V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina oni to menia podla toho ako vyzera male na sone... uvidime ako nakoniec skoncim ale tak ratam, ze by sa malo narodit 10.4-20.4 to mi staci 🙂 v decembri mam aj ja morgo utz u mojej lekarky tak mozno termin upravi 🙂 mozno nakoniec porodis aj skor 🙂
@nicolettka2126 mne bolo pri dievcatku tiez brutalne zle,zo vsetkeho a cely den. A ficala som si na vsetkom,aj maso,aj kysle,aj sladke.. Idealne vsetko naraz 😀
@agathachristie no dufam sa nam narodia v termine 😨 😨 😨 😨 😨 ja som si dnes kupila krasne obtiahnute ale elasticke saty ze cislo 40 ( moje cislo je 34) 😀 😀 😀 😀 krasne vidno brusisko, a zajtra idem 144km za kamoskami, aj za byvalou pracou kde som posobila este v juni 😉 nesiem im vianocne cokolady a mojej priatelke par siat co som triedila satnik 😀 😀 😀 len je skoro tma, preto sa nechcem dlho zdrzat ale tak uvidime ako sa ja citit budem ...chyba mi moja praca, najradsej by uz zajtra nastupila 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 na druhej strane som rada, ze mozem spinkat a naplanovat si den ako ja chcem, aj tak si myslim, ze pomalicky stihneme vsetko do porodu ( pivnicu , detsku izbicku zariadit) par veci vybavit a snad aj svadbu z coho mam najväcsie bobky 🙄 🙄 🙄 dnes ma uz tak netahalo , zistila som ze ked soferujem ja tak je lepsie, necitim tak nerovnost vozovky 😕 no a ten pas na soferovanie je super netlaci na brusko sa zapina dolu 😅 no a daco som kupila a pokusim sa to teraz odfotit, je to take mile ze mi to urobilo radost najväcsiu na svete , som taka unavena ze zaspinkam dnes ako babatinko, bru nocku 😉
@sara34valentina a prečo vlastne nepracujes? Chcela si si oddýchnuť? Je to skvelé určite mať v tehotenstve pokoj 😊 a už ta teda požiadal alebo ako to vyzerá? 😍
@agathachristie lebo som sa stahovala za drahym 144km do ineho mesta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musela som dat vypoved ...... este ma oficialne nepoziadal, len sme sa o tom rozpravali 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ze bud december alebo marec ale ja by som rada este v tomto roku 😔
@sara34valentina jaaaj tak teraz nech sa o teba pekne stará 😉 nooo tak nech si ta pekne krásne vezme!!! 😊 👰
@agathachristie vezme vezme len ako ho poznam on je taky romantik ze bude cakat do jari na vhodnu romanticku prilezitost a ja sa brusikom vydavat nechem 😉 ale nechame to na vhodnu prilezitost,bude to tak ci tak len obrad +obed s rodinou,,,,,,, mne sa svadby velke nikdy nepacili , len ako decku 😉 😉 😉 😉 😉 😉 su to zbytocne vyhodene peniaze 😀 😀 😀 na druhy den sa zobudis rovnako stastna ako pred svadbou, a nie je dolezite ci tam mas 100ludi alebo 10ludi , ked si *NAOZAJ STASTNA * co ja som a dakujem Bohu ze mi dal mojho druha 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@sara34valentina krasne take niečo maju v kiku.
Ahoj kocky mala som hroznu noc syn prevracal a ja som vstala a mam hroznu hnacku co si mozem dat?Napina ma zaludok boli cakam uz iba kedy zacnem aj ja
@badimeria ahoj, ak mas rotavirus tak asi to len musis pretrpiet, ale myslim ,ze smectu si mozes dat a mne trosku pomahal aj cierny caj.
@butterfly333 tam sme to aj kupili v Kik 🙂 7,99eur 😉
@melisssssa supeer krasný testík gratulujem
@agathachristie dakujem mojko asi ano virus dala som smectu ale asi pol hodinu som ju pila som myslela ze kazdy glg vyvratim ale aj probiotika som si dala dakujem za radu
Kocky tak dnes navsteva u gynekologa bola, no zas som ovulovala uplne mimo a podla sona som len 5+3, inak je vsetko ok, zltkovy vak uz bolo vidiet, akciu zatial nie, dalsia kontrola o 2 tyzdne
@butterfly333 dakujem kraasne 🙂
@mimikas super 🙂 hlavne , že je všetko v poriadku 🙂 kedy si mala poslednu ms?
baby,pozeram na stranke u mojej gynekologičky termín kedy sa objednám a ona má od 23.11 - 7.12 dovolenku ...ja som chcela ist okolo 25.11 ...myslite ,ked pojdem v piatok 20.11 , že už čosi uvidí...,lebo do 7.12 nevydržím určite ..🙂
@melisssssa 29.sep 🙂 ale o u bola az okolo 18 oct
@melisssssa ja by som sla, nemoze ti to vycitat ked ma tak dlho dovolenku.
@agathachristie ach to je ako naschval s tou dovolenkou..no asi jej idem zavolat...
@agathachristie tak objednala ma nakoniec na 19.11... škoda tej jej dovolenky,chcela som ist trosku neskor nech idem uz na istotu,ale do 7.12 by som asi nevydrzala 🙂 chcem sa spýtať papáš nejaku kys.listovu? vieš mi nejaku odporučit?? ja papam dost zel.salatov z listových salatov,rukoly,spenatu cerstveho,len neviem ci to staci,ale zasa to nechcem ani prehanat 🙂 dakujem
@melisssssa jedla som ju už 3 mes pred otehotnenim. Jem takú ako práve kúpim. Zakaždým iná to je.
@agathachristie no tak kupim hocijaku 🙂a nema sa uzívať len prvý trimester??

@melisssssa nieeee uz nieeee 😀 Uz som vypila jeden pohar a zatial stacilo 😀 ale inak ked to spominas aj by som si trosicku dala 😀