icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
20. nov 2015

@wewitta tak budeme dúfať s Tebou. A mm nech sa rýchlo vyzdravie, chudák, už musí byť úplne zoslabený.

wewitta
20. nov 2015

@rula ďakujem 🙂 bolo mu ťažko od žalúdka a hlava ho bolela,nie je chorý..🙂 len mu bolo zle...bodaj by to stačilo, no uvidíme..:/

sara22
20. nov 2015

@wewitta aj moj takto dopadol a stacilo to,tak verme,ze bude aj tebe 😉

melisssssa
20. nov 2015

@badimeria ahoj moja..no co ako si dopadla u dr dnes??

wewitta
20. nov 2015

@sara22 áno on mal horúčky potom večer však? boože bodaj by to stačilo 🙂 ty si si potom na koľký deň testovala?🙂

wewitta
20. nov 2015

píšem ako maďar, na koľký deň od ovu si potom robila tehu test?

badimeria
20. nov 2015

@melisssssa jej ty si nezabudla si zlata zatial ok a urobila mi aj foto a ze dnes sa v mojom vaku navhadzala

badimeria
20. nov 2015

@melisssssa malinka spendlikova hlavicka 🙂 za dva dni co sa udeje az nechapem a ze staci teda o dva tyzdne tak idem 4.12.tusim to vychadza na piatok a ty ako sa mas dnes

sara22
20. nov 2015

@wewitta ano,ano,vecer po sexiku uz horuckoval. Ten den som si ratala ako den ovu a testovala som 10DPO s testom s citlivostou 5,lebo sme sli na oslavu a nic,v noci som sla so strasnymi bolestami vajecnika na pohotovost a tam mi kazali si urobit na dalsi den test a sledovat obden,ci silnie(aby minimalizovali riziko mimomaternicoveho,vraj pri nom silnie velmi,velmi pomaly). Cize 11DPO mi uz s 10citlivostou vyšla slaba ciarka,ale volnym okom viditelna,ziaden slaby dusik..

melisssssa
21. nov 2015

@badimeria jeej tak to je skvele 🙂 veru sranda co sa behom par dni udeje 🙂 tesim sa z toho 🙂 hadam ju uz mam aj ja 🙂 a inak sa mam uplne dobre ,vobec nic mi nie je ,bodaj by to tak ostalo 🙂 krasny vikend prajem 🙂

badimeria
22. nov 2015

Baby ja som neskutocne smutna ale zacala som krvacat a dost takze moj koniec je jasny bolo to tak vzdy aj 2krat predtym neviem ako sa stym vyrovna popasujem ale vam drzim palce az do konca co prave prezivam neprajem ani nepriatelovi

agathachristie
22. nov 2015

@badimeria to mi je ľúto 😓 poznajú príčinu prečo sa ti to deje? Drz sa

mimikas
22. nov 2015

@badimeria mojko ako to, to hadam nie je ani mozne, je sanca ze sa to este zastavi? Silno silno drzim palce a ak by to predsa len nevyslo, bez na reprodukcnu imunologiu, vela potratov sa deje prave ked je zla imunita, ja som bolo tiez odporucena ak by zas tehu nevyslo. Velmi na teba myslim a posielam ti vela sil

rula
22. nov 2015

@badimeria ach, tak to je na nedeľu veľmi smutná správa. Idem práve do kostolíka , budem sa za vás modliť, aby ste to ustáli. posielam Ti srdiečko.

badimeria
22. nov 2015

Dakujem vam vsetkym nevedia preco sa to deje prve tehu bolo uplne na jednicku nudem musiet na endokrinologiu hematologiu a tu imunologiu asi sa vsetkemu podrobit a najst pricinu inak toto peklo nazijem zas a znova prvy krat som myslela ze nahoda stava sa druhy krat ze fakt mozno tiez nahoda a dali mi teda papt ten duphaston a do tretice to uz neni nahoda ale pricina ☹ alebkde je spravodlivost s prepacenim tnavsia rasa ma deti kolko chce a my????

butterfly333
22. nov 2015

@badimeria moja to som si vravela aj ja ked som 4x prišlao dieta.Prečo prave ja a prečo niektora otehotnie a dieta odloží atd a hlavne tie čierne čo to rodia ako na pase.No niekde príčina musí byt.

badimeria
22. nov 2015

@butterfly333 a tebe sa ako podarilo nakoniec mat babetko co ti zistili?Prosim porad ja uz som na dne

sjuzan77
22. nov 2015

@badimeria pytaj sa na genetiku. pokial si mala prve tehu ok, s hematologiou a pod. by to nemalo mat nic spolocne. moje prve tehotenstvo bolo ukazkove, podarilo sa mi otehotniet na prvy krat, dcerka sa narodila v poriadku. potom nasledovali 3 potraty, vsetky mali uplne rovnaky priebeh. az na genetike sa zistilo, kde je problem. drzim palce

butterfly333
22. nov 2015

@badimeria no ja som poratila 4x a to v 7tt 9tt 13tt a 22tt.No tie prve tri tiež som chodila po doktoroch 4roky ked som prešla k dalšiemu a zistil že na maternici som mala nezhubný nador.Tak ma na onkologii operovali.Potom pol roka nato som ostala tehu ale len do 22tt začala mi odtekat plodová voda vraj nejaku infekciu som dostala ležala som v nemocnici a žial tam som už citila medzi nohami ako sa male tlači von normalne som hnatom citila hlavičku ako ide von tak ma hned dali na salu a porodila som ho už mrtve.Do dnes presne neviem čo mu bolo.Ale videla som ho ležat vedla mna len tak ma tam snim nechali bolo to najhoršie v mojom živote.Potom nasledovali kupele v Lučkach a do po roka som bola tehu aj ked som bola na rizikovom od začiatku tak som ho preležala v kuse až do porodu v nemocnici občas ma pustil domov.Toto som mala pri oboch tehu.No teraz sa snažime o dalšie tak uvidim kedy sa to podarí.Ty si kolko krat potratila3x? Je to to najhoršie pre ženu.Treba spravit všetky možne vyšetrenie.

nicolettka2126
autor
22. nov 2015

@badimeria pane boze to snad nie je mozneeee 😢😢 Nemoze to zase zle skoncit sakra to je nespravodlive.....velmi dufam ze to nie je este stratene, skus zbehnut na pohotovost ak mas moznost...velmi silno na vas myslim a drzim palce aby bolo vsetko v poriadku....

badimeria
22. nov 2015

@sjuzan77 dakujem presne ako pises ty prve ok a 3xpotrat a ak smiem vediet ako prebiehalo geneticke vysettenie?kkrvicka?a liecba?

badimeria
22. nov 2015

@butterfly333 ja vzdy potratim do toho 7tyzdna to co si zazila ty to uz vobec neviem ako by som zvladla si silna zena a ja by som asi mala nocne mory nemaju uctu ktym zenam ci co pre nich ano je to ako na beziacom pase ale my kazda sme bytost s citmi a vtej zlej chvili este takto to riesia ako nic asi by som tam mala hystericku scenu

sjuzan77
22. nov 2015

@badimeria mne primar povedal, ze ak su potraty hned na zaciatku, lahko sa najde pricina v krvi, stitnej zlaze a pod. ale ze ak je najskor zdrave tehotenstvo a potom zacnu potraty, tak to su tie horsie pripady. na genetike vzali krv mne aj manzelovi a spravili geneticky rozbor. zial, na geneticke diagnozy liecba neexistuje 😔 dufam, ze to tvoj pripad nebude, ale odporucam ti toto vysetrenie, nech vies, na com si.

badimeria
22. nov 2015

@nicolettka2126 dakujem ja to citim ze je koniec 😢 keby to bolo iba spinenie verim ze mozno sa t9 da udrzat ale toto uz nie mam cislo na moju dr.tak rano hned na sono nam zvysit na velke davky suphastonu a dat aj ascorutin ale vien ze je to koniec

butterfly333
22. nov 2015

@badimeria ti poviem nočne mory som mala velmi dlho niekolko rokov stale som videlato male a v roznych podobach.Bolo to niečo strašne.Bola som aj u psychologičky no nejak to nepomohlo lebo kto to nezažije nepochopi a tažko poradí.No dnes mám dve zdrave deti.Ale to všetko tie potraty to bolo s prvým mužom teraz už ex.Snim mam aj syna ma 15r .Teraz som štastne vydatá druhý krat už 10r mame spolu dceru 9r.a ta sa podarila na prvu šupu aj ked som mala rizikove tehu zašivana v piatom mesiaci to bolo pri oboch no chvala bohu žiaden potrat všetko ok.Tak verím že sa nam zadarí.

badimeria
22. nov 2015

@sjuzan77 dakujem a ty mas potvrdene nieco z genetiky ak smiem vediet???

sjuzan77
22. nov 2015

@badimeria ano, mam chromozomovu anomaliu, mam odlomeny kusok a ten sa prilepil na iny. az po zisteni diagnozy sme sa dozvedeli, ze mame zazracne dieta, kedze je tu 😵

badimeria
22. nov 2015

@sjuzan77 jasne tak aj zazraky sa deju tak dufam ze nam nieco take nezistia lebo neviem si to predstavit skusat to a skusat ci nahodou sa raz nezadari.Tak skusim hlavne hematologiu a genetiku.

melisssssa
22. nov 2015

@badimeria Pane boze...mojaa☹ ☹ to mi je strasne strasne luto..budem sa modlit za teba aby sa stal zazrak a o babatko uz neprisla..bola si v nemocke??ja verim ze to dobre este dopadne...☹ ☹

badimeria
22. nov 2015

@melisssssa nie gyndu mam na telefone a nasadila mi postup ako v nemocke by mi dali vysoke davky liekov a rano hned sono ale u viem ze je to zleeee