V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria to je jasne,ze sa clovek boji stale,teda zena 🙂 mna sa po porode kazdy pytal,aky je to pocit,ked som sa stala matkou a ja som bola z toho vydesena,ze vlastne som ziaden novy pocit nezazila. No potom som si po chvili uvedomila,ze som ziaden novy pocit nepocitovala,lebo zena sa nestava matkou porodom (ako muz otcom), no stane sa nou vtedy,ked otehotnie,resp.ked zisti,ze ten maly zazrak rastie v jej brusku. Vtedy začínajú všetky tie krasne pocity,nekonecna laska a vsetka zodpovednost spolu so spominanym strachom a pretrvavaju az..no navzdy 🙂
Tak verim,ze uz bude vsetko u teba v poriadku,ze bezpečná zona bude naozaj bezpecna,ze o chvilu pocitis prve pohyby,aby si si to naplno zacala uzivat 😉
@mimikas ja sa citim velmi netehotne,lebo okrem pretrvavajucej neuveritelnej unave ziadne ine priznaky som nemala 🙂 Vobec neviem,co budem mat,trosku sa priklanam k chalanovi kv.tomu,ze mam toto tehotenstvo uplne ine ako prve. Nic som zatial nepribrala,len mi brucho rastie a viac sa taha dopredu ako rovnomerne,co som mala pri petre..No mam kamosku, ktora mala diametralne odlisne tehotenstva a oboch ma chalanov.. Takze neviem 😀 4.2.mame sono,tak som zvedava,co to bude..
@mimikas mojaaaa ty mas podobne brusko ako jaaaa myslim tvarovo 🙂 Nech uz budeme mat cokolvek myslim ze budeme mat rovnake pohlavie my dve 🙂 To je moj taky tip do slepa 😀
@sara22 zlatko podla mojho bruska co tipujes?? 🙂
@melisssssa aka si chiduckaaaaaa co o sebe vkuse pises ze nie si chuda??? Zlatko dioptrie by to chcelo 😝
@nicolettka2126 aj podla mna ale ty budes mat chlapca 🙂 a teda potom asi aj ja 😉
@mimikas haha ja som uz taka zvedava snad sa to zajtra alebo pozajtra dozvieme 🙂 Nech uz sa nam to tajomstvo odhali 😵
@nicolettka2126 hihii zlata si ,ale chuducka urcite nie som 🙂 asi som led dobre odfotila 🙂 ty ides zajtra na poradnu tiez,ze?? Ja sa uz tesiiim 🙂 som zvedava ake budes mat ty brusko vo finale 🙂
@nicolettka2126 aj ja som strasne zvedava. Ja som minuly tyzden z bazarika kupila prebalovaci pultik 🙂 a videla som orasnu kolisku, akurat musim pockat na vyplatu 🙂 som dnes bola kupovat veci na torticku pre mojho drobca, vo stvrtok bude mat krasne 4 roky 🙂
@nicolettka2126 myslela som krasnu 🙂
@melisssssa fotak neklame mojka to len ty mas podla mna az moc kriticke ocko na seva 😉 Veru ano zajtra mam poradnu a v stredu som objednana na 3D sono tak snad aspon z jedneho dna sa dozviem co sa nam skryva v brusku 😵 Tak sa tesim na to moje drobvuliatko ze to ani mozne nie je 🙂
@mimikas juuuj my tiez uz len na to cakame kym nam prezradia ci chlapcek ci dievcatko a hor sa do nakupovaniaaaa pomalinky 🙂 Tesim aa velmi uz 🙂
@nicolettka2126 ty mas take minibrusko,ze tazko povedat. Mne to skor vyzera na chlapca,ale zasa pri tvoje top figure to moze byt aj baba a skresluje to postavicka.. Skusim odfotit moje brusko,neviem,co cakam,no pri petre som ho mala zo strany na stranu a teraz je tak viac dopredu..tak sa ty skus pozriet na to svoje,ze ake sa ti zda 😀
Baby a ake mate chute? Ktora na co? Som zvedava, ze ci tie,ktore budu mat rovnake pohlavie mali aj rovnake chute 😀

@sara34valentina zlatkoooo tie stehienka mas uuuplne v pohodickeeee kraasne 😉
A veru vidno na tej foto obrysy malinkeho Eliaska naaadherne to je 😵