V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina raz som bola v Grazi na trhoch... velmi pekne mesto 🙂 ale trhy ja moc nemusim. vadi mi tlacenica. som nespolocensky typ :D
ale teraz uz cupitam do Bippy dostala som od svojej gyn rozne akcie 1+1zadarmo viac druhov pre babätko plienky pampers +drogeriu a sebe olej proti striam na brusko 🙂 som dostala take letaciky kde sa vypise datum narodenia babätka a mozem sa stat clenkou HIpp take kvalitne pre babätko (vyzivky, drogeria, atd) no a ako tehulka zlavy 🙂 a idem teraz lebo pampers mam zlavu len do konca roka 😉
@agathachristie si ako ja 😲 😲 😲 😲 vcera drahemu hovorim ze pome inde 🙂 ale to len vcera bola tlacenica kvoli krampusu inak pohoda pri stankoch 😉 😉 😉 ja som furt bola spolocensky typ, (robila som aj so zamestnacami ako sefka 😀 ) ale po 3otich rokoch mam radsej klud 😨 😨 😨 😨 ten bude do aprila a potom pride na svet na nas pokladicek a to bude opät po klude 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@sara34valentina vela ludi nikdy nevesti nic dobre... hluk, smrad, cigarety, tlacia sa na teba.. nie dakujem :DDD radsej knihu :D
@agathachristie ah ty kniha , radsej pofot svoje brusko ani jednu foto som este nevidela 😉
@sara34valentina niekedy sa mozno hecnem, ale nerada sa fotim. mam proste velke brucho :DDDDD
@agathachristie sak ale mohla by si sa trosku, ta stretnem v meste a ani nebudem vediet ze si to ty, takto aspon budem vediet ako vyzeras 😉
@mimikas hehe tak brucho chcete ci ksicht? :D
@agathachristie proste ta chceme celu 🙂
@mimikas hehe tak sa odfotim ked sa budem citit pekna :D
@agathachristie hahaha no ja keby som na ten pocit cakala tak neviem ci mam v zivote viac ako 4 fotky 🙂
@mimikas sak toto sak toto :DDD
@mimikas pridala som si na profil foto z hotela min. tyzden. pre priatelov.
@agathachristie ved ty si aka kocka 😉 a krasnu farbu vlasov mas a brusinko je super 😀 😀
@mimikas hehe dikes. som tam nenalicena s mokrymi vlasmi. je to autenticke foto z tehotenstva :DDDD
Ale ste sa rozpisali baby 🙂 ked kukam tie trhy,tak sa priznam,ze som sa strasne tesila na ne🙂 a hlavne na ten punc,alebo varene vinko 🙂 dnes ma moj drahy narodky ,tak som torticku robila 🙂
@melisssssa no ja som si dala vcera ze pomarancovy punc bez rumu 😉 sladke to bolo ako fujjjjjj 😲 ale vypila som lebo som mala chut na teple
@agathachristie netrep zena si krasna a aj brusinko 😉 dakujeme za fotecku 😅
@agathachristie waaaaaaau aka kocka si ty zena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nechapem kde si nechala sebavedomie-mas byt na co pysna, si kocka riadna 😉
@sara34valentina ten detsky punc budem aj ja tento rok 🙂 aj ,ked momentalne nemam chut ani na ten 🙂
@agathachristie tak aj ja som si tak fotku dala ze len pre priatelov a profilovku prec 😖 😀
@melisssssa no nie je punc ako punc 🙂 nie kazdy robi dobrunky, ten vcerajsie bol humus sladkyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Hehe vy ste zlaté kočky ďakujem všetkým 😘 😘 😘
@nicolettka2126 Moja,tak som zvedavá, kedy začne byť mne,ale nemuselo by🙂 ale vraj sa hovorí, že ked je žene zle,aspoň vie,že je všetko v poriadku🙂 juuuj moja budem na teba zajtra myslieť aby si dostala knižočku a neviem sa dočkať foto miminečka,hned pridaj ako budeš môcť 🙂 idú ti brať tú krv? Nebojkaj,dobre to dopadne :-*
Moja môj drahý sa veeeeľmi teší🙂 len je prekvapený že z 1 razu v tomto cykle sa to podarilo🙂 malo to takto byť. Stále mi volá ako mi je,vymýšľame ako to oznámime originálne na Vianoce rodinke🙂 a je úplne skvelý 🙂 dnes bol somnou kúpiť ďalšie testy a vkuse to rozoberáme 🙂 juj len nech silnieme, na zajtra som si objednala v jednej lekárni digi, tak skúsime, ty si moja na koľký deň cyklu použila digi? na ktorý deň by mi to už mohlo ukázať?
@sara34valentina Ahoooj, jeeej dakuujeeem Ti krásne bodaj by to tak bolo,juj na tie hormóny sa veru teším, ja som inak bežne veľmi citlivá tak neviem čo to bude v tehu Ďakujem krásne budem na seba dávať pozor,na kríže si dávam pozor vždy a teraz ešte o to viac,kyselinu listovú užívam už dlhšie, nemám veľmi namáhavú prácu, robím v kancelárskych potrebách ale veľa x sa stane že máme mega ťažké krabice, n oto ma ani nenapadne zdvíhať,nebojkaj, bábänko mi je najprednejšie na svete.🙂 v diári na tento rok mám ako 1.túžbu napísanú DIETATKO ♥ 🙂 a ono ma to takto ku koncu roka krásne prekvapí,juuuuuuuuuj dakujem moc 🙂za krásne slová 🙂drahý sa práve že veľmi teší a furt sa ma vypytuje ako sa mám,ako sa cítim,ako mi je 🙂 on bude skvelý ocinko, inak by som si ho nevybrala 🙂 vždy sa pri deťoch ide rozdať...od samej lásky 🙂 ♥
Mám také tušenie, že to bude dievčatko,preto aj na foto ten ružový dudlík a ponožtičky 🙂 uz ich mám kúpené dlhšie,no až dnes prišiel ich čas :🙂)))) no najdôležitejšie je ZDRAVIE ! dakujem :-*
@mimikas dakujeeem moc moc moc moja ♥teším sa,ste ma tu nakazili,ked som si Vás čítala :D :D
@melisssssa ďakujem krásne 🙂 veru nech len silnie,ráno nevydržím a určite testnem 🙂
@sara34valentina milujem raclette,svokor c.2 zil vo svajciarsku a ma tam dceru,za ktorou chodia. Vzdy od tial donesu mnamkovy raclettovy syr a pecieme si 🙂 svokra k tomu este vymyslela 2omacky-smotanovo-cesnakova a smotanovo-sampinonova a je to super,truper B-)
@butterfly333 myslim ze koze aj obvodna alebo ak neveris svojej gynde tak chod niekde kde sa plati aj za sono aj vsetko a tam ti napisu listok na hematologiu to je uplne jedno kto to napise len aby si sla
Baby ale ste sa rozpisali citam citam az som konecne na konci 🙂 trhy mam rada aj ja ale iba tie vianocne inak nemusim jarnoky kde samy ozran smrad a cinske oblecenie alebo ake 🙂
@badimeria lebo gyn mam noveho teraz idem k nemu 10.12. kazal že na genetiku to asi nebudu mi brat krv ked kazala okolo 12hod,no som sa pýtala sestričky či aj hematologiu a ona že ved mi brali krv a všetko v poriadku.Robili mi Hp tak neviem či to stačí??

namestie mame nadherne Graz je prekrasne mesto ♥ som tu stastna ♥