icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
19. nov 2015

@nicolettka2126 🚙🚘🚗🚕🚖🚚🚨👯👯👯👯👯👯👯

sara22
19. nov 2015

@sara34valentina este neviem,no pri malej ma uz pred meskajucou ms strasne boleli prsia,teraz vobec, bolo mi od zaciatku zle a kazdy vecer som vracala,teraz zatial ani raz. Ficala som si na cokolade,ktoru som pred tym len raz za cas jedla,teraz uprednostnim radsej ine.. Tak uvidime,co to bude. Ja sa to mozno dozviem uz o 2t,moja mama je psychologicka a ma nakukanych za 35rokov praxe xy tehu tvari a teda jej uspesnost urcovania pohlavia je 99% 😀 ze za poslednych 10rokov sa zmylila len raz. Mne aj malu hned povedala,ze to je baba,kamosku moju dokonca z fotky (samozrejme ju pozna velmi dobre a vie ako vyzerala pred tehu). No carodejnica to je,tak som zvedava,co mi povie 😀

sara34valentina
19. nov 2015

@sara22 ☺☺☺☺☺☺

melisssssa
19. nov 2015

@sara34valentina ja si dam kazdy den kavicku 🙂 colu vyskusam 🙂 a som rada,ze maly krasne rastie 🙂

badimeria
19. nov 2015

@sara22 ahoj ja mam synceka a pri nom som iba raz grckala a jed cakas dievcatko tak vacsinou z okolia baby vracali castejsie to je taky priznak a to sa tak hovori 🙂 umna to sedelo a kukam ze aj @sara34valentina iba 4xa bude Eliasko 😉 neviem ktory si tyzden a ci si zvracala?Aj ja by som rada vedela co nosim pod srdcom♡

badimeria
19. nov 2015

@sara22 jaj a este sa hovori ale neviem ci to tak je ked zena caka syna tak opeknie do tvaricky aj tak celkovo je kocka a pri dievcatku ze jej bere krasu tak oskaredie 🙂)) tak nieco na pobavenie kocky 😉

sara22
19. nov 2015

@badimeria ja som podla ms dnes 5+6,zajtra zacinam 7.,no pri petruske som vracala od dna meskajucej ms. Tak keby to tak bolo,tak manzelik sa velmi potesi 😀

sara22
19. nov 2015

@badimeria ja pri malej som furt pocuvala od zakaznika,u ktoreho sme dodavali projekt,ze cim som "tehotnejsia" tym som krajsia,ale na sone bolo vzdy jasne kavove zrnko medzi nozkami 🙂 uvidime, co to bude..minule som rozmyslala,ze tehotenstvo sa deli na 2tesenia sa-1.je na cca 20tt,kedy uz s istotou urcia pohlavie(ak vidia) a druhe potom,uz na samotne babatko,lebo vtedy ho uz aj zacina byt citit a vtedy je to take realnejsie ako ked len ho kazdych 4-8tyzdnov vidis na ultrazvuku 😀

badimeria
19. nov 2015

@sara22 jej tak drzim palce a mozno to je fakt pravda ale este sa to moze zmenit do toho 12tyzdna niekomu byva zle az od 8tyzdna ale ked si prajete chlapceka tak drzim palce a sme narovnako ja som dnes 5+5 cize zajtra zacinas 6??Ci? A aj @melisssssa je tak ako ja a bola si uz u dr?

rula
19. nov 2015

@wewitta držím palce, nech Vám to dnes vyjde. 🙂

sara22
19. nov 2015

@badimeria ked si 5+56,tak dnes koncis 6.t a zajtra si 6+0,cize zacinas 7. Hej,tak sme narovnako 😀 o tyzden idem k Dr.,uz sa neviem dockat 🙂 takze sa vsetky stretneme v julovkach,ked si babatko nahodime,juuuj 😀

rula
19. nov 2015

@sara34valentina Jeeeej, také veeeeľké bábenečko. To sa bude rodičom dobre kúskať do takého stehienka.ham.

sara22
19. nov 2015

@badimeria 5+6 to malo byt 😀

sara34valentina
19. nov 2015

@melisssssa dakujem pekne len si kludne daj

sara34valentina
19. nov 2015

@rula no budem ho bozkat a bozkat cele dni 😊😊😊😊

wewitta
19. nov 2015

@sara22 áno áno,tak to mám aj naplánované🙂🙂 dúfam, že to vyjde.🙂 inak bolí ma hrozne ten pravý vaječník,musíme to dnes ešte poistiť🙂 a od zajtra už mám rátať vlastne 1dpo?
@nicolettka2126 zlatko,toto som niekde zahliadla,v predošlej diskusii, ze ti tiez na týchto neukazovalo,to vazne :O..och ked ich domíňam, ak to nedajbože tento mesiac nevyjde,čo verím že vyjde🙂:tak by som si ich kúpila v lekárni, ja som mala od lauritky,one step. ale tiež mi nejde do hlavy,prečo práve mne neukazuje,iným pekne pozitivne silne čiariská :D
@rula jeej dakujeeem krasne ♥ 🙂 budem vás informovať🙂🙂..dnes sa ešte posnažíme, a o 10 dní uvidíme,to zas bude čakania🙂

wewitta
19. nov 2015

dnes mám 14 deň cyklu a mávam 25 až 27 dňové, posledný bol 27, takže na ten 13-14 deň by to aj sedelo,🙂

sara22
19. nov 2015

@wewitta no tie DPO ti tento mesiac budu len na to,aby si vedela,kedy si mas robit tehu test. No ked by si aj zle ratala,tak ti moze byt jedno,ci tam // budu 9DPO alebo 10,ale budu tam,uvidis 😉 ale hej,ratala by som ja osobne zajtra ako 1DPO.

wewitta
19. nov 2015

@sara22 áno 🙂 ja viem🙂 ja iba aby som zhruba vedela,lebo ak to teda tak približne budem rátať, dpo sa ráta bežne, vlastne od pozitívneho testu,alebo až od prebehnutia ovulacie? och bodaj by si mala pravdu, ze tam budu 🙂 asi by som sa zbláznila od šťastia...♥
@nicolettka2126 - a zlatko zabudla som ti odpísať, nemám digi test.:( ako sme sa stahovali do bytiku,všetko sme si kupovali,len teplomer ešte nemám :D musím kúpiť 🙂)))))))

nicolettka2126
autor
19. nov 2015

@wewitta juuuuj skodaaa podla toho by si zistila ci uz je po ovulke 🙂 Nevadiiiii aj tak to vyjde tento mesiac a hotovo 😉

rula
19. nov 2015

@nicolettka2126 ale riťka, jaku máš parádnu fotečku. No nádherná si. Cmuk

wewitta
19. nov 2015

@nicolettka2126 aj tak by som to zistila,aj keby som nemerala pred ovu?musí byť vlastne zvýšená nad 36,5,či ako je to?🙂..
veru,verím v to!!!🙂))♥

sara22
19. nov 2015

@wewitta mas este tie testiky? Skus si aj nadalej robit,ci nahodou ovu este len nebude. Ak ich mas dost,skus aj rano,aj poobede..

agathachristie
19. nov 2015

Tak baby včera som sebou slahla uprostred auditu. Neustála som to, ale vzkriesili ma. Dnes už audit prebiehal pokojne. Teraz lezim vo vani v hoteli (škoda, ze len vlažná voda 😄) už mám po audite. Zajtra cestujem domov. Teším sa. Všetkým prajem krásny piatok a ešte krajší víkend 😍

melisssssa
19. nov 2015

@agathachristie ach moja ..dufam , že uz je vsetko v poriadku ..Chvalabohu, že už mas potom..uz sa setri a oddychuj 🙂 aj tebe krasny vikennd 🙂

sara22
20. nov 2015

@agathachristie ja som pocas prveho tehu makala 12hodin denne,3x do tyzdna cestovala na sluzobky mimo BA na otocku. Bol to masaker,ale musela som odovzdat projekt,kym nastupim na MD. Po nastupe ma cakali resty k domceku,ktory staviame,cize som kazdy den zasa makala na vizualizaciach kupelni,zhanala dodavatelov parkiet a nabytku a pod. Uhnala som si akutnu sekciu v 38tt,kde od prijmu na porodnicu ma do polhodky rezali,inak by mala nebola prezila a ja do rana tiez nie. Nechcem ta strasit,skor len poukazat na to,aby si si davala pozor na seba,neoplati sa ti takto vycerpavat,nic nie je dolezitejsie ako ty a babatko!! 😉

rula
20. nov 2015

@agathachristie aaa je jee, no, tak už trošičku spomaľ, bábenko pptrebuje pohodu. Daj si dobrú papu a už sa nenaháňaj.

agathachristie
20. nov 2015

Ďakujem za podporu všetkým. O dva týždne mám ešte audit a potom už vypnem nech sa deje čo chce.

sara22
20. nov 2015

@agathachristie tak aspon doma do vtedy oddychuj 😉

wewitta
20. nov 2015

@sara22 mám testov už len 5 ale myslím, že už je to zbytočné tesovať,lebo včera ked som 2x testla, najprv jemná slabá skoro neviditelna čiarka a potom už úplne biely, inak včerajšie snaženie sa nekonalo :( drahému bolo veľmi zle :( teraz už len dúfať, že sa nejaké spermie uchytili z predvčera...:/