V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas no som strasne zvedava ci bude mat Viktorko pravdu 🙂 hahaa a takto mu tato dava? 🙂 ze nech radsej sestru nechce 🙂 🙂 🙂 no za chvilku to tu rozbehneme s pohlaviami..som uz zvedavaa 🙂
@melisssssa ani nehovor ja som presvedcena ze to je chalan, ale baby tu ma uz pomaly presvedcili ze to bude baba 😀 a drahy strasne tuzi po dalsom chalanovi 😀lebo on mal brata a maju spolu uzasny vztah tak asi preto. Ale hlavne aby bolo zdrave 🙂
@mimikas ahoj, nie nemenim zatial, ale stale nie som rozhodnuta, ze co a ako a Antolska teraz nie je v najlepsej kondicii :DDD ty definitivne Koch?
@agathachristie ja definitivne, no som rozmyslala ze to dam ma kramaroch ale moj muz nchce o tom ani pocut takze definitivne koch
@mimikas aspon budes mat komfort, aj ked citala som aj prispevky, ze az taky komfort to nebol. asi vsade treba mat aj trosku stastia. Kamoska rodila na Antolskej a okrem stravy sa na nic nestazovala.
@melisssssa joj veru ☺uz sa mi to krati.... Dnes som nakupila pampers sensitiv obrusky ma ritku...1+1gratis 6ks a priatel kupil rovno 10baleni😁cesto na langose sa kvasi....vyborne vlacne sa podarilo, len ci sa mi podaria tak aj upiect 😞😁
@sara34valentina jaj pocuj ty stale nedas pokoj s tymi langosami????? Som sa vcera konecne ukludnila a ste tu s tym zas ☹. ale dobre ste nakupili, u nas su obrusky stale po ruke ja nimi uz aj prach utieram 😀
@melisssssa tak Budes mat dievcatko, ked sa ti snivkalo 😘😘😘😘😘
@agathachristie no ak ti mam pravdu povedat mam trosku obavi, koch je teraz strasne plny a tym ze Antolska je totalne pokazena tak este bude plnsi. ked som tam rodila prvy krat tak bol koch po otvoreni 10 mesiacov a nebolo tam skoro nikoho. No uvidim na aku smenu natrafim, prvy porod som mala super a uplne v pohode tak verim ze druhy bude este rychlejsi a pohodovy tiez
@mimikas no 1+1gratis cize 3balenia zadarmo....jasne ze nakupili...ved to nie len na rit aj na ruky 😘😘😘😘😘😘no urobili zeny vcera tuna chute tak musia byt u nas dnes langose 👌👌👌👌👌mam ich ponorit do viac oleja a tak upiect,či?😀
@sara34valentina mojko nemam predstavu, ja som to este nikdy nerobila ale podla mna ponorit
@mimikas mne vcera poslala kamoska Video jednej zeny, napisala aj knihu, Video trva 52min dnes cele dopozeram som Len polku stihla,,,,,je to o porode,dokaze ta tak pripravit ze budes mat bezbolestivy porod....vsetko je o akomsi stave,Blokade, strachu,atď....ona robila doma za 10minu bez bolesti! 🙋 tvrdi ze zeny co maju mega orgazmy nie sú tak blokovane a mali by mat lahsi porod☺dnes to cele kuknem s drahym...
*rodila doma tam ma byt
@mimikas ja uvazujem aj nad Ruzinovom..mam to blizko a mam aj tak pocit, ze recenzie na vsetky porodnice su uplne rovnake. aj dobre aj zle. neviem podla coho si vybrat. stale si myslim ze to je o stasti.
@mimikas moj tiez blazon,ale som na neho hrda,sportovec,zdravy,precestoval 72krajin sveta😘stal sa 4x Ironmannom😍😍😍😍 nevadi ze su blazni😍
@agathachristie v ruzinove teraz rodili 2 moje kamosky a boli spokojne, tazko povedat, kazdy vnimame veci inak a tiez to trosku zalezi aj o stastni 🙂 ja som nad ruzinovom uvazovala pri prvom ale pre mna to je najzdialenejsia porodnica 😉
@sara34valentina hehe tak som rada ze nie len moj je taky hyperaktivec, hlavne je pre mna nepochopitelne toto jeho hoby ladovych medvedov a kupani sa v ladovej vode 🙂 ja fakt neviem preco toto niekto robi dobrovolne sam sebe 🙂 ale je pravda ze moj muz je zdravy ako ryba
@mimikas tak asi si napisem nazvy na papieriky a jeden vytiahnem. potom sa nemozem hnevat na svoj vyber, ale len na nahodu :D
Ahojte dievcatka moje ako ste sa tu rozpiiiiiisali ste mi urobili citanicko 😵 A ooobrovske chute na langoooos mnaaaam dala by som si teda 🙂
Ja som dnes bola u gyn lebo vcera som mala krce aj krize ma boleli tak som si povedala ze sa radsej dam pozriet, som si povedala ze radsej aj 1000x zbytocne ako raz zanedbat nieco...len tam nebola moja dr ale nejaky hnusny stary smradlacy gynekolog fuuuuuj a ten pristup no katastrofa....ani sa radsej nevyjadrujem hlbsie lebo sa len zase rozculim...no ale co je najpodstatnejsie, babenko je v naaaajlepsom poriadku, srdiecko bilo a hybalo sa vela-vraj, ja som nevidela lebo ten hnusak mi ani nenatocil obrazovku..este aj tyzdne mi nejako divne povedal...no ale kaslat ho, hlavne je ze som sa dozvedela ze krpcek je zdravucky aktivny a tie bolesti su sposobene roztahovanim maternice a celeho vnutra..tym ze som chuda a ledva mam nejake brusko tak to viac citim. .ale v utorok uz idem ku svojej doktorke konecne na poradnu tak snad svoje dieta uz aj uvidiiiiiim
@nicolettka2126 mojko hlavne ze je vsetko v poriadku
@mimikas presne tak toto som si povedala aj ja ze kaslat celeho doktora ako je podstatne je ze mozem byt klidna ze drobec si tam tancuje spokojne 🙂 Inak zlatko pocuj, na 3D sa nechystas niekde?? 🙂 Ja by som velmi chcela ist no nepoznam nikohooooo...moja dr robi sice 3D ale takym stylom ze ro dava na cdcko a tam je veeeela fotiek no mne je to na cd zbytocne...mne by stacilo keby mi nejake 2fotky vytlacila a hlavny je ten zazitok vidiet tak realne babatko 🙂
@nicolettka2126 odporucam Hlohovec Dr. Brestansky ak by si bola ochotna trosku pocestovat 🙂 ale urcite aj v BA su dobri 🙂
@nicolettka2126 aj ja som to cítila a budes to citit do porodu... Dakedy menej dakedy viacej.... Neboj zvyknes si😍
@sara34valentina mnaaaam,provokater 😝
Tusim aj ja cez vikend spravim 😂
@sara34valentina neda mi to,furt mam tie langose v hlave 😀 ked ti vykysne cesto,ako potom tvarujes tie "placky"? Odtrhnes z cesta a olejovymi rukami,alebo ako? Dajte tip,baby,skusim ich teda 🙂

@agathachristie mojenko inak videla som ze si sa pridala do skupiny o kochu, menis nazor a ides predsa len skusit rodit tam?