icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
30. nov 2015

@sara22 prestan tie chute robit 🙂 ja si tiez kupujem len svajciarsky raclette EMMI. ale aj francuzkse a rakuske su vynikajuce 😲 ja uz umyte zubky, furt tak budem robit, aby som vecer netlacila do seba 😀 😀 😀

sara22
30. nov 2015

@sara34valentina mna uz ani to nedokazalo pri prvej zastavit 😀 teraz mi byva tazko vecer,takze ma brzdi to.. Akurat som dotlacila zeleninove sushi :-P

sara34valentina
30. nov 2015

@sara22 moj apetit zacina vzdy od 17tej do 22hej....ale uz teraz do 20tej jem a potom sa snazim nejest lebo sa mi snivaju bludy 😉 ale vraj to patri ku tehu 😉

sara22
30. nov 2015

@sara34valentina ano,patri. Ja som nikdy nemala tolko nocnych mor ako v tehu.. 😀

sara34valentina
30. nov 2015

@sara22 tak teda podme snivkat 🙂 bru nocku 🙂

melisssssa
1. dec 2015

@wewitta ja som si tiez prvý týžden robila stale testy a tesila sa z nich a neverila vlastným očiam🙂 ešte stále mi to príde dosť neuveritelne,že to šťastie prišlo aj k nam 🙂 my by sme chceli tiež povedať až na Vianoce 🙂 viem to len ja a buduci otecko 🙂 ale už teraz viem, že do Vianoc to neutajíme,lebo moje sestry a mama ma už upodozrievajú , že som tehotná a mám to priznať 🙂 ale ešte zatĺkam ako ide 🙂 musim pockať aspon do najbližšieho vysetrenia ,či bude vsetko v poriadku a srdiečko a miminko vidiet..potom už priznam ,ked tak, len skor sa bojim ..

badimeria
1. dec 2015

@butterfly333 nestaci len na hematologiu dokazu take podrobne testy z krvicky to beru az do 10skumaviek na to podrobne vysetrenie.

sara22
1. dec 2015

@melisssssa boooze,ja by som nevydrzala zatlkat pred mamou. Tej to vyklopim vzdy hned po muzovi 😀 a v zasade sme sa s muzom aj pri prvom mimi dohodli,ze ked sa spyta niekto narovinu,klamat mu nebudeme,no povieme,ze to este nikto nevie,tak nech si to necha pre seba.. Ale nikto sa ma okrem kamosky najlepsiej nepytal,zo zdvorilosti 😀 a az niekedy v 11tt brat. Teraz tiez zatial nikto,tak uvidime neskor 🙂
Svokre sme oznamovali tiez az po 1.trimestri,tak to chcel muz. Ale ja som chcela,aby to bolo aspon ako prvej z toho zvysku.. Tak sme jej okopirovali ultrazvuk a dali do obalky akoze darcek 🙂 tento rok ideme oznamovat na vianoce a tie sa s muzovou rodinou konaju na chalupe 25.,vzdy su tam.aj sestry,cize cela jeho family,tak mozno zasa nieco originalne vymyslime..ak nebudem mat take brucho,ze to zbadaju hned, ako pridem 😝 😀

wewitta
1. dec 2015

@melisssssa jeeej sranda,ako to tie ženy medzi sebou vycítime,že 🙂🙂 samozrejme,je dobré počkať do kontroly,človek je opatrný 🙂 ale ked, ide to, netešiť sa?🙂
Ja ked som sa dnes ráno zobudila,musela som veľmi dlho premýšľať,či to všetko nie je len sen.🙂 držím palčeky aby na kontrole bolo všetko v úúúplnom poriadku ♥♥♥ :-*

Baby dnešný ranný 🙂 SILNIEME ♥♥♥ MOJE MALÉ SRDIEČKO sa zabývava v brušiatku, nedokážem tomu uveriť, bublinka,krásne si plávkaj, tvoja maminka a jej telo ti dá všetko čo potrebuješ ♥ splnil sa mi sen odkedy túžim po bábätku, o tom svedčí aj moja registrácia pred 5 rokmi na MK, už v 17 🙂 od malička zbožňujem detičky a teraz KONEČNE mi ak všetko vyjde, bude dopriate,po toľkých tehotenstvách v okolí, po snoch po túžbach--...neverím ♥ 🙂

rula
1. dec 2015

@wewitta no paráda, tak sen sa sráva skutočnosťou. Užívaj si radosť s mm 🙂

wewitta
1. dec 2015

@rula ďakujem krásne🙂 ešte sme opatrní,ale tešíme sa ♥

sara34valentina
1. dec 2015

@wewitta krasnunko silnie😳😳😳😳😳

nicolettka2126
autor
1. dec 2015

Ahojte babulky tak ja sa hlasim po dnesnej kontrole, vsetko je v poriadku babenko rastie ako z vody dokonca sme o tyzden vacsi ako mi to vychadza podla poslednej ms...cize uz som v 10+2tt  A kedze 12.tt je uz na dosah tak mi dnes ani nerobila odbery ziadne ale az buduci utorok ze uz komplet vybavime vsetko  Tesiiiim sa velmiiiiii

badimeria
1. dec 2015

@nicolettka2126 blahozelam krasne foto uplne super tesim sa a kolko merate?♡ Som rada ze vsetko ide ako maaaa a kedy mas dalsie sono?

nicolettka2126
autor
1. dec 2015

@badimeria dakujem pekne 🙂 Meriame 3,15cm a pritom pred 4tyzdnami sme mali iba 4mm takze krasne drobec narastol...uplne som soknuta ze je este aj tyzden popredu 🙂
Fuuu sono vobec neviem kedy budem mat teraz kedze dnes mi ho robila a buduci tyzden tam idem znova...nemyslim si ze bude zase aj sono ale mozno sa prekvapim 😀

melisssssa
1. dec 2015

@nicolettka2126 to je kráása 🙂 bože , že 10+2 to letí 🙂 a knižku už mas???

nicolettka2126
autor
1. dec 2015

@melisssssa biduci tyzden ju dostanem, vraj budeme vyplnovat vselijake papiere aj tehu knizku plus odbery vahu vysku tlaku atd tak ze potom naraz to porobime 🙂

rula
1. dec 2015

@nicolettka2126 teším saaaa, super rastiete. Len tak ďalej. 🙂

nicolettka2126
autor
1. dec 2015

@rula dakujeeeeem 😵

badimeria
1. dec 2015

@nicolettka2126 tak to naozaj krasne narastlo to vase mimco sa mu paci v brusku a dobre ho krmis 🙂 len tak dalej

nicolettka2126
autor
1. dec 2015

@badimeria praveze ani nie lebo mi zvykne byt este nevolno hlavne navecer 😅 😅 Cize som vobec necakala ze tak podrastie a este aj tyzden k plusu si da 😀 Ale som velmi rada aspon viem ze sa vyvija ako ma 😵

agathachristie
1. dec 2015

@nicolettka2126 jeeej velmi sa tesim, nadhera 🙂 gratulujem pekne to oslavte 🙂

mimikas
1. dec 2015

@nicolettka2126 mojenko gratulujem, to su uzasne spravy a hlavne ze drobcek krasne rastie ako ma 🙂

nicolettka2126
autor
1. dec 2015

@mimikas takaaaaaa som stastna ze az 😵
Ale este stale mi to proste nedochaaadza nejako 😅

nicolettka2126
autor
1. dec 2015

@agathachristie dakujeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 Tesime sa velmi 🙂

agathachristie
1. dec 2015

@nicolettka2126 zacne ti to dochadzat ked ucitis pohyby... aspon mne to doslo az vtedy 🙂

nicolettka2126
autor
1. dec 2015

@agathachristie tiez si myslim 😀 Zatial este len teoreticky mi to dochadza ze okey som tehotna babo je vo mne ale prakticky mi to este nedoplo 😅

agathachristie
1. dec 2015

@nicolettka2126 vzdy som si predstavovala aky to musi byt neskutocny pocit mat v sebe babo.. nie je to neskutocny pocit, je to prirodzene a krasne a taky... normalne :D nie divne ako som si myslela. hlavne ked citim pohyby je to krasne 🙂 o par tyzdnov ich urcite ucitis aj ty. ja som zacitila tak 1x za 2-3 dni uz v 14tt 🙂

fazulka7
1. dec 2015
Používateľ fazulka7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fazulka7.

Juuuj držím vám palce. Nám sa to podarilo na dovolenke (a počula som, že ak sa nedarí, tak tam sa zadarí 🙂 ) Išli sme autom do Talianska a poriadne sme poblúdili, tak sme museli na 1 noc prespať v inom apartmánovom dome, ktorý sme mali po ceste. Na druhý deň nás konečne napadlo stiahnuť si inú navigáciu (keďže pôvodná bola zjavne oničom) no a na ten druhý deň sme už došli do rezortu a oddychovali sme týždeň a domov sme sa vrátili už traja (ja s malým v brušku) Inak tá navigácia čo nás zachránila bola táto https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura

sara34valentina
1. dec 2015

@nicolettka2126 no rastiete pekne, my sme mali 11tyzdni zaciatok 12tyzdna 42,8mm 😉 ono uvidis ako rychlo bude rast my uz mame isto 20cm 🙂 stvrtok sa dozvieme na organscrenning 😅 hlavne ked malo papas, nezabudni na femibion1 cely 1trimester uzivat ma vsetky potrebne vitaminy na vyvin 😉 skoda, ze ti neurobili 3d fotku ako nam , tak pekne vidno rucicky aj nozicky aj ked je to este take malinkateeee 😀 😀 😀 😀 opatruj sa .. mna bolia krize a kadejako uz spim,,,, nie je to sradna 😝