V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@rula buducu az? no tak potom draha mas cas este tyzden 🙂
@agathachristie aj ja obcas par minut ako na ms 🙂 vravela gyn ze to sa nam roztahuje maternica 😉 esteze to trva len mierne a nie dlho 🙄
@sara34valentina jaaaa vííííím, ale ja ms cítim už vždy týždeň dopredu. Už len čakám, kedy ma chytí pažravosť
@rula aj ja som to tak vzdy mala tyzden pred ms 😉 preto som neverila , ze som tehu lebo to iste ako pred ms
@mimikas ajoooj mojkaaa tu soooom, vsetko v poradecku (asppn podla mna) uvidime co ppvie dr v utorok 🙂 Snad bude vsetko ako ma byt, uz som velmi nedockava a nekludna som ci je vsetko ok...uz je to dlho,4tyzdne nic nevediet 😅 A akurat som si dala po 9tyzdnoch prvy raz kuracie masko, tak snad mi nebude zle...doteraz som mäso ani citit nemohla no dnes som nan dostala chut, ale iba na vyprazane...teraz som plna a drieme sa mi 😀 A kazdy kazducky vecer mi je zle..nevraciam ale mam zaludok ako na vode a citim ze mam cely zaludok az uplne niekde v krku..vzdy okolo 5tej podvečer to zacne...A ty ako mojka?? Este ti je zle??
@nicolettka2126 mojko mne tiez byva zle az poobede a vecer ☹ som uz uplne hptpva, no ja konecne idem na gyndu zajtra tak strasne dufam ze bude vsetko ok
@mimikas juuúj to mas super ze uz zajtra, ja este musim vydrzat 6dni...ale tak hlavne nech je vsetko v poriadku...ty nam daj zajtra hned vediet co noveho, bjdem sa tesit na dobre spravy 😵
A veru s tou nevolnostou je to uz na prasky, uz by to pomalinky mohlo skoncit...
@nicolettka2126 este bude horsie, ja sa poznam, teraz hormony velmi stupaju, do 12tt to musime vydrzat, potom to hadam povoli, no mne bolo vcera celkom dobre a dnes mi je zle aj za vcera, pali ma zaha, zle mi je spala by som, teda som aj spala pol hod a musim ist po drobca no sa mi strasne nechce ☹, teda tesim sa ze ho uvidim len soferovat sa mi velmi nechce. Inak ty ako hladas si este pracicku ci kasles na to teraz uz a uzivas si tehu?
@mimikas rozposielam zivotopisy ale uz iba na dohodu pripadne brigadne...na TPP ma uz aj tak nikto nezamestna tak snad aspon nejaku mensiu brigadicku si najdem nech idu nejake plus peniazky..no zatial ziadna odozva, ale nestracam nadej 🙂
Mne uz o chvilu zacina veccerny ritual ked mi bude zase zle 😅 Vzdy okolo 5tej sa to spusti 😀
@nicolettka2126 hehe mne uz zacal 🙂 dnes neako skor
@agathachristie ahojky dakujem za opytanie ano lezim a lezim 🙂 presuvam sa spalna obyvka maleho izba lebo vsade mi je dlho v piatok mam zas sono tak sa setrim a ty ako?♡ dnes mi muz kupil v lekarni take lizatka na tehotensku nevolnost chutia vyborne a naozaj hned aj zabralo tak som spokojna ze nieco mam lebo od rana do vecera mam zaludok opacne
@nicolettka2126 ahoj aj mne tak bolo ze vecer nevolno ale aspon nezvracala som...ono ta to po 1trimestri prejde (mna preslo) 😅 teraz mam iny problem 😀 vecer sa zacne u mna prejedacka, zjem vsetko na co sa len pozriem 😀 😀 😀
@sara34valentina jooooj mojko veelmi dufam ze to po prvom trimestri prejde 😀 Zatial som kazdy vecer na zuvackach, tie mi pomahaju na tu hnusnu chut v ustach co mam ked mi je nevolno 😅 Akurat zajtra uz zacinam 3.mesiac, neskutocneeeee to letiiiii 🙂
@nicolettka2126 mojko poznam tu chut mne pomohli caje, sladke a hlavne vela pit ....... hrozno je naj naj naj hned to prejde uvidis 😉 nevolno ti je lebo malo papas teraz a telo sa musi s hormonami usporiadat , neboj prejde ta to 😉
@badimeria aj ja mám tie lizatka ale vôbec nepomáhali. Zjedla som len 2. Super, že ti.pomohli. kedy máš kontrolu?
to sú lízatká ? jaaa že nejaký čaj hahahahaha
Tak to si idem kúpiť hned 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Inak mne na nevoľnosti pomohla jediná vec - kokakola, ale tiež len na chvíľku.

tak bábiky ďakujrm Vám za podporu a povzbudenie :-*
Ms nečakám v utorok , stredu