V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina nooo aj ja som cela naradostenaaa, vobec som neocakavala ze uz bude srdiecko a ono tam tak nadherne blikotalo 😵 Juuujjjj
Aj tebe krasny dnicek, vela pohybov od krpceka a peknu precadzku 😉
@nicolettka2126 jaaj taaak sa tešííííím aleluja
@rula kujeeeeeeeeeeeem 😵
@nicolettka2126 ved aj nam tak bilo 😉
@sara34valentina ty si nebola az v 7.tt ked si bola na prvej kontrole? Ci? 🙂
@nicolettka2126 boli sme Tyzden predtym v nemocnice..vies ten zapal
@sara34valentina jaaaaj vlastne anooo vidiiiis 🙂 Juj konecne zazivam to krasne obdobieeeee 😵
@nicolettka2126 to najkrajsie v zivote drahaaaaa 😉
@sara34valentina veru ano je to tak 🙂 uzivam si kazdu jednu sekundu s mojim krtkom v brusku 🙂
@nicolettka2126 uzivaj drahaaaaaaa ♥ dnes bolo prekrasne vonku , boli sme na prechadzke v lese, a stihli sme umyt 4 okna zajtra este tri izby .....ale to uz dahy umyje , ja sa natahovat nebudem ....
@nicolettka2126 jeeej bublinečka,radi ta spoznávame, tvoja maminka na teba dlho čakala,krásne sa vyvíjaj ,ona ti dá všetko potrebné🙂 ♥ juchú nádherná fotočka 🙂
@wewitta dakujeeeeem mojka nadherne si to napisala 😵 cmuuuk :-*
@nicolettka2126 Gratulujem moja pekna prdelka k bublinke 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@evi789 dakujeeeeeeeeeem, krasna je bublinka moja mala vsak?? 🙂 Drahy ju uz aj pomenoval 😀 Zatial je to vraj "cervik" 😀 Kvoli velkosti vraj 😀
@nicolettka2126 ja som mojho uz tiez pomenovala 🙂 a stale ho volam "on" 🙂
@mimikas heheee chces dalsieho chlapceka? 🙂 🙂
@nicolettka2126 mne je to v podstate fakt uplne jedno 🙂 ale bolam jo on 🙂. Inak zatial mi nie je jle, sem tam mam akoby zaludok na vode ale da sa to
@nicolettka2126 kraaaasna,ááno,tesim sa s tebou velmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😵 😵 😵 😵
Ze cervík 😀
@mimikas silnejší už asi nebude 😄 teším sa
@mimikas kraaaasne, nadherneeeee♥ dnes sme objednali AngelSounds, budeme pocuvat srdiecko kazdunky den i vecer nasho pokladiku ♥
@agathachristie uz asi nie 😀 ale kedze nemam ziadne priznaky som chcela vediet ci zosilnel, alw zda sa ze ano
@sara34valentina to je super moja, potom povedz ako sa ti to pozdava a ci funguje ok 😀
@mimikas poradila mi to znama, vraj ze to nepoznam, no nepoznala som to ale uz to ide k nam 😀 neviem sa toho dockat
@mimikas stornovali sme to pisu na konik ze to skodi ci co, opytam sa mojej gynekologicky plus primara jeho nazory rozhodnu 🙂
@sara34valentina tak potom daj vediet co ti na to povedali, ci je ok to pouzivat alebo sor nie.
@mimikas jasne .-) ale sme sa zhodli prave s partnerom kedze sa to moze max 2x tyzdenne pouzivat na max 1min ze to asi neobjedname ......................... ja ho uz citim tak ci tak a o par dni zacne kopat
@agathachristie ahoj, si mozno 4dni dlhsie tehulka ako ja, ty si pisala prave hore, ze Ta uz kope>? to myslis vazne????????
ja zatial citim len jemnunke pohyby hlavne vecer ked ideme spinkat ♥ dnes som sa stretla s tehulkou je o 5tyzdnov dlhsie tehotna a ona uz kopanice ma teda 😅 😅 😅 sa mi to zda skoro kedze si len asi 3-4dni dlshie tehu ako ja 😵
@sara34valentina ja som už v 14tt cítila tak raz za dva dni kopancek, ale teraz posledné dva dni mám v bruchu rodeo a dnes taký kopanec, že som vykríkla lebo ma to vylakalo strašne 😄 už keď jemne cítiš tak sa to bude len stupnovat 😉
@agathachristie každá to cíti inak, kamoska až v 20tt cítila vlnky.

@nicolettka2126 krasnunka ♥ som rada , ze je vsetulinko naj jujjjjj tesim sa s tebou, moj sa mi cely cas uz mechri, uz sa hybat tak neviem .. .. od vcera sa mi zda ze mam brusko ako slonica 😉 vytlacila som krasnunke fotecky a uz idu postou ku maminke na Slovensko, 🙂))))) aby videla ako jej vnucik pekne rastie a ja ako priberam 😀 😀 😀 pekny den mojko, my dnes masaz boli, behacky, lietacky , banka, nakup, teraz vpn s Lady ideme a chceme tie okna dnes zacat 😉