V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22 to aj ja som mala od začiatku už take bruško.
@butterfly333 fakt? Lebo ja pri prvej vobec nic,aj ked som rodila,tak som mala malinke..no dufam,ze moc velke nenarastie,bo som len 9mesiacov po sekcii a chcem rodit prirodzene, tak nech je jazva pekne hruba 😀
@sara22 no kedže ja som mala obe tehu rizikové vobec som nemohla chodit len ležat a bola som zašívana tak som len ležala 9mesiacov a priberala skoro 30kg.ale rýchlo som to zhodila.Prve som rodila normálne a druhe cisárskym.
@butterfly333 no to ja mam pohybu pri krpatej viac nez dost.. Tak uvidime,ci to bude takto rychlo rast stale,alebo len teraz na zaciatku..
Ak sa mozem spytat,ako si bola zasivana? Lebo napada mi len jeden sposob a ten mi pride taky zvlastny.. Este som pred tym o tom nepocula..
@sara22 no pri oboch tehu som sa otvarala tak mi museli vždy zašit krčok maternice.
@butterfly333 fuha,no hlavne ze to dobre dopadlo..
@sara22 ano vdaka bohu ano
@sara22 jeej, tak to mas krasne brusko uz 🙂 no neviem , neviem ci utajis 🙂 sirsie veci a zakryjes to 🙂 ja citim prsia ,ale iba na dotyk 🙂 inak dnes som robila firemnu akciu a mali tam pochutiny(kys.uhorky,cibulky,bar.rohy.....) a ja ,ked som zbadala tu uhorku a cibulky 🙂 🙂 😀 😀 tak mi ocka zaziarili tak som si dala hned 🙂 a kolegyna, že jeeej aj ty budes mat kráááámy??skoro mi to z ust vypadlo 🙂 hovorím , že nooo veru budem 🙂
@melisssssa nooo,veru,budes,o rok najskor 😀
Ja ani taketo chute moc nemam,vlastne skor mam problem,ze ani neviem,na co mam chut 🙂 tak len do seba tlacim jedlo,lebo musim,no ani si neviem pochutnat ☹
@sara22 inak to mam aj ja ,ze neviem co by som si dala..,ale nieco musim 🙂 ked som tie kysele somarinky videla tak som vedela ,ze musim 🙂 ale ja som mala vzdy rada kysele 🙂
@melisssssa ani nehovor ja som mala v nedelu na ranajky kysle uhorky a chleba s maslom 🙂, Baby nie ste v tom samyi 😀
ja tlacim lekvarovu a nutelovu sisku :( hroza baby.. ale neviem si pomoct som nenazrana a hladna furt :(
@agathachristie hehe neboj, ja si rano musim dat sladke, asi koli cukru, potom mi nie je zle 🙂, tak dnes som mala cokkies a 3 cokoladove cukriky ☹, no ty na mna mysli, ja mam od zajtra audit ☹
@mimikas fuha drzim palce. hlavne si sadaj kolko mozes. urcite vsetko dobre dopadne, tvrdo si pracovala a si pripravena 🙂 aky dlhy audit mas?
@agathachristie mame ho 2 dni, no ja robim z domu tak ja len sedim 😉, u nas su audity v systemoch, takze ja som zadala vsetko (teda dufam) a uz je na auditoroch aby to skontrolovali, snazim sa to neako neprezivat, no ale som zvedava co najdu, dufam ze nic strasne 😝
@mimikas jaj tak to mas fajn 🙂 ja som s nimi 3 dni behala po 3 roznych krajinach a roznych vyrobach + vecere + hotel :D
potom napis ako si dopadla, drzim ti palce 🙂
@agathachristie a u teba je to tiez tym kavovym zrnkom v brusku,ziadna nenazranost 😀 😉
@sara22 no len som v 20tt a uz som pribrala 6 kil co je hroza. isto ma na tom podiel aj to ze som pred otehotenenim drzala prisnu dietu a dost som schudla tak sa to rychlejsie nabaluje... ale vzdy si poviem, ze od rana sa kontrolujem, ale proste mi to nejde :(
@melisssssa ja normalne zboznujem kysle uhorky a k obedu som schopna zjest aj cely pohar,no teraz..vobec sa mi nic,ale vobec nic neziada,furt mam na nieco chut,ale vobec neviem na co a tlacim len veci,na ktorych si ani nedokazem pochutnat ☹ a ja tak rada papam a milujem ten pocit,ked si dam nieco,na co mam chut do ust a prechadza mi ta chut vsetkymi chutovymi bunkami :-/
@agathachristie neries to,ja som pred otehotnenim mala 55,jedla vsetko ale chodila cvicit. Cez tehu mi prvy trimester bolo strasne zle,ale ledva som si utrela usta po grckani a uz otvarala chladnicku 😀 druhy trimester tahala 12hodinovky v praci,cize nestihala a v tom tretom som to uz nezachranila. Konecna vaha bola 72,no po prichode z porodnice som mala uz len 60 😉 cize ty si vooobec vela nepribrala, no stress 🙂
@agathachristie mojko toto chvala bohu nemusim riesit, u nas uz je nastastie vsetko elektronicke, oni idu do UK do Hlavneho officu a tam sa robi audit pre vsetky krajiny, jedine ak by dosla inspekcia statna z EU alebo USA a pod potom by dosli priamo do krajiny, ale toho dufam sa tak skoro nedozijem. Akurat musime byt na telefone a maily ak by nieco tak daju s nami pohovor
@sara22 no neviem, uvidim, momentalne nemozem maso ani citit, ani neviem co by som od radosti zjedla, pravdou je ze mi je dost zle hlavne podvecer uz len funim a lezim na gauci a to uz jest nemozem vobec nic ☹, potom rano som hladna ako vlk, ale dam si 2 keksiky a z nevladzem do seba nic natlacit. No pri prvom synovi mi byvalo tiez zle od cca 7tt a od 10 sa to uplne vystupnovalo na hpspitalizaciu, tak dufam ze to tento krat takto nedopadne. Pri prvom som milovala hamburgery 🙂 to som mohla jest kazdy den
@mimikas ja tiez maso fuj fuj fuj hlavne zo zaciatku, teraz sa uz da, ale hovadzie stale nie. a ovocia zjem tony. mozno cakas fakt babuuuu.. som zvedava 🙂
@mimikas ja pri mojej alergii na lepok a neznasanlivosti laktozy taketo chutovecky nemozem..ja som si ficala na mekacovych hranolkach v prvom tehu ale teraz,ked som si ich dala,opat ten pocit,ze ee,toto nie je ono.. Mne bolo pri malej tiez najviac zle vecer a teraz(klop,klop,klop) zatial nic.. Tak snad to tak ostane a tebe sa to snad nevystupnuje a ostane len pri tom funeni 🙂 no som zvedava, ake pohlavie nam ktorej vyjde,ze ci tie chute maju nieco spolocne s mixom hormonov, ktore v sebe mame 🙂
@agathachristie mojko ak by som ja cakala babu, tak to by bol zazrak storocia v rodine mojho muza 😀 u nich je totizto 95% potomstva chlapov, babu maju len jednu a aj ta je z dvojiciek a dvojca bol chalan, svagrovci a vsetka blizka rodina maju len chalanov a to niektori maju aj 3 deti ;-D, takze ak by to bola baba tak asi to bude rarita na dalsich 25 rokov
@sara22 no hadam sI coskoro vychutnas jedlo 🙂 mne robi dobre monte na ranajky a poobede by som si aj dala nieco a tiez rozmyslam z coho mi nebude tazko tak tepla polievocka je dobra...teraz mam chut stale na minestrone🙂 🙂
@mimikas treba mysliet pozitivne,nic neostane a vsetko bude v poriadku 🙂
Jaaaaj, no tak to som zvedava,co to tam v brusku skryvas,ked teda mas takehoto chlapa 😀 ten moj ma zatial 2baby a velmi tuzi po "nasledovatelovi rodu",tak uvidime,ci sa mu do tretice chalan zadaril 😀 ale je ITckar a u nich sa hovori,ze chlapcov robit nevedia(cest vynimkam).

@rula hej,ja mavam podobne ako pri ms,len podstatne slabsie. Mavala som to aj v prvom tehu,obcas aj take tahanie a stipanie..