V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas jeeeeej zlaty 🙂 O to viac si asppn tehulkovanie uzijete ked vam bude davat taketo zaujimave otázky 😀 Chutne su tie deticky ked riesia dospelacke veci a nakoniec si aj tak nájdu im vhodne vysvetlenie 🙂 Uz sa tesim na taketo otazocky 😀 Mojka ty kedy ides na prvu poradnu??
ja neviem mne kleslo libido na nulu a muz sa tiez nejde pretrhnut.. jedine co sa bojim, aby sme sa k sexu vobec vratili po porode :DDD
@agathachristie neboj vratite 😉 no u nas po 3 mesiacoch sme skusili mat sex a nebolo to bovie co, to som si musela trosku odtrpiet, ale potom ako mi nabehli naspat kramy a hormony to bolo v pohodicke naspat 😉, akurat toho casu je malo takze 5 min niekedy musi stacit 🙂
@nicolettka2126 idem 26.Nov ako som pisala vo stvrtok lekar videl iba vacok (podla neho pekny) a zltkovy vak, oplodnenie bolo nakonec az okolo 18 Okt, 26Nov by malo byt vidiet uz srdiecko, cas mi ide strasne pomaly, mam pocit ze sa toho 26 nedockam ☹
@mimikas super ze ta tak skoro objednal. ja som na srdiecko cakala mesiac na dalsiu kontrolu. boli to strasne nervy. drzim palce 🙂
@agathachristie ani nehovor, ja mas strasne nervy, mam pocit ze to cakanie je nekonciace. ja ked uvidim to srdiecko naozaj tak asi budem skakat od radosti
@mimikas neboooooj to bude raz dva 🙂 🙂 Ja mam ist 1.12. a mam pocit ze to velmi rychlo ubieha 🙂 za dva tyzden uz idem, ty uz len tyzden aj daco-to bude raz dva 😉
@nicolettka2126 no lenze ty si uz videla srdiecko, tak si taka asi kludnejsia, ja som ho zatial nevidela a to ma znervoznuje
@mimikas to je pravda, ale neboj uz aj tebe bude vidno 😉 O to vacsia radost to bude 🙂
Hlavne bud kľude, babatko ta potesi srdieckom uvidis 🙂
Ahojtee kocky 🙂 ja uz idem vo stvrtook 🙂 uz sa tesim,ale aj bojiiim...srdiecko ani necakam ,ze bude vidno..len nech nieco vidi 🙂 a inak dnes som uz 7 dni tehu co o tom viem 🙂 🙂 🙂
@chelsinda to je jednoznacne tehotenstvo gratulujem :D
@chelsinda test je krasný a myslím že možme gratulovat a tíško v dobrom zavidiet.Gratulujeem
@butterfly333
@agathachristie Dakujem 🙂 Takze myslite ze to uz mozem oznamit manzelovi? Mam obavy, lebo som dost prechladnuta a to som minuly mesiac brala atb.
@chelsinda tak podla mna urcite ak ti to uz meska 🙂 ak si chces byt uplne ista tak pockaj 2 tyzdne kym ti to potvrdi lekar 🙂
@chelsinda ja myslim že ano už to možeš povedat mm.Gratulujem
@chelsinda gratulujem 😊😊😊😊😊
Baby,tehule,tak dnes som bola s malou vonku a po tom,co uz vyse tyzdna nemam na nic chut,ked som zacitila prepaleny olej z fast foodoveho stanku,mala som chut ho vypit 😂 to je sranda,v prvom tehu som taketo divne chute vobec nemala.. Vy ste na tom ako s chutami?
@chelsinda paráda 😊

@nicolettka2126 oni maju ine problemy a pohlad na svet nie? Moj drobec strasne ma teraz rozrobene s kojenim a ze ako to ze male deti piju maminkine mliecko a on uz nie 😀, baby umieram z jeho otazok a napadov, kamoske dobre ze neskoci na hrud aby videl ako jej maly pije a raz mu to nejde do tej malej hlavicky ako to je mozne