V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie no my sme pri prvom sex prestali mat uplne cca v 15 tyzdni,ked mi zacalo vykukat brusko.. A ked sa zacalo hybat,to bol uplny koniec 😀 a po porode sme si nejako odvykli,cize ani sme poriadne nenabehli na normalny rezim a uz som znova tehu 😀 pri prvej som casto depkovala,ze ma milenku,ze to nie je mozne,ze by tolko bez sexu vydrzal.. Teraz mam opacne stavy,je mi to nejako jedno,keby aj milenku mal(co teda si nemyslim,ze ma)..Sama zo seba nechapem..
@agathachristie hihii no ,ale uz si pekna ,nie??? Ved si v piatom mesiaci 🙂 dufam ,ze budem aj ja 🙂
@melisssssa no narástlo mi brucho na ktoré si ťažko zvykam lebo pred tehotenstvom som mala také isté a s veľkou námahou som ho zhodila 😄 😄 😄
@melisssssa babulky zamiešam sa Vám tu do debaty,smejem sa na tých chlapoch :D môj chvalabohu sem tam pomôže sám od seba 🙂 aj s tým sexom sa tu rehocem na tých príspevkoch :D 🙂
chcem sa Vás opýtať,ked žena nemá problémy v začiatku tehotenstva,tak sex je úplne v pohode ano? nehrozí žiadne riziko? nesmejte sa mi 🙂 ja fakt neviem :D bojím sa 🙂 aby som v tých začiatkoch nerobila dáke prudké pohyby, atd 🙂
@wewitta neboj,cele tehu je sex povoleny,ak to chlap zvladne. No vela chlapov s tym ma v neskorsom stadiu problem,maju pocit,ze tym mozu babatku ublizit. Ak by z nejakeho dovodu zacal byt sex nebezpecny(rizikove tehu,skracujuci sa krcok atd),upozorni ta na to doktor.
Uz mas termin na prvu navstevu a potvrdenie tehu doktorom? 🙂 alebo kedy sa chystas?
@nicolettka2126 dakujem krásne moja ♥ snažím sa uvedomiť si to a začať si to užívať,nie je minúty,kedy by som na to nepomyslela,ráno sa zobudím a rozmýšľam chvíľku,či to nie je zasa len jeden krásny sen,ale je to realita🙂
@mimikas ja som tiež vždy chcela takýmto oznámiť,ale meniny vyšli, na 3 dni pred MS,musel postačiť aj obyčajný🙂 ale možno by už aj vtedy bol tento pozitívny, ale to je jedno, hlavne, že to vyšlo, ja som stále z toho v šoku 🙂
@sara22 dakujem krásne,dufam,že nič z toho nebudem mať 🙂🙂
ešte to nemám potvrdené 🙂 doktora mám v inom meste,ako žijem,lebo sme sa sem len nedávno presťahovali, ale chcem ísť 21.12. to budem medzi 6 a 7 tt malo by byť vidno už aj srdiečko 🙂🙂 zajtra tam idem zavolať či vtedy ordinuje,a či sa treba objednať alebo ako to tam chodí,zatiaľ som tam chodila len na preventívky tak uvidím aký majú postup,inak sranda bola som tam 16.11 a doktor sa somnou lúčíl so slovami, takže o rok sa vidíme a ako sme sa dohodli,ked ste hovorili ze o bábätko sa snažíte,ak vám bude ms meškať 2 týž, prídte a skontrolujeme to, treba trocha počkať, aby bolo vidno aj srdiečko a ja mu hovorím,no dufam, že to bude čo najskôr a o 2 dni na to 18.11 sme drobčeka museli splodiť 🙂( ešte som sa bála, že to nebude stačiť,ved pamätáš 🙂 a stačilo 🙂 a o 2 týž tam naozaj pôjdem 🙂))))))))))))))))))
@wewitta jop,pamatam 😄 no tak to budes mat peknu fotku pod vianocny stromcek 😉 zober aj draheho,tie ultrazvuky su pre muzov velmi vzacne,aspon co poznam v okoli. Moj je z toho vzdy hotovy. Teraz mi dokonca robila este vaginalny a on vobec nechapal,ze ako je mozne cez to nieco vidiet 😀
@mimikas@agathachristie
@melisssssa baby a ma tu aspon jedna zena tak chapaveho muza,ze akceptuje nadmernu unavu,ktora je v tehotenstve normalna? Moj sa tvari,ze to chape, ze ved aj pri prvej som bola grogy,ale aj tak ma problem to akceptovat..
@sara22 a dá sa ,že aby drahý išiel aj dnu? či ako u ktorého? ja by som veľmi chcela aby išiel..🙂🙂 aj ide somnou ma tam odviezt,lebo je to v inom meste 🙂 a v robote to ešte nechcem hovoriť,tak som si vymenila smenu ze kvoli uradom a drahy si berie dovolenku🙂 ak by mohol ist,bola by som staastnaaa 🙂
haha tí chlapi 🙂 jasne ze nerozumeju ze ako sa to dá ,sú podarení takí nevedomí 🙂)))))))) veru ta fotočka pod stromček bude prekrásny darček, už plánujem, že ju spravím aj do takej podoby,že vytvorím také poukazy na vnúčatko,pravnúčatko, neterku alebo synovca a dáme to do obálok 🙂 to bude prekvapko 🙂 .ale nejddem sa toľko tešiť,aby bolo všetko oki, i ked to nejde vobec to nejde 🙂)))))
@sara22 moj sa tiez tvari ,ze to chape ,ale myslim,ze si mysli,ze to prehanam 🙂 🙂 ja ked mam milion veci urobit za den tak to dam ...,ale ako zistim ,ze nic nemusim mozog vypne a mna uz uklada 🙂 ale dnes som v pohode 🙂 ale vcera som nebola..
tak prave som to vsecko docitala a pridam aj ja daco 🙂 hormony robia svoje, dakedy sa rozplacem len tak a dakedy tiez ma vytoci a potom si uvedomim, ze to nebola dokonca jeho chyba 😉 jedine co ma dokaze rozculit, ked sedi ticho a akoby ma ignoroval,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kupil sa koberec do detskej no a vzal z predajne nespravny.............................. no a hadka bola na svete .................robil sa akoby nic,,,,,,,,,,,,,,, ze bud tyzden tam skocime.... buduci????
co mu sibka, ved ho predaju dovtedy a plakala som , ze to nechape.....
na druhy den som sla so svokrovcami koberec vymenit a verte ci nie, som rada ze vzal nespravny, lebo na druhy den som nasla este krajsi kobercek a ten sa kupil 🙂
ak vam mozem poradit my mame hrubu knihu o celom tehotenstve je tam od ApoZ VSETKO co sa deje kazdy mes rozpisane podrobne,,,, my kazdy tyzden ked zacneme citame dopredu co nas caka .. je to super, a moj partner je velmi pozorny, chapavy, on vsetko co poviem urobi, dakedy mi slzy tecu ked si uvedomim, ze to ja som *teraz* taka akcna, ze vsetko chcem hned ,,a dakedy mam pocit ze som az kruta 😔
no a potom sa zase nieco pekne babätku kupi , dame si pusinky objimeme sa a je vsetko v poriadku🙂 dakedy mam ale aj ak pocit, ze su nechapavi, mozem aj viac krat vysvetlit a ked aj tak nepochopi premyslam, preco 😅 😀 😀 😀 😀 😅 no je to uz raz tak dolezite je sa nerozculovat, nekricat a mysliet na to malinke ze to potom znasa s nami ..
*Ako sa citime my, citi sa aj nase babätko * myslime predovsetkym na to malinke ♥
ja dnes oprala nove decky, latkove krasnunke plienocky, latkove hracky a umyla drevene 🙂 mne uz sibka, vsetko je pripravene a to som len v polovicke 😉 zajtra mame druhe najdolezitejsie vysetrenie *organscrenning* o 16tej myslite na nas ♥ bru nocku, lubte sa a myslite na to, ze zivot mame len jeden a nestoji za to sa rozculovat 😀 😉
@wewitta no jasneee,ze sa to da. Vojdes dnu ty a povies,ze manzel chce potom prist na ultrazvuk,doki pozrie,ci je vsetko ok a zavola tatinka. Moja dokonca az vtedy zacne ukazovat,ze toto je hlavicka,tu je toto a hento. Zapaja manzela,ze skuste poratat prsteky a podobne 😀 moj si zacal uvedomovat,ze babo je v brusku az po prvom ultrazvuku..
@sara22 jeej tak to aj pri prvom utz ?🙂 tak to teda poviem 🙂 to by bolo perfektne,ja mam doktora a drahy ešte nie je manzelik🙂 ale dufam ze raz bude 🙂🙂🙂 tak ja sa na to opýtam,dakujem ♥♥♥ inak to máš pravdu, aj moj by asi konečne uveril, ze je tam naozaj bábo,ked by uvidel bublinku na obrazovke 🙂 ♥♥♥ boze čím dalej tym viac sa teším, už nech je 21.veho:)
@sara22 únavu akceptuje. Vidí, ze som hotová. Aspoň zatiaľ 😄
@sara34valentina aj my mame knizku,kde je tyzden po tyzdni vyvoj babatka a aj zmeny zeny a podla mojho muza to pisala urcite zena,lebo je to prehnane 😝
@wewitta jasne ,ze sex je v pohode 🙂 uzivaj si pokial mas chut 🙂 ja som v 5 a 6 myslela,ze tehu ani nie som,nic mi nebolo 🙂 ale mam pocit,ze akonahle som to sem nalisala,ze mne nic neni tak v tom to zacalo 🙂 aj ta chut na sex presla🙂 ale ,ked uz k tomu pride tak som spokojna a bavi ma 😀 😀 😀
@sara22 tak mu povedz ci by si to rad vymenil s tebou?povedz mu ze porod je porovnany s bolestou ako ked sa naraz zlomi v tele v tom istom case 120kosti naraz 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina hihii zlate 🙂 no ja idem vo stvrtok na gyn a ked uvidim srdiecko bit a bude vsetko v poriadku pojdem si aj ja kupit knizku ,alebo si vypytam od sestier 🙂 doteraz len studujem na nete 🙂 a aj ja mam pocit ,ze obcas drahy za to nemoze ,ale je to vo mne 🙂 napr.ked nieco super vymyslim a on nezdiela moj napad 😀 😀 alebo odpovie inac ako som si predstavovala 🙂 🙂 :- D
@melisssssa to dobre poznam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina to on vie,ze by nezvladol,nebol schopny ani pozerat video zo sekcie,aby chapal,preco nemozem dvihat tazke veci minimalne 2mesiace 😁
@sara22 moj chape ze som unavena, on aj rano nachysta drobca a idu spolu do skolky aj cez vikend s nim vstane a aj v noci, v tomto je super a to ze mi je zle vidi a pri prvom som zvraciavala 20x do dna az som na kramaroch na infuziach skoncila tak to presne vie cim prechadzam. Ale skor nechape nalady a to ze nieledy bo obvinujem za veci co ani nemoze. Dnes mu volam o 5 ze kde je a on mi zdvihol tel zo slovami: ano ano idem domov cakam na autobus 🙂 a to som mu len chcela povedat ze sme s drobcǒ vo ku a budeme ho cakat, ale vcera som na neho vybuchla za vec co chudak ani nemohol tak sa bal co mam dnes zas vo svojej hlave 🙂. My sa snazime vela nehadat a ked sa hadame tak sa vobec nerozpravame 🙂
Baby strasne moc ma boli zub ☹ ☹ mozem si dat paralen ??
@melisssssa ajoj moja tiez ma na zaciatku bolel (inak dost casto citam ze na zaciatku tehu zacne niektory zubok boliet) a paralen si mozes dat, mne chvalabohu hned zabral a odvtedy mam pokoj..zubarka mi vravela ze by bolo najlepšie ho vytrhnut (je uplne vzadu) ale to som odmietla. .povedala som si ze az po porode
@nicolettka2126 no mna boli tiez uplne vzadu ☹ som celu noc poriadne nespala..dala som si polku paralenu v noci ,lebo som si nebola ista...ale nezabral..tak dam teda cely za chvilku...niekde pisu ,ze paralen mozes ,niekde,ze az po 1.trimestri.
@melisssssa ja som sa na to pytala u doktorky a ta mi povedala ze jedine paralen-nic ine, samozrejme v pripade nutnosti...daj si kludne cely nech ti zoberie tu bolest, lebo trpiet bolestou je horsie aj pre teba aj pre babenko...a hlavne ak sa ti da hned ako si ho vezmes lahni si do postele a skus si pospat
@nicolettka2126 no tak si ho dam...,lebo uz sa asi zblaznim..
A neda sa mi spat ☹ som v praci...

@melisssssa môj prvý tehu priznak bolo asi 6 neuveriteľných jebakov a mastné vlasy 😄 😄 😄 úplne ta chápem 😄