icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
22. nov 2015

@badimeria ☹ moc krvacas?

butterfly333
22. nov 2015

@badimeria ak moc krvácaš chod radšej na pohotovost.Držím moooc palce dufam že to bude v poriadku.

badimeria
22. nov 2015

@melisssssa no uz to mam treti krat a vzdy predtym som nika nesla vycistla som sa sama priroda si poradi kedto je take skore stadium krvacanie je silnejsie ako pri ms ale to musi telo sa cisti zasah do maternice je horsi ta kyretaz samozdejmevzdy po dokrvacani ma skontoluje sonom ci som cista keby nie uplne vtedy jasne ze musim na docistenie do nemocnice ale pokial netreba tak nezasahovat do mternice dakujem baule @butterfly333

sara34valentina
22. nov 2015

@badimeria co to tu citam 😩vyloz si nohy höre..zvys tu davku a rano teda na gyn..verim,ze je vsetko v poriadku..modlim sa 😞😞😞musi to byt hrozneeee 😥😥😥ja ale Stale VERIM ZE JE VSETKO V PORIADKU 😃

badimeria
22. nov 2015

@sara34valentina som taka nervozna ze neviem ci to do rana vydrzim a nezbehnem do nemocnice na sono lezim od rana pri kazdom cikani krvacam bojim sa ist uz aj na wc a zacinaju ma chytat aj bolesti to som mala predtym tiez neviem ako by som to nazvala take ako vypudzovacie.Keby ste tak mali pravdu vsetky ze to neni nic jaj ☹

butterfly333
22. nov 2015

@badimeria moje radšej chod ak možeš do nemocnice možno nieje neskoro.

nicolettka2126
autor
22. nov 2015

@badimeria mojka tiez by som zbehla na sono do nemocky, do rana je este daleko a dovtedy budes uplne na maximum vystresovana..ak tam drobcek je daju ti injekcie na zastavenie krvácania, je to urcite ucinnejsie ako dufik..a mozno este infuzku...radsej chod mojenko

rula
22. nov 2015

@badimeria baby majú pravdu, možno nejaká infúzka bude účinnejšia. Do rána je naozaj ďaleko. Tak pozbierajte silu aj s mm a choďte. Myslím na vás. Cmuk

sara22
22. nov 2015

@badimeria och,to mi je luto ☹ ja stale verim,ze zajtra na sone zistis,ze je vsetko v poriadku, ze sa to podarilo zachranit a zvysene davky pomohli. Drzim palce,silno,silno!!

sara34valentina
22. nov 2015

@badimeria máš zapal mocoveho.chod na gyn!pocuvni nas!!!!!!!neboj nepotratis 😳modlim sa!utekaj

sara34valentina
22. nov 2015

@badimeria mne gyn povedala ze zeny casto krvacaju. Staci v aute natriasanie a porani sa koncek na krcku,ale ze babo je min este 7-11cm ďalej a je dobre chranene..aj po sexe mozes krvacam..nerob zabera utekaj na gyn a daj vediet.drobceka máš v brusku Boduje za neho🍀

sara34valentina
22. nov 2015

@badimeria nerob zavery tam malo byt..

sara34valentina
22. nov 2015

@badimeria sakra s nemeckou klavesou! Bojuj za neho tam malo byt 🐻

rula
22. nov 2015

@sara34valentina aká si zlatá, vieme, že si to všetko chcela rýchlo napísať 🙂

badimeria
22. nov 2015

@sara34valentina idem teda drzte palce

rula
22. nov 2015

@badimeria yess šecky sa tu modlíme, boh vam žehnaj

sara34valentina
22. nov 2015

@badimeria super😊😊😊😊😊

sara34valentina
22. nov 2015

@rula rychlo rychlo a blbosti poslem 😝

rula
22. nov 2015

@sara34valentina šak to aj bolo treba rýchlo rýchlo

evi789
22. nov 2015

@badimeria držím palce a verím že je všetko v poriadku.

evi789
22. nov 2015

@mimikas ahoj moja. Čo nové u teba?

agathachristie
22. nov 2015

@badimeria silno na teba myslim ❤

rula
22. nov 2015

@evi789 ale ahoooj, čo máš novo

melisssssa
22. nov 2015

@badimeria verim,ze to dobre dopadne
.. drzim palceky a daj nam vediet...myslim na teba..

wewitta
22. nov 2015

@badimeria držkám palce, myslím na teba,veru radšej raz ísť, ako si potom 1000x vyčítať, daj nám vedieť,všetko bude v poriadku ..♥

evi789
22. nov 2015

@rula čaves moja 🙂 aale nič podstatné 🙂.
Ty?

rula
22. nov 2015

@evi789 hmmm...tiež nič extra, som 16 DC a konečne som bola v deň pozit ovu testu doma. Tak dúfam, že som v dobrej nádeji 🙂

mimikas
22. nov 2015

@evi789 mojko nic extra nove, vo stvrtok idem na gyndu a malo by byt uz vidiet srdiecko tak som ako na ihlach ci je vsetko ok. Ty mas co nove, idete sa uz snazilkovat alebo nechavate tomu volny priebeh?

kattarina1983
22. nov 2015

baby co poviete??teraz robeny

rula
22. nov 2015

@mimikas juuuj tak vo štvrtok máte veľký deň. Super