V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22 ponatahujes to do stran, aby bolo na krajoch trosku hrubsie a v strede tensie. Ak sa aj trosku roztrhne tak nevadi 🙂
@agathachristie a v rukach,ci na podlozke?
@mimikas fiuuha to az tak dlho sa u nich caka?? A cenovo je to ako nevies?? Lebo este mam tu pobliz Senec tam vraj za 20eur urobia 3D utz a take dve fotky ti vytlacia len neviem ci beru aj pacientky ktore k nim nepatria to by som si musela este zistit
@sara34valentina ja som sa najprv zlakla vcera ze co to kedze z nicoho nic to zacalo a kazdy ma hnal ze radsej nech sa idem dat kuknut aby som bola kludna..ale tusila som ze to bude roztahovanim 🙂 🙂 A tie laaaangoseeee mnaaaaaaaaaaaaaam 😍😍😍😍😍
@sara22 ja robila cesto"mlieko,drozdie,cukor,sol,vajicko, muka,mleta rasca,kysla smotanka,urobila krasne vlacne cesto....nechala som 3hod kysnut.....krasne nakyslo....urobila mensie casti a vyvalkala trosku mukou a krasne vyprazila.. Su makkunke...olej ziadny do cesta...len mlieko a kyslu smotanku dala celu
@agathachristie fuuuu to je diaaaaalka 😀 Ja skor tu niekde na blízku by som chcela 🙂 Rozmyslam nad Sencom a nad BA 🙂 Len to ze nikoho nepoznaaam, ale svagrina chodieva do Senca a vravela ze pekne bolo to 3D doniesla aj dve vytlacene fotky a boli velmi pekne 🙂 Tam jej aj povedali ze caka dievcatko 🙂
@sara22 ja si dam ten kopcek cesta najprv do ruk.. roztiahnem asi na polovicku velkosti, potom polozim na dosku a este ponatahujem. ale sikovnejsie gazdinky to robia iba rukami 🙂
@sara22 inak to cesto nemucim ale naolejujem si ruky aj dosku.
@sara22 jeeej drobcek uz veru nie je drobcek uz je to pekne velke babo 😵
@sara34valentina
@agathachristie supis baby,dakujem. Vyskusam teda aj ja. Snad cez vikend bude mm doma a postrazi malu 😀
@sara34valentina juuuj bodaj by si mala pravdu 🙂 moc by som chcela dievcatko 🙂 ale ved nechala by som si aj chlapceka 😀 😀 😀 😀 len nech je zdravucke a bude nase tak to je jedno co to bude 🙂 a pozeraam ,ze sa langose podarili 🙂 mnaam 🙂
@sara22 jeej kraasne 🙂 boze jak ja sa uz tiez tesim na utorok 🙂 to aj.moje malinke uz bude take velike 🙂 :-
Babule tusim langose vyvolali u vsetkych chutky 🙂 🙂 🙂 a ja urobim take gulky ,necham ich este chvilku na doske a potom v rukach len ponatahujem a sup do vela oleja 🙂
@nicolettka2126 hlaavne ze je vsetko v poriadku. Ja som tiez vcera mala mierne krce ..asi ozaj ta maternica...a to ani zdaleka nie som chudulinka 😀 😀
@melisssssa veru ano 🙂 Ja som mavala bolesti v podbrusku tak okolo 4-6.tt potom to prestalo a uz som to necitila, a vcera z nicoho nic ale pridali sa aj krize. No vravim pre vlastny pokoj radsej zajdem sa dat kuknut kedze som tam uz davno nebola a neviem ci je drobec ok...no chvalabohu ano, paci sa mu u maminky 😵 A inak ako sa citis??? 🙂
Zeny ostalo mi cesto..Co s nim?mozem do chladnicky?
@sara34valentina áno, zajtra 2 hodky pred vyprazanim vytiahni a bude super
@agathachristie vazne? ok tak teda dam do chladnicky, lebo som upiekla 4ks velke a mame dost.............. radsej by som si zajtra cerstvy zase dala 😀 ok tak teda sup do chladnicky 🙂som zvedava co snim zajtra bude 😉 dakujem pekne
@sara34valentina moje je také ze musí stáť jeden deň a polovicu nechávam ešte do ďalšieho dňa a stále sú dobré. Potom daj vediet ci su dobre 😉
@agathachristie ok dakujem, inak sa fakt podarili, netusila som ze budu take lahodne, lepsie ako zo stanku 😉 ta smotanka kysla tam robi vela 😀 😀 😀 to som netusila ze ide do cesta 😀 😀 😀 no mäkulinke 🙂cesnak mam vsade v papulke, ma tak napadlo, ze ci to neskodi tolko cesnaku malinkemu, kedze chutna vsetko z plodovej vody 😕 zase vela premyslam 😀 😀 😀
@sara34valentina ale co si ved cesnak je zdravy! 🙂 nech skusa maly nove chute
@sara34valentina maly bude zdravucky ako buk lebo jeho maminka papa same dobrotkyyyy 🙂 🙂
@nicolettka2126
@agathachristie tak zienky ok dakujem pekne 🙂 papulka naramne smrdka a bude aj zajtra lebo lubim cesnak 😀 😀 😀
Ahoj babule moje tak sme doma drobciatko ma 6,5cm a ze je vsetko zatial ako ma byt.Fotku nemame stale spinkalo a nie sa otocit tvarickou prdelka.Ani pohlavie ze nepovie ze sa to moze zmenit ze je skoro tak musime cakat 🙂 a ste toho teda popisali 🙂a tie langose mnam vsetky ste daleko hned by som zasla k niektorej na jeden 😆
@badimeria gratulujem, krásne správy 😊 a v ktorom si vlastne týždni?
@badimeria jeeej ahojcek ♥ velmi super krasne spravy, tesim sa s tebou , dufam ze sa dobre citis, a malicke ti urobilo naramnu radost 🙂 vidis ma sa dobre , lebo aj ty sa mas dobre♥ silno myslim na teba, nech je uz 1trimester za tebou mojko ♥

@nicolettka2126 mojko naj na morfo je Dr. Holan v procare central, uz aby si sa objednala lebo ma dlhe cakacie lehoty, je to fakt odbornik a v kochu Dr. Demecko, ja idem ku nemu, bola som u neho aj na NT a je velmi mily a skuseny.