icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
16. nov 2015

@nicolettka2126 oni maju ine problemy a pohlad na svet nie? Moj drobec strasne ma teraz rozrobene s kojenim a ze ako to ze male deti piju maminkine mliecko a on uz nie 😀, baby umieram z jeho otazok a napadov, kamoske dobre ze neskoci na hrud aby videl ako jej maly pije a raz mu to nejde do tej malej hlavicky ako to je mozne

nicolettka2126
autor
16. nov 2015

@mimikas jeeeeej zlaty 🙂 O to viac si asppn tehulkovanie uzijete ked vam bude davat taketo zaujimave otázky 😀 Chutne su tie deticky ked riesia dospelacke veci a nakoniec si aj tak nájdu im vhodne vysvetlenie 🙂 Uz sa tesim na taketo otazocky 😀 Mojka ty kedy ides na prvu poradnu??

agathachristie
16. nov 2015

ja neviem mne kleslo libido na nulu a muz sa tiez nejde pretrhnut.. jedine co sa bojim, aby sme sa k sexu vobec vratili po porode :DDD

mimikas
16. nov 2015

@agathachristie neboj vratite 😉 no u nas po 3 mesiacoch sme skusili mat sex a nebolo to bovie co, to som si musela trosku odtrpiet, ale potom ako mi nabehli naspat kramy a hormony to bolo v pohodicke naspat 😉, akurat toho casu je malo takze 5 min niekedy musi stacit 🙂

mimikas
16. nov 2015

@nicolettka2126 idem 26.Nov ako som pisala vo stvrtok lekar videl iba vacok (podla neho pekny) a zltkovy vak, oplodnenie bolo nakonec az okolo 18 Okt, 26Nov by malo byt vidiet uz srdiecko, cas mi ide strasne pomaly, mam pocit ze sa toho 26 nedockam ☹

agathachristie
16. nov 2015

@mimikas super ze ta tak skoro objednal. ja som na srdiecko cakala mesiac na dalsiu kontrolu. boli to strasne nervy. drzim palce 🙂

mimikas
16. nov 2015

@agathachristie ani nehovor, ja mas strasne nervy, mam pocit ze to cakanie je nekonciace. ja ked uvidim to srdiecko naozaj tak asi budem skakat od radosti

nicolettka2126
autor
16. nov 2015

@mimikas neboooooj to bude raz dva 🙂 🙂 Ja mam ist 1.12. a mam pocit ze to velmi rychlo ubieha 🙂 za dva tyzden uz idem, ty uz len tyzden aj daco-to bude raz dva 😉

mimikas
16. nov 2015

@nicolettka2126 no lenze ty si uz videla srdiecko, tak si taka asi kludnejsia, ja som ho zatial nevidela a to ma znervoznuje

nicolettka2126
autor
16. nov 2015

@mimikas to je pravda, ale neboj uz aj tebe bude vidno 😉 O to vacsia radost to bude 🙂
Hlavne bud kľude, babatko ta potesi srdieckom uvidis 🙂

melisssssa
16. nov 2015

Ahojtee kocky 🙂 ja uz idem vo stvrtook 🙂 uz sa tesim,ale aj bojiiim...srdiecko ani necakam ,ze bude vidno..len nech nieco vidi 🙂 a inak dnes som uz 7 dni tehu co o tom viem 🙂 🙂 🙂

sara22
16. nov 2015

@mimikas aj ja idem 26.11. a mam pocit,ze sa to vlecieeeeeee..uz nech je ti tu 😊

chelsinda
16. nov 2015

Ahojte kocky 🙂 Dufam, ze sa nenahnevate, ked Vam tu vstupi niekto novy. Sledujem Vas uz dlho, ale kedze zatial nebolo cim sa chvalit, stale som vahala napisat. Ste tu proste najsympatickejsia skupina 🙂
A moja prosba o radu je: 2 dni mi meska MS a test je slabo pozitivny, co si o tom myslite?

agathachristie
16. nov 2015

@chelsinda to je jednoznacne tehotenstvo gratulujem :D

butterfly333
16. nov 2015

@chelsinda test je krasný a myslím že možme gratulovat a tíško v dobrom zavidiet.Gratulujeem

chelsinda
16. nov 2015

@butterfly333
@agathachristie Dakujem 🙂 Takze myslite ze to uz mozem oznamit manzelovi? Mam obavy, lebo som dost prechladnuta a to som minuly mesiac brala atb.

agathachristie
16. nov 2015

@chelsinda tak podla mna urcite ak ti to uz meska 🙂 ak si chces byt uplne ista tak pockaj 2 tyzdne kym ti to potvrdi lekar 🙂

butterfly333
16. nov 2015

@chelsinda ja myslim že ano už to možeš povedat mm.Gratulujem

rula
16. nov 2015

@chelsinda No nááádhera. Gratulujem, budeš maminaaaa. Uuuužasnéé tešíme sa s Tebou

sara34valentina
16. nov 2015

@chelsinda gratulujem 😊😊😊😊😊

sara22
16. nov 2015

Baby,tehule,tak dnes som bola s malou vonku a po tom,co uz vyse tyzdna nemam na nic chut,ked som zacitila prepaleny olej z fast foodoveho stanku,mala som chut ho vypit 😂 to je sranda,v prvom tehu som taketo divne chute vobec nemala.. Vy ste na tom ako s chutami?

chelsinda
16. nov 2015

2 tyzdne by som cakat nevydrzala 🙂 Dodali ste mi odvahu a vyrobila som pre draheho oznamko

sara22
16. nov 2015

@chelsinda ani sa ti nedivim,2t ja nevydrzim na vysetrenie,nie este nepovedat to muzovi 😁

agathachristie
16. nov 2015

@chelsinda paráda 😊

mimikas
16. nov 2015

@chelsinda no je to krasne pozitivne 🙂 tisio gratulujem, to ze si chora je normalne, telo ma oslabenu imunitu lebo sa sustreduje na miminko 🙂

mimikas
16. nov 2015

@sara22 jeej tak 26 mame obe velky den 🙂 verim ze dobry a obe budeme mat same dobre spravy 🙂 budem aj tebe drzat palce

sara22
16. nov 2015

@mimikas urcite to budu len dobre spravy 😉 uz nech je to tu,ja uz sa neviem dockat,ked uvidim prcka 🙂

mimikas
16. nov 2015

@sara22 ani nehovor, ja kazdy den ratam kolko este ostava 🙂

sara22
16. nov 2015

@mimikas tak to sme dve 😀 tak snad nam to bude aj 2x rychlejsie odsypat 🙂

chelsinda
16. nov 2015

@mimikas
@sara22 dakujem kocky, dufam, ze telo s chripkou rychlo zabojuje, dopujem sa ovocim a zeleninou. A netrpezlivost je nam asi vsetkym vlastna 😊 Vy uz teda na buduci tyzden idete kuknut na bijuce srdiecka? Tak Vam silno drzim palce 😉 Az mam zimomriavky(v dobrom) ked si take cosi predstavim 💜