icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
10. jan 2016

@sara34valentina zlatkoooo tie stehienka mas uuuplne v pohodickeeee kraasne 😉
A veru vidno na tej foto obrysy malinkeho Eliaska naaadherne to je 😵

mimikas
10. jan 2016

Moje brusko

sara22
10. jan 2016

@mimikas to vyzera ako babske brusko 😀 kedy sa dozvieme,co cakas? Ja mam furt citaka,ze to bude dievcatko 🙂

mimikas
10. jan 2016

@sara22 nie aj ty mojko, ja stale ocakavam pipika 🙂 ale neviem 18.Jan. Idem na sono ale este asi nebude vidiet co to je. No vcera som sa s kamoskou stretla po dlhsej dobe a ta mi tiez tvrdila ze cakam babu, tak uvidime

sara22
10. jan 2016

@mimikas juuuj,tak sa tesim,to uz je o tyzden. Malo by uz byt vidno,to by si mala byt v 16tt,nie?

badimeria
10. jan 2016

@sara22 ahoj no uz so vstupila do 2trimestra.akoze bezpecna zona 🙂 len clovek sa boji stale to som cela ja 😉 pekny vecer 💗

sara22
11. jan 2016

@badimeria to je jasne,ze sa clovek boji stale,teda zena 🙂 mna sa po porode kazdy pytal,aky je to pocit,ked som sa stala matkou a ja som bola z toho vydesena,ze vlastne som ziaden novy pocit nezazila. No potom som si po chvili uvedomila,ze som ziaden novy pocit nepocitovala,lebo zena sa nestava matkou porodom (ako muz otcom), no stane sa nou vtedy,ked otehotnie,resp.ked zisti,ze ten maly zazrak rastie v jej brusku. Vtedy začínajú všetky tie krasne pocity,nekonecna laska a vsetka zodpovednost spolu so spominanym strachom a pretrvavaju az..no navzdy 🙂
Tak verim,ze uz bude vsetko u teba v poriadku,ze bezpečná zona bude naozaj bezpecna,ze o chvilu pocitis prve pohyby,aby si si to naplno zacala uzivat 😉

mimikas
11. jan 2016

@badimeria neboj mojko, aj ja sa stale bojim, je to prirodzene, teraz uz nemame priznaky a pohyby este necitime, takze ja sa citim dost netehotne a to je take zvlastne, lebo viem ze tehotna som 🙂

mimikas
11. jan 2016

@sara22 ano buduci tyzden bude v 16tt, no uvidime ci doktor nieco uvidi a ako sa drobcak natoci a ci vobec bude spolupracovat. ja sa uz neviem dockat ultrazvuku, normalne odpocitavam dni

mimikas
11. jan 2016

@sara22 a ako vies rozoznat co je a co nie je babske brucho?

sara22
11. jan 2016

@mimikas to ja len tak tipujem,nemam na to patent,ale mas podobne ako som ja mala pri malej 😉

sara22
11. jan 2016

@mimikas urcite sa pekne ukaze,nenecha nas tu,baby konikovskezvedave,cakat este dlhsie 😝

mimikas
11. jan 2016

@sara22 no ved toto ze vsetky cakame na ti pohlavia a neviem ci vydrzim cakat dalsi mesiac. Inak ty sa ako citis a este stale mas pocit ze budes mat chalana?

sara22
11. jan 2016

@mimikas ja sa citim velmi netehotne,lebo okrem pretrvavajucej neuveritelnej unave ziadne ine priznaky som nemala 🙂 Vobec neviem,co budem mat,trosku sa priklanam k chalanovi kv.tomu,ze mam toto tehotenstvo uplne ine ako prve. Nic som zatial nepribrala,len mi brucho rastie a viac sa taha dopredu ako rovnomerne,co som mala pri petre..No mam kamosku, ktora mala diametralne odlisne tehotenstva a oboch ma chalanov.. Takze neviem 😀 4.2.mame sono,tak som zvedava,co to bude..

melisssssa
11. jan 2016

@mimikas juuj aj ja som zvedava co to bude 🙂 zajtra idem na poradnu ,sa uz tesim 🙂 naposledy som bola 10.12 ..mi to pride vecnost co som tam.nebola..poslem fotku ak mi to pojde cez tel..sice mohe brucho je velke same o sebe 🙂 .
@sara22

melisssssa
11. jan 2016

14 tt 🙂

nicolettka2126
autor
11. jan 2016

@mimikas mojaaaa ty mas podobne brusko ako jaaaa myslim tvarovo 🙂 Nech uz budeme mat cokolvek myslim ze budeme mat rovnake pohlavie my dve 🙂 To je moj taky tip do slepa 😀

nicolettka2126
autor
11. jan 2016

@sara22 zlatko podla mojho bruska co tipujes?? 🙂

nicolettka2126
autor
11. jan 2016

@melisssssa aka si chiduckaaaaaa co o sebe vkuse pises ze nie si chuda??? Zlatko dioptrie by to chcelo 😝

mimikas
11. jan 2016

@nicolettka2126 aj podla mna ale ty budes mat chlapca 🙂 a teda potom asi aj ja 😉

nicolettka2126
autor
11. jan 2016

@mimikas haha ja som uz taka zvedava snad sa to zajtra alebo pozajtra dozvieme 🙂 Nech uz sa nam to tajomstvo odhali 😵

melisssssa
11. jan 2016

@nicolettka2126 hihii zlata si ,ale chuducka urcite nie som 🙂 asi som led dobre odfotila 🙂 ty ides zajtra na poradnu tiez,ze?? Ja sa uz tesiiim 🙂 som zvedava ake budes mat ty brusko vo finale 🙂

mimikas
11. jan 2016

@nicolettka2126 aj ja som strasne zvedava. Ja som minuly tyzden z bazarika kupila prebalovaci pultik 🙂 a videla som orasnu kolisku, akurat musim pockat na vyplatu 🙂 som dnes bola kupovat veci na torticku pre mojho drobca, vo stvrtok bude mat krasne 4 roky 🙂

mimikas
11. jan 2016

@nicolettka2126 myslela som krasnu 🙂

nicolettka2126
autor
11. jan 2016

@melisssssa fotak neklame mojka to len ty mas podla mna az moc kriticke ocko na seva 😉 Veru ano zajtra mam poradnu a v stredu som objednana na 3D sono tak snad aspon z jedneho dna sa dozviem co sa nam skryva v brusku 😵 Tak sa tesim na to moje drobvuliatko ze to ani mozne nie je 🙂

nicolettka2126
autor
11. jan 2016

@mimikas juuuj my tiez uz len na to cakame kym nam prezradia ci chlapcek ci dievcatko a hor sa do nakupovaniaaaa pomalinky 🙂 Tesim aa velmi uz 🙂

sara22
11. jan 2016

@nicolettka2126 ty mas take minibrusko,ze tazko povedat. Mne to skor vyzera na chlapca,ale zasa pri tvoje top figure to moze byt aj baba a skresluje to postavicka.. Skusim odfotit moje brusko,neviem,co cakam,no pri petre som ho mala zo strany na stranu a teraz je tak viac dopredu..tak sa ty skus pozriet na to svoje,ze ake sa ti zda 😀

sara22
11. jan 2016

Neviem,ci to je dobre vidiet,ze mi nezacina hned od bokov..

mimikas
11. jan 2016

@sara22 no krasne 🙂

sara22
11. jan 2016

Baby a ake mate chute? Ktora na co? Som zvedava, ze ci tie,ktore budu mat rovnake pohlavie mali aj rovnake chute 😀