V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@wewitta srdecne gratulujem a tesim sa 🙂
@wewitta juuuj moja stastna prestastna som ze je vsetko v poriadku fazulka je naaaaadherna a silnicka ked jej uz bije srdiecko 😵 Veru este aj ja si pamatam ten pocit ked som videla ako tam blikoce na onrazovke-nieco neskutocne 🙂 A potom este pride dalsi prekrasny pocit....ked pojdes na sono neskor a uvidis ako sa malinke hybe, ako si zdviha rucicky nozicky ako si tam krasne plava 😵 Prenaaaadherny pocit 😵
Drzkaj sa v praci posielam pusuuuuu
@mimikas juuj moja ty to mas riadne citlive tam dole sakriiis :-/ Mna teraz naposledy aj vysetrovala tymi zelezami na koze lebo som jej vravela ze mam neskutocne vela toho hlieniku tak reku ze ma kukne a veru bala som sa ci nenastane nejake spinenie alebo daco ale chvalabohu nic...a to mi potom este aj robila zo spodu sono a prvy raz uz aj cez brusko 🙂 Takze chvalabohu u mna zatial cievky drzia pokope ako maju, dufam ze to tak aj ostane...a tebe nech sa to cim skor zlepsi lebo to musi byt o nervy :-/
@sara34valentina ty dracicaaaaa 😵 😵 Ja tiez periem-dnes uz 3.pracku!!!!!!! A este stale tam mam biele veci...katastrofa, tolko sa mi toho vzdy nazbiera jak keby sme tu 10ti byvali a nie dvaja plus psik 😀 Si neviem predstavit kolko toho bude potom ked sa drobec narodi 😀 Inak akurat som volala s otcovou drahou a taka som stastna, kopu veci nemusim kupovat, satocky malinke zevraj ma neeeeeeskutocne vela, potom taku postielku ohradku v com sa drobcrk hra, supravu vanicky aj s miestom na prebalovanie, hojdacie kresielko, no proste pre mna obrovska pomoc 🙂 🙂
@nicolettka2126 super ano je to pomoc aj my sme komplet vsetko dostali a stoji to uz v detskej 🙂 ale aj tak som musela aj nove veci kupit, madrac, postelne pradlo plus plachty, a aj oblecenie lebo som nasla krasny obchodik americky a tam nadeherne veci, mam ich za skrinu od svagrinej ma dvoch chlapcekov a naozaj ich krasne moderne fesacky oblieka 😀 ale aj tak sme vela veci aj podostavali a aj nakupujem ked vidim krasne veci a akcie, cumle som mu kupila, flase, sebe odsavcku na mliecko, podbradnicky , drevene pisemnka na dvere s jeho menom, odsavacku na sopliky, senzor na dychanie, teplomery rozne , pyzamku take vrece, rozne krasne deky, tasku na prebalovanie na kocik taku multifunkcnu na vsetko, proste furt daco sa kupi, okolo postielky to mäkkunke take krasne so zvieratkami, proste minuli sme kolko 2700eur uz 😀 😀 😀 😀 uz aj plienky mame 😉 zatvaraju tu u nas zielpunkt a mali vypredaje -30% -50%, tak sme kupili a behali vcera ako blazni vsade volali nech nam odlozia, a usetrili sme len na plienkach 80EUR !! proste 4balenia zadarmo (1 balenie na 68ks) 😅 tak som rada, a dnes som bola v Bippe drogerii tak tam kupila pampers sensitive obrusky na ritku malu a tiez obrovska akcia 5+1 (336ks)za 5,74eur 🙂 lebo svagrina mi pripomina ze nakup si teraz kym su zlavy lebo tych utierok potrebues denne aj 20-30ks 🙂hihihi 😅 😅 😅 a uz najhorsie je za mnou malinky ma mozno cca 540gramov a uz je zivotaschopny , keby daco .. 😉 som pripravena ale nech si este pekne byva v brusku 😝 takto mam klud uz mi chyba len drogeria, to si necham poradit od hebamme, ine mame komplet vsetko 🙂 takto mam klud a viem ze je vsetko nachystane vyprate vyzehlene, a keby som musela nedajboze do nemocnice tak mam klud a bez paniky ze je vsetko nachystane 🙂
Ahojte kočky 🙂 pekny vikendik prajem 🙂 ja som prehovorila draheho na trhy ,tak ideme pokukat 🙂 uz sa tesim 🙂 konecne niekam idem ,lebo mam pocit ,ze len som v praci ,alebo spim 🙂
@melisssssa tak si to pekne uzite vonku teplo, tak prijemnu prechadzku 🙂 pekny vikend
@nicolettka2126 no ja neviem co sa tam dole deje 🙂 ale to je asi tym ze to je uz druhe tehu, inak je vyetko ok tak nestredujem uz, budeme musiet vydrzat a prezit toto obdobie
@nicolettka2126
@sara34valentina jaj babenky super ze mate takuto pomoc, no u nas sa o tom hovorit neda ☹, veci co mam po drobcovi su zimne a teraz budeme mat letne babo. Moj brat ma tiez syna narodeneho v lete ale radsej pomlcim o tom, moja svagrina s bratom sa rozhodli ze vsetko predaju. Som vravela bratovi ze by bolo super keby nam na tych 5 mesiacov pozicali monitor dychu a moj brat ze mi ho preda za 110 eur, akoze som nevedela ci dobre pocujem, kokos ja som im kopec veci popoziciavala a este sa ma svagrina opyta ci ich chcem naspat a ci moze predat moj sterilizator, pochopite to? No ja som uplne prestala davat veci po mojom malom im, ale davam kamoske co ostala sama s dvomi detmi a jej maly je stary ako moj ale o dost mensi. Akoze keby moj brat drel chudobu nepoviem, ale penazi maju kopec, uver ziadny, moj brat uzasne zaraba. Ale ako sa hovori, cim mas viac tym viac chces a mali sa ti
@mimikas ojeeee :( to je sila teda ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mne keby vycislila sumu svagrina tak je to vsetko kolo 7000 eur a dostanem to lebo nas lubi a sme RODINA moj syn bude jej synom bratranec predsa......my sme sa dohodli s mojim, ze im darujeme daku poukazku teraz na Vianoce za to vsetko ako nam pomohli a pomahaju 🙂 dostaneme postupne vsetko.....oblecenie, hracky, bicykle, lega, proste vsetko postupne je nase 🙂 tak to je teda sila, normalne mi az zle prislo !a toto od brata si pocut musela, ze mu nie je hanby 😕 joj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@sara34valentina hamby mu nie je a ked sa im narodil syn ja som im dala toho kopec po mojom, sak tie detske veci sa nederu, dala som im aj kresielko a podobne veci, ale na to sa rychlo zabuda, kaslem na to, neriesim, ale budem vediet do buducna, ze tam sa to neoplati davat. Ja som ina osobnost, ja nemam problem dat aj zadarmo ak niekto potrebuje a ja nie.
@mimikas toto uplne doverne poznam...takato ista je draheho sestra so svojim muzom...penazi maju tolko ze by sa v nich kupat mohli ale tebe pripocitaju kazdulinky cent...pred dvomi rokmi velice vyplakavali ako malo penazi maju ze su v minuse a na dalsi rok zacali stavat (iba za zaklady!!!! domu dali 70tisic eur)...takze ludia ak nemate peniaze zacnite stavat a klidne si mozte dovolit za zaklady vyhodit taku sumu 😀 No je mi z nich smiesno naozaj...a potom oninmi idu davat kazanie ze co ja chcem uz teraz kupovat vecicky pre babo ze to az v nejakom 8.mesiaci by som mala a ze vsetko naraz...no bohuzial nam peniaze z neba nepadaju a naraz si to nemozme v ziadnom prupade dovolit tak si budeme kupovat postupne...a hlavne ja som clovek ktory si rad chysta veci v kľude s hladnou hlavou a nie ze aup sup naraz vsetko a potom si hlavu skravat ci mam vsetko co potrebujem...svagrina je v 7.mesiaci a nema ani jednu jedinu vecicku kupenu pre malu..ja by som len bola velmi zvedava co by robila keby sa NEDAJBOZE dostane do nemocky alebo sa jej skor spusti porod (boze chran, ale stat sa moze cokolvek)...jej muz je taky nemozny ze by ani plienky nevedel kupit...cize ja som toho nazoru, nech si robi kazdy po svojom je to každého osobna vec ale ja isto budem postupne kupovat a postupne sa pripravovat a aspon budem vediet ze nemusim zmatkovat ku koncu tehu
@mimikas si ako ja, dam aj posledne a beriem to ako normalnu pomoc ! nevadi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a mas pravdu, a ak sa ta opyta , kludne mu povedz, co mas na srdci, nech vie co urobil........ ja by mu povedala ako sa ja poznam , ale to som ja 😀
@nicolettka2126 neboj vsetko postupne pojde, kazdy mes nieco kupite a budete sa vytesovat 🙂 inak to ta kazdy mes nieco napadne, a ked ja som v tych detskych obchodoch a vidim nieco, furt sa opytam ''potrebujeme to'' ? potom zaolam svagrinej a ona nekupuj nekupuj mame toho dost 😀 😀 😀 a kupim fakt len to, co potrebovat budeme 🙂 ona rodila v novembri a ja v aprili cize niektore vecicky tiez mu neobleciem, ked bude v auguste 30 🙂 nedam mu zimne pancuchace a overal predsa 🙂 takze par veci sa kupit predsa len musia 😉 kupila som supravky (napr :nohavice+bodiky+ponozky+podbradnik za 9eur 🙂 max 12eur, kupim bodiky 5ks za 6,99eur 😀zase nekupim drahe, staci ze madrac stala 170eur a to bola v akcii , uz nevedia co pytat 😀
@sara34valentina no toto je pripad kde sa ti ani rozoravat nechce a povedat co na jazyku, moj brat si vyuctuje aj cokodu co kupil nasim, ale stale mi este nedal peniaze za darcek mojej mami na meniny ktore mala v auguste ☹ a ja zas nedokazem pytat 300x, ale nevadi ja neriesim, ako moj drahy hovori, kasli na to, mame svoj zivot a mi si ho zariadime podla seba. A ano ja som taka, ja nemam problem pomoct ak ked sama nemam vela, vazim si co mam a viem ze su ludia co naozaj nemaju ani na strechu nad hlavou. Len ako sa hovori od rodiny to najviac boli. Ale zas mam uzasne kamosky a tie mi tu uz zvlacaju veci 😀 dnes volala kamoska ze uz triedi veci tak ako nam budu velkostne sediet a mi ich odklada a ma ich uz vrece 😀
@nicolettka2126 mojenko no ja dost nakupujem po bazaroch a aj tu na bazari, miminkovske veci su velakrat ako nove a nestihas ich zprat a znicit a usetrene je kopec peniazkov. no ja ratam ze najvacsia investicia bude kocik a zvysok zbucham z bazaru 🙂 a bude. Dietatu je jedno co ma oblecene ale potrebuje byt milovane a to je nieco co mu urcite viem na 100% dat a verim ze kazda z nas tu 😀
@sara34valentina prosim ta neprovokuj ok? lebo nakupis aj mne a budes posielat baliky na slovensko
@nicolettka2126 a neboj mojko, na jar budu vypredaje tak pekne pojdeme spolu na nakupy ok?
@mimikas no vidis tak kaaaaamosky pomozu 🙂 niekedy ti pomoze cudzi viac ako rodina 😖
@mimikas presne tak mas uplnu pravdu, moj furt povie, ze ale mojko, on to nevnima, ze co ma na sebe, to len ty sebe tvojim ockam robis radost 😉 a je to tak 🙂 ja kukam len vypredaje H&M C&A a teraz ten americky obchod TK Maxx 😉 sem tam internet 😕
@mimikas veru aj ja budem 90percent veci riesit cez bazarik tie vecicky su naozaj ako uplne nove..a kocik som tiez nasla na bazariku dokonca niekolko kocikov uplne ako cisto nove a za polovicnu cenu co som bola veelmi milo prekvapena...ale samozrejme ked idem po obchodoch neodolam 😀 Zajtra idem s byvalou kolegynou do Retra do pepca kuknut ci tam.nemaju nieco pekne 😵 Uz sa velmi tesiiim 🙂 A veruuuu na jar musime ist spoluuuuu 🙂
@sara34valentina naaaaadherne su tie vecicky juuuuj 😵 Uz nech su nase drobciatka pri naaas 🙂 Ja tiez budem kupovat postupne ked pojdem po obchodoch a zapaci sa mi nieco 🙂 Tym malinkym vecickam sa proste nedaaa odolat 🙂 A moja mamina uz tiez chce veelmi nakupovat, povedala ze po sviatkoch ide na to 😀
@nicolettka2126
No baby ja sa na to nakupovanie uz tesim 🙂 ja mam tiez vyhodu ,ze obe sestry maju male deti a koopec veciciek 🙂 sestry sa uz tesia,ze kedy pojdeme triedit 🙂 bola som v H&M a tam su naadherne veci aj kvalitne vyzeraju..tak uvidim co podostavam ostatne dokupim...som si povedala,ze z kazdej poradne si pojdem spravit radost a nieco kupim (podbradnicky,latkove plienocky,dečku,cumliky...).a kocar pokukam v obcode ,kt.mi bude vyhovovat ,poskusam a potom pokukam bazar,ci naahodou nenajdem za polovicu pol roka pouzivany 🙂 rozmyslam,ze kupim iba hlboky s velkou vanou a potom investujem do kvalitneho sportiaku 🙂 @sara34valentina @mimikas
@sara34valentina juuj zlatunkee 🙂 uz sa aj ja tesiim ,ked budem vecicky pripravpvat a ovoniavat 🙂
@badimeria ahoj moja ..no co ako sa mas?uz je lepsie? Ako si nakoniec dopadla? Na kyret bolo potrebne ist,ci nie?..
Myslela som na teba ...,dufam,ze uz ta len stastie postretne..prajem ti to ,drzkaj sa a pekny vikend 🙂 :-*
@nicolettka2126 to som mu kupila na leto ked bude mat 3-4mes 🙂 su krasnunke ze? juj moja tak maminka sa tesi na nakupy, ja som moju poprosila nech kupuje len slovenske knizky a rozne hracky po slovensky nech sa pekne uci 😉 to , co potrebujeme 😅
@badimeria jjjeeeej ahojcek mojko, dakujem za like, ako sa nam mas? uz dufam lepsie, novy rok prinesie novu nadej ani sa nenazdas a budes kocikovat uvidis 😉 treba verit a nevzdavat to 😉 drzkaj sa nam a napis ak sa budes lepsie citit, cmuks ♥

@nicolettka2126
@sara34valentina baby to nie je o tom ze sa nevieme uspokojit inak, mne ten pravy sex chyba, to uspokojenie je ok, ale pre mna to ani zdaleka nie je ten ozajstny sex a ja zjavne potrebujem ten. No moj muz je uplne v pohode, aspon sa tvari aj ked hovori ze v tehu mam super prsia a ani chytit poriadne ich nemoze 😀. No nic, vydrzime to, co nam ostava. No ono ja som bola vcera na sone a robili ho zo spodu a dnes zas mierne spinenie rano, takze moj lekar mal pravdu ako vzdy a zo mna bude panna 😢 😢