V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria aj tebe. Ako sa cítiš? Všetko prebieha ok?
BAMBULKY NEJDEM VAS VSETKY OZNACOVAT ved viete ze ktore sme v kontakte, takze vsetkym vam zelam z celeho srdca krasne, stedre a vesele Vianocne sviatky v kruhu rodiny ♥ aby ste si ich vychutnali , a my tehulky sa dobre napapali 🙂 si zasluzime 😉 😉 😉 😉 😉
* ja som chora (nos, hrdlo, hlava, slabunka som) tak cajiky s citronikom a paralen , lebo mi ide hlavku roztrhnut, som nachladla 😖
* dnes nejdeme ani ku rodine na stedru veceru( 14ludi pozvanych) lebo svagrinej deti budu mat asi kiahne a nesmieme riskovat!! je to nebezpecny virus, cize ani s jeho rodinou, kedze tam tento tyzdne boli nesmieme mat kontakt 3-4tyzdne !! aj ked sme mali kiahne nesmie sa, mi to gyn zakazala , pretoze clovek dokaze dostat kiahne2-3x za svoj zivot a stale v inom stadiu, a keby som aj nedostala ja, ide to okamzite na Eliasa do bruska a velmi tazko sa to da zistit ☹ ☹ ☹ cize neriskujeme nic 3-4 tyzdne, a tak som sa tesila na toho moriaka 😕 😅 😒 , no co uz
*inak to budu nase Vianoce , ktore si vychutname my dvaja s mojou laskou, su jedinecne tym, ze som tehotna a ze su posledne, (kedze na rok uz len s dietatkom ♥) takze to ma aj svoj vyznam ♥ o to to bude zaujimavejsie, sa mi vari kapustnica s udenou klobaskou a dubacikmi, makove opekance budu, salat sa uz chladi(som poslala za vagon aj na tu stedru veceru, nech si pochutnaju a opacia nas salatik) , vecer lososa upeciem, zajtra rezne upeciem, kolace 4druhy postacia 😅 😅 😅
*co som bola s nozkami ked mi puchli(uz inak vobec skoro nepuchnu) tak mi brali krv a vcera dosli vysledky, takze mi chyba hemoglobim , tak mi predpisali zelezo (kazdy druhy den jednu s pomarancovym 100%dzusom, kedze sa prijme len s vitaminom C do tela)
*TAKZE TAKTO JA VIANOCUJEM 🙂 ale aj tak som spokojna a stastna, ze som s mojou laskou a Elias v brusku ochutna vsetky dobrotky * moja chivavka drychme , vcera nas jeden pes napadol, a moj ihned dobre zaregoval ze ju porpuhmi schmatol nahor a nic sa jej nestalo, len dnes lezi, lebo to bol sok pre nu, a trosku ma natihanute svaly tak ju to boli , musim ju opatrne na rucky zodvihnut, snad ju to za par dni prejde 🙂
pribrala som , pßresne 13kg uz, takze tak , esteze to na mne nevidno kedze som vysoka a stihla, ale 13kg ZENY !!!!!! a to som 24tyzden tehu 😝 😝 😝 😝
*nos ma tak skrabe ze by si ho odrezala 😢 😀 😢 😀
MAJTE KRASNE SVIATKY ♥
@agathachristie dakujem za opytanie zatial zijem 🙂 a nic take sa nedeje klop klop klop ale moje zaludocne problemy to su masaker uz nech som v druhom trimestri a ty ako ?
Dievcata prajem vam krasne sviatky plne pohody a lasky, aby vas manzelia posluchali a deticky v bruskach pekne rastli.
Krasne Vianoce vam vsetkym prajem zlaticka moje a tym nasim drobcom v brusku hlsvne veeela zdravicka 🙂 @sara34valentina zlatko skore uzdravenie nech ti je cim skor lepsie 🙂
@nicolettka2126 dakujem💝
Baby,tiez sa mi nechce oznacovat,ale vy viete,ktore 😉 ja sice takto už neskoro,ale dnes to bol boj s casom 😀 prajem krasne vianoce a pohodove cele sviatky,nech si s drobatkami v brusku uzivate kazdu chvilu 🙂 posielam ♥
Dobré ránko ! Ďakujem Vám za všetky srdiečka a priania. Nech Vás chráni a požehnáva Božské Jezuliatko !
@sara34valentina Dúfam, že Ti je dnes lepšie a si už zdravučká. Posielam Ti srcko. 🙂
Ahojte kočky. Ako sa mate? Dostali ste čo ste si priali? 😊
@rula dakujem mojko. Snad trosku lepsie.. Uz sa pustilo z nosa tak snad 2-3dni bude dobre..ale zub ma rozbolel vecer tak neviem 😭😔budem musieť zase ku zubarovi.. Ty sa mi ako mas?dufam si na sviatky domka
jeeej ďaaakujem za ďalšie srcko. 🙂 🙂 🙂 Teším saaaa
@sara34valentina jaaj, tak to snád nie, ešte aj zub ☹ samé starosti. . Ale Ty si silná žena, Ty to dáš. Posielam samé pozdravy. Doma nie som, som do utorka AT. Ale zvládam to 🙂
@rula to.poznam..... Tak teda sa drzkaj a napis potom ci sa zadarilo
@sara34valentina jasné, dám vedieť, viem, že vieš. 🙂. Ja ešte keine Ahnung
@rula silno myslim na teba neboj podari sa uz je na case ! 😉
@sara34valentina dakujem Ti, pokladík. Áno, viem to s nejakou vnútornou istotou. 🙂
Krásne prtinko malé 🙂 :-* a že hanblivy ako tatinko 😀
KrásneVianoce Vám moji 🎅🎅🎅🎅🎅🌲🌲🌲🌲🌲🌹🌹🌹🌷🌷👪💑💜@nicolettka2126
@sara34valentina krásne vianoce moja a dúfam že si ako tak ok. Aj my sme chorí a aj mňa bolel zub...takže.
💋💖💖💖💖🐕🐕🐕🌲🌲🌲🌲❄❄⛄
@evi789 moja tak snad uz ta neboli 🙄 ja uz dnes ovela ovela lepsie, uz som treti den nachladnuta a mam dobry spray do nosa a akosi zabral, dutiny povolili, hlava neboli, zub menej, tak snad to je len nachladnutim ze su citlivejsie zuby,,,,bojim sa moc o zuby, lebo uz som bola 2x u zubarky mi dva opravila,,,a teraz druha strana citliva , tak neviem ci zase navstivim zubara, lebo mi Hebamme vcera napisala, ze zuby nemsu boliet v tehu 😨
maminka moja prisla o 3zuby ked ma vraj cakala 🤐 🤐 🤐 🤐 kamoske sa zase vsetky zlomili , daco mala menej a vsetky zuby musela po tehu opravovat,,,,moje su silne ale velmi citlive :((((((( nemam dobre geny 🙄 moj druh ma zdrave krasne biele bez plomby zuby take krasne ako z katalogu kazdy mu ich obdivuje, preto sa modlim , aby nas syncek ich zdedil po nom 😀 😀 😀 😀 ja same plomby a nervy vonku 🤐 snad to prejde 😝
inak sa citim konecne lepsie, som sa dnes smiala , ked volala svokra ze si mame tehu *uzivat* a ja furt daco 😨 nohy opuchali(uz nepuchnu.....) maly sa mi otocil, a take krce som mala ze hned do nemocnici, som aj krvacala 😕 ale nastastie je v poriadku, len som vraj viac citliva a preto ta bolest, trvalo to 2dni , no ale uz sa zase pretocil a nic ma neboli 🙂 🙂 🙂 🙂 potom tie citlive zuby, nachladnuta ........... a teraz dumam mam taky pupocek, ci nemam pruh na pupku, lebo vela citam a potom si domyslam....................... som sa docitala ze kazda 3zena dostane pruh pocas tehu na pupku, priberanim, ze tam daco sa uvolni a je to nebezpecne, a ze vela zien to ani netusi, ze ma pruh 😔 no ale dam si kuknut na gyn v januari mam uz onedlho termin 😀 nic ma ale neboli, tak snad som si len domyslala,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,beriem zelezo, som chudkrvna , mi brali krv ked som sla s tymi nohami ked mi puchli, tak beriem kazdy druhy den zelezo 😀 plet mam suchu, kazdy vecer sa natieram mliekom eucerinom na citlivu plet , co si este spomeniem? ale teraz daco pozitivne napisem, konecne spim dobre a nebudim sa, idem len 1x cikat a spim do rana 😅 😅 😅 😅 😅 😅 aspon to ma tesiiiii ...co vsetko musime vytrpiet aby bolo nase dieta v poriadku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 moja dobra priatelka byv kolegnyka(som to sem pisala do blogu) mi ti volala ze ma tumor, bola v nemocnici, jej povedali ze ma asi tumor, no a z tumoru je v 20tyzdni tehotna nemala ani paru,,,,,,, ma 42r a netusila !!!!!!!! tak sa tesi, a kazdy den mi pise, lebo tiez caka chlapceka, ma dve deospele deti konecne a teraz bude mat babätko ♥ uzasne ze? 😅 😅 😅 😅 😅 ty ako moja? este funguje tvoj obchod? ostavas na sk, a co snazenie snazite ci nie???????????????????????????????????? 😅
@sara34valentina jeeej Ty si tu toho popísala. . 🙂 Aspoň máme čo čítať. Tak nech Ťa už nič zle nepostretne a do pôrodu už bude len dobre 🙂
@rula no v to dufam ♥ ♥ ♥ vzdy ked ma kopka v brusku, a sa pretaca , vtedy si uvedomim, ze je to to naj stastie a zazrak na svete ♥ velmi ho lubkam a vydrzim , ved uz len 3mes a par dni 😉
@sara34valentina juuj tak sa s Tebou teším, ako to prežívaš, Aké máš pocity... šecko 🙂
@rula uz nech si aj ty tehu moc ti to prajem ♥
@sara34valentina ďaaaakujem, ja viem pokladík,no .... každým dňom nečakám ms. Ešte 3 dni ak ma nepredbehne.
@rula supis tak teda nech nepriiiiide !!!!!!!
prave som dopozerala o 12mesiacikoch rozpravku 🙂 som si kupila antiktv go slovenske vsetky programy len za 14 eur na pol roka skoro zadarmo🙂 aby som kukala nase rozpravky 🙂 😉

Dievcence moje pekne 🙂 Krasne Vianoce v kruhu najblizsich Vam prajem 🙂