icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
9. nov 2015

@nicolettka2126 hm ,,,, mne kava neskor uz nesadla som hodila hned za nou tyku,,,,,som ju nemohla pit takych 14tyzdnov.......................................... teraz si ju obcas doprajem taku jemnu s vela mandlovo-ryzovym mliekom 🙂

nicolettka2126
autor
9. nov 2015

@sara34valentina ja si davam iba iba tu 3v1 inu nechcem a este aj do tej si dolejem nazvys trochu mliecka...fakt akonahle som si ju dnes dala rano hned pp zobudeni tak mi bolo fajn...pred chvilou som si dala smotany milacik s prichutou cokolady a uz citim ze mi je nejako divne...este stale postupne zistujem co mi sadne a co nie 😅

sara34valentina
9. nov 2015

@nicolettka2126 no smliecnymi vyrobkami pozor ,netreba to prehanat 🙂 radsej si daj kvalitny syr

nicolettka2126
autor
9. nov 2015

@sara34valentina hmmm syr by som si celkom aj dala 🙂 🙂

sara34valentina
9. nov 2015

@nicolettka2126 no treba papat ale nie plesnive a nie mäkke a nie udeneeeee .....len tvrde 😉

nicolettka2126
autor
9. nov 2015

@sara34valentina plesnive neznaaaaasam bleeeee 😀

sara34valentina
9. nov 2015

@nicolettka2126 super ani nesmies !

agathachristie
9. nov 2015

ja by som zabijala za sushi, skoda ze sa nesmie ale asi si dam aspon s vyprazanou krevetou to mozem :D

mimikas
9. nov 2015

@agathachristie mojko ano budem kupovat urcite pouzity, novy je zbytocnost. Ja asi vacsinu kupim pouzite veci, ved tie miminka to nemaju sancu znicit, aom videla na malom ze niektore veci mal na sebe 3-4 krat a uz boli male 🙂

badimeria
9. nov 2015

Ahoj babule hlasim ze mi krv nevzala az v piatok bola som tam skoro hodinu co vsetko spisovala a dala mi pichat si kazdy den 0,4ml fraxiparinu a ze gynda mi dala zas aj duphaston mate stym niektora skusenost.Od zajtra zacnem ale citim sa dost zvlastne a mam strach zacali ma zas bolet krize ako ked sa mi to stalo ☹.....

agathachristie
9. nov 2015

@mimikas hm hm hm tak si mi dala chrobaka do hlavy :D chcela som novy ale mas pravdu ze tie kociky po 1 babu musia byt ako nove. skusim pozriet bazarik 🙂

melisssssa
9. nov 2015

Dievčatá ono je to asi naozaj pravda 🙂 horný testík ranný ,dolny teraz 🙂 dala som to do kontrastu a je to celkom silné...vo štvrok by mala neprist ms... ja neverííím , že som sa asi dočkala ... prepáčte za moje výlevy,ale to sa neda nepovedat niekomu 🙂

agathachristie
9. nov 2015

@melisssssa ake vylevy? ved to je radost sa na take pozerat a spolu tesit!!! gratulujem 🙂

agathachristie
9. nov 2015

@badimeria dala ti vseto na to aby ti pomohla. to je dobre nie zle. nechce nic zanedbat. mas dobru lekarku.

melisssssa
9. nov 2015

@agathachristie dakujeeeem 🙂

badimeria
9. nov 2015

@agathachristie dakujem ano je skvela a chodi knej tolko ludi aj z inych krajov len pockat na vysledok a dufam ze krvicka bude ok

melisssssa
9. nov 2015

@badimeria neboj všetko bude v poriadku 🙂 mna boli celý človek..,ale nevadi 🙂 ako pozeram tak si mala poslednu ms 10.10..ja som mala 12.10......:) tak budeme na tom podobne 🙂

badimeria
9. nov 2015

@melisssssa jej super aspon mam skym porovnavat ale ja som uz dvakrat potratila ☹ a kedy planujes prve sono naplanujem si aj ja 🙂

mimikas
9. nov 2015

@badimeria uvidis duphaston pomoze, ja som ho brala teraz ked som spinila, hned ako som ho zacala brat som prestala a HCG stuplo, uvidime teraz vo stvrtok ci bude vsetko v poriadku.

melisssssa
9. nov 2015

@badimeria neboj sa teraz bude všetko v poriadku ..ešte som nad tým nerozmýšlala ,lebo rano som spravila prvý test a cosi tam bolo..teraz večer ,ked sa objavila druha ciarka aj na dalsom teste, tak začínam verit , že ten test nie je kazový...🙂 skor nez za 2 tyždne sa asi neoplati ist ..ty si uz rozmýslala kedy???

sara34valentina
9. nov 2015

@badimeria nebooooj vsetko je v najlepsom poriadku

sara22
9. nov 2015

Baby,ako rychlo ma stupat HCG? Do kolko dni od ducha ma byt uz riadna ciara?

sara34valentina
9. nov 2015

@sara22 kazdemu stupa rozne jednej pomaly inej rychlo 😨 ale ked ti meska ms tak po meskani 4dni uz musi byt krasna ciarka 😉

sara22
9. nov 2015

@sara34valentina podla ovulky by mala prist az v stredu,no mne oproti vcerajsku ani o kusok nezosilnel 😕

sara34valentina
9. nov 2015

@sara22 pozri si napr test nicolettky na 17dni po ovulke mala taketo ciarky .....

sara34valentina
9. nov 2015

@sara22 to nevadi , na zaciatku kym sa to rozbehne to trva, ja som mala 2dni rovnake a az 4dni potom bol silny moc silny neboj nic o 3dni je silny , nepremyslaj , kazdemu stupa inak hcg tes sa a nestresuj 😉

sara22
9. nov 2015

@sara34valentina u prvej som to vobec neriesila,som si spravila test,bol pozitivny a potom uz len na potvrdenie. No teraz ma cez vikend neuveritelne bolelo v podbrusku,tak snad to bude vsetko ok a je v maternici zabyvane 🙂

sara34valentina
9. nov 2015

@sara22 aj mna bolelo neboj nic 🙄

sara22
9. nov 2015

@sara34valentina Okis, to si ma celkom ukludnila. Lebo cez vikend mi bolo na umretie zle, okrem crevnych problemov som mala krce vo vajecniku, resp.tam dole ako su vajecniky a maternica, takze sme sli na pohotovost a tam mi povedali podla nahmatania bolesti, ze to bol vajecnik a ze sa mam sledovat, ci ma to nebude este boliet, ze ci nie je mimomaternicove.. No od vtedy len take slabulinke krce, co si pamatam aj z prveho tehu. Tak snad je vsetko ok..

badimeria
10. nov 2015

@mimikas ja sa ho bojim si nasadit dala som si iba ten fraxiparin tie vedlajsie ucinky co pisu mam strach veru