icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

agathachristie
2. dec 2015

Bože baby ja dnes total stres v robote. Potom ma vytocil muž somarinou. Hodinu som revala v kúpeľni. Mám nejakú tehotenstku depku + naladovost. Dúfam, ze to prejde lebo ma porazí.

agathachristie
2. dec 2015

@badimeria oddýchni si, zregeneruj myseľ aj telo aj keď je to určite veľmi ťažké. Keď sa na to budes cítiť tak sa do toho pust naplno. Budeme ta všetky podporovať ❤

melisssssa
2. dec 2015

@agathachristie ahoj moja...ja som tak v sobotu pištala v kupelni asi pol hodku...a ani neviem dokopy preco...asi nebolo nieco po mojom ..a hned mi slzy vysli a revy...nuz hormony s nami pracuju 🙂 🙂 🙂 a nestresuj uz prosim ta v tej robote tolko...setri sa 🙂

.

agathachristie
2. dec 2015

@melisssssa a ako na to reaguje tvoj muž?

sara22
2. dec 2015

@agathachristie mna moj oznacuje za hysterku za taketo depkove place 😝 co ma este viac vytoci a ublizi mi,cize revem este viac 😀

agathachristie
2. dec 2015

@sara22 ti chlapi sú niekedy fakt necitlive svine.

sara22
2. dec 2015

@agathachristie ja si vzdy poviem,ze sa nemozu vediet vzit do zeny s tak bujarymi hormonami a potom si poviem,ze prdlajs. Ved tolkokrat to uz videli a zazili,ze je to len ich cisty alibizmus,ze sa vzdy tvaria,akoby sa to stalo prvykrat a ich to rozculuje.. Uz si na to mohli zvyknut..
Btw,pockaj este ako sa "necitliva svina" prejavi ked sa male narodi a budes pocuvat,ze cely den nemas nic na praci a ty s vyplazenym jazykom budes ledva funet 😀

melisssssa
2. dec 2015

@agathachristie no ako kedy 🙂 on ma teraz pocit ,ze ho odsuvam uplne na druhu kolaj,ale ja za to nemozem,ze mi je dost blbo a spala by som aj postojacky..samozrejme,ze to vadi aj mne ,ale ked vidim ako sa tvari tak mi je do placu ,ze ma nechape ,ale snazi sa tvarit ,ze to chape ,ked placem tak ma obijme povie,ze ma miluje..samozrejme ,ze aj ja ho milujem ..no len uz so mnou nie je taka sranda☹ ale veriiim ,ze to prejde...duuufam...

agathachristie
2. dec 2015

@sara22 toho sa nebojím môj je veľký pracant na domáce práce, ale vie že mám tehu depku, v robote peklo a ešte sa zduva keď placem. Tvrdí že všetko chápe ale nechápe ani hovno. Tak nech nerobí chrumkaveho.

agathachristie
2. dec 2015

@melisssssa preboha veď si tehotná!!! Keď sa malé narodí budes sa mu venovať ešte menej...čo čaká?

melisssssa
2. dec 2015

@sara22
@agathachristie mna dostal,ked mi povedal,ze to mam v hlave ,ze moc citam ,tak potom mi sibka 🙂 🙂

mimikas
2. dec 2015

@agathachristie nebojte sa baby to su nase hormony, trosku reagujeme prehnane, ja revem v kuse a za vsetko, moj muz nereaguje, obime ma povie neboj bude to dobre ja mu poviem ako to moze vediet a revem dalej 🙂 no co k tomu dodat, sibe mi. No moj je celkom chapavi aj ked mi niekedy povie ze ved to nie je tazke starat sa o babo 🙂 no nie je ked on ma vsetko pripravene ale zas on dost pomaha s domacimi pracami a vari co je velka pomoc. Idealny chlap nie je len lepsi je super 🙂

sara22
2. dec 2015

@melisssssa
@agathachristie baby a ten poporodny vtip poznate?

Definica dietata-suvenir z cias,ked bol este cas na sex 😀

Moj tiez zo zaciatku chapal,no cim dalej,tym viac sa prejavuje inak.. Nehovoriac o tom,ze teraz ako tehu som brutal unavena, v noci 2x vstavam na papanie k malej a 100x na vypadnuty dudel. Chodim jak matoha,nic nestiham(teraz som doobedovala 😝) a prve co pocujem,ked muz pride domov je vycitka,ze je doma bordel 😀 skoro to iste ako "milacik,si uzasna mama a velmi si vazim,ze vsetok svoj cas venujes malej. Vobec nevadi,ze je tu trosku bordel,ved predsa nebudes upratovat na ukor casu,ktory mozes venovat nasej dcere" 😀

mimikas
2. dec 2015

@melisssssa hahaha moj zas ze prilis predbieham veci a na vsetko je cas, on ma vzdy cas ja zas nikdy

agathachristie
2. dec 2015

@melisssssa kiež by bola hormonalna injekcia ktorá by im aspoň na deň ukázala ako sa cítime.

mimikas
2. dec 2015

@sara22 no ja by som mojho zabila, moj muz je strasne slepy tvor, prisaham ja keby neupracem tak on si vsimne ze je bordel ked uz si nebude mat kde nabrat jedlo alebo na dlazku sa bude pisat do prachu, on povysava a mam pocit ked skonci ze nic nepovysaval. On ma hlavne jednu uzasnu vetu: neboj sa laska ja to spravim neskor, len mi este nepovedal kedy to neskor nastane

agathachristie
2. dec 2015

Vždy mi hovorí ako všetko chápe a ako ma podporuje, ale keď mám krízu tak to zrazu neplatí.

melisssssa
2. dec 2015

@agathachristie a tvojmu co vadi?? moj sa tvari,ze to chape,ale nechape 🙂 🙂 mne je do placu z toho ako mi je ,a ked si pomyslim ako som si naivne myslela ,ze ked otehu budem ziarit stastim,budem krasna a stylova🙂 ...na miesto toho mam pocit ,ze som uplne hnusna a neviem to ani zamaskovat 🙂 🙂

agathachristie
2. dec 2015

@mimikas chlap vie čo ma robiť nemusíš mu to každého pol roka pripomínať 😄

agathachristie
2. dec 2015

@melisssssa nič mu nevadí, len keď vidí že revem a som smutná tak ešte prilieva olej do ohňa blbymi rečami a zduvanim sa.

agathachristie
2. dec 2015

@melisssssa presne!!! Namiesto šťastia mám depku, som tucna a nasrata alebo revem 😄 😄 😄 kde sú tie stavy radosti? 😄

mimikas
2. dec 2015

@melisssssa
@agathachristie baby zas vezmite to z druhej strany, zit s nami nie je sranda, ako fakt mne pri vsetkych tehu sibalo a nehambim sa to priznat, som naladova, rozculi ma aj to ako moj muz ulozi topanky, je mi stale zle a vecer skapinam na gauci, o maleho sa stara muz a teraz moja mama, v noci beham po byte co nemozem spat, muz mi natiera ekzem 2x do dna a varit nemozem lebo mi vsetko smrdi. A o sexe moze len snivatvkedze ho mame zakazany. No radost so mnou zit

mimikas
2. dec 2015

@agathachristie moja to su idealisticke predtavy o tehu, jasne ze sme strasne stastne ze cakame miminko a je v nas ale zas nemame kontrolu same nad sebou, uz nie sme mi ale babo, ludia maju pocit ze sa nas mozu len tak dotkat a rospravaju k nam v mnoznom cisle. Plus mame hormony, vkuse behame na zachod a ja stale placem. Je to krasne ale aj tazke obdobie, nebojte ked bude babo zlepsi sa to

mimikas
2. dec 2015

@agathachristie ano ja to mojmu pripominam aj castejsie, aby nezabudol pre istotu 🙂

melisssssa
2. dec 2015

@agathachristie hahaa lenze ja som este len v 8tt a uz som prasa 🙂 🙂 a z toho to som nervozna a potom to uz ide 🙂

sara22
2. dec 2015

@mimikas moj sa domacich prac ani nedotkne. Je pravda,ze maka na dome,ale doma nepomahal ani pred tym. Jeho mama ho ako maleho supla do ohradky a kazdy druhy den ryzakom kefovala ko erce doma. Cely den len upratovala a detom len vymienala hracky a dala jest. Doma bol 100% poriadok ktory zabezpecovala ona,ale na ukor deti. A teraz mi vyplakava,aky ma vztah s dcerami,ze preco nema taky ako mam ja s mamou.. No preco? Lebo moja mama nam obetovala kazdu minútu a bolo to na ukor niektorych veci ako je napr. sterilita bytu,utierania prachu 3x do tyzdna,vysavania kazdy den a uz spominaneho drhnutia kobercov.. Problem je,ze moj muz toto iste vyzaduje odo mna a vobec nechape,preco neodlozim decko do ohradky a nedrhnem domacnost.. A to nie ze nic nerobim,vzdy je umyty riad,oprate,ozehlene,raz tyzdenne utieram prach,kazdy druhy den pustam roboticky vysavac a potom umyvam dlazku.. 😀 budu ti chlapi niekedy spokojni? Ci to len ten moj je furt nespokojný?

sara22
2. dec 2015

@melisssssa prasa akoze v com? Ze jes 5cez 9? Ak ano,tak to prejde..aspon u mna tobolo najhorsie na zaciatku..

melisssssa
2. dec 2015

@mimikas no smejem sa tu teraz z nas 🙂 mi to zlepsilo naladu ,lebo som si myslela ,ze len ja som divna a vy vsetky ukazkovo tehulkujete 🙂 no a s tym sexom ,ktore mozete je u vas ako ?? Lebo ja ked mam dobry den tak je vsetko v poriadku ,ale ked mi je na grc tak,ked spomeniem na sex tak mi je este viac ☹ moj drahy vzdy krasne vonia len teraz mi to az tak nevonia a natahuje ma aj z toho... ☹ ☹ takze vsetky tie kraaasne iluzie zatial su v nedohladne 🙂
@sara22
@agathachristie

melisssssa
2. dec 2015

@sara22 praveze nejem 5 cez 9 ,lebo mi moc nechuti...,ale strasne som sa nafukla a tym ,ze mam asi 2 tyzdne zapchu tym len pridavam..

agathachristie
2. dec 2015

Môj mal za 5 mesiacov tehotenstva sex asi 5x...ale ani neiniciuje. Bolo mi to ľúto ale už som si zvykla. Teraz išiel hrať hokej a nedal mi ani pusu. Ja som taká naladova max 2x do týždňa. Domáce práce robím aj keď menej ako predtým. Keby aspoň netrepal aké má pochopenie keď nemá.