icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

wewitta
18. nov 2015

@sara22 tak už som spravila a je silnejšia ako včera, mám testnúť ešte neskoro večer?alebo až ráno?🙂
Jeejda,to sa ti poriadne dlho podarilo tajiť🙂🙂 no neviem u mňa mam šéfa furt za krkom a vécko troška dalej od práce,nie priamo takže neviem:( Ale bodaj by si mala pravdu 🙂 dnes som 13DC a pichá ma v pravom vaječníku (presne ako Dr, povedal, že z pravého budem tento mesiac ovulovat)...tak som strašne zvedavá, dúfam, že som ju nemala už ráno, lebo ráno som netestovala..:/

sara22
18. nov 2015

@wewitta vraj sa po 20 uz testovat nema,ale ja neviem preco. Ja som v tom zaciatocnik,no ja by som testla tak 2hodky po prvom testovani,nech vies,ci klesa,ci stupa. A zajtra rano urcite (no nema sa z ranneho mocu). A uvidis,ci silnie,ci slabne. Ak by bol zajtra slabsi,tak je aj tak jedno,ci si mala vrchol dnes cez den alebo v noci. Snazilkovat uz mozete zacat zajtra+popozajtra,ak by uz zajtra slabol..

wewitta
18. nov 2015

áno? vidíš, toto ani neviem🙂 ja som v tom tiež nová 🙂 preto sa toľko vypytujem )🙂 a aj veľa tekutín ovplyvňuje výsledok,však?Dobre,skúsim tak🙂 áno to som počula tiež,tak ráno testnem až tak troška neskôr, ďakujem pekne 🙂🙂 radšej to poistíme :🙂)) kiežby som sa už dočkala pekného silného pozitívneho testu,nech viem, na čom som 🙂 budem informovať

sara22
18. nov 2015

@wewitta ja som tiez nemala pekny silny pozitivny a zadarilo sa na prvy sup 🙂
Ano,tekutiny ovplyvnuju,cim viac tekutin,tym mensia koncentracia hormonov. Vraj by sa nemalo 2hod.pred testovanim pit vela..

wewitta
18. nov 2015

ďakujem 🙂 dodala si mi nádej🙂 to musím nejako načasovať,lebo ja dosť tekutín vypijem...🙂
@sara22

sara22
18. nov 2015

@wewitta vitaj v klube,ja aj 5l denne stiahnem 😀 v ten den,ako mi tak vyskocila ciarka som skoro nic nepila.. Rychlo po testovani som stiahla 3dcl a potom 2hod.nic 😀 a snazite sa dlho o babatko?

rula
18. nov 2015

dakujem za srdiečko

nicolettka2126
autor
18. nov 2015

Fuuuu zienky moje ze ako ste sa mi tu rozdebatili, spravili ste mi program na vecer prijemne citanicko 😉
@sara34valentina je veru velka kocka, nasa dracica blondava 😉 A s bruskom je este viac sexi :-*
@wewitta milacik veru treba aj viackrat za den, ja som bola tiez ten pripad ze ked uz sa ovu blizila tak aj 3x do dna som testla lebo ked som to nezachytila v tych "pravych" hodinach tak som to presvihla 😉 A inak ani ja som nemala ze uuuplne mega mega poziitvny ovu testik v oktobri a predsa to stacilo na to aby sa zadarilo 🙂 Drzim velmi silno palceky nech uz s ak nam pridas 🙂

wewitta
18. nov 2015

@sara22 fuu to ja zas až toľko nie 🙂 ale pijem veľmi často.🙂 takže to až takto veľmi ovplyvní? My sme sa snažili od marca,potom s prestávkami, lebo sme sa sťahovali a teraz sme to viac menej nechali voľne plynúť s tým, že si vôbec nedávame pozor a ja testujem s ovu testami 3tí cyklus🙂 a ty ?🙂))
@nicolettka2126 moje zlatíčko,vážne? ja som bola furt v tom,že tebe pekne ukazalo silny pozitivny testik a az potom ste sa snazili 🙂🙂 Tak ja zajtra budem testovať ostošesť.🙂)) dakujem veľmi moja!Kiežby sa to už podarilo 🙂 bola som v pondelok u doktora,všetko v poriadku,folikul mal 17mm tak mi povedal , ze ovu by som mala mať okolo 13 dc co je dnes, ale ešte na testoch nebola, ..no pre istotu sme poistili 🙂 a som zvedavá čo ukáže zajtra test..🙂))) dobru nocku pekne snicky,idem snivat veru o tom,ako sa k vam pridám,príde mi to úplne ako sen,že by sa to mohlo konečne podariť.♥🙂

sara22
18. nov 2015

@wewitta ja som 9mesiacov po porode a prve sa nam zadarilo hned,na svadobnej ceste. teraz som mala dost rozhadzany cyklus,vobec som nevedela,kedy ovulujem,tak som sa spolahla na testiky. Den po pozitivnom teste sme rano skusili a vecer uz manzel odpadol do postele s horuckami. Ani som nedufala,ze to dame takto na supu,ale asi sme kompatibilni, ked sa nam na 1x dari.. Aj ked,mozno som si to privolala,lebo termin mi vychadza 2dni pred manzelovymi narodeninami a ked som prisla z porodnice s prvou,ktora sa vola po manzelovi,sa ma pyta kedy ma meniny a ja ze ved vtedy ako ty a druhe ti porodim na narodeniny, aby sa ti to lahko pamatalo 😀
No som zvedava,ako ti test zajtra rano vyjde,daj vediet. Teraz su nejake plodne tyzdne,tak ja verim,ze to klapne aj vam 😉

mimikas
19. nov 2015

@nicolettka2126 jeej moja ja ze kde si sa nam stratila 🙂 ako sa mas a ako zvladas hormony? Mne uz zacalo byt zle, tazoba na zaludku a len by som spala a spala. Juj neviem sa dockat buduceho tyzdna ci uvidim to vysnivane srdiecko

badimeria
19. nov 2015

@melisssssa dobre ranko moja tak ako miminko co si videla♡

sara22
19. nov 2015

@wewitta no co,ako ranny testik?

melisssssa
19. nov 2015

@badimeria ahooj 🙂 tak sme na tom rovnako 🙂 tiez mame 6mm vacok..plodik este nebolo vidno,ale ze je vsetko v poriadku a potvrdzuje tehotenstvo 🙂 o 3 tyzdne pojdem pozriet srdiecko 🙂 a ty sa ako mas??

rula
19. nov 2015

@melisssssa juchuuu, super, tak si to pekne užívajte s mm, prajem veľa zdravia.

badimeria
19. nov 2015

@melisssssa jej super tesim sa s tebou tak az ked budes 8+4 ides na srdiecko?Aspon viem ze sme natom rovnako a mozme sa spolu sledovat.Citim sa vseliako zmiesane pocity prsia bolia riadne 🙂 ale to mozno aj tym duphastonom spanok namna dakedy dolahne a stale mi je tazko na zaludok dakedy si poviem co to radsej nejde von a pokoj ako toto dakedy cely den 🙂 a ty ?

nicolettka2126
autor
19. nov 2015

@sara22 mala som zlatko ukazkove ale iba do prveho tehu 😉 Potom ani za boha, ledva som dosiahla rovnako silne palicky 🙂 Ked som videla ze uz su skoro na vlas rovnake a chyba im len minimum tak som to brala za pozitivny lebo potom o par hodin uz tesrik slabol 😉 Velmi velmi vam drzim palcekyyyyyyyyy 😵

nicolettka2126
autor
19. nov 2015

@mimikas presne tak ako si to opisala sa citim ja uz 2tyzdne 😅 Jeden den je super druhy den katastrofa 😀 Zatial som nepribrala ani gram, zajtra zacinam uz 9.tt neskutocne rychlo to leti...ale uz by som aspon tych prvych 12tyzdnov chcela mat za sebou, potom uz budem asi o trochu kludnejsia 🙂
A nemavas v ustach taku divnu chut ktora ti potom sposobuje pocit ze sa ti chce vracat??

melisssssa
19. nov 2015

@rula dakujem krasne 🙂 dnes mi to tak trosku tuklo,ze boze ved na tom monitore ta machulka ,ved to je moje 🙂 a ked uvidim srdiecko potom si to asi uz zacnem viac uvedomovat ,ze budeme traja 🙂 tebe prajem aby si sa co najskor pridala ku nam 🙂

nicolettka2126
autor
19. nov 2015

@melisssssa mojkaaaa superrr tesim sa 😵 😵 Som rada ze je vserko v poriadku a teraz sa pekne setri a vela oddychuj ved uz o par mesiacikov budes mamicka 😉

melisssssa
19. nov 2015

@badimeria kuknem do kalendara a pozriem ako mi to v praci vychadza a podla toho pojdem 🙂 ale tak nejako by to malo byt 🙂 to je sranda,ze sme rovnako na tom ,ale je to dobre 🙂 budeme si radit a pirovnavat sa 🙂 ja sa inak vobec necitim tehotno 🙂 akurat trosku unava a prsia ma boleli v pondelok a utorok ,ale strasne moc bradavky a uz nic 🙂 a vlastne boli sme v mobelixe a to som stratila farbivo 🙂 a bolo mi tak na odpadnutie..ale ja mam nizky tlak a este sa mi znizil tak s tym tlakom budem mat mozno problemy 🙂 no to neni vyhra s tym zaludkom ..skus pravidelne papat..a vela vodicky 🙂 ty kedy ides na srdiecko?

melisssssa
19. nov 2015

@nicolettka2126 dakujem 🙂 aj ja sa z toho tesim 🙂 som zvedava kedy si to tak uplne uvedomim 🙂 ale ked si poviem ze budem mamicka tak sa mi aj plakat od radosti chce 🙂 znie to tak neuveritelne 🙂 a ty uz budes 9tt?? Fakt to letiiii ...

nicolettka2126
autor
19. nov 2015

@melisssssa nooo veru zajtra uz zacina 9.tt 🙂 Fakt to ide brutalne rychlo 🙂 Ale poviem ti este stale si neuvedomujem ze som tehotna 😀 A to aj napriek tomu ze mi je skoro kazdy den zle od zaludka a na odpadnutie a aj srdiecko som videla 😀 Som zvedava kedy mi to konecne docvakne 😀

badimeria
19. nov 2015

@melisssssa mozno sa ti casom upravi tlak mne sa upravil v prvom tehu po 3mesiacoch ja musim chodit castejsie ako niekto ☹ tak ja idem 30.11. To by malo byt 7+2 a zajtra idem k svojej gynde na kontrolu vcera som bola iba na sone v centre asistovanej reprodukcie lebo moja nema take to moderne sono ona robi iba cez brusko nie od spodu

melisssssa
19. nov 2015

@nicolettka2126 asi ,ked ti zacne pupek rast 🙂 🙂 uz ste aj oznamili niekomu ,ze cakate?? My este nie 🙂 skus pit min.magnesiu s citronom mozno ti nebude tak tazko od zaludka 🙂 aach je to kraasa ,ze sme sa dockali 🙂 nespravime si nejaku sukr.skupinku ,ze tehulky z majoviek?? 🙂 🙂

nicolettka2126
autor
19. nov 2015

@melisssssa noo ja si tiez myslim ze az ked mi zacne brusko rast a malinke zacne kopkat 😀 Potom uz si budem toho plne vedoma 😅 Snad 😀
A ano u nas uz uplne vsetci vedia, po prvej navsteve u doktorky sme to oznamili kedze bolo vsetko v poriadku a aj srdiecko pekne bilo 🙂 No ved pomaly aj tu v tejto skupinke uz budeme vsetky tehulky 😀 Sa nam ro tu riadne rozbehlo čo som veeelmi stast a 😵

wewitta
19. nov 2015

@sara22 jeeej ved pozerám že v profile máš 9 mesačnú dcérku 🙂 tak to je krásne,ked to tak vyjde 🙂🙂 koľký deň si dnes po ovu? ja tiež pozerám, že sú veľmi plodné týždne 🙂 nám keby to vyjde,tak 1.test robím na drahého meniny,to by som bola 2-3 dni pred MS a to by bol teda darček!!🙂 och kiiežby to vyšlo,lenže baby ja som z toho jelen
@nicolettka2126 Niki moja,ja sa nedopracujem asi ani k tým skoro rovnakým čiarkam,opat tá istá história ja fakt neviem, ...v utorok som testovala podvečer bola ešte slabučká, včera som testla,ked som prišla z práce,bola krásna zosilnená, vraj po 8 sa už nemá testovať, tak som netestla, až teraz ráno,nie hned po zobudení,ale po ranajkách, nepila som nič. a aha aký je, zoslabnutý tak teraz som z toho jelen, už je akože po nej ? :/ snáď včerajšie tuľkanie stačilo...lebo ja ju asi nikdy nevystihnem ...to nemohla tak rýchlo zoslabnúť? žeby cez noc? pripájam foto prvé horné sú z utorka a stredy posledná foto je posledný dnešný ranný, ešte včera mi drahý hovorí, jeeej na tom z 18.11 máš akú čiarku,už ju aj ja vidím :D :D môj zlatý

wewitta
19. nov 2015

najhoršie je, že takéto testy sa považujú za negatívne,takže čo mi nepraskol folikul či čo 😒 ☹

badimeria
19. nov 2015

@wewitta ahojky toto podla mna ovulka este nebola ta ciarka musi byt skoro rovnaka musis testovat dalej toto je hodne slabe ak sa mylim kocky ma urcite opravia 😉ale pevne drzim palce ze to vinde

badimeria
19. nov 2015

@wewitta a nemozes skocit na folikumetriu na gyndu tam aspon sa dozvies ci teda doslo k ovulje pri takom slabom teste podla mna ee aspon budes mat jasno ako sa telo tvoje sprava