icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
26. dec 2015

@sara34valentina to faaakt ? tak to bola dobrá ponuka, to si dobre kúpila 🙂. môžeš aspoň pozerať a užiť si to, keď si sama doma.

sara34valentina
27. dec 2015

ahojte bambulky tak ako priberate cez Vianoce? my mame uz 72kg ale nevidno to na mne kedze som stihla a vysoka ♥ moje brusinko a pokladik ktory krasne kopka a robi kotrmelce 😉

rula
27. dec 2015

@sara34valentina waw krááása

sara34valentina
27. dec 2015

@rula fotime sa kazdunke dva tyzdne ked koncim parny tyzden, 24tyzden to bol 🙂 🙂 🙂 ked si kuknes album moj *rastieme tak vidno pekne brusinko pred mesiacom som mala 67kg dnes vazim skoro 73kg 🙂 zacinala som so 60kg 🙂 cize 13kg za 25tyzdnov 🙂

rula
27. dec 2015

@sara34valentina áno áno, priebežne tam nakuknem ako rastiete. Len tak ďalej. Držte sa. 🙂

mimikas
27. dec 2015

@sara34valentina moje ko krasne brusko 🙂 velmi pekne rastiete

mimikas
27. dec 2015

Moje zlatinko, 25 rano pri rozbalovani darckov 🙂

sara34valentina
27. dec 2015

@mimikas Ahoooj dakujeme... Sak ofot uz aj ty😜

sara34valentina
27. dec 2015

@mimikas maly Supermann 💪moooj a posluchal ako vidim😄

mimikas
27. dec 2015

@sara34valentina juj musim uz, zas som trosku v strese, vcera zas spinenie, zjavne musim viac oddychovat ale da sa to cez vianoce s jednym dietatom? No lekar ma varoval ze sa to moze opakovat, hned to preslo tak hadam je vsetko ok. No brusko zacina rast, hlavne ho vidiet vecer ked som uz najedena 🙂. Maly mi stale tvrdi ze bude mat sestricku tak som zvedava ci ma pravdu alebo nie 🙂

mimikas
27. dec 2015

@sara34valentina spiderman je velky a posluchal jasne, je to moje zlatinko, take slniecko.

sara34valentina
27. dec 2015

@mimikas vidis Speiderman som chcela napisat nie Supermann 😁😁😁😁😁😁

mimikas
27. dec 2015

@sara34valentina jaj boze tyto ich hrdinovia 🙂 u nas idu este ninja korytnacky 🙂

1234lubka
27. dec 2015

@sara34valentina ja som pri prvom dala 22kil 😉 😉 😉 a zislo dolu 😉 😉 teraz zatial +12 uz by to 22byt nemalo 😀 😀

mimikas
27. dec 2015

@sara34valentina ja som dala pri prvom 14kg a s porodnice som odchadzala skoro ako pred tehu. S kojenim to ide vsetko pekne dolu pokial sa vyslovene neprejedas

sara34valentina
27. dec 2015

@mimikas tesim na fotky👍👍👍👀👀👀👀🙌🙌🙌🙌🙌sestričku 😊😊😊😊😊😊👯

mimikas
27. dec 2015

@sara34valentina no som zvedava strasne co to bude 🙂 a kto z nas ma pravdu. Dufam ze je vsetko ok po vcerajsku, ale mam pocit ze mam v bruchu motyliky 🙂

sara34valentina
27. dec 2015

@1234lubka ako rychlo to ide ako vidim ty za chvilonku rodis, ja mam termin na 17april ale citak mam ze to pride v marci 😉 drzkam ti palce nech to ide rychlo a dobre 😉 no nabrala som a este naberiem ale fakt mam len brusisko a stehna a tusim aj prsia ale nevidno to tak 😉 no snad budem kojit uvidime lebo ma hrozne bolia bradavky 🙄

sara34valentina
27. dec 2015

@mimikas ty nas motylik 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 odfot si potom aj brusko nie len prsty na nohe cervenym lakom lakovane 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mimikas
27. dec 2015

@sara34valentina netrafila si, nechty mam ruzove 😀

mimikas
27. dec 2015

@sara34valentina jaj boze inak mam strasnu chut si kupit monitor srdiecka len koli tomu vcerajsiemu spineniu. Sibe mi asi

sara34valentina
27. dec 2015

@mimikas na fotke je cervene niečo preto som myslela ze láka😉

sara34valentina
27. dec 2015

@mimikas prestan.....mysli pozitivne 😊😊😊😊😊je to skodlive vravela moja gyn.....onedlho ho budes citit takbudes pokojna....môj ma rituskou a uz priebezne viem kedy da zobudi ☺

sara34valentina
27. dec 2015

@mimikas pisem cez tel a on si píše co chce 😁😁😁😁

mimikas
27. dec 2015

@sara34valentina ty mas aky super zrak, ja som si to ani nevsimla 🙂 ze tam mi palec na nohe vidno 🙂. No ja viem ze nemam panikarit, ale ke to dost tazke. Zajtra si sfotim brusko a pridam vam ho sem 🙂

sara34valentina
27. dec 2015

@mimikas supis....bru nocku

1234lubka
28. dec 2015

@sara34valentina ved to ze mi pri prvom vraveli ze kde je tych 22kil ze velmi nevidno...ono bolo trochu vidno v tvary aj stehna ved sa mi trosku strie urobili- tam som akosy nekremovala 🙂 🙂 prsia sa zvacsili co som pred tym nosila Bkosicky z vystuzov na Ckosik bez vystuze 🙂 na bradavky su kup masticku z dm, stoji asi 1.79 ale je skvela, neboleli ma tak bradavky ked zacinas kojit, nepraskali...hlavne tie zaciatky dojcenia vela zien odradia..ta masticka velmi pomohla, nemusis pred kojenim zmyvat, nema pre dieta ziadny pach ani chut 🙂 teraz mam +12kg, ja to citim ale vraj nevidno 😀 ty mas inak malinke brusko ja uz mam riadne..a to este podrastie 🙂 leti to leti... mam termin 14 marec, tiez myslim ze to pojde trosinku skor 🙂 este okrem prebalovacieho pultiku, veciciek po synovy-vsetko biele, zelene 😉 a jednych plienociek do porodnice nemam nic 😀 😀 snad to stihneme 😉 este cakam teraz na prietoky nech nam potvrdia pohlavie..ci nahodou pipik nedorastol 😀 😀 😀

sara34valentina
28. dec 2015

@1234lubka dakujem kupim si ten kremik chodim rada do dm baby love ma kvalitne vyrobky pre babätka, aj HIPP mam rada olejcekujem si nim brusko prsia, stehna , zadok 🙂 tak teda drzim palce, nech vsetko ide ako ma 😉 vies prsia sa mi nielen zväcsili ale aj dvorce stmavli a bradavky (ja mam normalne velke pekne na kojenie) ale obcas sa mi vtiahnu a teraz sa vytvara mliecko a sa mi vidi ze sa mi zlazy mliecne skratili ako mi narastli kozy 🙂 gyn povedala ze mam nadherne bradavky na kojenie pekne velke a ze ak by sa vtiahli su akesi kosiky na kojenie a aj dake vakuove pomocky, tak zatial nejdem stresovat , rada by som kojila normalne, v najhorsom si odsavackou pomoct cez flasku, ale vsak uvidime,,,,hlavne nech mam mlieko, mne obcas uz pekne vyteka mledzivo a vraj je to dobre, ze to chrani bradavky pred popraskanim ta tekutina, priroda je fakt uzasne zazracna 🙂

agathachristie
28. dec 2015

Ahojte baby co nove?
ja som v robote, mam kopec roboty ale neviem sa donutit robit nic :D napriek tehotenstvu si od dnes nasadzam tvrdu zdravu stravu lebo takto to s priberanim dalej nejde tak mi drzte palce :D nechcem rodit ako vorvan :D

mimikas
28. dec 2015

@agathachristie mojko a kolko si zatial pribrala? Neboj to vsetko pojde dole na zaciatku kojenim, stresom a vycerpanim 🙂 zdravsie sa stravovat treba a neprejedat sa ale zas neaku dietku v tehu urcite nie