icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
8. jan 2016

@badimeria supeeer mojka, len tak dalej 😵 Kraasne rastiete babatko sa ma u maminky velmi dobre 🙂 A ako sa citis?? 🙂

nicolettka2126
autor
8. jan 2016

@sara34valentina @mimikas @melisssssa @agathachristie @badimeria
Babyyyyyy uz je tu 16.tyyyzden 😵 😵 Ja nechaaaapem ako to ide rychlo pre pana 🙂 Nestiham vobec registrovat 😅 Ale uz sa pomalinky ale isto gulatime-jupiiii 🙂

badimeria
8. jan 2016

@nicolettka2126 jej ty si krasna taka chuduka utla zienka a ze 16tt ja keby tak vyzerala tak oslavujem 😆😊krasne malinke brusino vidim ze aj vy sa mate dobre a spokoj e ja tiez az na tie nevolnosti ktore raz su raz nie a tak nizko je polozene ze ni to ako keby dole tlacilo hi

badimeria
8. jan 2016

A dakujem vam kocky a dnes som 0resne 12+6 cize zajtra vstupujem do 2.trimestra jupiiiii moc sa svami tesim 😍😙💜💓

nicolettka2126
autor
8. jan 2016

@badimeria poklaaaad 😵 😵 Dakujem velmi pekne za komplimenty 🙂 Som zvedava kolko som pribrala, v utorok mam poradnu, doma sa ani nevazim, necham sa prekvapit 😅 Zacinala som so 47kg 🙂 Mne nevolnosti trvali uuuplne na den presne do 12.tt 🙂 Potom akoby zo dna a den utalo a odvtedy je dobre-takaaa ulava ze konecne mozem cokolvek spapat a nie je mi zle juuuj 🙂 A naozaj ako sa hovori ze v 2.trimestri ma zena kooopec emergie tak veru je to pravda, uz ani taku unavu mecitim ako v prvych tyzdnoch 🙂 Inak aj ja mam malinke tak nizucko, vacsinou rano sa mi tam puci a uplne pri mocovom mechuri az 🙂

badimeria
8. jan 2016

@nicolettka2126 nemas zac co je pravda nieje hriech ♡ presne aj ja ho tak mam neviem ci to postupne ako bude rast pojde vyssie alebo ako to je uz nepametam.Coho sa strasne moc neviem dockat je pohlavie to specialne sono mame zas v 20tyzdni tak niekedy polka februara az koniec vtedy nam povie co nosim v brusku teda ak mi to skor nepovie moja gynda 😁 tebe kedy povedia co mas v brusku?Cize tym padom moje nevolnosti hy mali zajtra prejst 😆😆😆

nicolettka2126
autor
8. jan 2016

@badimeria joooj xktas mi myslienky mojka....tiez ma doslova zoziera zvedabost co mi v brusku plava 🙂 Je mi to naozaj uuuplne jedno ale zvedavost je neskutocna 🙂 Uz by som rada o malickom hovorila bud v muzskom alebo ženskom rode 🙂 Uvidim co mi teraz povie moja dr v utorok ked sa jej na to opytam, snad sa pokusi odhalit nam tajomstvo 🙂 A akurat som pisala aj do BA na jednu kliniku tam robia 3D/4D za smiesnych 17eur ale iba do 16.tyzdna ukonceneho...tak som pisala ze aka je tam cakacka, ked tak by som zbehla v priebehu bud.tyzdna aj tam 🙂
Drzim palceky aby ti zajtrajsim dmom nevolnosti skoncili 😵

mimikas
8. jan 2016

@nicolettka2126 mojenko ale 3D nie je to iste ako morfologicky ultrazvuk, z 3D budes mat krasne foto ale na morfologickom viac pozeraju struktury a ci ma babo vsetko co ma mat 🙂. Ale ty si este mlada, urcite je vsetko ok 🙂

nicolettka2126
autor
8. jan 2016

@mimikas ano ano viem ale morfo mi bude robit moja dr v 20.tt tak teraz by som vysloveme len zazitok chcela z toho 3D 🙂

mimikas
8. jan 2016

@nicolettka2126 aha tak chapem 🙂, mi to neako trva ;-D

sara22
8. jan 2016

@nicolettka2126 3D/4D je najkrajsie po 22tt,ked uz vidis aj tvaricku babatka. Moja Dr.ma takyto ultrazvuk v ambulancii, cize prepne do 4Dcka vzdy,aj vcera mi 1foto dala. Ak chces,mozem pridať fotky malej,kedy co a ako bolo v tom 3D vidiet,nech mas predstavu,hmm?

nicolettka2126
autor
8. jan 2016

@mimikas tak vitaj v klube riez som spomalena 😅 😅 Ako sa citis?? 🙂
@sara jasneee posli velmi rada si pozriem 😵
Moja dr ma tiez vraj 3D ale ona ma nejaky vacsi balicek za 50eur tak ku nej chcem ist tak okolo 24.tt 🙂 A teraz uz som volala s jednou zlatou pani z gynfivu a vsunula ma na nabuduci tyzden na stredu tak sa tesiiiiiim velmi 😵

sara34valentina
8. jan 2016

Ah zienky......mojmu som povedala ked som pratala kuchynu aby vysetral cely byt a on zacal vysavat.....tak ma vytoci ze až......

mimikas
8. jan 2016

@sara34valentina hahaha chlap, oni za to asi ani nemozu ze su trosku nechapavi 🙂

sara34valentina
8. jan 2016

@mimikas boze ci ma vytocil

sara34valentina
8. jan 2016

Ja 26tyzden

mimikas
8. jan 2016

@sara34valentina juj naaadherneeee brusko, ja by som ti ho strasne rada pohladkala a objala 🙂

sara34valentina
8. jan 2016

@nicolettka2126 krasnunke....a v utorok obidve uvidime Nase pokladik😍😘😍😘😍😘

mimikas
8. jan 2016

@nicolettka2126 mojko ja sa inak citim dobre, mam pocit ze asi az pridobre. Som na nervy z toho ze nemam priznaky, pohyby necitim a neviem co sa deje v brusku a na sono idem az 18.jan

sara34valentina
8. jan 2016

@mimikas o o 11tyzdnov budes mat aj ty☺☺☺☺☺☺tak si prid pohladkat😉😉😉😉😉😉ved Sa uz ledva hybem.... Pri holeni zrkadlo 😁😁😁😁😁a nohy uz ledva holim....to bude este 😜😜😜😜

nicolettka2126
autor
8. jan 2016

@sara34valentina veru anoo uz je tu raz dva utorok 😵 To mam poradnu u svojej dr a v stredu som objednana na 3D sono 😵

nicolettka2126
autor
8. jan 2016

@mimikas taketo pocity amm aj ja zlatko..ale tak vcera mi doki vravrl ze malinke je v poriadku tak som sa ukludnila...aj ked som ho nevidela. .no ja uz idem v utorok na poradnu tak to je raz dva tu..a nebooj aj tebe to raz dva zbehne 😉 Ono tie posledne dni su ako vecnost inak 😀

sara22
8. jan 2016

@mimikas neboj,ved ty o tyzden,dva uz budes citit pohyby ako druhorodicka 😉 mimi si krasne v brusku plava,istotne to tak je 🙂

sara22
8. jan 2016

@nicolettka2126 mas to tam,su tam 2foto petry,pri nej som mala placentu vpredu,takze ju vzdy mala cez pol ksichtiku 😀 vybrala som 2,co by mohli byt pre teba relevantne,este mam aj z cca 25tt,len tam je vidiet viac placenty ako tvaricky,takze to ti moc nepovie. Tretia je prcek zo vcera 🙂

sara22
8. jan 2016

Dievcence,davam aj sem-zaujimavy clanok o tom,preco je pohlavie rozoznatelne az v 16tt

sara22
8. jan 2016

A skusim aj link pridat,ja tela 😀 http://www.vlasatica.sk/vyvoj-pohlavnych-organo...

sara22
8. jan 2016

@sara34valentina krasne brusko mas,ja som taketo mala ked som rodila 😀 takze sme ani tehu fotky nestihli ☹

badimeria
9. jan 2016

Krasne brusinko @sara34valentina baby mne sa kazdy druhy az treti den pusta krv z nosovej doerky zateka do krku fuj mate to aj vy niektora?A neviem preco v utorok mam poradnu aj ja tak to poviem

nicolettka2126
autor
9. jan 2016

@sara34valentina zlatkoo ty uz mas ake nadherne brusinkooooo juuuj 😵 Si jak pavucik rucicky nozicky tenucke a len brusinko rasrie ako ma 😵 Nadherna si :-* :-*

sara22
9. jan 2016

@badimeria je ti normalne,ja som pred prvym tehu nevedela,co je to krvacanie z nosa a v tehu kazdy den. Mas vacsi objem krvi a v nose su najjemnejsie cievky,ktore ten zvyseny objem niektore nezvladnu..