icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
9. jan 2016

@badimeria ja to mam dakedy je dobre dakedy nie, je to tehotenske a nic nepomoze uplne...... my uz vyskusali vsetko, eukalptus inhalovat, kremiky rozne , rozne nosne spraye, zvlhcovac, mam suchy nos a potom mi sa stane raz za mesiac ze sa spusti krv...... bola som aj v nemocnici lebo mna najprv usko bolelo a zistili ze to nos upchaty......je to aj v knihe ktoru mam o tehu ze nos bude suchy a upchatyyyyy....po porode sa to vrati do normalu 😉

sara34valentina
9. jan 2016

@nicolettka2126 vraj pavucik, no fotka je zle odfotena, mam raidne stehienka len som asi zle odfotila foto 🙂74 kg 😉 😉 😉

sara34valentina
9. jan 2016

@nicolettka2126 kukaj tie stehna, inak ak mas dobre oci uvidis aj Eliasa v brusku, ritku aj chrbatik pekne sedel 🙂

sara34valentina
9. jan 2016

Na zdravie tehulky 🌺

badimeria
9. jan 2016

@sara22 fuu je to ale neprijemne ze nasadila som si vitamin c ze ten je dobry na tie cievky spevnuje a pojdem na krvicku ci nemam m9c riedku z fraxiparinu a ak to bude ok asi to iba pretrpet a ako sa mas co babtko?

badimeria
9. jan 2016

@sara34valentina dakujem no len ja to mam tak tri krat do tyzdna 😢 nasadila som vit.c a uvidime co bude po kontrole udr na tu krvicku a ja som si rozklikla foto a vidno Eliaskove obrisy

sara34valentina
9. jan 2016

@badimeria neboj len si potieraj boztek kremikom

agathachristie
9. jan 2016

@badimeria mne tiekla krv z nosa nonstop 2 mesiace a v polovici 6 mesiaca to zrazu prešlo. Nič si z toho nerob, prejde to.

badimeria
9. jan 2016

@agathachristie supis baby vsak jasne uz kvoli mimusku prezijem co ine mi ostava😊 ked nekrvacm z pipiny tak z nosa 🙂 tak pekny vecer ti prajem jaidem si piect babovku mam chut

sara22
9. jan 2016

@badimeria radsej z nosa ako z pipiny 😉
My sa mame fajn, prcuch pekne plavkach, uz pomaly zacnem citit pohyby..teraz nieco citim, ale myslim, ze to pohyby byt este nemozu 😀 tak asi len creva pracuju.. Dost mi tvrdne brucho ☹ ale s tym nic nenarobim, kym to nie je nebezpecne, je to len neprijemne..
A vy ako inak? uz si v bezpecnej zone? 🙂

sara34valentina
9. jan 2016

@sara22 davaj si magnezium brusko bude kazdy mes castejsie tvrdnut je to normalne, ale nie cely den len v istych intervaloch, magnezium si daj 🙂

sara22
9. jan 2016

@sara34valentina Uz beriem 2tabletky denne. Nemozem zacat zvysovat, kam sa dostanem do porodu? 😀 este som len v 13tt, to nie je uplne normalne, ze uz teraz tvrdne, ale co uz, snad bude vsetko ok..

sara34valentina
9. jan 2016

@sara22 mne povedala gyn ze je to normalne a kazdy mes bude tvrdnut viac,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zajtra nebude tvrde uvidis zavisi aj co jes.....................neboj , zajtra bude lepsie 😉

sara22
9. jan 2016

@sara34valentina ja nejem skoro nic, pri malej nestiham ☹ teraz ma nejake hnackujuce obdobie, uz vyse tyzdna hnackuje, aj v noci sa vzdy pokaka, obcas aj viac ako raz.. ☹ vyzera to na alergiu na kravsku bielkovinu alebo laktozovu intoleranciu, takze teraz mame boje, lebo som jej vysadila normalne mlieko a nahradila ho takym s nastiepenou bielkovinou a znizenym obsahom laktozy, vyradila som mliecne kase, ktore milovala a nechce mi nic papat. Furt sa chce len nosit a mojkat, taka je cela ubolena, chudatko moje. Takze na moje jedenie ostava cas rano, ked ranajkujeme spolu a ona ma rohlicek so sunkou, ktore zboznuje a potom vecer, ked ju uz ulozim spat.. ☹
Ale zajtra sa chystam na tie langose, muzik ostava doma a nejde makat na dom, takze mi postrazi malu a bude sa s nou mojkosit on 🙂

mimikas
9. jan 2016

@sara22 mojko a davas malej vajicka? U nas je tiez problem mlieko, moj pil do 3 rokov Nutrilon alergy care a to zvladal, teraz nepije ziadne max mu urobim bananove mlieko z ovseneho mlieka s jahodami alebo kakaom

sara22
9. jan 2016

@mimikas Nie nedavam, je jej z nich tazko. Iba v takych piskotkach a takom, ale do jedla nedavam.. Ja som jej teraz nasadila Nutrilon Comfort, ale moc jej nechuti. Mali ste to aj diagnostikovane?

sara34valentina
9. jan 2016

@sara22 moje mileeee,to mi je luto,snad to nebude nestalo....vo Svajci som robila au-pair a maly mal alergiu na kravske vyrobky....keď mal 3r alergie pominuli☺

sara34valentina
9. jan 2016

Ja mam na pupku modreeeeee,utorok gyn snad nemam pupocny pruh😞citam ze to vela zien ma v tehu 😒

mimikas
9. jan 2016

@sara22 lenze comfort obsahuje celu bielkovinu mlieka, kup nutrilon alergycare s low lactoze, tam je bielkovina nastiepena tak aby ju uz telo nemuselo travit. Nechuti sice dobre ale mojmu sa hned ulavilo a o tyzden bol jak vymeneny. My sme robili diagnostiku eliminacnym testom, nam to potom preplacala aj poistovna

mimikas
9. jan 2016

@sara22 myslim sa to vola ten nutrilon: Nutrilon alergy digestive care, a kasu som malemu robila z ovseneho mlieka, kase Hami su aj bezmliecne a s ovsenym mliekom su dobre, maju aj ochutene takze malej by mohli chutit

sara22
9. jan 2016

@mimikas comfort ma ciastocne nastiepenu bielkovinu. Nechcela som jej uplne vylucit mlieko, lebo vo stvrtok ideme na testy a nesmie sa nasadit dieta pred testami. Tak som jej to aspon takto odlahcila, aby som zistila, ze ci je to tym- o tyzden odchadzame na lyzovacku, tak aby som nakupila take mlieko, z ktoreho ju nebude boliet brusko.. Uvidime, co povie dokina, ako vyjdu testy. Ja dufam, ze to bude len laktoza, a nie BKM, aby mohla aspon ovcie a bezlaktozove veci. Co sa tyka tych kasi, skusala som ryzovu, ale ta jej moc nesmakuje. Rozmyslala som, ze jej do toho skusim dat kokosove mlieko a tym jej to trosku osladit. Vyskusam aj tie ovsene, kde si tie ochutene kupovala? Maju ich aj v DM, ci tam len neochutene? Lebo nezabralo v kasi ani granko, ani nastruhana cokolada, ani maliny, ani piskota rozdrvena, nist ☹

sara22
9. jan 2016

@mimikas a tento digestive care oproti klasickemu alergy care je bezlaktozove, ci aky je medzi nimi rozdiel?

sara22
9. jan 2016

@sara34valentina ano, ano, vraj do rokov sa vyvija traviaci trakt a travenie je vyvinute az v 3.roku. U nas je zial tato diagnoza v rodine u oboch velmi casta. Snad to malej po case prejde.. 🙂
To modre, nemas to len tu ciaru?

sara34valentina
10. jan 2016

@sara22 pisu ze pruh boli ked to stlacis....mna nic neboli,dufam to bude len tym,ze je tam tensia koza.....utorok mam gyn poobede tak mi to.pozru😔

sara22
10. jan 2016

@sara34valentina podla mna by si pruh citila,kolegova zena ho mala,cakali sme spolu prve baby a ked mi to opisoval,tak mi to prislo velmi bolestive.

sara34valentina
10. jan 2016

@sara22 ok si ma aspon upokojila 😊mozno ma maly,vykakala do modro😀čítala son,ze koza je tam tensia, tak aj preto možno,, ale ze vela zien ani len netusila,ze ma pupocny pruh ze až po tehu zistia😞

sara34valentina
10. jan 2016

@sara22 vykakala haha 😂 vykopal tam ma byť 😝😝😝😝😝

sara22
10. jan 2016

@sara34valentina no kukam,ze snad nevykakal 😀 mozno vykopal,tak mu pekne dohovor,ze maminka sa nebije 😉
Spytaj sa na kontrile,co to je,nech nestresujes zbytocne. Mozno si sa len o nieco buchla a ani nevies,vela zenam v tehotenstve sa robia modriny aj z jemnuckeho buchnutia..

sara34valentina
10. jan 2016

@sara22 Buchnut nie, toby som registrovala,davam max pozor, no uvidime, sono ukáze, dik.peknu nedelu

sara34valentina
10. jan 2016

Zeny o 13tyzdnov rodim, mozno skorej😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉malinky rozoznava cez brusko svetle,tmu,Tiene....a ked uz nevladze ockami zmurkat, tak zavrie ocka a spinka☺☺☺☺☺☺prave Sa prehadzuje,kopka,plave😊