icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
11. nov 2015

@melisssssa nieeee uz nieeee 😀 Uz som vypila jeden pohar a zatial stacilo 😀 ale inak ked to spominas aj by som si trosicku dala 😀

agathachristie
11. nov 2015

@sara34valentina oni to menia podla toho ako vyzera male na sone... uvidime ako nakoniec skoncim ale tak ratam, ze by sa malo narodit 10.4-20.4 to mi staci 🙂 v decembri mam aj ja morgo utz u mojej lekarky tak mozno termin upravi 🙂 mozno nakoniec porodis aj skor 🙂

sara22
11. nov 2015

@nicolettka2126 mne bolo pri dievcatku tiez brutalne zle,zo vsetkeho a cely den. A ficala som si na vsetkom,aj maso,aj kysle,aj sladke.. Idealne vsetko naraz 😀

sara34valentina
11. nov 2015

@agathachristie no dufam sa nam narodia v termine 😨 😨 😨 😨 😨 ja som si dnes kupila krasne obtiahnute ale elasticke saty ze cislo 40 ( moje cislo je 34) 😀 😀 😀 😀 krasne vidno brusisko, a zajtra idem 144km za kamoskami, aj za byvalou pracou kde som posobila este v juni 😉 nesiem im vianocne cokolady a mojej priatelke par siat co som triedila satnik 😀 😀 😀 len je skoro tma, preto sa nechcem dlho zdrzat ale tak uvidime ako sa ja citit budem ...chyba mi moja praca, najradsej by uz zajtra nastupila 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 na druhej strane som rada, ze mozem spinkat a naplanovat si den ako ja chcem, aj tak si myslim, ze pomalicky stihneme vsetko do porodu ( pivnicu , detsku izbicku zariadit) par veci vybavit a snad aj svadbu z coho mam najväcsie bobky 🙄 🙄 🙄 dnes ma uz tak netahalo , zistila som ze ked soferujem ja tak je lepsie, necitim tak nerovnost vozovky 😕 no a ten pas na soferovanie je super netlaci na brusko sa zapina dolu 😅 no a daco som kupila a pokusim sa to teraz odfotit, je to take mile ze mi to urobilo radost najväcsiu na svete , som taka unavena ze zaspinkam dnes ako babatinko, bru nocku 😉

sara34valentina
11. nov 2015

pozrite zeny co dnes kupila 😉 no nie je to mile, a ked to za ciapocku potlacis dolu tak sa to zacne ako na pruzinke smerom dolu kyvat 😀 😀 😀 tak maaaalo a tooolkooo radosti 😉

agathachristie
11. nov 2015

@sara34valentina a prečo vlastne nepracujes? Chcela si si oddýchnuť? Je to skvelé určite mať v tehotenstve pokoj 😊 a už ta teda požiadal alebo ako to vyzerá? 😍

sara34valentina
11. nov 2015

@agathachristie lebo som sa stahovala za drahym 144km do ineho mesta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 musela som dat vypoved ...... este ma oficialne nepoziadal, len sme sa o tom rozpravali 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ze bud december alebo marec ale ja by som rada este v tomto roku 😔

agathachristie
11. nov 2015

@sara34valentina jaaaj tak teraz nech sa o teba pekne stará 😉 nooo tak nech si ta pekne krásne vezme!!! 😊 👰

sara34valentina
11. nov 2015

@agathachristie vezme vezme len ako ho poznam on je taky romantik ze bude cakat do jari na vhodnu romanticku prilezitost a ja sa brusikom vydavat nechem 😉 ale nechame to na vhodnu prilezitost,bude to tak ci tak len obrad +obed s rodinou,,,,,,, mne sa svadby velke nikdy nepacili , len ako decku 😉 😉 😉 😉 😉 😉 su to zbytocne vyhodene peniaze 😀 😀 😀 na druhy den sa zobudis rovnako stastna ako pred svadbou, a nie je dolezite ci tam mas 100ludi alebo 10ludi , ked si *NAOZAJ STASTNA * co ja som a dakujem Bohu ze mi dal mojho druha 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

butterfly333
12. nov 2015

@sara34valentina krasne take niečo maju v kiku.

badimeria
12. nov 2015

Ahoj kocky mala som hroznu noc syn prevracal a ja som vstala a mam hroznu hnacku co si mozem dat?Napina ma zaludok boli cakam uz iba kedy zacnem aj ja

agathachristie
12. nov 2015

@badimeria ahoj, ak mas rotavirus tak asi to len musis pretrpiet, ale myslim ,ze smectu si mozes dat a mne trosku pomahal aj cierny caj.

sara34valentina
12. nov 2015

@butterfly333 tam sme to aj kupili v Kik 🙂 7,99eur 😉

sara22
12. nov 2015

@badimeria cierny detsky caj (ten je bez kofeinu),na zaludok nie je tak tazky ako ine caje alebo voda ci mineralky. Urcite mozes probiotika a cierne uhlie. Drzim palce,nech si coskoro fit.

melisssssa
12. nov 2015

Dobré ránko ,krásný dník 🙂 tak dievčence dnes termín ms ,ale myslím , že už ozaj nepríde 🙂 teším sa z toho , a teším sa aj z Vás ostatných tehuliek 🙂 ako sa máte ??

butterfly333
12. nov 2015

@melisssssa supeer krasný testík gratulujem

badimeria
12. nov 2015

@agathachristie dakujem mojko asi ano virus dala som smectu ale asi pol hodinu som ju pila som myslela ze kazdy glg vyvratim ale aj probiotika som si dala dakujem za radu

badimeria
12. nov 2015

@sara22 naozaj sa moze aj cierne uhlie?Lebo tu smectu uz druhykrat nedam☹

mimikas
12. nov 2015

Kocky tak dnes navsteva u gynekologa bola, no zas som ovulovala uplne mimo a podla sona som len 5+3, inak je vsetko ok, zltkovy vak uz bolo vidiet, akciu zatial nie, dalsia kontrola o 2 tyzdne

melisssssa
12. nov 2015

@butterfly333 dakujem kraasne 🙂

melisssssa
12. nov 2015

@mimikas super 🙂 hlavne , že je všetko v poriadku 🙂 kedy si mala poslednu ms?

melisssssa
12. nov 2015

baby,pozeram na stranke u mojej gynekologičky termín kedy sa objednám a ona má od 23.11 - 7.12 dovolenku ...ja som chcela ist okolo 25.11 ...myslite ,ked pojdem v piatok 20.11 , že už čosi uvidí...,lebo do 7.12 nevydržím určite ..🙂

mimikas
12. nov 2015

@melisssssa 29.sep 🙂 ale o u bola az okolo 18 oct

agathachristie
12. nov 2015

@melisssssa ja by som sla, nemoze ti to vycitat ked ma tak dlho dovolenku.

melisssssa
12. nov 2015

@agathachristie ach to je ako naschval s tou dovolenkou..no asi jej idem zavolat...

sara22
12. nov 2015

@badimeria mne cierne uhlie odporucili na pohotovosti ked som cakala prve,takze verim,ze by mi gynekolog neporadil nieco,co by babatku mohlo uskodit..

sara22
12. nov 2015

@badimeria a pi len po malych glgoch,aby to hned neslo von. Hlavne pi,aby si sa nedehydrovala. Ak by si mala problem,ze to ide vsetko von,chod na pohotovost,povedz,ze si na zaciatku tehu a oni ti daju infuzku,nech mas dostatok tekutin..

melisssssa
12. nov 2015

@agathachristie tak objednala ma nakoniec na 19.11... škoda tej jej dovolenky,chcela som ist trosku neskor nech idem uz na istotu,ale do 7.12 by som asi nevydrzala 🙂 chcem sa spýtať papáš nejaku kys.listovu? vieš mi nejaku odporučit?? ja papam dost zel.salatov z listových salatov,rukoly,spenatu cerstveho,len neviem ci to staci,ale zasa to nechcem ani prehanat 🙂 dakujem

agathachristie
12. nov 2015

@melisssssa jedla som ju už 3 mes pred otehotnenim. Jem takú ako práve kúpim. Zakaždým iná to je.

melisssssa
12. nov 2015

@agathachristie no tak kupim hocijaku 🙂a nema sa uzívať len prvý trimester??