icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
18. dec 2015

Boze baby,ste tu toho popisali a este som neni ani na konci a musim reagovat,nech nezabudnem 😝

sara22
18. dec 2015

@nicolettka2126 ja tiez vsetko vratane kocika kupujem a som kupovala v bazariku. Okrem postielky,uterakov,plienok bavlnenych,vanicky a postelneho pradla. To som z hygienickych dovodov chcela nove. Ale zvysok mi prisli vyhodene peniaze kupovat nove. Aj ked ja som vela veci podedila..

sara22
18. dec 2015

@nicolettka2126 a este som zabudla,v pepco nakupujem rada,no davaj si pozor na velkosti,dost sa tie vecicky speru,cize vzdy o 1velkost vacsiu kupuj 😉

sara22
18. dec 2015

@mimikas och,to je blbe s tym bratom. Ja som dostala komplet oblecko na prve 3mesiace od sesternici z 2.kolena(jej tato a moja mama su bratranec a sesterknica),jej mala je presne o 2roky starsia,cize aj obdobie sadlo. Tie vacsie vecicky,tych uz je pomenej,lebo sa skor znicia a zaspinia od jedla. No ale vsetko,z coho uz prcek vyrastol je pekne oprate a ulozene vo vakuovom vreci cakat na brata. Neviem si predstavit im povedat,ze im to predam,aj ked v tom mame kopec prachov.. Ale komu inemu pomoct,ked nie rodine? Pre druhe to bude problem,kedze vsetci v mojom okoli maju zimne babatka.. Ale nic si z toho nerob,neries to. Ty mas ciste svedomie a oni nech si ho spytuju za toto..

sara22
18. dec 2015

@nicolettka2126
@mimikas a baby,ak by vam chybal este niekto do partie,rada sa pridam na tie nakupy 😝 😉

sara22
18. dec 2015

@sara34valentina no ty budes mat doma riadneho štramáka 😉 krasne su tie veci, TK Maxx poznam z GB,perfisne veci tam mali. Skoda,ze u nas nie je 😒

sara34valentina
18. dec 2015

@sara22 no aj u nas funguje az teraz 😉 nadherne veci, prekrasne, mali tam aj kravatu s kosielkou a gatmi no uzas, ja zatial kupujem len co viem ze bude nosit v ten a tenc as, deti nemam tak neviem tipnut ako rychlo bude rast 🙂 mozno sa neskor otvori aj u vas 😉 bru nocku 😉

sara34valentina
18. dec 2015

@melisssssa no ide to rychlo :D 😉 je to to najkrajsie obdobie zeny fakt! 😉

sara22
18. dec 2015

@sara34valentina ani sa neoplati vela dopredu,lebo kazda znacka ma svoj strih a sama potom budes vidiet,co mu sedi. Napr.mne sa velmi pacili supravicky z H&M,tie bodynka s gatami,no tam su dlhe a uzke strihy a nasa v nich vyzerala ako špekáčik 😀

wewitta
18. dec 2015

@agathachristie
@mimikas
@nicolettka2126 Dakujem Vám krásne moje zlaté 🙂 ♥♥♥ veru bublinečka je silnučká, krásne sa uhniezdila🙂 a je statočná, bije jej krásne srdiečko 🙂 bolo to úžasné, nevedela som si to nikdy predstaviť,čo to znamená ked bije takému malinkému tvorčekovi srdiečko a dnes ked mi to zväčšil úplne a tá bublinka sa nadvihovala a zväčšovala,zmenšovala a bolo krásne vidno to pulzujúce embryjko, je to jednoducho ZÁZRAK! ♥♥♥ zázrak z nás dvoch dnes ani nezaspím,furt si pozerám fotečku 🙂 Inak už mám aj tehotenskú knižku 🙂 kontrola presne o mesiac 🙂 TP ostáva na 12.8. 🙂 a nástup na materskú mám 1.7. 🙂 toto som si vždy želala,tehotenstvo v lete,už len dúfať,že nebudú veľké horúčavy v poslednom mesiaci by to nebola sranda 🙂 Hlavne nech je všetko v poriadku! 🙂 a mám tušenie,že to bude dievčatko ♥ uvidíme 🙂 hlavne že môžem sviatky prežiť pokojne,že viem že drobuliatko krásne rastie, a každý deň jeden mm 🙂 juuuuuj♥inak ked hovorite o tom Pepcu 🙂 ja som tam dnes bola lebo zajtra ideme pozriet trojtyzdnoveho chlapčurinka a neodolala som a kupila som krasnu plienocku,bodynka a hracku 🙂 neutralne 🙂 ale nedalo sa nechat to tam🙂 niečo pre naše miminenko a niečo pre chlapčeka🙂

wewitta
18. dec 2015

@nicolettka2126 - a veru neviem sa dočkať,ked sa bude bábätko vyvíjať,na ďalšie jeho pokroky, už vlastne celý život,začína dlhááááá nádherná cesta 🙂 bože nemôžem uveriť 🙂 i ked už si to uvedomujem ale stále neverím,že tá fotečka je moja,to mrňulko je naše, wow!

sara22
18. dec 2015

@wewitta supeeer,tesim sa velmi 🙂 pekne si to uzivaj,tusim ani nevolnosti nemas,ci?

wewitta
18. dec 2015

@sara22 dakuujeeem moja🙂 ale mááám🙂 vždy ráno mam strašne krče ktore pretrvavaju až do obeda,k večeru zas taky pocit ťažoby,akoby pocit ked sa človek preje + som už vracala, ale len raz ...🙂 - ale bodaj by to boli celé nevoľnosti 🙂 a už žiadne neprišli 🙂

sara22
18. dec 2015

@wewitta aj ja mam teraz take,pri prvej som velmi vracala..no ja mam pocit,ze tentokrat je ta moja nevolnost skor o tom,ze som bud hladna,alebo sa prejem.. Lebo ked sa len decentne najem,je to celkom ok 😀

wewitta
18. dec 2015

@sara22 🙂 heej: do koľkeho tt si pri Peťke vracala? to inak aj ja, musím byť tak akurát najedená,vtedy mi je fajn, no ked som hladna,ide akoby pocit na vracanie...a ked som prejedena,mam akoby v zaludku kamene ..🙂 teraz ale dnes sa ku podivu cítim dobre 🙂 len nech to nezakríknem 🙂

sara22
18. dec 2015

@wewitta vies co,pri nej to preslo presne v 12tt,neviem ktory den presne,ale v tom tyzdni. Z nicoho nic,zo dna na den mi bolo dobre.. Uplna sranda 😀 Tyzden na to sme sli na dovolenku do chorvatska, tak mi to celkom padlo vhod 🙂

wewitta
18. dec 2015

@sara22 sranda,väčšina žien opisuje koniec nevoľností v 12 tt presne ako začne druhy trimester,tak snad to tak bude 🙂 no to ti parádne vyšlo🙂 na dovči by to nebolo bohviečo s neustálym vracaním .🙂

sara22
18. dec 2015

@wewitta no ved to a hlavne sme tam boli s muzovou dcerou,ktorej sme to oznamili az tam.. Tak by bolo kopec blbych otazok,preco tolkokrat zastavujeme po ceste tam.. 😀

mimikas
19. dec 2015

@sara22 mojko ty sa mozes pridat kedykolvek na nakupi, kedy sa inak stahujete? No ja som pri prvom tiez strasne zvraciavala ale teraz mo je strasne zle ale zachod neobimam ale je mi strasne zle od zaludka, a aom nenormalne unavena, no ja tiez musim jest postupne a malo a hlavne som prislana to ze zeleninove salaty mi robia velmi dobre a musim vela vela pit. Ale ta unava je strasna a tesim sa uz ma 2. Trimester ked zacnem mat energiu

sara22
19. dec 2015

@mimikas neviem,kedy sa stahujeme,ja som dufala,ze prve narodeniny malej na valentina uz oslavime v dome,ale asi nie ☹ mm je teraz chory a uz tyzden namiesto toho,aby "dovolenkoval" na dome, lezi chory v posteli ☹ ale tak snad v priebehu februara sa stahujeme..
Ja som tiez hrozne unavena,pri prvom som to tak nevnimala,chodila som o 8spat a bola som ok,aj ked som mala v praci masaker.. No teraz som uplna matoha,chodievam spat o 11/12,v noci k malej na papanie vstavam a rano mam budicka medzi 7-8.. Vobec mi to nestaci,myslim,ze najhorsie je pre mna to,ze nemam ani vikendy,kedy som sa mohla vyspat do kedy som chcela..

badimeria
19. dec 2015

@melisssssa ahojky moja mila som rada ze si sa to opytala 🙂 nechcela som hovorit hop kym nepreskocim keby som vam tu pofotila moje spravy od dr.by ste neverili vlastnym ociam ked som vam napisala ze babenku nebije srdenko ze mi dali z toho centra asistovanej reprodukcie helios spravu ze koniec a papiere k mojej na predoperacne o dva dni som teda sla som pozbierala silu a co ona co boli doslova povedala "najebane" pardon za slovo ale babetko je uplne v poriadku este vted den to bol piatok sme s muzom utekali do nemocnice nech nam to aj tam potvrdia a potcrdili ♡♡♡takze tehulkujem dalej a keby nebolo teba nemam odvahu to tu dnes este napisat chcela som pockat ze az po novom roku led pojdem do 4mesiaca ale ver mi ze kazdy den sa bojim a este v utorok pred sviatkami mi moja dr spravi sono ci je ok aby som bola v klude a 8.1. Mame to specialne sono neviem ako sa to vola ale jukaju cele mimo prietoky atd dakujem

badimeria
19. dec 2015

@sara34valentina dakujem a musim povedat ze si mala zas pravdu ♡♡♡ a vyssie som napisala ako to je somnou ale citala som vas kazdy bozi den a milion nutkani som mala napisat to skor ale ten strach 🙂

sara22
19. dec 2015

@badimeria uuuuuzasna sprava!! To je fakt super. Nechapem,ako sa nieco take moze stat,ale dnes uz je asi vsetko mozne ☹ hlavne je,ze prcek je silny a drzi sa maminky ako kliest 😉 uz bude dobre,uvidis. O par mesiacov budes stastna mamina a na ten hrozny zazitok uz ani nepomyslis 🙂 ♥

badimeria
19. dec 2015

@sara22 dakujem naozaj to bolo peklo som sa skoro zosypala ale co bolo najhorsie kazali mi tam z minuty na minutu vysadit vsetky lieky a injekcie a tak som dva dni bola bez toho a v podstate som si to mohla privolat aj sama ten potrat chvala bohu ze sa tak nestalo a mojho muza som ledva udrzala aby tam nenarobil taky bordel ze az som povedala mu aj moja dr nech kasle nato zaklad je ze miminko mame stale ♡

rula
19. dec 2015

@badimeria pfuuu normálne mi vytriskli slzy, ja som s Tebou taká šťastná, pekne potichučky tehuľkuj, kašli na vianočné prípravy, šanuj sa. Cmuk

sara22
19. dec 2015

@badimeria presne tak,neoplati sa to riesit,nic s tym nezmozes a len vy sa rozculite. Treba sa tesit,ze je vsetko ok 🙂

badimeria
19. dec 2015

@rula dakujem kocky moje ja som tych slz dala veru za toto obdobie sanujem sa a vsetko pomalicky keksik uz nebol odvtedy ako som zistila tehu a este do 4mes.ani nemoze byt ale muz je zlaty len nech som ja ok

agathachristie
19. dec 2015

@badimeria jej som šťastná prestastna!!!! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 😘 😘 😘 😘 😘 😘

sara34valentina
19. dec 2015

@badimeria neuveritelne!!!!! Nemam slov!!!!!! Prekrasna sprava!!!!!!!!!!!!!! 🙋🙋🙋🙌🙌🙌tak ti lekari su fakt idioti,povedia ze dieta nezije a ono zije!!!! Mojko malo kedy ma moja intuicia sklamala preto som nechapala.. Silno drzim palce a prajem nech je vsetko v naj poriadku 😊😊😊

badimeria
19. dec 2015

@sara34valentina dakujem moc naozaj z celeho srdca ja som tomu proste verila oplodnuju umelo vtom centre maju najmodernejsie vsetko tak tam nebola z mojej strany pochybnost moja dr ma sitne sono a ona ti povie ze babenko je ok som tomu nechcela verit preto som sla este do nemocnice tie dni som prezivala proste sok za sokom a som prekvapena ako vsetko mas krasne pochystane a ked to vidim tie vecicky vsetko krasne juj ci sa tesim cmuk