V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria aha ..no neboj vsetko dobre dopadne 🙂 tak daj vediet ako si pochodila u tvojej dr..tebe toho 30.11 uz bude hadam aj srdiecko vidiet..🙂 juuj aj ja som chcela ist takto neskor len dr bude mat dovolenku a to by som nevydrzala 🙂 moja dr ma chvalabohu vsetko 🙂 tak nemusim nikam chodit na vysetrenia...
@badimeria áno ved to, tieto testy sa považujú za negatívne,ja som sa strojila dnes testovať aj 2-3 krát ale kedže tam už je len slabunká čiarka,je to zbytočné...už som sa chystala,že dnes teda budú silné // a nič...tak ja už neviem, a k doktorovi sa nemôžem tak ľahko dostať:(bola som v pondelok a žijem v inom meste,ako mám doktora, robím každý deň,voľno mám len cez víkend, už teraz som si ledva vybavila voľno..:/
@wewitta pozitivny ovu test znamena,ze ovu prebehne do 48hod. Cize ak by ti to zosilnelo pocas dna a hned rychlo slablo,tak ovulka bude dnes alebo zajtra. Ja by som to este dnes vecer poistila,ak nahodou predsalen si nevystihla vrchol LHcka.. A testuj dalej,ci nahodou este len nepride 🙂
Ja dnes koncim 56t,cize som 5+6 podla ms,no podla ovulky som zacala vcera 6t (cize dnes som podla ovu 5+2). Nikto vsak neberie do uvahy ovulku,lebo ak to podla ms nesedi,upravia termin porodu podla velkosti na sone v 12tt..
@sara22 no ved kazdopadne, včera sme a skusime ešte aj dnes 🙂..ja už som sa tak tešila, že uvidím pozitivny ovu test,ale nie je to trocha divne, ze treti mesiac ani raz dve rovnake ciarky na ovu testoch? co su zle tie testy, ci moje telo :D ja uz neviem..:(..tak testnem ešte dnes pred odchodom do prace a ked pridem a ak nezoslnie uz to necham tak.:/
ahaaa takze ty uz si tehuuuu boze 🙂))))))))) už rozumiem🙂🙂 gratulujeem🙂🙂k doktorovi ideš kedy,až tak v 7tt?🙂🙂
@sara22 woow vidíš to, takže kľudne to mohlo byť aj u mňa tak ..len ja som včera testla až večer,doobeda ani na obed nie...do zadku :(..takže ono mohlo byť že dajme tomu okolo 2 som mala silne čiarky a večer uz slabšiu tu 18.11 a dnes už nič,lebo teraz som testla a nič slabulilililinka čiarka...takže ešte dnes ked sa posnažíme, bude to hádam stačiť 🙂 dakujem za foto 🙂 keby som bola doma tak testujem furt :D ale v tej práci to ťažko :(
@sara22 a akú dlžku cyklu máš?Teda pýtamsa preto ked si malaovu na 20DC.Da se ešte stihnut oplodnit za taku kratku dobu ak mamcyklus 30??
@melisssssa aj ja mam obcas nizky mozes kavu jedny denne a aj Cola..DNeS mi to odporucila moja gyn
Zdravim vas všetky ☺☺☺dnes bola na gyn.. Mame 17cm skoro 200gramov 😗😚😙sme moc aktivny..mame dobre svaly na stehienkach..krasnu ritku a maminka pribrala uz 7kg😉😉😉
@butterfly333 35-38 cyklus som mavala po porode tento vyzeral byt zasa na 34..
@butterfly333 a ak mas cyklus 30,s najvacsou pravdepodobnostou mas ovulku okolo 16DC+-2 dni.
@wewitta hej,v praci je to horsie a hlavne,ja som furt na to v ten den myslela,keby som mala byt v praci,nic nespravim 😀
Ja by som dala este dnes vecer sexik,uz zajtra rano by som sa bala,ze co ak bola dnes ovulka. Ak by ste sexovali dnes večer a zajtra by az bola ovulka,spermijky preziju do vtedy 😉
@sara22 no ved preto len na 20Dc sme mali sex a v kalendari mi ukazovalo plodne obdobie tehu šanca vysoka.Viem že sa asi nezadarilo len mokra som bola až až.No ved uvidim. Ved dalši mesiac pred nami snad sa podarí.
@sara34valentina tak ty uz mas porciu parizskeho salatu v brusku :-P
Nic si z tej vahy nerob,ja som prvy trimester pribrala 5kg a dokopy 17 a kym som dosla domov,skoro vsetko uz bolo prec..
@butterfly333 tak mozno by si mala posunuty cyklus,ak by si dostala ms. Mne hlien skoncil rano v den pozit.ovu testu (vtedy,ked som mala pravdepodobne vrchol LHcka) a ovu bola hned na to. Tak snad sa zadarilo!!! ✊
@butterfly333 nie hned na to,den na to
@wewitta zlatko ja som s tymi zelenymi LH testami nikdy nemala.pozitivny tesrik..dva mesiace som ich robila nic..potom som.kupila v lekarni rapi clear ovu testy a tie mi krasne ukazovali 😉 Nechapem preco hentie na mna nejako nereagovali ked ostatnym babam vysli pekne pozitivne...este by som na tvojom.mieste skusila hned zajtra rano supnut dole teplomer a odmerat a povies mi cisielko a ja ti poviem ci uz bola ovu 😉 Ak mas teda digi teplomer 😉
@badimeria
@melisssssa anoooo kocky aj ja som julovka-zatial 😉 Vraj sa mi este bude termin upresnovat 🙂 Podla velkosti drobceka na sone 🙂 Zatial je to 1.7.2016 🙂
@sara34valentina mojkaaaaa Elias je uz riadny chlapisko-krasne ti rastie 😵 😵 Som velmi rada ze je vsetko v poriadku len tak dalej 🙂
@sara22 može byt kedže si už vyše polroka nerobim ovu testi ani BT nemeriam.
@sara22 dakujem....porciu parizskeho....haha 😁😁😁😁😁😁esteze sme po obediku 😜😜😜😜😜tak ja stihla som tak len nech priberam☺😊☺😊☺😊
@nicolettka2126 veru rastie😝😜😝😜bol krasnunky..mame zase Videa a fotecky😗😙😚😃😊☺kupujeme vsetko co potrebujeme 😍😍😍😍😍😍😍😍juj ci ho lubim 😘😘😘😘😘som zvedava na tvoje Mimi co budete mat....😄😄😄😄😄
@sara34valentina aj ja som velmi zvedava 🙂 Dnes sme boli v obchode kde boli aj auticka aj babiky tak som tak kukla na draheho ze ktovie ktore budeme my kupovat onedlho 😀 Kazdy mi zatial vravi chlapceka ale ja neviem...vobec nemam ziadneho tusaka 🙂
@sara34valentina tak potom fajn,ze si z tej vahy nic nerobis. Ja som bola nanervy,lebo som sa necitila dobre..zacinala som z 55kg,tak som sa chlacholila tym,ze si telo robi len zasoby 😀
A ake si ty mala vlastne priznaky pri chlapcekovi? Lebo ja mam teraz uplne ine tehu (aj ked som len na zaciatku,ale citim uz teraz rozdiel) ako som mala pri prvej,tak ze ci sa muzovi ten chlap podaril 😀
@sara22 priznaky??? 😍😍😍ziadne....Je to prve tak nemam s cim porovnat..ale tak chuti Mi maso... Ryby....sladke menej ale dam si😝nebolo mi ani moc zle...Len 4xgrckala na začiatku.. Citim sa dobre... Ale inak neviem.. Vy co cakate
@sara22 aha este nevies😉

@nicolettka2126 @melisssssa ved ale aj Nikca ma termin Jul ako my 🙂 teraz aom si to tak uvedomila len je kusok popredu mas termin zaciatkom ze ano?