V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Babule dnes som si kupila tehu vankus 🙂 to je uuzasne 🙂 🙂 chlap mi.hovori ze uz ho ani nepotrebujem vedla seba 🙂
@sara34valentina boze,zena,ty robis chute.. To clovek aj ked na sladke nema chut pri pohlade na tu babovku chut dostane 😁
Bambulky poradna za mnou krvicka odobrana na druhe kolo genetickych testov tak verim ze vsetky vysledky budu dobre 🙂 Doktorka mi sono nerobila spominala som jej totiz zajtrajsie 3D sono tak povedala ze ma nebude zbytocne sonovat aj ona takze dalsia poradna u nej uz bude v podobe morfologickeho ultrazvuku v 20.tt a to 9.februara 🙂 Tak snaaad zajtra nam v BA odhalia tajomstvoooooo 😵
@nicolettka2126 no pekne dohovaraj drobculiatku,nech sa nehanbi a pekne roztiahne nozky 😀
Inak morfo je parada,moja dokina pekne popisala,kde je aky organ,poratala prsteky,naozaj uz je krasne vidiet babo. Aj ked je vtedy este taky kostlivcek 😀 lebo podkoznym tukom sa zacne zasobit az po 22tt..
Babulky tak aj ja už mám po kontrole 🙂 všetko v najlepšiom poriadku , tak som šťastná prešťastná 🙂 naposledy, ked som bola tak sme boli 8+1 ,teraz 13+3 ..ten rozdieeel z 16mm na 71 mm je neuveritelný 🙂 o 2 týzdne idem na druhe geneticke testy a o cca 4-5 týždnov na morfo..🙂
@nicolettka2126 juuj som zvedava , čo tam skrýva a či budeme zajtra vedieť 🙂 🙂 zatial mame cakatelky 1:1 dievčatko a chlapček od saravalentina a agathachristie 🙂 som zvedava čo bude v prevahe 🙂
@nicolettka2126 tak.az zajtra, no dobre teda musime vydrzat 😝😝😝😝😝
@melisssssa a tebe bude o 2t robit tiez ultrazvuk? Ci len krv? Lebo to uz budes v 16tt a uz by malo byt tiez vidiet medzi nozky 😊
@sara22 dohovaram neboj uz od vcera 😀 podla mna uz si musi isto uska zapchavat 😅
Tesim sa uz na ten zajtrajšok a potom uz netrpezlivo budem cakat na ten morfo utz 🙂 Doktorka mi tiez vravela ze sa mam na co tesit ze to najkrajsi ultrazvuk za cele tehu 🙂
@melisssssa ja som tiez zvedava ci bude v tejto skupinke viac chlapcekov alebo dievcatiek 🙂 Tvoj drobcek uz kraaasne narastol len tak dalej 🙂 Mne brali teraz krvicku na tie druhe geneticke testy tak teraz sa modlim aby mi sestricka nevolala 🙂 Povedala ze ked sa neozve tak je vsetko ok 🙂
@sara34valentina jaaaaj ani nevraaav celu noc sa mi o ultrazvukoch snivalo nevedela som riadne spat 😀 Snad nam zajtra odhalia toto velke tajomstvo nech uz mam srdiecko na mieste 😅
@sara34valentina ahojky ano mala som ale aom sklamana odmerala tlak vzala moc popytala sa a sono neurobila☹ pytam sa ze a sono a ona nebudeme ho ozarovat ked sme uz tymi kritickymi mesiacmi presli tak neviem ci je babo ok stale ma boli spodok bruska ale asi sa roztahuje maternica tlak som mala vysoky mam brat magneziove tabletky a ak nezabere nasadi mi klasicke tabletky na tlak tak som daka cela pokazena 🙂 sa tesim napis ako sa ma Eliasko a aky nam je uz velky ok❤
@nicolettka2126 ajoj ja som sa k sonu ani nedostala uz som pisala sare vyssie ☹ skusim ist o tyzden niekam na sono lebo poradna zas az 9.2. Som teda zvedava ci budeme mat rovnake pohlavie podla nasich chutok uz sa tesim co mi zajtra povies a potom mozno budem mat to iste uvidime ako sa to osvedci ci chutky =to iste pohlavie 😆
@nicolettka2126 neboj zajtra najdu pipika 🙂
@sara22 o 2 týždne len krv na geneticke a klasika o 4 týždne poradna ...a niekedy vtedy to morfo ,tak možno za mesiac už budem vedieť 🙂
@mimikas ved prave preto ja na jej mieste by som sa bala to aj nespravit .Otazka dvoch minut.Trpim tou neistotou zas ale neva pojdem niekam do centra a zaplatim si zato sono ked mi ho neurobila.Ked neviem ci este pockat chvilu a ist aby mi aj povedali ze co to asi bud3 od ktor3ho tyzdna cca sa to da???Dakujem
@badimeria mojka mas divnu dr...moja po skúsenostiach s tym potratom v juli ma do 12.tt kukala na kazdej jednej kontrole ultrazvukom aby sa v tych kritickych mesiacoch uistila ze je vsetko ok...aj teraz by mi bola robila keby jej nespomeniem ze idem zajtra na to 3D..povedala ze nechce teda zbytocne sonovat aj dnes malinke ked aj zajtra bude..podla mna chod niekam na 3D alebo aj obycko fakt iba pre vlastny klud lebo podla seba viem ze ten mesiac je brutus dlha doba..ale isto je vsetko ok, len proste nech mas vnutorny pokoj ze si drobceka videla uz len preto vy som sla na tvojom mieste 🙂
@mimikas ty carodejnicaaaa mojaaa uvidime ci mas dobre vylestenu vestecku gulu 😉 😝
@mimikas myslis, ze by som tam mohla ist aj aby mi len kukli pohlavie baba? netusim kam.
@agathachristie jasne ze ano, kludne si zavolaj do Kochu alebo aj ginFiv je dobre 🙂 mojko a co kocik, kupila si vcera?
@nicolettka2126 haha to ja len tak tipujem teraz, no uvidime, tesim sa co mi povies
@agathachristie mojko tu sa da objednat aj na ultrazvukove vysetrenie na vlastnu ziadost:
http://www.gyn-fiv.sk/primarna-starostlivost-gy...
@mimikas myslis ze aj v CAR by stracali cas s takou blbostou ako urcenie pohlavia? hmmm mam tu hned za rohom pri robote Ferticent tak som im napisala uvidim co mi odpisu. kolko by to mohlo stat?
kocik mame doma vytesujem sa 🙂 len sme ho nevedeli v tme a dazdi zloziť tak sme ho viezli v aute nezlozeny na sklopenych sedackach to bol PAT a MAT v akcii :D
@mimikas super dikes ak nepochodim vo ferticente skusim im napisat 🙂
@agathachristie podla mna v pohode ta objednaju, skus pozriet aj Kocha, super na sono je Dr. demecko, skus sa objednat k nemu, je to velmi mily panko, vtipalek a vie co robi 🙂 Ordinuje aj v stvrtky myslim v Ruzinove
@agathachristie v gyn fiv ta isto objednaju aj ja tam idem zajtra 🙂
@agathachristie ja som tam bola na morfo 🙂 s prvym 🙂

@nicolettka2126 no som zvedava ci ti uz povedia 🙂ja sa tiez neviem dockat po takej dobe 🙂boze po mesiaci !!!