icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evittam
9. máj 2015

@ivkanb Ahojky, tak podľa mňa je najlepší a najspoľahlivejší digitálny test. Nemusíš "vykukávať" či je alebo nie je čiarka a podobne 😉 Mne krásne ukázal +2-3. A držím pršteky. 😉

nicolettka2126
autor
9. máj 2015

@ivkanb ahooj tak najcitlivrjsie su akekolvek 10kove testy.Akurat citam ze ti to uz 8dni meska, to uz by ti akykolvek testik mal ukazat asppn naznak teda samozrejme ak mas aspon ako tak pravidelný cyklus.Drzim palce 🙂

ivkanb
9. máj 2015

Ďakujem dnes kúpim teda taký 🙂 dúfam že výsledok bude podľa očakávaní 😵 a tebe gratulujem @evittam 🙂

evittam
9. máj 2015

@ivkanb Ďakujem. 😉 - to bolo cca pred dvoma rokmi 😀. Už stačilo "rozmnožovania". 😉 Ale na tvojom mieste by som ešte tak týždeň počkala.

lulikmajko
9. máj 2015

ahojte, tiež sa pridávam,snažíme sa práve tretí mesiac, zajtra mám dostať menzes, no zatiaľ žiadne "pocity" tak že by sa podarilo?? inak urobila som si zatial 2 testy - negatívne, tak uvidím či mrcha príde. Jedno neúspešné som mala cca 5 rokov dozadu,takže mám trošku strach.

nicolettka2126
autor
9. máj 2015

@lulikmajko ahoj vitaj medzi nami 🙂 Neboj vyjde to urcite, ved do tretice vsetko dobre 🙂 Ja sa tento cyklus tiez snazim riadit s tym ze ved hadam to uz na treti raz vyjde 😉
Odem aj ovu testiky skusat tak aj tie smad dopomozu k uspesnemu otehu.
A kedy si si robila testik? A aky?

lulikmajko
9. máj 2015

robila som si pepino test a taký ten ružový myslím že "mama test" ten kde sú dva kusy v balení, ten druhý som si urobila pred týždňom. Pozerám že máš havina, my tiež máme 6 ročného yorka, to som zvedavá ako budú havkáči reagovať na bábatko 🙂

nicolettka2126
autor
9. máj 2015

@lulikmajko no ano mame, este je to nase babatko, ma 7mesiacov iba 🙂
Tiez som zvedava ako bude reagovat na malicke a hlavne na rastuce brusko 😀
Je na mma dost naviazany, vyslovene mame vztah ako matka a dieta 😀 😀
Aj teraz tu spinka vedla mna, spachtos malicky.Ale tak snad budu dobre reagovat na mimčo 😉

mmoni89
9. máj 2015

@petrovas krásne, gratulujem aj ja 🙂

mmoni89
9. máj 2015

@nicolettka2126 sranda že ako niekedy sa vieme tešiť na MS že nech len už prijde nech toho máme rýchlo za sebou že? 😀 a aké ovu testy používas? A snažíte sa o prvé bábätko?

mmoni89
9. máj 2015

@lulikmajko vítame ta to 🙂 to bolo ešte skoro týždeň pred. Mne pri malom ukázalo až deň pred MS slabú čiarku, skôr nie. Teraz som si povedala že až keď bude meškat ajked u mňa je to ťažko keďže nemám pravidelnú kvôli kojeniu

nicolettka2126
autor
9. máj 2015

@mmoni89 presne tak 😀 Ja nechapem ale ja som si tu MS asi aj nejako privolala lebo prisla o jeden den skor 😀 😀 Cize teraz som mala iba 26.dnovy cyklus 😀
Testiky mam od @lauritka, kupila som si 20ks tak snad to postaci 🙂 A ano snazime sa o prve mimco tak preto uz tak netrpezlivo cakam aby to uz konecne vyslo 😀

mmoni89
9. máj 2015

Aj ja som inak dnes 26 😉 tiež by som už brala. Poznám to, ja mám skôr dlhé cykly, vždy som mávala, ale keď sme sá snažili o Mareka tak chodili skoro tak 25-26 😀 najprv som bola sklamaná a potom rada že rýchlo môžeme ísť na ďalšiu šancu 🙂 no to chápem, tak silnooo držím palce nech ja máj úspešný

nicolettka2126
autor
9. máj 2015

@mmoni89 dakujem pekne 🙂 Dufam ze bude uspesny 🙂
Uz buducu sobotu o takomto case padne za obet prvy ovu testik 🙂
Juj ale potom to cakanie po snazeni ufff zas sa budem musiet premahat aby som netestovala prilis skoro 😀

majuskabobi
9. máj 2015

@petrovas ake vitaminy si uzivala? Ak to nie je tajomstvo šéfkuchára 😉

petrovas
9. máj 2015

@majuskabobi akurát to mam v rukách 🙂 vola sa to #folica 400vka 🙂 a dnes som robila další test a tiež pozitívny 🙂

nicolettka2126
autor
9. máj 2015

@petrovas ukaaaaaaz pridaj foto nech sa inspirujeme 🙂

petrovas
9. máj 2015

Pridávam foto testu a aj tých tabletiek 🙂 doktor vravel , ze sú to zložením rovnaké tabletky ako #infolic - len cenovo rozdielne 🙂 inak ta cena testu ma trosku zaskočila 🙂 (20€ ) :-/

nicolettka2126
autor
9. máj 2015

@petrovas gratulkaaaaaaaa budrs mamka 🙂 🙂
A to kde si kupovala ten test pana beka??? Ved u nas v lekarni ked som ho raz kupovala tak stal okolo 8eur...
To je nejake moc cez tych 20 eur..uffff

petrovas
9. máj 2015

@nicolettka2126 ďakujem 🙂 no ten klasicky stojí cca 10€ ,.. Tento ma ukázať aj tie týždne cca 🙂 no ja som teraz v Belgicku , takze tu som kupovala 🙂 ale kašlať na 20€ - s výsledkom som spokojná 🙂

rula
9. máj 2015

Ahojte ženičky, pridávam sa do Gangu, s partnerom sme sa 1.5 zhodli , že by sme prijali dieťatko .
Všetkým Vám držím palce a prajem veľa zdravia.

nicolettka2126
autor
9. máj 2015

@petrovas jaaj tak to asi v zahranici su ine ceny.Tu na Slovensku cca tych 8eur je to presne tento isty co ukaze aj tyzdne.No ale za taky vysledok aj ja by som majland dala kludne 🙂 Juuj potichucky zavidim a prajem nadherne bezproblemove tehulkovanie 🙂

nicolettka2126
autor
9. máj 2015

@rula ahoooj vitaj v gangu buducich bruskatic 🙂 🙂
A ktory DC si dnes? Ja este len 3.DC 😀

lulikmajko
9. máj 2015

no kočeny ja som dnes od rána tu na MK, a to som v práci, až do osmej :-/ ale vďaka vám mi to ozaj rýchlo ubieha 😵

alexik11
9. máj 2015

Sa to tu množí. 🙂 Ja mám doma Clearblue digital za nejakých 200 Kč. A baby toľko tehuliek tu je, gratulujem! 🙂
A inak keď už ste tu spomenuli chlpáčov, my máme dvoch psov, takže som celkom zvedavá, ako to bude.
@lulikmajko Nech ti to rýchlo v práci ubehne. 🙂

lulikmajko
9. máj 2015

@alexik11 ďakujem, to robím v Auparku v banke, celá banka presklená, tak celý deň obzerám maminky,tehuľky, kočíky 🙂 jááj treba sa inšpirovať. Inak ten Clearblue digital sa v pohode tu v lekárni dá kúpiť za 8 eur

alexik11
9. máj 2015

@lulikmajko Ani nehovor s tými kočíkmi! 😀 A ako na fest, ich je teraz všade milión. 😀

rula
9. máj 2015

@nicolettka2126 Ďakujem . Dnes som 16 DC . Cyklus mám mierne rozhodený od 22-32 , pretože robím v AT a každé 2 ty sa presúvam 450 km a do úplne rozdielnej nadmorskej výšky , aj stravy ... atď. Nikdy som sa o bábätko nepokúšala ( bývalý to stále odkladal , tak som ho nechala po 9,5 r). Pán Boh ma veľmi ľúbi a v týždeň rozchodu mi poslal nového panáčika do života, ktorý má konečne aj rozumček a vie čo od života chce. Aleluja.
Prežívam najkrajšie obdobie svojho života a som šťastná.
Prajem Vám všetkým veeeeľa lásky a čoskoro miminočká.

matikmatuska
9. máj 2015

Ja sa tiez pripajam 🙂 My sa snazime uz dva dlhanske roky ale bez nejakych pocitani alebo vitaminov. Toto bol prvy cyklus co som brala inofolic a doktor mi presne povedal kedy mam plodne dni a skusili sme aj cez ne ( co je pre nas zazrak lebo priatel je vacsinou v zahranici) 🙂 🙂 ms mi meska az 1 den 😀 co je ale aj to uspech i ked som pocula ze inofolic moze cyklus predlzit a stres ani nepocitam kedze mam dva tyzdne pred statnicami. Test chcem robit v priebehu tyzdna i ked sa straaaasne bojim 🙂 Na konikovi som zavesena inak nonstop 🙂 A to by som mala čučať v knihach 😝 Držkam vám všetkym paluchy 🙂

rula
9. máj 2015

@matikmatuska No, máš náročné obdobie, štátnice zvládneš, pi veľa tekutín a poriadne sa vyspi.