V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22 ani môj nevedel kým som si nezlomila ruku 😄 teraz varí špičkovo, akurát mi robí halušky ❤
@agathachristie hmm dala by som si 🙂 ja som mala langos dnes 🙂 tak aj za ten som spokojna 🙂 🙂
@melisssssa mnaaam super nápad. Keď sa mi dopecie chlieb zarobím na zajtra cesto na langose 😉 😋
Baby nerobte tu chute, ja inak na vecer pomalim kralika na zelnine tak uz tu rozboniava a ja som zas hladna ☹
@mimikas langos by si dala 😘ja kremovu cesnakovu este vcera navarila, dnes lososa piekla... Ryby mame jest 2x tyzdenne zeny! Kupujeme takeho krasneho cerstveho ruzovunkeho😁teraz priroda mame plno snehu a snazili takze prechadzka ☺potom slahackovy kolac s kávou ked sa vratime ☺ vynikajuci vzduch vonku 🙌🙌🙌
@sara34valentina no ja ryby nejem po pravde lebo ja mam na ne alergiu ☹ ale dala by som si lososa 🙂 no moj drobec sponka a led vstane ideme tiez von, super vzduch a poriadna zima ako ma byt 🙂 a ten lamgos by som si dala teda velmi rada
@agathachristie
Langos bol super 🙂 take mensie som spravila nech ich zjem viac a vycitky budu mensie 🙂 ale toho lososa by som si veru dala aj ja ..mnaam..a este s takou holandskou omackou 🙂 ale ta sa mi nikdy este nepodarila 😀 @mimikas
@sara34valentina
@melisssssa kedysi som holandskú robievala , ale už som na to príliš lenivá 😄 😄 😄
@agathachristie ja omacky zasadne kupijem, velmi ojedinele neaku aj vyrobim 🙂
@agathachristie hahaa 🙂 a ja som skor ako omacku mala prazenicu 🙂
si uvedomujete zeny , ake chute robite ,,,,mam taku chut na riadny langos joooj asi zajtra urobim, dnes uz nikedy nekupim drozdie 😒 a som zvedava ci sa mi podaria, po pravde som to robila tusim 2x v zivote a nepamätam si ani ako, lebo kde som byvala na sk pred 7r tam bol stanok a robili tam madarky take vynikajuce langose ake ste nikdy nejedli, mnam, vlacne, cesnakove a lahodne mnam 😀 😀 😀 u nas v Rakusku robia obrie langose ale take suche 😝 inak toez lahodne len suchsie..... hodte mi daky recept na ne nech dobre cesto vymiesim to je asi take najdolezitejsie ci? 😀
@sara34valentina odporucam tento recept, len cesto musi 24h stat.. ale su TOP 🙂
http://romanvolansky.blog.sme.sk/c/377614/najle...
ak ti pojde ta stranka lebo mne prestala ist a teraz neviem ako urobim langose dnes :O
@agathachristie nejde ta stranka ani mne :(
@sara34valentina tak to je v ritke.. mala som si ten recept prepisat :(
@melisssssa daj svoj recept pls 🙂
@agathachristie nasla som taky ze : 500g hl.muky+1vajce+200ml mlieko+2l soli+stipka cukru+25g drozdie.....to je na 10ks tusim skusim asi tento
hlavne nech su mäkkunke , mozes troksu olej na konci dat do cesta,,,,nechcem aby boli tvrde ,,,ja vsetko navarim napeciem ale co sa tyka cesta furt mam bobky 😲
@agathachristie nasla som 4celkom fajn recepty kazdy je iny citaj http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/...
@agathachristie urobim klasiku s vajickom 🙂 ha ha ha zajtra namiesim cesto poobede vyprazim som zvedava 😀 😀 😀 😀
90 dkg hl.muky ,2 lyz..soli,2 cele vajcia,1 kysla poch.smotana,4 dcl mlieka,1lyzica cukru,kvasnice ,rasca
..ale z tejto davky ich je strasne moc..tak staci aj polovicna 🙂 I
@melisssssa najprv kvasok potom muku a aj smotanku do cesta? ok uau skusim zajtra DAKUJEME ♥
@sara34valentina super dikes 🙂
@melisssssa noo to je podobny recept ako som ja robila predtym tiez tam sa smotana. podla mna to tomu datu hutnost a vlhkost 🙂
@agathachristie ano ako pozeram tak je to skoro to iste 🙂 ano su take mnamkovske 🙂 a hlavne nie su suche a tvrde 🙂
aaaa uz ide ta stranka.. idem na to hned :D
@agathachristie ja mam od nich pokoj uz neviem dokedy 🙂 vzdy ,ked pride na ne chut ,tak ich tak schuti zjem a je mi tazko a stacii 🙂 ale ono ma to samozrejme prejde za chvilku 🙂
@melisssssa uz sa mi miesi cesto :D mnama 🙂 a clovek by sa chcel tak zdravo stravovat :D

@mimikas a tu papanicu od mangela zavidim,mne tiez viac chuti,ked nevarim,no mm nevie varit,cize to na 99% ostane na mne a to 1% sa ideme raz za 2mesiace najest von.