icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

badimeria
10. nov 2015

@melisssssa vobec nie lebo sa bojim predbieht situaciu ale urcite tiez nie skor ako za dva tyzdne a mbe tak pomalinky stupa to hcg je to normalne?Dnes mi meska uz druhy den a ciarkq stale neni rovnako silna ako ta co tam je hodim foto asi

melisssssa
10. nov 2015

@badimeria no skus hodit foto..kukneme to🙂 a kolko dni robis testy? Hod viac testov aby sme vedeli porovnat...ale bude to dobre,neboj...nemyslim.si ,ze ciarka ma byt hned tak silna ako druha,ale hlavne nech tmavne 🙂

agathachristie
10. nov 2015

@sara22 mna 5dpo tak bolelo ze som isla s placom z roboty lebo som nedokazala ani stat ani sediet. neboj.

badimeria
10. nov 2015

@melisssssa nechce mi dat foto teda neviem ako neni moznost pridaj foto ako to je nove zas

melisssssa
10. nov 2015

@badimeria ani mne cez tel.neslo..,iba cez pc..

badimeria
10. nov 2015
melisssssa
10. nov 2015

@badimeria no ved je pekna ta ciarka,hlavne ze tmavne 🙂 kolko dpo si?

sara34valentina
10. nov 2015

@sara22 milacku mimomaternicove som prezila raz teda skoro neprezila :( je to väcsia bolest ako 10porodov naraz...................teda aspon to, co mne popisali neskor nasi debilni''odbornici'' bola som v tom roku len druhy pripad doposial ,stava sa to zriedka.............maternicove+mimomaternicove tehu.............to mimo si nevsimli, po krvacani mi vzali zdrave babo z maternice vraj mam potrat idioti, no a poslali ma domov ..............aj na to ze som krvacala stale :( bolesti nakoniec boli take silne ze ma priatel niesol na rukach v krvi do nemocnice, kde si ma nechali na pozorovanie a po odberi krvi az na treti den zistili ze som stale tehotna ze mam hcg !! hned rano na druhy den ma mali operovat no operovali ma az vecer o 16tej 🙄 mohla som vykrvacat a umret ☹ ☹ ☹ cize sa klinika ospravedlninla ze mi zabili zdravy plod a ze sa to stava zriedka a to ma malo upokojit....................na druhej strane som rada ze moje telo bolo tak silne a imunitne ze mi nemuseli nic rezat ani odrezat (vajecniky) vajcovody vsetko mi ostalo a sa zregenerovalo ......................... 😢 v noci v nemocnici som mala take bolesti ze som volala sestru a tam mi pichla silnu drogu ze ma uz nic nebude boliet ...... a aj tak ma bolelo a ona povedala ze to nechape!! nikdy v zivote som silnejsie bolesti nemala a vtedy mi lekari povedali ze toto11dnove trapenie ma mohlo stat zivot, a ze som bojovnicka a ze zvladnem porody hravo 🙄 tak ti poviem draha , neboj sa, mimomaternicove nemas , ale ked pojdes na prve vysetrenie nech ta dobre pozruuuuuu , vidis co vsetko sa moze stat ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ priroda sa obcas zahra a dokaze fakt znicit dost 😢 😢 😢 dnes ako 34r uz viem, ze to tak malo byt a dakuje kazdy den Bohu, ze som to prezila a ze teraz cakame zdravunke babätko menom ELIAS♥ splodene velkou laskou , ktoru si vazime a sme vdacni kazdy den za to,ze nas Boh obdaril tymto darom ♥ vsetko sa pre nieco deje a ja verim, ze aj ked si predtym nieco podobne prezila ,ze sa to uz nezopakuje !! 😅 😅 😅 😅 😅 hlavu hore, mame dalsi novy den , sme tehulky a budeme mat krasne zdrave stastne deti , pretoze sme stastne zdrave a tuzime mat pokojny statsny zivot ♥ pekny den ♥

melisssssa
10. nov 2015

@sara34valentina boze ,moja to je hrozne co sa ti stalo,mrzi ma to ☹ ,ale vsetko co sa deje ma svoj dovod...ty si neuveritelna zena!!! Klobuk dole pred tebou..tato majova skupinka sa pekne roztehulkovala a dovolim si tvrdit ,ze za vela mozme vdacit tebe! !za tvoje rady,skusenostI,pozitivne myslenie...si skvelaa :-* :-* 🙂 :-* ♥

sara34valentina
10. nov 2015

@melisssssa kazdy mi tvrdi aka som pozitivna 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 mne sa dakedy ani nezda , ale asi to tak bude, 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 DAKUJEM PEKNE 🙂 je to super skupinka majovky, naozaj mile zienky sme tu a ako sa navzajom podporujeme, radime si, drzime palce, dokonca ked niektora ide na prehliadku alebo si robi prvy test ako to prijemne netrpezlivo prezivame,,,,,, SME SUPER ZIENKY V TEJTO SKUPINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vsetky a aj ty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! konecne sa aj vam podarilo a som rada ze kazdy mes pribudaju nove a nove tehulky 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 prajem Ti krasny den ♥

mimikas
10. nov 2015

@badimeria ja som ich necitala 🙂, lekar vie co robi, ten Duphaston je fajn pre miminko, pomoze s vyzivou a uhniezdenim, urcite pomoze a miminku neublizi, ja som ho brala 10 dni teraz uz neberiem, podla mojho lekara staci na spravne uhniezdenie brat potom len ak by si mala neako vela potratov za sebou. ja byt tebou si ho dam, lekar vie co robi 🙂, hlavne aby bolo miminko zdrave

nicolettka2126
autor
10. nov 2015

@sara34valentina zlatko moje teraz citam cim si si ty vsetkym v zivote presla pre paaaaaaana!!!!!!! Žena ty si žena s tym najvacsim Ž!!!!!! A ty potom vsetkom co si pretila si nas este dokazala tttak velmi povzbudzovat, podporovat radit nam a pomahat nam ked sme sa citili uplne na dne...waaaau si fakt uzasna...sklanam pred tebou vsetky ciapky co dima mam kedze klpbuk nemam 😅 :-* :-*

nicolettka2126
autor
10. nov 2015

@melisssssa mojkaaaaacik a ty ako s dnesnym testikom?? Skusala si?? 🙂

mimikas
10. nov 2015

@badimeria to je uz krasna ciarka 🙂, kolky des si po ovulke?

nicolettka2126
autor
10. nov 2015

@badimeria mojka mas nadherny ten testik, ciarka krasne zosilnela 😵 Miminku sa u teba velmi paci 🙂 A duphaston si kľudne daj, velmi vela ženám prave ten pomohol udrzat tehu 🙂 Ja som ho tiez mala nachystany pre istotu keby sa zopakoval scenar z prveho tehu ale zatial chvalabohu všetko prebieha v poriadku 🙂
Drzim ti palceky 😉

badimeria
10. nov 2015

@nicolettka2126 dakujem bez vasej podpory neviem co by som robila @sara34valentina @mimikas @melisssssa a aom mala sexik 23.10.a ovulka cca 24-25.10. Tak cca mozem byt tak 16-17DPO aj ja vam drzim a snad to spolu vsetky dotiahneme do uspesnwho konca♡♡♡

sara34valentina
10. nov 2015

@nicolettka2126 ah ty prdelka, dakujem, ako sa dnes citis? lepsie? hihi ja som zistila ze uz nemozem dlho v aute sediet, kupili sme sice na soferovanie tehu pas je pohodlny nejde cez brusko, ale ked je hrbolata cesta (co je vsade v meste) tak idem umret, tak ma zacne boliet maternica, predsa je to len sval .... no a je ot nedobre pre maleho, lebo nadskakuje chudacik.................takze do lesa hore autom len tuna na kraj pojdeme a do mesta len ked nutne len ..... toto vsetko caka na kazdu , ale aj tak je to krasne 🙂 🙂 🙂 🙂 v nedelu ideme na navstevu ku svagrinej a jej detom, ideme spisovat uz pomalicky co vsetko nam da po detoch a co bude nutne (madrace, postelne) nakupit este 🙂 su vsade vypredaje tak by som uz rada daco aj ja kupila 😀 😀 😀 hocikedy ked budes potrebovat radu kludne mi napis, som trosku pred tebou tak ti poradim co sa tyka tehu ak budem vediet, 😝 😝 😝 😝 pekny den tehulka

sara34valentina
10. nov 2015

@badimeria krasna ciarka nic sa nebojkaj krasne ti silnie, vedela som to 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 uvidis ako sa to rozbehne 🙂 ani sa nenazdas a budes mat prvy trimester za sebou a verim ze uspesny, ak sa citis unavena oddychuj, setri sa ...... ja kazdej radim a sama tak nerobim a potom mi tvrdne brusko a musim hned lzkat a oddychovat mi tak kazali, magnezium a oddych, maternica je svalovy organ a ak sa namaha tuhne ...........................jedna tuna na koniku tehulka lezi v nemocnici s tvrdym bruskom mi vcera pisala ze len infuzie davaju a magnezium davky ... tak sa uz setrim aj ja ,,,neznasam nemocnice 😠 pekny den a raduj sa , tes sa a ak sa citis zle nohy vyssie a relax a nezabudni vela vela tekutin !! 😅

melisssssa
10. nov 2015

@nicolettka2126 ahoj moja 🙂 robila som samozrejmeee 🙂 len mi fotku nejde pridat,lebo to tu akosi zmizlo cez mobil..a nemam teraz inu moznost ako poslat..ale su tam stale dve 🙂 oproti vcerajsiemu rannemu je dost rozdiel,ale vcerajsiemu vecernemu az taky nie...dufam ze to je tym ,ze som asi od 20:30 do polnoci vypila 5salok caju,lebo mi bolo tazko ,ale cajik pomohol 🙂

nicolettka2126
autor
10. nov 2015

@sara34valentina vies co mojka zatial je to dnes take 50/50 prave som vypila cajicek vyborny bol mnam a teraz skusam papat taku sojovu tycinku v cokoladke, mozno len telo potrebuje doplnit cukor aby nebolo tak na omdletie, uvidime co to spravi 🙂
Inak mojka aj ty si na zaciatku trochu schudla najprv? ? Kazdy tyzden sa totiz vazim aby som mala prehlad a minuly tyzden som mala 47,7 a dnes 46,9 pritom papaaaam dost len asi sa odraza na vahe to ze mi teraz nechuti vobec masko

nicolettka2126
autor
10. nov 2015

@melisssssa jasneee hlavny a podstatny rozdiel je s tym ranajsim 😉 Juuuuj som rada ze sa k nam pridaaaaaaaaavas :-* :-*

melisssssa
10. nov 2015

@sara34valentina si zlata 😉 dakujem moc 🙂 mozes si pripisat ciarku ,ze som dalsia v poradi co dala na tvoju radu a podarilo sa 🙂 v den pozitivneho ,den pauza ,a nasledujuce rano sexik 🙂 pila som aj alchemilku v oktobri prvy krat 🙂 zlatko niekde som citala,ze tehotne by nemali pit matove cajiky,nevies ci to je pravda?? Lebo dost pijem z cerstvej maty..,tak aby som vedela 🙂

melisssssa
10. nov 2015

@badimeria prosim ta davala si cez pc tu fotku? Lebo mne tiez cez mobil nejde..

melisssssa
10. nov 2015

@nicolettka2126 dakujeeem 🙂 uz nech je aspon stvrtok cas ms...nech to je viac skutocnee🙂 strasne moc sa tesim ,tak dufam,ze vsetko bude ok🙂 a vo stvrtok by som to bud.oteckovi oznamila 🙂 🙂

looola
10. nov 2015

@nicolettka2126 , ja som v prvom tromestri schudla 7 kg, nič sa vo mne neudržalo . Aj ja by som sa k Vám už rada pridala a preživala to znova 😀

sara34valentina
10. nov 2015

@melisssssa dakujem mojko, tu som ti nieco nasla, ja ho pijem , aj zazovory aj kamilkovy 🙂 Mätový čaj

Mätový čaj je výborným pomocníkom v prípade, ak počas tehotenstva trpíte nevoľnosťou a častým zvracaním, pretože pomáha upokojiť váš žalúdok a uvoľňuje jeho hladkú svalovinu. Maximálne doporučené dávkovanie tohto čaju pre tehotné sú 2 šálky denne.

nesmies cierne caje +zelene caje 😀 a :
Ľubovník bodkovaný
Angelika čínska
Ženšen
Rebríček
Palina
Chvojník nevadský
Sladké drievko

nicolettka2126
autor
10. nov 2015

@looola fuuuha dost....no ja podla preto este "len" tolko lebo oddalujrm vracanie 😀 😅 Sa toho bojim jak cert kriza 😀 Ono telo by uz asi aj veeelmi chcelo nech sa mu ulavi no ja proste robim vsetko pre to aby som to obisla tak som zvedava dokedy sa mi bude dariť 😀
Neboj, coskoro sa pridas, ved aha ako ideme jedna za druhou 😵 Taka skupinka je vysoko nakazliva 😀

sara34valentina
10. nov 2015

@nicolettka2126 to poznam ja som sa rano dokonca dobre najedla sli sme na nakup a o pol hodinku dolu cukor ,,,,,az som skoro odpadla medzi ludmi, tak ti poradim nosievaj so sebou vzdy vodu+daco sladke 🙂 daky keksik nemusis cokoladu !! hned ti nabehne cukor, je to len v 1trimestri 🙂

nicolettka2126
autor
10. nov 2015

@sara34valentina oooo to fakt matovy cajik pomaha pri nevolnostiach???? Nooo tak to musim vyskusat nech uz sa mi konečne ulaviiiiii lebo takto to je katastroooofen 😅

looola
10. nov 2015

@nicolettka2126 ďakujem 😊. Ja som zvracala do 16.tyždňa až, aj vodu, ovocie, vsetko. Potom mi zas bolo zle z hypoglykémie, takze ani tak ani tak to nebolo dobre. Ale vydržala by som to este raz 😀