už ano 🙂 budem sa snažit 🙂

sara005
27. okt 2015

@mimikas Urcite bude, neboj sa. A da ti pre istotu Duphaston, aby malo dost zivin z vystelky a pekne sa vyvijalo 😉 Bude to bojovnik maly, aj my cakame bojovnicku 🙂

mimikas
27. okt 2015

@sara005 dufam ze zabojuje a bude v pohode

sara34valentina
27. okt 2015

@mimikas jasne ze bude nebojkaj ♥

sara34valentina
27. okt 2015

@melisssssa no musite to dat 🙂 aj mimikas aj nicolka nam su tehulky sa to tu konecne rozbehlo!! tak to potiahni dalej draha 😉 drzim silno palce 😉

melisssssa
27. okt 2015

@sara34valentina no budeme sa snažiť 🙂 čiže dnes večer a vo štvrtok rano,tak znie Tvoja teoria moja,ano?? 🙂

sara34valentina
27. okt 2015

@melisssssa no mas ho uz uplne pozitivny, ? je ciarka silnejsia ako ta kontrolnaaaa???

melisssssa
27. okt 2015

su asi tak narovnako..este okolo 18tej vyskusam spravit...nechcem to prepáááásť 🙂 🙂
@sara34valentina

sara34valentina
27. okt 2015

@melisssssa no my sme sa ked bola silnejsiaaaa ♥ v tu noc druhy den NIC a na treti den rano( 7mej ) ♥ na treti den cize po 38hodinach po poz,teste som otehotnela ♥viem to na 99% neboj 48hod+12hod zije vajicko je 60hodin mas cas ! a mali sme 5dni pred ovu pauzu , preto sa podarilo 😉

nicolettka2126
autor
27. okt 2015

@mimikas mojka silno presilno ti drzim palceky aby bolo vsetko ok...krvicka bude zajtra isto pozitivna, dostanes lieciky a budes sa pekne setrit :-*
Všetko bude v poriadku, podstatne je aby sa spinenie nezintenzivnovalo, to treba sledovat..posielam pusinky :-*

mimikas
27. okt 2015

Jaj baby dakujem, ste strasne zlate, este ze vas mam, zatial spinenie preslo, pevne verim a silno dufam ze to bolo uhniezdovanie a nic viac. Sedim na gauci a kukam telku s malym a moj muzicek vari veceru, esteze ho mam

sara34valentina
27. okt 2015

@mimikas super mojko, mne to trvalo tusim 2necele dni 😉 dokonca sa to natahovalo ako pred ovu len to bolo do ruzova take jemnunke ...neboj nic ....zajtra ides na hcg z krvi ?

nicolettka2126
autor
27. okt 2015

@sara34valentina mojkaaaaa a co to ja teraz citam?? Ze uz citis sem tam malinkeho??? Juuuuj to musi byt naaadherny pocit 😵

nicolettka2126
autor
27. okt 2015

@mimikas mas zlateho muzicka, chvalim ho velmi 🙂 Som rada ze to ustalo, to je hlavné 😉 Uz bude iba dobre, tak hlavne nestresuj :-*

sara34valentina
27. okt 2015

@nicolettka2126 ano jemne bublinky ako sa hybe velmi jemnunko uz ♥ je to neopisatelne a bude sa to stupnovat ♥ trva to par sekund len 🙂 som rada , ked to citim, aspon viem ze je v poriadku ♥ ako sa citis ? pribudli UZ dake ine priznaky? 😀 😀

nicolettka2126
autor
27. okt 2015

@sara34valentina juuuj moja musis byt stastna prestastnaaaaa 🙂 🙂
Priznaky ziaaaaadne, iba prsia ma bolia, najviac vecer 🙂 Inak som uuuplne v pohodicke 🙂 Akurat som dnes drahemu hovorila ze kebyze mi nemeska ms a nemam pozitivne testy tak si ani nevsimnem ze som tehu 😀