V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina
@mimikas baby,ja som cele prve tehu mala nocne mory a teraz som len na zaciatku a zasa to zacina..a moja mala sa furt v noci mrvi,ked jej vypadne duduska,takze som aj 6x za noc hore a vzdy iny sen 😀
@nicolettka2126 na brusku som aj ja spavala tusim len do 9tydzna , ale po 11tyzdni sa UZ nesmie 😉 teda kazdy tvrdi inak , ale to pride automaticky a budes vediet ze uz ho tlacis 😉
@sara22 presne tak ako pises tolko snov za noc 🙂 ja chodim curat a idem aj 3x za noc kedze v noci pijem caje, no aj ked sa zobudim vycikam furt zacnem inym snom 🙂no paraaada 😀
@badimeria mojko super, velmi velmi sa tesim ze miminko tam je a srdiecko pekne bije, neostava ti nic ine len pekne lezkat a pocitat dni do porodu 😉, ale najdolezitejsie je ze sa dockas zdraveho miminka. Drzim palce, pekne si pospi, vyloz nohy, daj vitaminy a relaxuj najviac ako sa da
@agathachristie juuuj musi to byt krasny pocit citit kppanceky, to uz si potom zena podla mna naplno uvedomuje ze ma v sebe babatko 😵 Veru dobre robis ze to miernis v praci, mas tam iny masaker...uz nech si na mmaterskeja mas klud. ..Ja idem na prvu poradnu 1.12. cize o tyzden v utorok a uz sa neviem dockat....4tyzdne nevediet nic o drobcovi, ci je vsetko v poriadku-to je uuuuuplne na porazenieeeee....tak uz nech to tu je a nech som znova taka kludna ako po prvej kontrole 😀
@sara22 mojko ja polku noci ani nespim 😢, ja sa v zasade o 2 rano zobudim a som hore do 4-5 a potom zas zaspavam, toto iste sa dialo pri prvom a aj druhom tehu a teraz zas. Hlavne ja sa v noci vela mrvim, ale teraz z hormonou mi je strasne teplo, ekzem ma svrbi a sny mam totalne sproste a ked konecne zaspim tak je rano a vsetko odznova. najradsej by som si dala nieco na spanie a spala 2 dni ;-D
@mimikas uz dost, lebo placem tu tak krasne to pises 🙂 a ano mas pravdu bol taky filmik s jednym lekarom (vedcom) ktory ukazuje v tom filmiku, ze ludsky zivot a jeho vyvin v tele matke je velmi zazracny az neuveritelny ako po deleni milionov buniek a pareni chromozomov a vyvinom sa vyvinie ludsky cloviecik ♥ skoda ze som si to neulozila do pc, moc krase to bolo opisuje tam ze nic zazracnejsie neexistuje 😅 😅 😅 😅
@sara34valentina tiez si myslim ze žena to ma nejako tak v podvedomi ze vie dokedy si moze spanok na brusku dovolit 😀 Ja som momentalne v 9.tt a este tak spinkam tak uvidime dokedy 🙂
@badimeria jeeeeeej az teraz Ta citkam, supiiiiiis tesim sa moc moc, ze si v poriadku , citila som to ♥ mojko pekne oddychuj, (ja si tiez niekedy ked citim, ze to potrebujem vezmem moju chivavku do postele ci na gauc, mame taky ony na chlpy ten rolo a stym to ihned ide sa tam nalepia chlpky, )moja je kratkosrsta ale aj tak 2x rocne meni srst 😵 kluden sa snim lulkaj ja to tiez robim, aj oni potrebuju lasku a aj my a mozem ti povedat mne ked je zle a drahy pracuje pride ku mne a da mi tolko lasky a tepla ♥ drzkaj sa sme tu s tebou ♥
@nicolettka2126 len sa pamätas ja som mala hned *bjusko* niekomu ho nevidno do 6mes a ja uz ho mala v 2mes 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina neboj mojko aj ja uz mam brucho ako v 5 mesiaci ☹, bola tu na vikend moja mamina a videla som ako sa na mna kuka podozrievavo ze som neaka obla 😉
@sara34valentina nooo ja som velmi zvedava kedy vykukne to moje 😀 momentalne vyzera takto 🙂
@nicolettka2126 jaj mojenko chuducke super fit 🙂 no ty mas stale tak krasnu postavu 🙂
@mimikas ooooo dakujeeem pekneee 🙂 Ale uz by mohlo nejake to brusko vykuknut 😵
@nicolettka2126 neboj sa, pockaj 3-4 tyzdne a vypukne a budes sa rozculovat ze ti je vsetko male 😀 😀
@mimikas no uvidime, som velmi zvedava uz 🙂
@nicolettka2126 inak sa tesim ked pojdes na poradnu 🙂 ake spravy donesies, verim ze len dobre
@nicolettka2126 hihihihi no si mala moc ploche teda mas vysportovane teba ta caka pozdejsie , ale my *uz starsie * mame ine bruskaaaaa 😉 😉 😉 😉 😉 totok 10tyzden z mojho albumu rastieme ) mojko ja sa uz ani nehybem a dychcim ako svinka 😀 😀 😀 😀 😀 ked vyjdem po schodoch 😉 ved len pockaj, bud len rada ze to pride neskor VER MI ♥
@sara34valentina no si nam dala ze "uz starsie: 😀 😀 😀 no ale je pravda ze to citit ze uz nie sme 20tnicky, ale nevadi, ja vam moje brucho radsej ani fotit nebudem, lebo ja som cela pribrata a teraz extra ☹
@mimikas juuj si zlataaaa, hned vas tu vsetky potom poinformujem 😉 Uz sa neviem dockat 🙂
@sara34valentina hej hej ja som posilovala brusko, takze bude pre mna obrovska zmena ked bude zrazu vykukat ale neuveritelne sa na to tesim 🙂 Som aj zvedava kolko priberiem za cele tehu 🙂 Zatial mam -1kg ale to bude asi tym ze nemozem hocico papkat
@badimeria tak sa tesim az mi slzy vybehli!!!! drz sa
@nicolettka2126 moja kamoška vypadala ako Ty, do 5 mes nebolo absolutne ništ vidno, ale potom.... guľa z nej bola. A prsia ma 6 . Všetko to odkojila a samé to šlo dolu, je zas ako Ty.
@rula fuuuuha tak zase ako gula nemusim byt 😀 😀 Ale mylsim si ze taky zachodovy pavucik zo mna isto bude 😀 A prsia sa mi zatial nezvacsili iba sa akoby nafukli a spevneli 🙂 Ale dufam ze porastú 😀
@mimikas ja som pri prvom nemala problem,teda aspon na zaciatku. Ku koncu sa to zhorsovalo. No teraz,okrem tych prebudeni na zastrcenie cumla spat do pusy,ked idem okolo 4malu nakrmit,sa tak preberiem,ze potom dlho zaspavam,ak vobec stihnem zaspat,kym sa mala nezobudi uplne :-/
Co sa tyka bruska,mne uz tiez riadne vykuka a pri malej to v 20tt este nebolo vidiet 😀 a my sme tusim cca rovnako,ja som dnes 6+4..
@badimeria ahoj moja..som strasne rada ,ze je babo v poriadku a ty tiez🙂 setri sa 🙂 oddychuj ,pozeraj rozpravky🙂

@badimeria supeeeeeer tesim sa 😵 😵