icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
23. nov 2015

@butterfly333 no super, neboj ani ja som sa necitila na samom zaciatku pred ms tehu, mala som rovnakee priznaky ako pred ms, le miernejsie bolesti,ktore potom presli 😉 chutilo mi mäsko, sladke som nemala chut ( to mi bolo povedome, lebo pred ms som sa furt prezierala sladkym ) a bola som moc kludna, co tiez pred ms nikdy nezvyknem !!!! / skor furt podrazdena/ a co este si spomeniem 😅 aha smrdeli mi varene vajcia a teraz ich zboznujem 😉

butterfly333
23. nov 2015

@sara34valentina no tak pár príznakov máme rovnakých tiež som nejaka kludná a tiež zvyknem pred ms tlačit sladke a teraz mi ani nechýba.Ale inak nič.V sobotu som začala pit alehcemilku ja že už dojde ms a nič tak už zatial ju nepijem.No dali sme aj sex že ms príde že sa rozbehne a nič.Naposledy to zabralo.Tak neviem.

nicolettka2126
autor
23. nov 2015

Ajojte bambulky moje kraaasne ako sa mi mate???? @badimeria zlatko ako si dopadla?? Vkuse na teba myslim a drzim palceky veeelmi silno 😉
@sara34valentina milacik moj nadherny ako sa mate s Eliaskom??? Pocuj aj tebe sa na zaciatku zvyklo s drobcom snivat?? Mne kazduuu kazdulinku noc 😵 Nikdy ho nevidim sice ako babatko (zatial) ale napriklad na utz alebo ako sa mi hmyri v brusku a podobne 🙂 Uz sa asi neviem dockat poradne a preto noc co noc asi aspon snivam o tom 😅 Ale uz buduci tyzden idem tak sa tesim aj sa bojim, po 4tyzdnoch idem tak dufam ze je vsetko v poriadku 🙂
@melisssssa zlatkooo ako sa ti tehulkuje???? Uz si zvykas na predstavu ze si 2v1?? 🙂
@evi789 babulka moja-snazite sa uz????
@agathachristie mojka ako sa mate?? Bambulka v brusku poslucha?? 🙂

sara22
23. nov 2015

@butterfly333 no tak uz si ten testik sprav,nenapinaj nas tolko 😝

butterfly333
23. nov 2015

@sara22 moja nebola som v obchode nejak sam mi nechce.MM spí po nočnej tak možno ked stane tak pojde ak ms nepríde do vtedy.Dúfam že nepríde.

sara34valentina
23. nov 2015

@butterfly333 urob testik nenapinaj nas 🙂 budem na teba mysliet 🙂

mimikas
23. nov 2015

@nicolettka2126 mojenko aj mne sa stale sniva o drobcovy, vo stvrtok idem k lekarovi pozriet ci bije srdiecko, tak dufam ze ano, snivaju sa mi debiliny, akoze som zabudla dojst na gyndu, alebo som dosla v zly den, alebo ze strasne krvacam a pod. Je to asi ta psychika a tym ze sme uz raz potratili, tak ten strach tam predsa len je. Ja hadam ked uvidim uz srdiecko tak sa budem citit taka istejsia a viac v pohode. Ty sa ako citis?

butterfly333
23. nov 2015

@sara34valentina nebola som v obchode a mm spí po nočne tak uvidím ak nepríde behnem potom do obchodu.Aj ja by som už chcela vediet čo sa deje prečo meška som či nie som tehu.Ak nie tak nech dojde a nenatahuje ma a možme začat snažilkovat.

sara34valentina
23. nov 2015

@nicolettka2126 ahoj ritka, ano snivkalo a potom mi pribudli hrozne sny sa mi snivaju napr dakedy aj 4sny a posledne napr chcem spinkat a nieco v hlave milion myslienok , lezim spim a snivam a neviem co je realita a co sen 😲 😲 😲 no brutalne sny teraz po 19tyzdni, fakt ako zive 😲 😲 😲 spim najlepsie az medzi 3-7hodinou,,,,,,,,,,,,,,, uz len na chrbatiku obratim sa na bok trosku dobre, potom sa tam maly Eliasko vyvali na tu stranu a musim automaticky na tu druhu aby som ho nepritlacila 😉 😉 😉 ale sny este pribudnuu , aj ked mozno nie kazda zena ma sny 😀 😀 😀 😀 ja som uz v tehu mala aj eroticky sen a som asi mala aj orgazmus 😕 😕 😕 😕 sa nerehotaj teraz 😀 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
23. nov 2015

@butterfly333 ona ta nenatahuje ta mrcha ale ty natahujes naaaassss 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sup do Dm po testik 😉 😉 😉 😉

agathachristie
23. nov 2015

@nicolettka2126 ahoj moja, ja som mala v sobotu cely den take kopance ze dovi dopo :D zajtra dnes klud..trosku sa bojim, ze malo kope ale asi je unavena zo soboty :D inak sa mam dobre len robota ma stale nici, ale snazim sa to kludnit. a poslednych par dni som si na sebe vsimla zmenu neprijemnu - stale som hladna ale ze STALE STALE STALE :( budem rodit 100 kilova :DDDDD
a ty ako? ziadne nevolnosti? kedy mas kontrolu? to uz bude pekna fotecka 🙂

sara34valentina
23. nov 2015

@mimikas takze aj tebe sa snivka no super, aj mne debiliny dakedy napr minule teror v tv tak teroristicky sen ako som utekala spadla a ma chytili no potom som jednhého zaskrtila a usla 😵

butterfly333
23. nov 2015

@sara34valentina unas dm nemáme musím ist autom do hc.Tak počkám a ked nepríde pojdem neboj dám vediet.

rula
23. nov 2015

@sara34valentina 🙂 aj ja som mala asi pred 3 mes v sne orgazmus.. bolo to super hahaha

sara34valentina
23. nov 2015

@agathachristie stale hladna hladna ako aj ja lenze moja draha mna to chyta po 16tej hodine az do 22hej 😉 😉 😉 😉 😉 😉 som bola na gyn a ze ups vazim 67kg 😲

mimikas
23. nov 2015

@sara34valentina no nepotesim ta ale ten spanok sa este zhorsi ☹, ja som ku koncu spavala v polosede a ked sa maly zacal otacat dole hlavou no katastrofa, on zacal velmi neskoro a na cca tyzden to vzdal a zasekol sa pekne krizom cez brucho, to som spala po sediacky, potom ked sa dootacal som mala pocit ze mi brucho roztrhne a vypadne von 🙂, no a jasne na konci uz pekne kopkal do zaludka a to ked som si lahla hned som mala strasnu kyselinu a musela som si sadnut. Zas na druhej strane bolo na tom pekne to ze si volnym okom videla ako sa v bruchu mrvi, citit kopanceky (teda kopance) sa dali len tak a mojho muza maly zasadne velmi kopal ked dal na neho ruku 🙂 a ked som sa kupala tak to sa mrvil od radosti tak ze mi brucho naskakovalo z jednej strany na druhu 🙂. No malo to nieco do seba 🙂

mimikas
23. nov 2015

@sara34valentina mojko mne sa snivalo minule ze nas napadli zombici a ja som zacala rodit a ostala som zakliesnena v podzemi a oni sa ku mne stale blizili a ja som nevedela utiect 🙂

sara34valentina
23. nov 2015

@rula ha ha ha tak aspon nie som sama 🙂 ha ha ha ha no a potom sne som zacala mat po19tyzdni opät chut na SEXIK , takze uz sa nemilujeme 1x tyzdenne ale 3x 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

sara34valentina
23. nov 2015

@mimikas boze ci som rada ze nie len ja snivam hluposti 🙂 no to si mala teda pekny porod 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 lenze ja som ho zaskrtila (zabila) chapes ????????????? 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 joooj varim paradajkovu a sa tu rehocem sme to tu trosku pekne rozbehli 😀 😀 😀 😀 😀 hrozne sny az mory 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
23. nov 2015

@butterfly333 ok teskam sa verim ze budu // 😉

sara34valentina
23. nov 2015

@mimikas jeeeeeeeeeeeeej ako si to krasne opisala 😅 😅 😅 😅 😅 😅 o tom brusku az mi slzicky vysli, ze sa mrvil od radosti , ked si sa sprchovala 😉 😉 😉 😉 no viem, povedala aj svagrina ze sa to este zhorsi ten spanok a ze bude tlacit na organy 😀 ale stoji to zato, je to BOZI dar zazrak ♥

mimikas
23. nov 2015

@sara34valentina no to keby si vedela co sa mi snivalo minulu noc to by si sa teda nasmiala, to uz ja som si vravela v sne to co za hovadiny snivam 😉. Isla som na poradnu a tam som prisla na to ze som tam v zly den, ale lekar povedal ze ma vezme a tak som cakala, zavolala som drahemu nech dojde, ale v tom som prisla na to ze som sa zabudla oholit a osprchovat 😎 a tak som hladala zachod ze aby som sa aspon trosku umyla, ale na zachode neboli dvere 🙂 a tak som behala po Gyn oddeleni a zhanala zachod, nasla som jeden kde boli aj zdravotnicke pomocky a sklad ale nebolo tam svetko a pod hovadiny. nakoniec som dosla do kabinky k lekarovi a zacala som strasne krvacat a v sne si hovorim, nevadi, krv prinasa stastie 🙂, ako uz fakt tie hormony blaznia

nicolettka2126
autor
23. nov 2015

@mimikas aj ja mam trochu obavy, predsa len pojdem po mesiaci znova k dr tak dufam ze bude vsetko ok,4tyzdme su hrozne dlha doba pre mna tak dufam ze bambuliatko je v poriadku...Nevolnosti mam stale-ale vzdy az vecer, plava mi zaludok, vsetko mam v krku..Cez den ako tak v pohodicke len ked mi moc klesne tlak tak sa mi dost mota hlava..Mäsko neznasam, nemozem ho ani vidiet, ani citit fuj-iba si spomeniem na to a hned sa mi toci zaludok..Ale uz zhruba viem co mozem papat a comu sa radsej vyhnut 😀

badimeria
23. nov 2015

Ahojte baby moje son o 10dosla hladna ako vlk vyckala si to neviem preco tam neberu prednostne ked mam lezat ☹ ale miminecko je ok srdenko ok tehu knizku ze mi da az v 10tyzdni ked vieme ako to je somnou mysim cakat v piatok znova kontrola babetka juj ci sa tesim ze vas tu mam a dakujem kazdej jednej teraz som si pustila syncekove rozpravky na usb zobrala moju lasku dalsiu psa do postele co nerobime ale....a pekne ma hreje a kukame rozpravky a vy co robkate?

sara22
23. nov 2015

@butterfly333 boze,ten tvoj muz si vyspava,kym my sme cele nedockave 😁😝

sara22
23. nov 2015

@badimeria supeeeeer,supeeeer!!!

butterfly333
23. nov 2015

@badimeria NO to su dobré spravi držkaj sa a hlavne oddychuj a bude všetko v poriadku.Viem že maš strach o mimi ja som toto zaživala cele tehu.

nicolettka2126
autor
23. nov 2015

@sara34valentina oooooo tak orgazmus vo sne waaau ina paradicka a luxus 😉
No som zvedava ako budem ja lezkat s bruskom 😀 Vacsinou spim na bruchu 😀
Hlavne nech uz je 1.12. a potom budem kludnejsia, predsa len 4tyzdne nevediet ci je vsetko ako ma byt , to je na porazenie...ale uz len tyzden a bude tu den D 😵

mimikas
23. nov 2015

@sara34valentina no ono to je zazrak, ked si vezmes ze z nicoho v tebe rasie novy zivot, je to velmi zvlastne a ked ho porodis, ja som neverila a vravela som si, boze ako je to mozne ze vysiel zo mna a som ho ja vyprodukovala? Bol to taky zvlastny ale stastny pocit ked som sa na neho pozerala a strasne sa podobal na mna a na mojho ocina. A ked som ho zacala kojit a ako sa pekne utisil ked som mu dala mlieko (co je tiez cdivne ze ho produkujeme nie? ) tak to bol taky super pocit, ze je len moj a vlastne pokracovanim mna 😉. S detmi je strasna sranda, ale je to aj velmi vycerpavajuce a tazke na psychiku ale ked ti povie mama tak sa uplne roztopis. Mne moj uz teraz aj povie, lubim ta najviac na svete a bozkava ma a to je uz uplne iny druh lasky k nemu. Vtedy si povies ze to cele ma velky vyznam a ze zivot bez deti je v podstate sice slobodnejsi ale prazdny.

butterfly333
23. nov 2015

@sara22 noo spinká mal tažku nočnu a dalšie 4 pred sebou.AJ ja som nedočkava no počkám ved za chvilu pride mala zo školy tak potom hádam pojdem.