icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
16. dec 2015

@sara22 mozno zalezi aj na tom co beries,,,,,, urcite nie su vsetky vitaminy dobre ,,,ja papam homeopatika a toho mozes kolko chces 😉 ziadne vitaminy v tobolkach ktore presli chemickymi upravami 😉 jedine co take beriem je femibion 😉

Homeopatika jsou výtažky bylin, živých těl a minerálů. Speciálně se připravují luhováním, třením, ředěním a následně navázáním na cukrové granule, nebo globule.
Podporují reaktivitu organismu v době onemocnění, vyburcovávají samoléčící mechanismy v těle na základě zákona podobnosti.
Homeopatické léky jsou netoxické, nejsou chemické, nevyvolávají alergické reakce.
Bez obav je lze používat v těhotenství, aniž by hrozilo poškození plodu.

sara22
16. dec 2015

@sara34valentina ja tiez radsej volim tie homeopatika a jedine femibion je vynimka 😀

looola
16. dec 2015

@sara34valentina , nepredávkovať sa dá iba z vitamínov rozpustných vo vode, z vitamínov rozpustných v tukoch-D,E,K,A sa dá predávkovať , A vitamín je dokonca teratogén, preto sa smie užívať len vo forme beta karoténu.

looola
16. dec 2015

@sara22 , moze byt na tom niečo a možno je to len náhoda ale ja som brala v tehotenstve aj omega3 mastné kyseliny a krpec je riadne hyperaktívny , stále špekuluje a nedokáže sa venovať dlhšie jednej činnosti .

agathachristie
17. dec 2015

Ahojte baby,
co mate ktora nove?
Ja si "uzivam" v robote ako vzdy :D ale uz postupne zacinam presuvat veci na kolegyne, nech si zvykaju, ze za nich nerozhodnem o vsetkom a treba prevziat zodpovednost :D sef za mna nahradu nehlada.. ze ved sa vratim :D
Mam dva druhy kolacikov suchych napecenych, stromcek stoji. Este nam mal prist chalan urobit vstavanu skrinu a botnik, ale zobral zalohu a serie na nas (o peniaze sa nebojim je to znamy ale odrbal nas ze to urobi do Vianoc).
Moji rodicia pridu na Vianoce k nam aj moja sestra (mame vacsi byt) a poslali mi zoznam co mam na kupit aj s polozkami ako: cukor, caj, olej... :D asi si nasi myslia, ze som dementna :D
Tolko update odomna.
PS: Sviatky bez alkoholu budu tazke a zlozite :D

melisssssa
17. dec 2015

@agathachristie ahooj 🙂 aj ja som napiekla suche 🙂 este minuly tyzden..smejem sa ma tom ,ze som piekla zdravsie medovniky a kolaciky vanilkove som obalovala v brezovom cukre ,sak zdravsiee 🙂 a teraz ,ked si pomyslim na zdrave jedlo tak fuj,fuj....nechapem ,ale prave to nezdrave co som moc nejedavala tak by dom furt jedla...ale ani nie maso ako skor syr vysmazany,kroketky,a omaacky na kyslo (zemiakova,sosovicova,fazulova) a aby mi malo nebolo tak parizak s obyc.rozkami....no a pevne verim ,ze ako tato chut rychlo prisla tak sj odide 🙂 lebo budem ako slon..ale sranda je ,ze nemam este ani gram naviac 🙂
Zlata mama 🙂 ja mam tiez niekedy z tej mojej pocit ,ze si mysli,ze mam 15 🙂a

agathachristie
17. dec 2015

@melisssssa mnaaaam vsetko z tvojho zoznamu by som si dala :D vcera som vecera tresku a dva rozky :D

melisssssa
17. dec 2015

@agathachristie hahaa treska je tiez dobra 🙂 dnes som ranajkovala pribinacik a horalku 🙂

agathachristie
17. dec 2015

@melisssssa ja dve sisky s nutelou 🤐

nicolettka2126
autor
17. dec 2015

Ajojteeeee milacikovia mojiii 🙂 🙂 Hlasim sa vam, sme v poriadku, konecne mi nie je zle ani veceeeeeeer 😵 (dufam ze som to prave nezakrikla) 😀 😀
Ranajky mam uspesne za sebou, ja som dnes mala 2parky 🙂 A teraz popijam jemnulinke latte vanilkove a pozerame s drahym filmik a nas 4nohy drobcek je tu medzi nami zababuseny v deke a spinka 🙂 Takze si uzivame pohodicku.. vcera vever sme mali take neprijemne vzruso..tu blizko nas par metrov je krizovatka kde su vkuse nehody a vcera sme zase raz spozorneli na obrovsky rachot. .nakladne auto sa zrazilo s osobnym, zenska v osobaku nezastavila na stopke ale prehnala sa krizovatkou s vrlkou rychlostoz a tak sa jej kamion z každej sily snazil vyhnut tak strhol volant a napalil to do takej pristavby co amme pri škôlke. ..a az tak ze cela kabina bola vo vnutri tej budovy a vonku bolo vidno iba náves. ..no proste hroza..vyzeralo to hrozne zle...zenska mala obrovske stastie ze sofer kamionu reagival ako reagoval ibak by to neprezila ☹ A to ani nevravim ze par cm je zastavka kde stojí vudy milion ludi...2minuty pred tou nehodou odtial odisiel plny autobus..bude to dnes aj v televiznych novinach bola tu aj markiza ak jojka..joj este teraz som z toho rozklepana...

sara22
17. dec 2015

@agathachristie
@melisssssa boze,baby,tak rada citam,ze jete aj vy salaty. Mam pocit,ze vsetky maminky sa zblaznili a vylucili z jedalnicka kopec veci,lebo...nezdrave a neviem ake. No tehotenstvo nie jr choroba a ak to zena neprehana,ma si dat vsetko a hlavne to, na co ma chut.. Ja uz sa tesim na zemiakovy salat,milujem ho,parizak tiez,mnam,mnam 🙂
Co sa tyka sviatkov bez alkoholu,ja uz mam druhe bez alkoholu,no da sa to zvladnut. Minuly rok som si pripijala s nealko sampusom od hubertu,je fakt super,na nerozoznanie od alko.
Ja tento rok robim len kavove zrnka a zvysok necham na starsie generacie,ja na to pri malej nemam cas a po veceroch uz nevladzem..

sara22
17. dec 2015

@nicolettka2126 juuuj,zavidim tu pohodu,ja uz si ani nepamatam,kedy naposledy sme si spolu nieco pozreli bez toho,aby jeden z nas pri tom nezaspal a aby to bolo take krásne romanticke ako to opisujes ty.. 😒 no snad v dome uz aj na take bude cas a chut. Mnam,to latte by som si tiez dala 😝 odkial mas tu prichut?

nicolettka2126
autor
17. dec 2015

@sara22 mame ten kavovar dolce gussto a tam si kupujes vselijake kavicky do toho (kapsulky) neviem ci poznas 🙂 My kupujeme v tescu tie rozne balenia tam maju vzdy vyetky prichute 🙂 My napriklas mame espresso, latte obycajne, latte vanilkove, cappuccino, mentolovy cajik, nesquik, horucu cokoladu 🙂 A tieto vzdy v tescu dostaneme kupit 🙂
A s tou pohodickou-v domceku to uz isto budete mat aj vy tak uvidis 🙂 To je uplne o niecom inom potom 🙂

sara34valentina
17. dec 2015

Ahojte Bambulky.. Ja od dnes stahujuce podkolienky.. Nozky puchnu..včera ozdobila stromcek...cez víkend napeciem.. Papajte vsetko na co mate chut..predtym nikto nepoznal ci ta a ta ryba je zdrava! Proste papajte vsetko.. Mne moc ryby chutia a chodime do Nordsee cerstveho obchodu tam na obed....uz sa neviem dočkať peceneho vianocneho Moriaka s gastan.plnkou.. Dnes urobim o chvilku Spagetti s bazalkovym pestom, paradajkami, rucolou a Vogel salatikom a parmezam. Mám na to chut len cakam draheho Siel daco vybavit.

mimikas
17. dec 2015

Caute kocky, tak ja som prave dorazila z Prahy, osprskala som sa a za chvilu odchadzam na NT ultrazvuk. Juj vcera sme mali v robote vianocny vecierok, isli sme tam rano o 4:20 sme uz boli v aute a isla som spat o 2:30 rano 🙂 a o 8 som uz zas sedela v aute aby som stihla dojst domov. Drobec ma tiez poobede besiedku v skolke, tak ked vecer dojdem domov tak asi odpadnem od unavy. Juj a som rada ze nie som jedina co mam divoke chute, ja aspon 3x do tyzdna jem na ranajky parozsky salat s rozkami. Vcera mi inak nebolo vobec zle po velmi dlhej dobe, asi preto ze som jedla same salaty a ziadne meso a pila veela veeela vody. Drzte mi palce aby ultrazvuk dobre dopadol, vecer vam potom poslem neaku foto 🙂

mimikas
17. dec 2015

@sara34valentina ja peciem na vianoce morku plnenu, mletym mesom salviou a pomarancom, strasne sa na to tesim 🙂 Ja ryby neznasam inak a najnovsie ani sladkosti, takze asi to bude chalan 🙂

sara22
17. dec 2015

@nicolettka2126 jaaaj,dolce gusto poznam,len ja s mojou laktozovou intoleranciou by som si moc na tom nepochutnala ☹ iba ak zacali robit sojovu ci bezlaktozovu verziu (inak to je riadna diera na trhu,ak to vdaka tomuto prispevku zacnu vyrabat,snad budem mat aspon 0,5% z predaja 😝) ja si obcas robievam doma, v slahaci vyslaham mlieko a pressko ako zaklad,no tie prichute neviem nikde zohnat,len v metre velke a to by sa u nas nezuzitkovalo.. Ale ked som niekde v obchodaku,kde je coffe company,alebo podobna kaviaren,tam si dam sojove karamelove lattecko 🙂
Btw,na chalupu k svokrovcom chodievame do gaderskej doliny a tam je typicka tzv.gaderska kava,co je slahane zltko s cukrom vyliate na kavicke (ako vo viedenskej slahacka). Velice som sa na to tesila,lebo za posledny 1,5rok,ked sme tam boli som bola bud tehotna,alebo kojila a surove vajce som nemohla. Myslim,ze som dokavickovala aj tieto sviatky 😒

mimikas
17. dec 2015

@sara22 ani nehovor, jedine kde sa da kupit super kava aj z mandloveho mlieka v Mondieu kaviarni, inak strasne ☹

mimikas
17. dec 2015

Baby inak aj vy ste take strasne nervozne, ja nenormalne, sa hadam s mojim muzom stale ☹ dnes mal ost so mnou na sono a nakoniec ani nesiel lebo som mu povedala nech nejde ☹ asi mi sibe uplne

sara22
17. dec 2015

@mimikas no tak som zvedava,co to bude,ja som pri malej jedla denne 1ritter sport cokoladku. Tie su male a kedze som zrala,kym som nedozrala,zvolila som tuto strategiu 😀
Tiez mi teraz chuti skor kysle a na moj udiv vobec nemam chut na maso. Az som sama zo seba vylakana 😀 zato parizak som si nevedela odpustit ani v prvom tehu 🙂)
Zavidim,ze uz tie NTcka mate za sebou,aj ja uz chcem ☹

sara34valentina
17. dec 2015

@mimikas aj ja som s haadala ale po 17tyzdni to preslo a uz je klud☺😊je to uplne normalne

sara34valentina
17. dec 2015

@mimikas no posli.. Budeme hladat pipika😁😁😁😁😁😁😁

nicolettka2126
autor
17. dec 2015

@sara34valentina na mojej foto si sa pipika nedopatrala lebo akurat iva zadocek otrcil drobec 😀

nicolettka2126
autor
17. dec 2015

@sara22 oooch tak toto s tou laktozou ti vobec nezavidim...bože ja tak milujem mlieko ze az...a odkedy som tehu a neni mi uz zle tak ho vyslovene pijem na litre 😅 Neviem sa ho dopit 😀

nicolettka2126
autor
17. dec 2015

@mimikas ja som asi zase vynimka aj v nervozite lebo ja som uplne kludna 😀 Ale zase u mna ani PMS nikdy nebolo, moj drahy nikdy netusil ci mam alebo nemam svoje dni lebo som vzdy bola rovnaka 🙂 Tak mozno aj preto aj teraz v tehu je tomu tak ze som to stale ja...ja si musim zaklopat ze odkedy som tehu tak sme sa s drahym nepochytili (dufam ze to neprekriknem)...Ale podla mna je to aj preto lebo vie ze nesmiem moc stresovat tak vsetko vzdy obrati na srandu a aj ekd sa snazim tvaeit urazene tak pride a zacne ma rozosmievat steklit pusinkovat a hned sa rehocem 😀

mimikas
17. dec 2015

ABaby popika este nevidiet 🙂 ale drobciatko sa krasne mrvilo a otacalo v bruchu a chytalo sa za hlavu, videla som mu nohy a vsetko mozne, drobciak zodpoveda 11+2.

sara22
17. dec 2015

@mimikas ja som tiez a pritom pred ms nezvyknem byt. Furt sa s muzom len hadam,ja si myslim,ze moj dovod je opodstatneny ale on tvrdi,ze som precitlivena,nervna a neznesitelna.. ☹ pri prvej som mala take navaly smutku a depky,ked to na mna prislo,bolo to zle,no potom zasa 2mesiace klud 😀

sara34valentina
17. dec 2015

@mimikas jeeeej krasny drobcek v brusku 😀

wewitta
17. dec 2015

Ahojte babulky,zajtra idem na 1 kontrolu k dr. neviem sa dočkať a zároveň sa neskutočne bojím 🙂 napätie a šťastie, to všetko sa vo mne zmieta + mi je do toho neskutočne zle..:( pekný večer Vám želám zajtra Vás budem informovať ako som pochodila..🙂

sara22
17. dec 2015

@wewitta anoooo,ved ty to mas uz zajtra 😄 o kolkej to mas? snad zaspis 😉