V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina ten zapal je sposobeny tym ze telo sa sustreduje na miminko a zysok imunita vynechava, no uvidim, v kazdom pripade ak by to zas nevyslo lekarka mi odporucila ist na speci imunologiu zaameranu na tehotestvo. Testovat zajtra nejdem, daam tomu pauzu. To HCG mi nepovedala sestricka presne, zajtra mi ma volat lekar adohodneme sa co dalej. Spirulinu mozem braj aj v tehotenstve?
@mimikas ano mozes aj v tehu ma vela vitaminov 🙂
@mimikas ajoj mojka...Joj zase ti lekari strasia, dilinovia...ved si este uplne cersto tehu tak jasne ze nemozes mat tisicove hodnoty pre pana..testik ti pekne zosilnel co znamena ze hcg stupa 😉 A urcite ti daju teraz niekedy kontrolny odber, bud do zajtra alebo potom az v pondelok aby videli ako to stupa..ty bud hlavne v pohodicke, vsetko je v poriadku, najpodstatnejsie je ze spinenie ustalo, to je najlepsi znak aky ti mohlo telo dat 😉 Cmuk :-*
@nicolettka2126 lekar mi uz volal a bol v pohode, vravel ze on musi vydiet narast, zajtra idem zas na obder a zas volat na obed po vysledky a objednat sa na vysetrenie. Lekar vravel ze sono robit zatial nebude lebo nic nie je vidiet aj tak. Takze v pohode pojdem tano na krv 🙂
@mimikas nooooo supeeer, konecne niekto rozumny 😵 😵 A testik si uz asi nerobila vsak?
@nicolettka2126 nie dnes zatial nie, spravim bud pobede alebo zajtra rano
@mimikas sprav az zajtra rano mojka 😉
@nicolettka2126 neviem ci vydrzim 🙂
@mimikas uplne ta chapem 😀 😀
Ja som bola detto to iste 😀
ahojte bamubulky, prajem vam vsetkym krasny dnicek, @mimikas vsetulinko je v poriadku neboj sa , viem to, citim to ♥
Juj baby ja som taka rada ze vas tu mam a mozem sa vam tu citovo vylievat 🙂, dnes mam kus lepsiu naladu. Inak musim povedat esteze mam takeho dobreho muza, strasne pekne sa o mna stara, kazdy den vyspavam on nachysta drobca a idu pekne do skolky, pekne mi masti ekzem hociakymi smradmi a hovori ze to zvladneme a hlavne pocuva moje hormonalne vylevy a sem tam aj slzu utre. Na chlapa dost vykon 🙂
@sara34valentina mojko ty si nasa jezibaba 🙂 ty mas vzdy pravdu tak verim extra silno ze ani teraz sa nemylis.
Inak tehulky ako sa mate? Miminka su ok a netrapia vas velmi?
ahojte, ja som dnes prisla do roboty s fajnovou migrenou (odkedy som v tom tak mam skoro nonstop) a zrazu asi meter za mojim chrbtom zacali robosi rozkopavat terasu zbijackou!!! zbalila som sa a som home office... scvoknem z toho.
O 15:30 mam morfo UTZ.. bojim bojim drzte palceky 🙂
nech uz je viiiiiiiiiiiiikend pozdravujem vsetky 🙂
@agathachristie juuuj mojka tak ta migrena musi byt riadne o nervy :-/ Noc prijemne....sa nevies potom sustredit na nic poriadne....a co vsetko zistuju na tom morfo utz?? Zasvet ma do toho nech viem 🙂
@nicolettka2126 tak to keby som vedela.. predpokladam ze hlavne meraju dlzky kosticiek a vraj pozeraju aj vnutorne organy. vecer budem mudrejsia :D
@agathachristie daj nam potom vediet 🙂 🙂
@agathachristie ty nemas tada home office? Ja robim iba z domu, je to uzasna vec jlavne ked mas deti 😀
@mimikas co si mam pod tym homme office predstavit?? Ja pod tym rozumiem pracu z domu, spravne rozumiem?? No ja by som bola najradsej keby som mala taku pracu ktoru mozem vykonavat z domu, to by som bola naaaajstastnejsia zena na svete 🙂
@mimikas nie nie pekne muklujem z kanclu. mam len dnes vynimku kvoli zbijacke :DDD neviem ci by som sa doma dostatocne motivovala k vykonom a neviem ako by som z domu riadila svojich ludi. asi moj typ roboty nie je moc na home office. tvoja robotka to v pohode umoznuje? to je super
@agathachristie umoznuje a zaroven aj nie...trebalo by tu vsetko prerobit...kanalizacia odpad trubky atd...uz len to by boli obrovske peniaze...a kde je este zariadenie...a to nevravim o tom ze u nas na dedine su 4kadernictva...a na dedine veru toho moc nezarobis 🙂 Cize u mna to teda nie je rozumne zacat nieco doma 🙂
@nicolettka2126 a tak ze budes chodit domov k ludom a strihat sa neda zarobit? ci to sa neoplati?
@agathachristie to ludia nemaju radi...ked idu ku kadernicke tak idu kvoli tomu aby sa trochu odreagovali, oddychli si, mali zmenu prostredia atd...to uz mi docvaklo ked som v retre pracovala...tam chodilo neeeskutocne vela ludi...a 90% ludi ani nepotrebovali urobit nieco surne s vlasmi iba chceli niekde "vypadnut" 😀
@nicolettka2126 tak asi to nechapem lebo pre mna ist ku kadernicke = cisty stres. keby ma strihala doma odpadla by som od stastia :D nevidim nic relaxujuce na tom byt v cudzom prostredi s cudzimi ludmi.. ale tak ja som dost introvert asi nie som spravna vzorka :D
a uz mas nejake miesto vo vyhlade ci zostavas do porodu doma?
@agathachristie no ja robim zas iba z domu, na vykon sa da sustredit, chce to len zvyk, jedine mi sem tam chyba kolektiv, ale zas ked je drobec chory nemusim riesit co s nim, jednoducho robime spolu a ja este dorabam vecer niekedy ked treba 🙂

@mimikas ahoj,neboj sa moja,môže to byť fakt tým že si mala ovulku neskôr vieš. A veď aj test ti tmavne, takže zatiaľ sa skús upokojiť a oddychuj ak vieš. Duphaston robí zázraky a verím, že aj tebe pomôže.
Ten ekzem je kvôli tehu?