icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
4. nov 2015

@agathachristie ja citim len take jemne akoby sa mrvil 🙂 a ano stupnuje sa to kazdym dnom 🙂 akurat pozerame relaciu na rtl2 Babys a tam porody tak to ti sranda nie je az mam strach 😔

agathachristie
4. nov 2015

@sara34valentina sranda to nie je, ale len veci čo idú ťažko stoja za to 😉

badimeria
6. nov 2015

Ahojte dievcatka tak a teraz prosim radte🙂 ci som ci nie specialne pre @sara34valentina @lauritka @sara22 kupila som vcera mamatest ale nevydrzala som ocikala som ho poobede a bol aj ten taky ako tieto ten mamatest ocikam asi v nedelu druhy boli ze 2v1 🙂

sara34valentina
6. nov 2015

@badimeria je to tam drahaaaaa gratulujem 🙂

mimikas
6. nov 2015

@badimeria aj ja tam nieco vidim, skus zajtra rano 🙂

lauritka
6. nov 2015

@badimeria Tak zlatko konečne už niečo vykuklo. Držím palce nech silnie

sara34valentina
6. nov 2015

@badimeria pozri draha tu mas vysledok v kontraste,a teraz ma dobre pocuvaj,zajtra rano si urob z ranneho mocu , ok? uz by mal silnejsie ukazat 😝 drzim palce , ale tusim je to tam 😉 ste sa snazili dost dlho ako si pamätam, ako dlho ?? 😕

sara34valentina
6. nov 2015

@agathachristie zenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vcera som dostala prvy kopancek ♥ snad dnes dostanem znovu 🙂 citim ho jemnunko ako sa mrvi, vcera sa ale pretocil tusim a potom ten kopancek , ale to som riadne teda citila 😀 😀 😀 😀 😀

badimeria
6. nov 2015

Babule dakujem tentokrat to musi uz vinst!!! Nemam tolko sil aby som to peklo zazila treti krat.A zelam kazdej pozitivny test a zdravie

sara34valentina
6. nov 2015

@badimeria jasne ze to vyslo ♥ mysli pozitivne prosim Ta ♥ to je to najdolezitejsie ♥ silu budes potrebovat tentokrat na nosenie drobceka pod srdcom 😉 😉 😉 srandujem, aj ked niekedy to silu ziada 😀 😀 😀 prajem Ti to z celeho srdca , aby si mala krasne zdravunke babatinko 😲 😲 😲 😲 prajem to kazdej zene na svete pretoze je to to najkrajsie v zivote 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

agathachristie
6. nov 2015

@sara34valentina no vidiiiiis je to tu. Gratulujem je to veľká radosť vedieť, že prcek žije ❤

agathachristie
6. nov 2015

@badimeria krásny test gratulujem!!! Máme tu v skupine nejaké urodne obdobie 😉

sara34valentina
6. nov 2015

@agathachristie vsak aj ja si to myslim, postupne tu bude kazda tehu 🙂 je na stu naozaj vela 🙂 a nech to takto aj pokracuje, mozno ten maj lasky cas kazdemu predsa len dopraje , kedze sme sa v (aprili)maji snazit zacali 🙂

sara22
6. nov 2015

@badimeria ja to tam tiezvidiiiiim!! Drzim palce,aby to dobre dopadlo. Treba mysliet hlavne pozitivne 🙂 ale ako si pisala,do tretice to bude ok 😉

badimeria
6. nov 2015

@sara34valentina no minuly rok som potrarila v maji snazili sme sa rok otehotnela som v auguste tento rok nato nasledbe zas potratila v septembri tak sme sa nato uz vykaslali a objednali ma na hemtlatologiu koli tomu a tak nahod e nam to bez snazenia vyslo 🙂 a to som si vravela kym nebudem mat testy z hemarologie a liecbu nechcem byt tehu a vidite🙂 na prvy supasi dakey staci uplne vypnut ale budem aai cele tehu pichat fraxiparin v pondelok idem na odber 10skumaviek ja mam hroznu paniku

sara34valentina
6. nov 2015

@badimeria oje to mi je luto, snad ti pomozu , neviem co to je to co si napisala na pichanie ale verim ze ti to pomoze a nemaj paniku , tes sa a rano testni nech sme si isteeeee ♥

mimikas
6. nov 2015

Babenky ako sa mate? Dufam ze vsetky dobre a ste zdrave
@nicolettka2126 neako sa neozyvas, dufam ze je vsetko ok

nicolettka2126
autor
6. nov 2015

@mimikas ajooooj ano jasne chvalabohu vsetko je v najlepsom poriadku 🙂 Mali sme teraz dost nabity program tak som vas len tak zbezne citala 🙂 Viac som toho velmi nestihala 😅 A to nevravim o tom ze cele dni som unavena ospala a ku vsetkemu sa musim vyslovene dokopat 😀 Katastrofa 😀
A ty sa ako mas?? Ako sa citis?

sara34valentina
8. nov 2015

@badimeria ahoj stratena dusa, robila si si dalsi testik ??????? haloooooo? 😀 😎 😀

badimeria
8. nov 2015

@sara34valentina ahojky ano dnes rano tak jee silnejsi od toho povodneho ze palicku vidno uz aj ked kuknem z metra ale stsle neni silna ako ta co tam ma byt.Som rada ze namna myslis ♡ Zajtra rano namna myslite idem na tie odbery

agathachristie
8. nov 2015

@badimeria drzim palce silno, ale testik tmavne tak nevidim dovod na obavy 🙂

badimeria
8. nov 2015

@agathachristie moc dakujem len sa mi zda ze pomaly ☹ ale berem to tak ze ja to neovplivnim a stres tomu nepomaha ale budem verit ze pan boh a osud uz teraz da sancu tomu miminku na zivot bracek by sa velmi potesil

agathachristie
8. nov 2015

@badimeria je to urcite velmi tazke, ale najlepsie je zverit sa do ruk zivota a akceptovat co sa deje a nedeje. stres neprospieva ani jednemu z vas. daj zajtra vediet.

badimeria
8. nov 2015

@agathachristie mas pravdu s prirodou sa neda bojovat.Psychicky to je tazke aj fyzicky tie bolesti ked to prislo.....ale zeny to zvladnu sme nato stavane chlap by tolko nezvladol asi ziaden 🙂Urcite zajtra dam vediet a teraz som si vsimla ze aj ty cakas niminko blahozelam prve?

sara34valentina
8. nov 2015

@badimeria milacku drzkam ti palcoky, vsetko je v najlepsom poriadku neboj sa , stupa ti len pomalsie hcg, neboj nic 😉 na zaciatku stupa pomalsie a potom sa to rozbehne 😵 zajtra na teba silno silne myslim budem pozerat cez telefon ( lebo mam rano masaz a pedikuru) ze co pises a ako si dopadla 😉 drzim palce, vsetko je v najlepsom poriadku ♥

badimeria
8. nov 2015

@sara34valentina jej tesim sa teda a ti to uprimne zavidim super ze ss tak staras o seba a tu prdelku malu♡♡♡ ja ani dnes nezaspim co mam strach tie ihly bleeee a krv a budem sa modlit za vsetky co su a chcu byt tehu nech to zvladneme a nech nam pan boh dopraje

badimeria
9. nov 2015

Baby ja som asi sibnuta cely cas som si myslela ze moja posl.MS bola 5.10. dnes otvorim diar a bola 10.10. Sex 23.10. cize kedy bola asi ovulka?ktory tyzden som?som maximalne zmetena teraz 🙂

agathachristie
9. nov 2015

@badimeria áno prvé mala by to byť baba 😍

agathachristie
9. nov 2015

@badimeria tak podľa mňa mohla byť 23-25.10 😉

agathachristie
9. nov 2015

@badimeria takže ak dobre rátam si na začiatku piateho 😉