V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 juj nedockava som aj za teba 😀
@mimikas som ta navnadila zvedavostou co? 😀
@nicolettka2126 boze ani nehovor a teraz ja musim cakat do buducehob tyzdna ☹ no uz neviem ako vydrzim
@nicolettka2126 supis a kolko to stoji?
@mimikas ja som bola v Hlohovci u Dr. Brestanskeho, ale je to daleko a ten mi urcil na "milion percent baba" tak nechcem tam ist vyryvat ci ozaj :D
@agathachristie neboj, bude to baba, ale zas lepsie si to potvrdit nie?
@mimikas tak bolo to v 16tt... zdraham sa tomu verit aj ked doktor si bol viac nez isty lebo som sa ho asi 3x opytala a povedal, ze dava na to krk ze mozeme kupit ruzovy kocik :D
doveruj ale preveruj :D vela ludom sa zmylili 🙂
ty by si verila na 100% ? moj muz veri a ja nie 🙂
@agathachristie ja neverila 🙂, ja som sa kaze sono pytala na poradni co cakam 😉
@mimikas tak tak.. resp snazim sa byt mentalne pripravena na obe pohlavia, aby to nebol taky sok lebo ziadne sono nie je 100% 🙂
@agathachristie my sme to vedeli pri harmony teste uz v 13tyzdni,čo cakame 😉je 100% a je robeny z krvi, Chromozomov ,zistuju sa nim všetky mozne choroby, stal 750eur(moje pripoistenie mi to preplatilo) ale ked kuknes Foto Album 13tyzden vidno krasne uz pipika...... Preto sa neostava,to ti musia presne uz teraz povedať,pipik nenarastie po čase 😝😝😝😝😝😝😝
*neobavaj tam ma byt
@sara34valentina nuz to na UTZ v 16tt vyzeralo na jasne dievcatko... aj ja som to tak videla, ale ktovie, niekedy sa lekari aj v 30tt pomylia 🙂
@agathachristie neboj nic😊budes mat dievcatko ☺ ja uz Sedim na gyn tak Sa moc tesim ze ho.O pár min uvidím 😊teda uvidime,ja Partner a jeho rodičia ☺
@sara34valentina a uz ste sa dohodli kedy bude svadba? 🙂
@agathachristie mala byt 20.3. na nase vyrocie, ale ja neznasam stresy, takze som mu povedala ze nech nie je smutny ale sa vezmeme az dakedy potom po porode, vies papiere a musela by som menit hned po svadbe pas aj vodicak....
ZENY , malinky ma 34cm a vazi skoro kilo 🙂 🙂 🙂 vsetky krvne testy +krvne testy z cukor testu mam vynikajuce, malinky je krasne otoceny, tak ako ma byt, krasne nam pozoval, je nadherny ♥ ♥ ♥ na pupku co som sa bala, ze mozem mat pruh to pruh nie je 😀 😀 😀 takze dobre, no a na zaver tak trosku smutna spraaaaava 🙄 🙄 🙄 🙄 mam skrateny snad to dobre prelozim hrdlo maternice, zaciatok krcku, a preto mam vyslovene kludny rezim, nesmiem NIC dvihat, ani upratovat ( pred 2dnami som tu makala ako debil, vsetko som perfect vyupratovala, stromcek zlozila, vysavala, podlahu umyvala 97m2 , zehlila, atd.....zavesy prala zaclony,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,AK to za tyzden (mam kontrolu v stredu) sa nezlepsi tak musim ZENy do nemocnice, budu mi ho musiet upevnit, este neviem ci sitim alebo inak 🙄 🙄 🙄 takze OD DNES NIC NEROBIM,,,,,mame som volala smutna a on aze nebud smutna pri tvojom bratovi som to nemala ale pri druhom tehu som to mala a to len den si v nemocnici zasiju a ides na druhy den domov.................................... 😔 ze to je caste, mam slabsiu mozno maternicu, alebo som sa fakt namahala uz ani psa nezdvihnem radsej , tak sa bojiiiiiiiiiiim 😕 😕 😕 😕 😕 😕 SOM MOC SMUTNAAAAAA SNAD SA TO ZLEPSI; JA NENAVIDIM TOTÍZTO NEMOCNICE 🙄 😨 🙄 😨 ALE NA DRUHEJ STRANE SA AJ TESKAM ZE JE MALINKY ZDRAVUNKY A ZE LEZI DOBRE AKO MA; PRIBERA A RASTIE AKO MA; A VSETKY TESTY DOTERAZ BOLI KRASNE UKAZKOVE ;;;;;;;;;;;;;;;; pridam foto, do albumu je fakt krasnunky,,,,,,tie male ruciciky a uz chcel spinkat lebo som ho predtym 1,5hod citila, hovorim no ten do 16tej zaspi a este sa mykal a potom asi zaspinkal mal zavrete ocka 😉
@badimeria od 16tt je uz plne rozlisene zenske a muzske pohlavie,ak sa pekne otoci,uz je to jasne vidiet. V ktorom tt si? Tusim tak jak ja nejako 14,ze? Uz si to sem vpis,nech sa ta furt nepytam 😝
Ja by som urcite sla na sono,nech som kludna. Mne pri prvej na nt ultrazvuku povedala Dr.(zastupujuca),ze ma pupocnu snuru na krku a sice dodala,ze to preto,lebo je este malo plodovej vody a neplava,no tych 5t do najblizsej poradne (zrovna mi to dala az za 5t,aby mi to uz vyslo na morfo ultrazvuk) bolo utrpenie. Keby mi vtedy napadlo ist do sukromnej,urcite idem.
@sara34valentina fuuu,to ani nehovor,ja sa furt navlacujem s malou,alebo s kocarom,alebo s malou v kocari 😀 neviem si predstavit ist do nemocky,kto by bol s malou?? Muz si dovolenku teraz brat nemoze,az na porod bude cerpat,nech je s nou a po nom nech mi helfne.
Ale tebe to urcite sa vsetko da do poriadku, ved ked si povies,ze oddych a nedvihat,tak nemusis nic dvohat 😉
Idem kuknut tie fotos,som zvedava na prcka,v tvojom tt uz je krasne vidiet babo. A jr teda dost dlhy,na to,ze len kilecko vazi. Teraz sa asi zacne tukom zaobalovat a zasobky si robit 🙂
@sara22 no vidno ked porovnas z organscrenning je tam predposledna foto aky stiapik tam bol a teraz aky bucko pekny kilovy 😀 juj len nech je vsetko dobre, mam z toho strach a priatel ma opokujeje ze vsetko bude dobre, len nech sa setrim 😕 to bude nuda tyzden 😒
@sara34valentina jeej malinky je teda uz riadna chlapina 🙂 idem to hned kuknut🙂 a neboj vsetko bude v poriadku 🙂 treba sa setrit a pekne oddychovat 🙂 zober nejaku dobru knizku a vychutnavaj si este ten pokoj 🙂 vsetko bude dobre :-*
@sara34valentina zlatkoo malinky je hotovy anjelik 😵 To uz je teda krasne velke babenko nádherne ti rastie len tak dalej 🙂 A neboj oddych vydrzis pekne hore nozky cajik do rucicky pripadne nejaku dobru kknizockua raz dva to zbehne 🙂 Hlavne nech nemusis do nemocky..neboj drahy sa o teba isto postara ako v bavlnke :-*
@mimikas pre mna bol tiez ten posledny tyzden asi najtazsi co sa vydrze tyka za cele tie 4tyzdne...ttosa mi uz doslova vlieklo a fakt som az minuty odratavala...a teraz zase az 9.februara idem tak som rada aspon za to zajtrajsie 3D ze uvidim drobceka...potom zase dllllhych 27dni vydrzat do dalsej poradne.. keby som aspon do prace chodila ze by mi to rychlejsie ubiehalo lebo takto je to kataatrooofen...
@nicolettka2126 sa tak bojiiiim,píše mi kamoska je doktorka ze je vela metod,ze sitie je tá posledná u nas,tak uvidime.... Snad bude dobre....je to ale bezne 😞
@agathachristie mojka robia tam 3D take ze do konca 16.tt to maju klasifikovane ako male 3D to stoji 17eur a potom robia od 20.tt a to uz je velke 3D kde ti poriadne poukazuju aj kazdy organ do detailov a to mi pisali tusim 64eur
@sara34valentina hej hej velakrat som citala ze sa to stava no momentalne si to este nepripustaj nastav si psychiku tak ze ked budes poctivo odpocivat tak bude vsetko v poriadku a nebude treba ziadnu nemocku..a tak to aj bude uvidis hlavne nestresuuuj lebo drobcek bude nervozny..klud mojka vsetko bude v poriadku uviids 🙂
@sara34valentina mojko neboj, treba lezat a oddychovat, no koli miminku vsetko, takze to budes musiet vydrzat, neboj, po narodeni sa este nabehas dost 😉
@sara34valentina moja nebojbsa podla mna ktomu ani nedojde setri sa ako ja prve tri mesiace bolo to tazke pri dietati psovi ale predsa som to zvladla ty si este uzi odpocinok ked mozes a lezkaj nozky hore do porodu nemas daleko a vyhnes sa tomu urcitte na vsetko kasli poriadok neutecie dolezita si ty a maly.
@nicolettka2126
@ mimikas
@badimeria
Dakujem zlaticka,ste mile,urobim vsetko pre malinke 😊😊😊😊kamoska ma ukludnila, ze najprv sa dava gumicka Pesar, len ak je moc kratucky a sa otvara sa sije 😉bru nocku,snad bude dobre 😊

@mimikas uvidime 🙂 Som zvedava na cely priebeh toho sona tam u nich 🙂 Uz len par hodiniek 😵