V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina teraz sme na SK a ideme do AT- Hainburg an der Donau, kusok od hranic. Staviame tam domcek a verim,ze v januari sa tam stahujeme. Rozhodli sme sa odist zo SK,no zaroven ostat blizko rodiny. Obaja hovorime nemecky(aj ked ja teda som vela zabudla,kedze som dlho nerozpravala,ale do toho sa rychlo dostanem),takze pre nas to bola jasna volba 🙂 navyse ja dostavam pravidelne pracovne ponuky do Viedne,tak sa aspon odhodlam mozno lahsie 🙂
Tak to mas super, ze ti chlap takto pomaha,moj bol vychovavany v patriarchate a zial,vela domacich prac nevie,alebo aspon nevie tak,aby som to po nom nemusela este raz robit 😀 ale snazi sa,s malou ma uzasny vztah,je perfektny otec a viem,ze ked odbudnu starosti so stavbou,bude to paradny zivot 🙂
A 34r.vobec nie je vela,si v najlepsich rokoch,tak si ich uzivaj 😉
@sara22 moj muz zas vyrastal len s mamou bez otca, ktory na nich dost kaslal a teda on ma strasne nedostatky v muzskych pracach 🙂. Ked sme dosli na slovensko a mal nieco robit tak veru chudak sa zapotil, vela ho musel a aj musi ucit moj otec. Teraz sa uz zlepsil, sem tam aj nieco navrta, ale ked ma nieco opravovat tak to da zabrat teda a pri jeho postupoch sa niekedy bavim, ale aj snaha sa ceni 🙂
@mimikas ale aspon sa chce ucit,moj ma tieto veci v hlave striktne zadelene k zene(no jeho mama robila druzinarku,cize 3hod.denne, alebo nepracovala vobec a to sa potom inak stiha domacnost ako pri mojej praci,kde velakrat taham aj 12tky a ked finisujem projekt,velakrat aj viac),cize on by si pripadal divne 😀 ale ked treba,posnazi sa,to mi staci 🙂
S tvojim otcom musi mat velmi pekny vztah 🙂
@mimikas ahoj asi ztoho nič nebude dnes rano som mala trocha krvi a celu noc som nemohla spat bolelo ma podbruško a mala som kyselinu .A BT 37,2 ale cítim že príde ma natahuje jak gumu v trenkách.
@sara22 dolezite je ze su nam oporou, ze nas lubia a urobia vsetko kvoli nam a nasej rodine 😅 lubim ho takeho akym je 😅 je poriadkumilovny, pomoze vsetko co poviem 😅 varim doma len ja, je to moje hobby 😀 muzi su opacni ako my a preto ich *logikou* niekedy mame co robit aby sme im porozumeli 😝
@sara34valentina krasne si to napisala 🙂
@sara34valentina ahojky moja no celu noc som nespala čo ma bolelo v podbrušku rano som mala BT 37,2 no ked som bola na wc bola zasa trocha krvi tak asi sa už ms rozbehne ved ma natahuje stále ta ms.
@butterfly333 uz to vidim,ze ju dostanes zajtra,ked mas ist k dr. 😀
@sara22 ten ich vztah je prudko zaujimavy, moj muz nevie dobre po slovensky, moj otec po anglicky ani slovo 🙂, keby ste niekedy videli ako sa dohaduju, no koniec, sa bavime. No moj muz tiez nie je vyrecnostou obdareny a mojim rodicom trosku trvalo kym si na neho zvykli ale uz prisli na to ze je to velmi dobry chlap, naozaj ma lubi (aspon sa tak tvari), snazi sa aby sme sa mali dobre a je uzasny otec a to mne staci 🙂 No to ze nie je zrucny tak to som si musela zvyknut
@butterfly333 nevadi, hlavne nech uz dojde, ked ma konecne dojst a nech si nerobi z teba strandy, po stahovani bude super a budes potom s nami tehulka, aspon budes pekne v klude
@butterfly333 no to nechapem ani ja ,,tak bud sa rozbehne alebo ta natahuje naschval lebo ste mali pauzu a teraz skusali naplno, mrcha jedna 😝
@sara34valentina ved každý cyklus chodilapresne no +- jeden den občas sa stalo ale 5dní??aj ked sme sa snažil predtým mi nemeškala no tak ja neviem.Nech teda príde hnusoba jeda čo ma tak natahuje.
@butterfly333 ach, tsk nech sa To už rozbehne a mimi príde do nového bývania. Teda nie k Voštinárovi ale k vám 🙂 🙂 🙂 🙂
@mimikas netrap sa s tym .. vsetko ma plus a minus.,.. ja zijem 570km od mojho domova, ked ideme na Sk , co je teraz uz malo kedze kvoli brusku nemozem a nevydrzim to natriasanie sa moj drahy tiez nedohovori .. vsetko musim prekladat 😀 ked som dade inde a mama sa pokusa snim komunikovat ukaze mu rukami hovori s nim po slovensky , moj ide za nou a ona mu ukazuje v zahradke co vsetko vypestovala a on rozumie , 😀 😀 😀 ja budem pri vychove dietata hovorit LEN po slovensky ( lekarka mi to poradila) ze len tak sa nauci, ze bude prvyhc 6r tazsich ale ze potom mame vyhrate a bude plynulo rozpravat dva jazyky naraz 🙂 moj bude len nemecky snim a somnou len slovensky, budem ho ucit gramatiku, pisat, citat, pocitat, proste vsetko a mne musi odpovedat len slovensky...no a som navrhla mojmu nech odlozi potom jeho spanielcinu ( sa prave uci) a nech sa uci s nim slovensky 😀 😀 😀 tak som moc zvedava , tiez tu nikoho moc nepoznam este, snad spoznam coskoro slovenky s detmi aby sa mohli hrat spolu a tym padom komunikovat slovensky .. niekedy mi je moc smutno za rodinou a priatelmi , ale na druhej strane som stastna spokojna, a zivotna uroven je tu ine, ina , na Sk som pracovala ako redaktorka a prt som zarobila 😢 😢 😢 😢 neboj nic, dolezita je harmonia laska zdravie v rodine, ostatni su fuk....! on sa snazi, pomoz mu s vyslovnostou pre nich je to moc tazky jazyk ...... moja kolegynka ma muza z UK a tazsie sa ucia .... neboj nic 😉 mysli na bublinku v brusku , budete krasna rodinka ♥ budme vzdy spokojni s tym , co mame .. (ked pozeram spravy ako niektori chori , a ine problemy maju, vzdy si poviem *Dakuje Boze ze zijem ako zijem * mala som dost tazky zivot (nejdem to sem pisat) a preto som rada, ze uz svieti slniecko a som konecne stastna 🙂 moj dorbcek vystraja v brusku a nic krajsie neexistuje ♥ budem matkou a kazdym dnom ked sa rano zobudim si to viac a viac uvedomujem 🙂
@butterfly333 nech nepriiiiide !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@sara34valentina no moj maly je tiez bilingualny, hovoty sa tomu, one parent one language, ja na maleho rozpravam len po slovensky a drahy po anglicky, maly ma 4r a normalne prepina medzi jazykmi ze ja niekedy nechapem kde sa mu to v tej malej hlavicke berie, je to strasne zlate. Rozpravat zacinal tazko, aj ked rozpraval skoro ako rovestnici, nic mu nebolo rozumiet, ono totizto sme niekedy nevedeli akym jazykom na nas rozprava 😀 ale teraz je to uz v pohode, akurat teraz sme zacali chodit k logopedicke lebo ma problemy s vyslovnostou par pismenok po slovensky, ale nevadi, to vycibrime, inak je to strasne zlate ked sa rozprava so mnou a otoci sa a na muza hned ide po anglicky 🙂 sem tam mna uz opravi ze: mama to sa takto nepovie ale takto 😀
@mimikas jeeej zlatunky ♥ ma 3rocky len.. - do 6r to pojde plynulo 🙂 teda verim tomu 😉 😉 😉
@badimeria moja ako? si ok? lezis?
@mimikas to je kraaasne 😀 ja som robila v UK v rodine slovenky,on anglican a tiez na deti po SK hovorila,no 2rocna mala z toho trosken zmatok a potom z nej isli take vety ako "I did kakať to my gaťky" 😀 no sranda to bola.. Bilingvalne deticky vraj zacinaju neskor rozpravat,lebo si dlhsie v hlave zaraduju,ktore slovo ku ktoremu jazyku patri..
@sara34valentina no bolo by fajn,keby sa naucil aj tvoj drahy po SK,aby maly automaticky nepreferoval nemcinu,kedze aj kamosi aj vsetci v skole budu po nemecky hovorit. Keby slovencinu pocul aspon doma,ako sa aj ty s drahym po SK rozpravas,bol by v nej viac doma. Pozerala som kopec studii,kedze sa bojim,ze tie moje budu chciet len po nemecky hovorit,no vraj ked sa pouziva doma iny jazyku,zostanu aj v nom. Totizto,nemali by sa ako s dedkovcami rozpravat,keby nevedeli po slovensky 😀
Inak je sranda,ze ste si takto nasli partnerov uplne v inej krajine.ja som to vzdy obdivovala,ake je to super,ze na kazdeho caka TEN jeden a aj napriek tomu,ze je z uplne inej krajiny,stretnu sa a najdu svoje stastie 🙂
@rula no už to vyzerá že už ide,už som mohla mat po ms.
@sara34valentina no vyzerá že už ide ms bola som na wc a už to tak vyzera tak aspon možme znova snažilkovat.

@mimikas ani tvoji rodicia nevedia? Alebo aspon mama? To by som ja mame nevydrzala tajit 😀 hoci to tiez nikomu pred vianocami neoznamujeme..