V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@butterfly333 taaaakze baby bude v novom bytiku..uz je to jasne 😉
@nicolettka2126 cauko stratena, kde si sa nam podela? Dufam ze je vsetko ok 🙂
@butterfly333 no konečne, to čakanie bolo dlhééé... v kľude a bez stresu sa presťahujete, všetko si porobíš s čistou hlavou a plnou kondíciou. A potom už sa uvidí, čo je ďalej v božom pláne.
@mimikas ano vyzerá to takže sa rozbieha no nechcapem prečo meškala.
@sara22 a možno to tak ma byt že do nového príde nový prírastok.Len treba aby sa mm uo´pravil spermio lebo aj ked má zdrave spermie je ich 18milionov no niektoré su trocha lenive ale nie všetky tak snad samu to zlepší.Kupila som mu tabl maca zinkosel a čaj z kotvičníka tak uvidíme.Neviem či mám kupit ten flonadrol či ako sa to volá čo je pre mm. či to pomože.
@rula ano moja máš pravdu asi to tak má byt do nevého bytu nový prírastok.
@butterfly333 kašli ns folandrol.. zbytočne drahé. Kúp mu selén a zinok Jamieson a to môžeš papkať aj ty
@butterfly333 no tak aspon tak, nevadiii,,,, bud mesiac to date teda decembrove snazenie , isto sa podariiii ♥
@rula ma zinkosel. To mám brat aj ja??Ja beriem kys.listovu femi kvapky od valoviča a maca tabl.Jasom rozmýšlala že by som si kupila ešte inozitol tuším tak sa to volá.Ja mám HP v poriadku tak asi len tie mm spermie treba trocha posilnit.
@butterfly333 ak ty si v poriadku, okrem tej kyseliny listovej a vit D by som ja osobne nic neriesila, skor pories manzela, vsetkeho vela skodi 🙂
@butterfly333 tak to vám stačí bohato. Takže šup do nového bydla a rodinnej idylky a užite si chatu a krásne zimné večeri pri voňavých sviečkach a varenom vínečku.
@mimikas Vit D?? ten je načo premna dobrý??
@butterfly333 urcite postaci maca nech neberie tolko toho, a tebe staci kys,listova 😉
@rula ano už sa nato tešíme.Verím že sa nám konečne zadarí.Dakujembabenky moje že ste tu a pomáhate nám aj mne.
@sara34valentina macu možem aj ja nič tým nepokazím??tak alebo mám si kupit femibion?
@butterfly333 Vit D je celkovo dobry hlavne cez zimu, ked je vonku malo slniecka, je dobry aj na kosti, imunitu a celkove zdravie. Mi si doma davame, nie kazdy den ale cez zimu sa snazime si ho sem tam doplnit 🙂
@mimikas neviemčítala som že ženy davaju mm aj vitamín C a E tak už neviem či mu to kupit alebo nie.
@butterfly333 macu len muzovi !! tebe netreba !! staci femibion1 🙂 ja som ho brala 3mes pred otehotnenim 🙂
@butterfly333 netreba ti vit c ani e vsetko ma ten femibion !! 😉
@sara34valentina som 20 DC, o 6-7 dní nečakám ms, ale začínam mať ms bolesti ☹
@butterfly333 C a E ma Femibion, D je potrebny aj pre miminko na vyvoj kosti a na tvoju ochranu pre infekciami a az 75% populaciu ho ma malo, ja si davam, nie kazdy den ale tak 3-4x do tyzdna aby som si ho doplnila.
@rula ahoj to nevadi aj ja som ich mala !!!!!!!!!!!!!! boleli ma prsia , krize, podbrusko !! to iste ako na ms, neverila som ze by som mohla byt tehu 😕 jedine co bolo ine v ten mes bolo to, ze som nemala chut na sladke (co ja furt pred ms zerem doslova sladke !!) a bola som moc prilis moc kludna (co tiez pred ms nebolo nikdy, lebo som bola furt podrazdena , vadil mi aj nakrivo obrus na stole 😀 ) zacala som tusit ale necitila som sa byt tehu !! v bazene som plavala a ma 2x tak brutalne pichlo ze som hned musela vyjst von a som si bola ista, ze som asi prechladlaa a citila som ze uz uz dostanem aj som furt sla na wcko ci nekrvacam kedze som bola plavat by to bol horor 😀 😀 😀 😀 no a potom v to rano som varila vajicka a smrdeli mi brutalneeeeee , bola som unavenaaa a na 9-10dpo som testla rano a DUCH ktory som videla len ja 😉 😉 😉 😉 na druhe rano uz tmavsie bolo lepsie vidiet 😀 😀 😀 doteraz sa z toho spamätavam a vytesujem , zaroven pripravujem na to ze budem matkou ♥ takze hlavu hore, priznaky zvyknu byt rovnakeeeeee 😎
@mimikas ja som myslela C a D pre mm
@rula ja som mala pri kazdom tehu ms bolesti, dokonca pri prvom som nadavala ze kua kde je ta ms ze o 5 dni sa vydavam, den pred svadbou som sa mame stazovala ze mi zas narastli prsia a ze ta ms si robi zo mna srandu a urcite dojde na druhy den v den svadby 🙂, haha trosku mi to nedopinalo 🙂, testla som po svadbe a tam pozitivny testik, sice iba duch ale bol tam 🙂
@mimikas
ahaaaa tak takto to teda jeee, ms maskovací manéver. 🙂 No, dobre teda, ste ma potešili... tak cez víkend testnem. Dnes má môj otec výročie smrti ( už je to 22rokov) to by bola sranda, keby to teraz vyšlo. 🙂
@rula kedy mas presne dostat?
@rula držím palce moja
aj teraz v 20tt mavam niekedy take bolesti ako na ms. drzim palce @rula 🙂
@mimikas ja som tak isto bola je to už 10r no pamata si to v sobotu sme mali svadbu všetko ok v nedelu sme išli mm mame na hrob zaniest kvety a došlo mi nevolno ma to nenapadlo že mi mm meška ta svadba dala zabrat.Tak v pondelok som kupila test a tam // kolajnice.

@butterfly333 no super, tak nech uz pride a mozete sa potom na plano snazit 🙂