V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@kattarina1983 tak to ti verim, ani neviem co pomaha taky cas, uz len to prezit asi 🙂 bo darmo bude dakto hovori z nesustred sa/.... kokos keby to islo :D
@littledesire presne. Aj ja sexujem sustredene ;) tutu mutu mame planovane ale tak uzivam si to ale vypnut sa neda. Ze baby
@zuzannaaa sak toto, ja ale musim naplanovat tak aby to vyzeralo neplanovane :D nie vzdy sa da, ale tak co uz mam robit, ked mu to vadi :D:D
A viete co baby idem kupit aj ja ovu testy !! Nechcela som ale chcem mimco co najskôr 🙂 normálne v lekárni kúpim hej? Aj nejaké poradíte?
@littledesire hahah poznam aj moj hundral stale ,ale potom som mu to vysvetlila a terat uz pochopil...... .... Ale je to aj tak take od kedy sa snazime ten sex je iny
@littledesire
@tamcika ja od lauritky mam aj ovu a aj tehu testy mozem odporucit
@littledesire
@marusht
Ano ste ma navnadili, minuly mesiac sme ze veď ak sa zdaru, tento mesiac som ze budem sledovať hlien a budeme každý druhý den ale a co budem skúšať chcem ist na istotu 🙂 som ale 7DC stihnú mi prist za dva dni?
@zuzannaaa hej, ale s tym sa neda nic robit, lebo proste to neovplyvnis,.. mne este pomaha kazdy vecer cervene vinko :D jednak na naladu, jednak na rast sliznice :D
@tamcika no tak budem drzat palce 🙂 budes lepit na papierik jak my, s datumom, casom, dc 🙂 moj sa smeje ked to dakedy vidi :D ja mam zatial len zbierku z minuleho cyklu, tie koncom minuleho roka ked som robila, tak som vyhadzovala, nelepila som 🙂 a tento cyklus uz asi tri mam 🙂
@littledesire lepiť? Fuuuj ja ani návod neviem 🙂 ja ze spravím kuknem a záhodim. Spravím na další den uz je pekný Tk mam ovu 🙂
@tamcika no :D ja som tiez najskor tak, ale ked som ci chcela pozriet spatne ako to islo, tak som nemohla :D:D resp. som prebrala od nikoletky , ze si robim srdiecka este k tomu :D:D bo dakdy chces porovnat bo nevies ktory z nich bol viac pozitivnejsi :D:D
@littledesire Ahaaa no super dobre vedieť a to asi ráno sa robi ze. Lebo som začala Inofolic ale vraj rozhadzuje cyklus tak som dnes aj prestala tak ani neviem ci a kedy ovu
Juj baby ste sa neake rozpisali, vas nestiham sledovat. U nas sa dnes zacala pohroma a zacali sme s rekonstrukciou bytu a je to tu jak na bojisku.
@tamcika praveze uplne opacne sa robi ovu test ako tehu test.. Ovu nema byt z ranneho. najskor o 10tej .. mne najlepsie ukazuje okolo 19tej. nemala by si predtym cca 2hodinky pit a cikat, aby bol moc viac koncentrovany, aby nebol zriedeny 🙂
@mimikas hehe 🙂 ukecane sme :D ako dlho vam bude trvat ta rekonstrukcia?
@littledesire zlata si super tak teda aj ja vecer lebo cez den v robote aj ez dva litre vypijem a doma sa snažím uz nepit. A zbadám ovu testom a hned volám muzickovi ze ponahlaj sa 🙂
@littledesire cca mesiac, menime kupelnu a zachod, dlazky, malujeme, niekde aj stierkujeme a sade nove dvere a zarubne davame. No a najhorsie je ze tu musime aj byvat. mali sme ist ku kamoske ale jej deti maju kiahne tak nemozeme.
@tamcika ja robim tak, ze pridem domov, vycikam sa.. a potom si na mobile stopnem cca 2 hodiny.. 🙂 aa od pozitivneho testu by mala byt ovu do 24 - 48 hodin 🙂 takze nemusi sa az tak ponahlat :D ale mooooze 🙂
@mimikas uff..tak najskor asi ten zachod poriesite ne?? neviem si to predstavit, ale myslim ze dakedy v buducnosti aj nas to caka... uff.. vobec nezavidim, nech je to rychle za vami.. ja mam rada svoj komfort 🙂
@littledesire môže aby sme stihli v ten den a pre istotu aj o dva 🙂 tak odsledovať po dvoch hodkach až 🙂 juj uz tesim
@littledesire ten zachod bude tak ze ostane kym nedonesu novy a len ich vymenia 🙂 bo kde by sme chodili nie len mi ale aj ty robotnici. 🙂. No ako treba to prezit, potom to bude pekne ked to bude hotove na to sa treba sustredit. Aspon ja si to tak hovorim 🙂
@kattarina1983 robila vcera a niäj

@isabella22 a ako vyslo ?