icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
25. nov 2015

@sara34valentina dakujem mojka za povzbudzujuce slova to hrozno isto vyskusam aj ho lubim a asppn budem zdrave jedlo papat 🙂 Momentálne tlacim domacu parenu buchticku s masielkom a grankom 😀

sara34valentina
25. nov 2015

@nicolettka2126 mnam mnam prestan ja papam zmrzlinu a slahacku 🙂 😅 😅 😅 😅

mimikas
25. nov 2015

@nicolettka2126
@sara34valentina baby neprovokujte dobre? Mne je zle a ani jablko sa mi nechce jest

sara34valentina
25. nov 2015

@mimikas mojaaa daj si hrozno mne pomohlo vzdy ked som mala kyselinu a blbo od zaludka , som az v krku citila ako mi je zle .... hrozno je super 😉

sara22
25. nov 2015

@mimikas ja som tie lizatka zohnala v dubravskej lekarni,to mas na skok z devinskej 😉

mimikas
25. nov 2015

@sara22 v ktorej, zajtra idem do dubravky do saratova ku ykrabcirke tak by som sa zastavila. No knak musime si dat niekedy stretko ked uz sme susedy 🙂

mimikas
25. nov 2015

@sara34valentina mojko nemam kyselinu, je mi vyslovene na grc, cakam kedy moj drobciak konecne zaspi a ja si pojdem tiez lahnut spat, dnes ale bol strasne zlaty ani slm nevdela poriadne ze je so mnou doma, 1 hod si umyval hracky v umyvadle v kupelni 🙂

sara22
25. nov 2015

@mimikas no v saratove presne 😉 taka nova lekaren na tej strane ako je posta,hned pri vchode vlavo 🙂 0,25 stoji kus.
No mali by sme,kym sme este susedy,v januari sa dufam stahujeme do Hainburgu 😀

sara22
25. nov 2015

Baby,ale vcera musel byt nejaky divny den,ked nam vsetkym bolo zle 😀

mimikas
25. nov 2015

@sara22 mne bolo vcera praveze celkom dobre, mne je zle dnes aj za vcerajsok

sara22
25. nov 2015

@mimikas jaaaj,no ja uz si dnes davam pozor na to,aby som nemala prazdny zaludok. Vcera som sa o pol 5dostala k obedu 😀 tak asi preto mi bolo..

sara22
25. nov 2015

@mimikas aj ty si taka nedockava na zajtrajsok? Ja si ani lahnut neskusam,lebo viem,ze od nedockavosti nezaspim 😀

nicolettka2126
autor
26. nov 2015

@mimikas mojkaaa no ako si dopadla u dr??????

mimikas
26. nov 2015

@nicolettka2126 mojko cakam, som objednana na 11:10

nicolettka2126
autor
26. nov 2015

@mimikas jaaaaaaj a ja uz som ako na ihlach a stepujem tu ze co mas noveho 😅

sara34valentina
26. nov 2015

@mimikas bre ranko,neboj uvidis krasne srdiecko, vyjde slzicka stastia a vyjdes stastna z ordinacie ♥

sara34valentina
26. nov 2015

@nicolettka2126 krasny den Nici, mna caka kopppeeec malickych veciciek na zehlenieeeeeee tak na 3hodky pocitam a idem teda na to 😝 😝 😝 dufam Ti je uz lepsie , este ma napadlo ze ked mi bolo nevolno a som citila v krku taku hrcu som si dala pohar vody+vyzmykany citron a zabralo to 😉 skus 😉

mimikas
26. nov 2015

Babenky ste uzasne ze na mna myslite, vsetko je ok, srdiecko krasne bije, dokonca sme ho uz aj poculi, veru mi od stastia aj slza vybehla 🙂. Miminko na zaciatku trosku meskalo, ale vsetko pekne dobehlo a zodpveda 8+1

mimikas
26. nov 2015

@sara22 mojko nemas ist aj ty dnes na poradnu? Ako si dopadla?

butterfly333
26. nov 2015

@mimikas nádhernééé gratulujem.

agathachristie
26. nov 2015

@mimikas gratulujem <3

sara22
26. nov 2015

@mimikas taaak moj drobcek je este moc malinky,ale srdiecko pekne bije 🙂 podla velkosti (3,6mm) to vychadza na 6+0,cize zaciatok 7.tyzdna. Strasne sa tam hmyril,prcek maly 😀 to bude taky huzevnaty zivel jak jeho segra 😀

sara22
26. nov 2015

@mimikas a ako pozeram,ty uz ides 9.tyzden,no pekne 😉

mimikas
26. nov 2015

@sara22 super, hlavne ze tam je uz srdiecko 🙂, len nech pekne rastie a ty sa pekne o seba staraj a snaz sa trosku oddychovat. Mna strasna unava chyta v poslednych dnoch.

mimikas
26. nov 2015

@sara22 no drobec trosku poskocil 🙂, pred dvoma tyzdnami som bola len 5+3 a teraz zrazu ze 8+1, ale lekar hovoril ze merania vacku nie su velmi presne a presnejsie je meranie miminka (takto isto som to mala aj pri prvom 🙂 ). No dalsiu kontrolu mam 15.Dec a 17.Dec idem na NT ultrazvuk

agathachristie
26. nov 2015

@mimikas super ze to mas tak nahusto. ja som to mala od zaciatku len 1x mesacne :( to preto ze ta beru ako rizikovu ci lekar taky aktivny? 🙂

sara22
26. nov 2015

@mimikas ja idem na NTcko 22.12.,dufam,ze to bude ok 🙂
Ja by som si aj oddychla,len pri tomto turbe sa to moc neda. To nie je ziadne kludne babatko,ale zvedavec a zivel,takze mi dava zabrat 🙂 ale tak to ma byt,nic ine som necakala. No nech je to akokolvek narocne, urcite je to lepsie,ako tie stresy,co som pri prvom tehu mala v praci..

sara34valentina
26. nov 2015

@mimikas mojaaaaaa aka je prekrasnaaaaaaa ♥ jujjjj tesim s tebou 🙂 🙂 🙂

sara22
26. nov 2015

Baby,to niektora z vas mi poslala srdenko? 🙂 Dakujem :-*

agathachristie
26. nov 2015

baby dnes cely den skoro nic nerobim.. mam hrozne vycitky.. ale nevladzem proste ja uz v tej robote nevladzem potrebujem vypnut :(