icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
27. okt 2015

@sara34valentina presne si to opisala, nie je zo ako menzes ale taky geloidno soplovy ruzovy vytok, rano idem na hcg. Teraz som robila testik a pol ok ako rano. Lezkam a setrim sa. A gratulujem k citeniu pohybov, za chvilku ta uz bude silno kopkat

sara34valentina
27. okt 2015

@nicolettka2126 to je super ved aj ja tak ,,,,,,, bola na zaciatku .... neboj to este len pride 😉 😉 😉 😉 😉 prsia na zaciatku moc bolia potom to povoli, ja uz mam tmavsie dvorce 😅 neboj potom sa ti zväcsia ale nebudu tak boliet, teda dufam 😅 😅 😅 ved vies ze ja len unavena bola casto, a len 4x za celych 14tyzdnov grckala 😔 😔 😔 sem tam tlak nizky inak pohoda 😵 😵 😵 som rada , ze sa celkom fajn citim, dakedy prilis dobre , dakedy tak ze prejdem par metrov a dychcim ako starenka 😝 😝 😝 ale aj to patri k tomu ♥ potom pride to, ze si neoblecies ziadne gate a navstivis butiky a nakupis 😅 😅 😅 brusko bude rast do krasy a nezabudni fotit 😀 😀 😀 aby si videla ako rastlo malinke ♥ juj tesim sa s tebou ♥

sara34valentina
27. okt 2015

@mimikas vidis tak sa neboj ♥ cmuk♥

sara34valentina
27. okt 2015

@nicolettka2126 potom si to zacnes pomalicky uvedomat mas 9mes 🙂 ked uvidis tie krasne veciciky ocka sa to budu ligotat♥ ja hocikedy idem dnu a obdivujem, som povedala drahemu ze od zajtra nakupujeme ,,,napiseme od svagrinej co treba (lebo vsetko skoro dostaneme , ale napr madrac atd kupime) a uz budeme nakupovat postupne ♥ 😀 😀 😀 mam velmi dobreho druha, a som rada ze je taky pozorny,,,velmo velmi sa o mna stara ked som bola prechladnuta, unavena ,,,,vsetko bez slova sam porobi .................................naozaj pohodicka ♥ je to dolezite mat dobru podporu snad to najdolezitejsie vo vztahu, manzelstve♥

evi789
27. okt 2015

@sara34valentina moja,iba pridám moju skúsenosť ohľadom pevného svalstva počas tehotenstva 😀...ja som cvicila do 8 mes. A také pevné som mala svalstvo prosím ta že som sa nevedela otvárať. .toto mi povedali. Jasom to nnevedela k inému pripísať iba že som cvicila?
Ale inak pôrod fakt bolí. .čo ti budem klamať, ale oplatiiiii sa! 💜💜💜

sara34valentina
27. okt 2015

@evi789 neboj tolko necvicim len vo ftiku bicykel obcas +dlhe prechadzky a neskor chcem na lopte , lenivaaaa som 😝 😝 😝 😝 😝

sara34valentina
27. okt 2015

@evi789 inak musim tvoju fotku pochvalit vyzeras krasne 😉

mimikas
28. okt 2015

Dobre ranko baby, ja uz idem na krv, pridavam vam ranny testik

agathachristie
28. okt 2015

@mimikas noooo tak to už sú iné čiary!!! 😉 gratulujem.

sara34valentina
28. okt 2015

@mimikas juuuj teskam sa, ze silnie, no vidis nic sa nedeje drzim palce napis potom 🙂 ja ku zubarovi na kontrolu 😉

mimikas
28. okt 2015

@sara34valentina no testik ma dnes rano prekvapil tym ako pekne zosilnel, stale ma pobolieva v podbrusku ale spinenie uz nemam, tak verim ze to sa len drobec vcera hlboko uhniezdil. Po vysledky mam volat okolo 11 a mam uz aj recept na duphaston pokial krv potvrdi tehu (co dufam ze potvrdi). Ja dnes idem s malym k zubarovi a potom zo sebou na kozne, strasny mam ekzem

nicolettka2126
autor
28. okt 2015

@mimikas mojkaaaa testik naaadherne zosilnel 🙂 Bambuliatko je bojovniiiik veliky 😵
Uz sa tesim na tvoje vysledky z krvicky 🙂 jupiii jupiiii

badimeria
28. okt 2015

@mimikas ahojky citam vsetko a cely den na teba myslim ako to dopadlo krvicka ok?

melisssssa
28. okt 2015

Baby vystrie ma...ten test je ze mega pozitivny az teraz..to co sme 4 dni setrili sme v noci vystrielali 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 tak teraz co este dnes v noci,ci staci zajtra vecer??

sara34valentina
28. okt 2015

@melisssssa je to dnesny mojko?

melisssssa
28. okt 2015
sara34valentina
28. okt 2015

@melisssssa a sex ste mali vcera v noci, no po tomto teste ovulka pride do 48hodin az +12hodin zije vajicko.....som vam pisala baby ze vyckajte do poz.testiku az 😀 😀 😀 ok nicsa nedeje, tak ak sa viete milovat zajtra poobede s tym ze si rano zmeras bazalku tak to snad nepremeskas, dnes sa uz nemilujte ...zajtra by som sa kolo 16tej az .......... alebo az vecer, teraz uz tazko radit ked si tych zbojinikov vystrielali, lebo 2-dni +12hodin zije vajicko ,,,,, no moja merias aj bazalku?

sara34valentina
28. okt 2015

@mimikas mojko dufam vsetko super, ja bola u zubara, mam vsetko v poriadku len mi jedn zubok dasno cistili , inak mam vsetko super cistunke 😉
dufam si stihla tiez vsetko s malinkym anejlikom a ze to zvladol aj on , tak ako ja 😅 😝
verim, ze HCG je vysoke a vezmes ten duphaston pre istotu , ked uz nemas vytok tak sa uz uhniezdil krpec 😀 😀 😀 😀 😀 drzim silno palce , daj nam vediet, my ideme gauc pozriet aj ked si myslim, ze si nechame tento , bol drahy ( 5000 eur) len mi vadi ze je kozeny ,,,,pasuje len ku kuchyni (bezovy ) a mame turkisovu obyvacku preto by pasoval viac sivy gauc ,,,,uvidime 😅 zjedla gastanovy kolac, priatel mi kupil sme boli v nakupnom centre crocs slapky ( nosi ich cele rakusko a zdravotnictvo 🙄 🙄 🙄 lebo vraj ma v noci pocuje ako idem s mojimi slapkami , vraj dupocem 😨 😨 😨

sara34valentina
28. okt 2015

@melisssssa porovnala som tovje testiky a je dobre ze ste sa uz vcera milovali sa mi zda uz vcerajsi pozitivny,,,,,,takze beriem spät a skuste to tak ze uz len zajtra sexik,,,,,,, najlepsie do obedu,,,,,a ak merias bazalku a rano este nevyskocila hore mozete dat az poobede sexik vecer ♥

melisssssa
28. okt 2015

@sara34valentina no snažlili sme sa setriit 🙂 len som myslela , že vcera uz bol pozitívny,lebo som ho robila okolo 14tej a ozaj mu moc nechýbalo..tie ciarky mi prisli rovnake..a vecer okolo 19 tej som robila a uz bola slabsia tak som myslela , že ten vrchol bol niekde medzi...ale asi som nemala az 2 hodinovu pauzu s vodou..a dnes ,že idem spravit nech viem co ukaze a,že toto čo???sex bol okolo 23 včera večer,dnes teda radsej nedame a zajtra asi az okolo 19tej bude možne..vieš čo skusam merať teraz asi týžden a stale je teplota 36,3 - 36,4 ..

sara34valentina
28. okt 2015

@melisssssa po prasknuti vajicka teplota stupne nahor,,,,,, skus si rano zmerat....... zajtra o 19tej je mozno uz neskoro......tak teda dajte zajtra hned rano ok? 😉

melisssssa
28. okt 2015

@sara34valentina dobre moja skusim to nejako rano..asi si budem musiet dat budika o siestej aby som draheho stihla pokial pojde do prace 🙂 ale este ma napadlo keby rano zmeram teplotu a este nestupne tak stale bude lepsie sa milovat az vecer ano?? a ak bude teplotka hore uz tak rychlo sexik rano 🙂

hana7778
28. okt 2015

Ahoj mala som savololni potrat 19.9.2015 a od vcera mam hnedi rozove ms ms mala prist dneska a ona prisla len trocicku
Ale neje ako normalni ms ale je hneda ruzova od vcera len trocicku na vl mam len 2 botki aboli ma bod bruskom neviem co to mozem bit 😢

evi789
28. okt 2015

@sara34valentina ďakujem moja 🙂 💜 . Cvič samozrejme toľko, koľko cítiš že je ok pre tvoje telicko.
Prechadzky su ok podla mna. Cmuk
Čo noveeee už sa neviem dočkať správy @mimikas

sara34valentina
28. okt 2015

@melisssssa ano ak stupla teplota tak uz vajicko caka , cize dajte hned rano to stihate ....aj nestupla mozete az vecer 😝

sara34valentina
28. okt 2015

@hana7778 je to jednoduche urob si tehu test aby si vedela ci si tehu ak sa nespusti chod na gyn mozno mas cystu, alebo zapal

nicolettka2126
autor
28. okt 2015

@mimikas mojkaaaaa no akooooo????? Uz mam trne v zadku z teba, dja vedieeet 🙂

rula
28. okt 2015

@mimikas zlatíčko, kde si ? čo je nové ?

mimikas
28. okt 2015

Caute baby, dnes som neako nestihala, stale niekde lietam. Jedina dobra sprava je ze som tehotna mam zacat, teda dnes som uz mala 2 tabletky Duphastonu. Negativna sprava je ze hodnoty HCG nezodpovedaju tyzdnu tehotenstva a su uplne hrancne nizke, jedine sa utesujem tym ze moja ovulka byva neskor a tak hadam sa este zdvihnu. Mam katastrofalny ekzem (ja ho mam stale ale teraz naozaj strasny), bola som u koznej, je to moja znama, chcela ma poslat do nemocnice na kozne, to som pekne odmietla, ze pokial netreba nejdem (kto pozna nemocnicu v starom meste vie presne preco ☹ ). Dostala som dithiaden injekciu do zadku, lekarka mi vysvetlila co sa so mmnou deje a akomoja imunita reaguje a ze dufa ze Duphaston by mal pomoct ale ze exem sa este zhorsi. inak som dnes cez den spala, mam sa faj a zatial nespinim, hlavne ale mi nie je vobec zle tak dufam ze je vsetko ok.Neako uz stracam silu to riesit, strasne som sa tesila ze som tehu, ale mam srach ze zas to nedopadne dobre.

sara34valentina
28. okt 2015

@mimikas ahoj moja ....myslela som ze mas toho vela, neboj nic , kolko mas hcg a kolko zhruba si po ovulke...pozri u kazdej zeny stupaju hodnoty hcg inak (pomalsie ,,,,rychlejsie ...) kolko ti povedala, ze mas hcg? mozno si mala neskor ovulku ,,,,, pozri pockaj 2dni a urob zase test ak bude silniet tak si tehotna a BODKA. za tem exzem mi je to luto, snad sa z toho dostanes,,,ak ti mozem poradit a viem, ze by ti to pomohlo -je okamzite si objednaj velke balenie spiruliny , ta ta ekzemu zbavi,.....ekzem je zapal, a na to pomoze z tela von spirulina, len ju musis brat tak ze aspon 8ks denne , je to zelena riasa a zdrava Bio len zlisovana !! ta ti ekzem uplne vypudi von z tela --.--- co sa tyka duphastonu nepoznam to ale viem, ze tehulka isto si, neboj sa,,skor sa viac bojim o ten zapal, co moze neplechu narobit ......................takze sup objednat spirulinu !!