icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
13. dec 2015

@sara22 Raclette mnam 😊😊😊😊

nicolettka2126
autor
13. dec 2015

@sara22 veru ani si nenecham...som si aj otvorila usta ked ma silou mocou svokra hnala do prace ze ved tehotenstvo nie je choroba a ze nemam byt len tak pre nic za nic doma..to som jej povedala ze no veru z tej vety sa zhodneme iba v jednom a to je to ze tehotenstvo nie je choroba...a potom si vkuse len mlela o praci to svoje az sa drahy nezdrzal a povedal jej nech uz konecne prestane mliet stale o tom istom ze nech ma nenuti ist do prace ked mi je proste zle a ze ci chce mat na svedomi ze mi ppcas soferovania prave do tej uzasnej prace pride zle a niekde sa vykotim..vtedy prestala...a proste ona celkovo nedokazala nejako pochopit aj ked som jej to vysvetlovala ako som mohla ze tehotnu zenu len tak niekde nezamestnaju...poslala som si minimalne 20zivotopisov do roznych fieriem odkedy mi je ako tak dobre a vsade bola odpoved ze je nam to luto ale hladame ludi na dlhodoby pracovny pomer...Ja som nebola vobec prekvapena, ratala som s tym ale ona to proste nedokazala pochopiť. ..si mysli ze to funguje tak ako volakedy ze s hladanim prace nebol problem pre nikoho...
No a to s tou tvojou story je fakt silna kava...jasne ze mozes ochoriet od cloveka ktory berie ATB aj keby ich bral 10druhov tie chrania jeho a nie teba pre pana...rozum sa mi zastavi fakt

sara34valentina
13. dec 2015

@nicolettka2126 povedz jej -im ze kazde tehu je ine!su zeny co grcaju celych 9mes..mne nastastie nic nehovoria ked si poviem ze dnes prelezim ze sa zle citim.. Alebo ked som unavena alebo ked mi zle prišlo raz u nich na obede..som skoro tyku hodila.. Teraz oddychujem este viacej kedze malinky potrebuje moju Energiu potom..nohy obcas puchnu..mne ked svokra zabila ze jej nic nebolo a pracovala jej furt poviem te kazda zena inak preziva tehu!ze som rada ked si Mozem lahnut a nemôžem za to ze som taka citliva 😀ale je mila maju ma radi..furt sa tešia na Video z vysetrenia aby videli vnúčatko😍

nicolettka2126
autor
13. dec 2015

@sara34valentina praveze aj moja svokra je super, nemenila by som ju isto len ma v istych veciach takuto svojsku povahu a tiez mi vravela ze jej nic nebolo a pracovala v kuse atd..hovorim ja by som este tiez bola v praci keby niet tej "super podnikatelky" ktora mi mebola schopna este ani v oktobri vyplatit letne mesiace...a aj ked vyplatila tak ledva minimalku...nemalo cenu tam ostavat a ona to dobre vie...kazdy mi vtedy radil aby som co najskor odtial odisla lebo to nema cenu, ze robim za nic...no a potom som otehu 🙂 Ja sa citim doma dobre, kolkokrat ked mi je zle tak si poviem chvalabohu ze nemusim ist do prace, fakt neviem ako by som to zvladla..a hlavne-som kadernicka cize praca kde si vkuse na nohach a ja nevydrzim dlho stat lebo mi zacne byt na odpadnutie..az sa niekedy bojim ist na vacsie nakupy ked ideme s drahym lebo pri tych pokladniach sa veru clovek nacaka...ale uz viem ze vkuse musim mat pri sebe vodu 🙂

sara22
13. dec 2015

@nicolettka2126 no ja som makala ako taky srob a teda zle mi bolo riadne. Párkrát som myslela,ze sa konca meetingu nedozijem 😀 ale zasa si neviem predstavit,ze by mi tak zle bolo teraz pri petruske,ze by som vkuse vracala a bola na wc,ju treba strazit,stale nieco vymysla a skuma,ked si uvedomi,ze je sama,tak sa boji a place. Takze som stastna,ze teraz je to tak,ako to je.
Moja svokra je sice svojska,ale mame super vztah. Myslim,ze je to aj tym,ze od zaciatku som otvorena a poviem,ked sa mi nieco paci ale aj nepaci a nemusim sa tvarit nijako a predychavat..

sara34valentina
13. dec 2015

@nicolettka2126 stale vodu , ja mam furt cappy orange s mineralkou zmiesany sa da tak kupit 🙂 hned mi je lepsie, a stale maj aj daco sladke male pri sebe ked ti zide cukor dolu! maly keksik alebo cokoladku 😉 ja furt pri sebe tender milka ten lubim.)

nicolettka2126
autor
13. dec 2015

@sara34valentina ja zase bud horalku ale mila keksik nosim so sebou 🙂 Mne veru ked je na odpadnutie tak mi velmi rapidne klesne cukor...som zvedava ci z tohto hľadiska budu odbery krvi v poriadku alebo nie...v utorok uz idem na to screeningove sono tak uz mozno aj vysledky z krvi budem mat, uvidim...no ale zas je tu vecer a mne je samozrejme zle :-/ Toto podla mna jednoducho jedine musim pretrpiet nejako kym to neskonci...vacsinou cely den mi je fajn ale akonahle dojde vecer je mi na vracanoe a kazdu chvilu ma napina :-/ Uz mi z toho zacina mierne šibkať 😅

agathachristie
13. dec 2015

@nicolettka2126 už čoskoro sa to zlepší uvidíš 😊 ja som práve dostala taký kopanec od malej, že stál za každé grcanie 😉

nicolettka2126
autor
13. dec 2015

@agathachristie tak to ti verim 🙂 Tohto sa uz neviem dockat kedy ucitim to moje male skvrna 😵 Ale momentalne si opakujem tvoju mudru vetu ze zeny ktore trpia nevolnostami maju z hladiska statistiky mensie riziko potratu 🙂 A ver ci nie-pomaha mi to aspon psychicky 😀

agathachristie
13. dec 2015

@nicolettka2126 teším sa ❤

sara22
13. dec 2015

@nicolettka2126 neboj,ono to prejde zo dna na den.. 😉
Nemavas tie nevolnosti aj z unavy a vycerpania?

wewitta
14. dec 2015

Ahojte babulky 🙂 idem sa Vám trošku posťažovať.:( prišla som z roboty a zajtra idem na celý deň. (na11hod) kvôli kolegyni,lebo má niečo s nohou,alebo platničkou - neviem,skrátka robím v obchode a viete si predstaviť predvianočný humbuk...v robote to samozrejme ešte nevedia,však ja som plná síl a môžem zaskakovať, vo vnútri sa však cítim strašne:( ráno ako sa zobudím točí sa mi hlava, bolesti v podbrušku a taká akoby ťažoba na žalúdku...najradšej by som sa zachumlala pod perinu a spala s mojim drobčulkom v brušku a nie počúvala tých ľudí, dookola tie isté otázky, asi všetko beriem teraz citlivejšie ale máme dnes s drahým 3.výročie a jemu dalk 12tku takže tu večer ani nebude..:( síce sme ho už oslávili cez víkend,ale teraz beriem všetko akosi citlivejšie,zajtra som mala začať až o 1. chcela som upiecť medovníčky, upratať si ak by som vládala, a ak nie jednoducho len tak oddychovať,lebo tie dni v práci celé na nohách ,lebo sadnúť si nemôžem ma strašne vyčerpávajú . neviem koľko budem zaskakovať za kolegynu lebo sme len dve ale už si želám piatok (a to mám ísť na kontrolu prvú k Dr. v piatok) to pôjdem aj keby čo bolo...len dr mám v inom meste,tak je to zložitejšie. Chcem len povedať,že v dobrom závidím ženám,čo ste doma, a nemusíte chodiť do roboty, ja som ešte len v 6tt a býva mi dosť zle,vracať som zatiaľ nevracala ale niekedy už mám na mále :D teraz si vymysleli ešte aj otvorené počas nedele a mam mat vtedy voľno,tak sa modlím aby ma nedali robit,lebo som chcela aspon jeden den mat voľno,ozdobiť stromček a jednoducho troška si aj užiť tie Vianoce,lebo robím ešte aj na Štedrý deň:( utešuje ma len a len to,že budúci rok takto budem s možno 4alebo 5 mesačným miminenkom pozorovat svetielka na stromčeku a budem od tohto sprosteho humbuku ľudí :(dúfam, že sa máte lepšie ako ja:( a nemám sa ani komu vyžalovať,lebo oznámiť to ideme až na Vianoce,idem si trochu poplakať :D a pozriem si niečo,pôjdem spať,lebo na zajtrajších 11hod na nohách mi ani 11 hod spánku nepostačí ..:/ pekný večer cmuk :-*

sara22
14. dec 2015

@wewitta neboj,to zvladnes. Piatok tu bude hned a uz budes mat volnejsie. Tych par dni vydrzis,uvidis 😉

nicolettka2126
autor
14. dec 2015

@wewitta no mojka presne pre toto som rada ze som doma....sice dnes je prvy vecer po niekolkych tyzdnoch ze mi je dobre konecne ale fakt si neviem predstavit ze s tymi nevolnostami unavou a slabostou aku som mala posledne tyzdne by som mala robit.. myslim ze by som im tam v praci denno denne odpadavala...a tiez som robila 11tky, vyse 3 rokov som totiz pracovala v obchodnom centre kde su kadernictva na full preplnene cize sadnut si nehrozilo...to si teraz neviem vobec predstavit...mojka drzim ti palce aby si to vydrzala, nie je to sranda :-/

wewitta
14. dec 2015

@sara22 no v sobotu máme predlzenu pracovnu dobu do 3 a nedela je od 9 do 6 ak kolegyni nebude dobre, daju ma aj ten vikend a to uz ma asi naozaj porazí :( ale v piatok chcem ist tak či tak k dr.musim to nejako vymysliet
@nicolettka2126 moja, to som rada,že ti je dnes lepšie,dúfam, že to bude tak aj nadalej 🙂 presne! NEZNášAM Centrá, kvôli tomu som išla z predošlej práce preč,tento obchod je v Priore, ale kedze sa bláznia pred sviatkami je predlzena pracovna doba + víkend, aj nedela,co nebýva..:/
DAKUJEM moja.:-* hlavne nech je ti už zamnou, potom im to už poviem a snad sa aj kolegyni polepší....

ritamama
14. dec 2015

@wewitta a Tvoj zamestnavatel nevie, ze podla zakona kolko hodin mozes odrobit za tyzden? A po 11 alebo 12 hod kolko hodin musis mat volno?
Na slovensku zamestnavatelia vsetko mozu 😠 . Na Tvojom mieste by som sa ho opytala, ako si to mysli? A potom rychlo mu strcit pod nos potvrdenie od gynekologa, ze si tehu 😀
Drzim palce, aby Ti to rychlo ubehlo!

wewitta
14. dec 2015

@ritamama Moj zamestnavatel je sukromnik a u neho neplatí skoro nič.:( už sa neviem dočkať,kedy odtiaľ vypadnem,...dúfam, že kolegyna nebude dlhšie ako 2 dni preč,ale mám zlé tušenie,že to bude na dlho, vystreluje jej bolest z chrbta do nohy, zrejme platnička čičo...a mám strach,lebo nemáme proste nikoho kto by ju zastúpil, iba mňa.:/
Presne tak, v piatok idem k doktorovi aj keby čo bolo, poviem im, že jednoducho mám aj ja nejaké vyšetrenie a ako sa z tade vrátim hned im to poviem,nech si nemyslia..🙂 dakujem pekne,dúfam, že to pôjde rýchlo :(

sara34valentina
14. dec 2015

ahojte bambulky ..ja dnes kupila snehulky, zimka mi je furt na nohy a dnes zase opuchli :( mala som stretko s Hebamme hodinku v klinike a je velmi mila a vselico mi poradila, a je na telefone furt takze super, tak ak zajtra opuchnu mam ist mi poradila na gyn vezmu moc a zistia, ci mi nechybaju bilekoviny ci co,,,a tie papam vela ale asi malinky potrebuje viacej ,,,,nohy ma hrozne bolia zeny je to neprijemne, neobujem ani jedny cizmy a ani jedny topanky, tak som snehulky kupila take bezove mile mäkkunke tak tak....strasne ma bolia nohy, tak som zvedava , co mi povedia 😖 uvidim zajtra ak opcuhnu volam hned ci mozem prist sa vycurat im 😅 😅 😅 😅 vraj je to skoro, ze mi puchnu uz teraz , ale tak ja som si z toho nic nerobila, kedze v knizke stoji po 20tyzdni zacnu puchnut 😖 tak al pocuvnem moju asistentku ma prax , a uvidime zajtra 🙂 DNES MI MALY V AUTE TAKU KOPOL ZE SOM ZVRIESKLA a drahy sa zlakol, hovorim to bola teda supa 😕 ok kocenky, drzte palce, idem vylozit nozky a dufam ze ste vsetky v poriadku ♥

sara22
14. dec 2015

@wewitta no ale ked mu ukazes papier od gyndosa,moze chciet,kolko chce,vtedy uz zakony dodrziavat musi 😉

wewitta
14. dec 2015

@sara22 presne na to sa spolieham, hned v piatok si ho vypýtam a potom už budú dúfam ohľaduplnejší...och už nech to je.🙂

nicolettka2126
autor
15. dec 2015

@sara34valentina @wewitta @mimikas @agathachristie @sara22 @melisssssa @evi789 ajojte dievcence moje tak ja uz mam to NT meranie za sebou, doktorka poriadne z kazdeho uhla popozerala drobceka, vyzera to tak ze je zatial vsetko v najlepsom poriadku, mame uz skoro 5cm a zistili sme ze drobec bude asi maly hamblosko po ocinkovi lebo ani za nic doktorke neukazal/a co medzi nozkami skryva 🙂 Dalsiu poradnu mame az 12.1. takze teraz mame pauzu od doktorov 🙂

agathachristie
15. dec 2015

@nicolettka2126 jeeeeej macik 🙂 gratulujem je krasny velmi sa s tebou tesim. to budu krasne Vianoce 🙂

sara22
15. dec 2015

@nicolettka2126 aj tak ny este poriadne nevidela pohlavie. Zatial ho maju babatka cca rovnake,len uhol sa lisi a ukazovat sa zacne az v cca 16tt. To uz ti na ten dalsi uzv vychadza,nie? 🙂

sara22
15. dec 2015

@nicolettka2126 a pozeram,ze je tusim uplne chrbatikom otoceny,sa s vami nerozprava 😝
Som zvedava,ci ti aj dnes vecer uz bude dobre,lebo tt uz na to,aby si mala za tym, mas 😉

nicolettka2126
autor
15. dec 2015

@agathachristie dakujeeeem 🙂 Veru ano, nakkrajsie Vianoce zatial ake som zazila 🙂

nicolettka2126
autor
15. dec 2015

@sara22 anooooo dobry postreh, maly ignorant to je 😀 😀 Iba zadocek ukazalo 😀 Tiez sme sa na tom s dr smiali ze asi si mysli ze mu mame dat pokoja nerusit ho 😀
A veru uvidim ako mi dnes bude, vcera to bola nenormaaaalna ulava vever ze mi nic nebolo..dokonca som aj dlhsie bola hore 😀 Ked mi je zle tak radsej cim skor zaletiem do postele nech rychlo zaspim (okolo 8-9tej) a vcera sme sli s drahym az pred polnocou spinkat 😀

mimikas
15. dec 2015

Caute kocky, tak konecne aj ja posem a vsetko je v najlepsom poriadku, drobciak ma uz 11tt0dni a pekne rastie. Dnes sme boli na kontrole a vsetko je ok a vo stvrtok nas caka NT ultrazvuk. Ja uz len cakam kedy na prestane trapit nevolnostami 🙂

agathachristie
15. dec 2015

@mimikas krasny 🙂 nech sa dari a pekne rastie 🙂

nicolettka2126
autor
15. dec 2015

@mimikas jeeej drobculiatko malinkeeee, presne tyzden je medzi nimi 😵 Mne dnes vyslo z utz ze som 12+0 🙂

mimikas
15. dec 2015

@nicolettka2126 budeme rodist spolu 🙂