V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina moja kolegyna mala to co ty. mesiac bola PN a potom kontrola a ze vsetko uz bolo ok. nakoniec este tyzden prenasala. neboj 🙂
Asi ano 😝 my 28 rano 😀 vtedy ma moja mama narodeniny,preto si to pamatam 😀 pred tym sme mali pauzu a potom uz mm bol chory. Preto to viem tak presne,ze vtedy sme splodili nasho prcka 🙂
@agathachristie joj super, vies ja nenavidim nemocnice to by som neprezila:( mam prisny rezim tak to beriem prisne, len prechadzy so psom a lezat nohy vyssie 🙂 musim si urobit poriadok s receptami, takze mam co robit, prepisovat 🙂 len je problem lebo vravela lezat a nie sediet,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tak uvidime ako sa pri lezani bude dat s mojim bruskom pisat 🙂 no a samozrejme este tu mam dve knihy neprecitane, takze mam co robit ten tyzden, modlim sa nech je vsetko v poriadku, nech si tam pekne este rastie, ved ma len kilo necele bobanik nas 😅 tak velmi ho lubim sa mi az plakat chce, som akasi dnes citlivaaaaaa , mozno zo vcerajska 🙄
@sara22 ja som mala poslednu ms 10.10. A sexik bol 23.10. A kedy bola ovulka nemam tusenie asi par dni nato 24,25 neviem 🙂 a potom sexik nebol tak vtedy to vyslo a @mimikaaaaas ma kedy termin???🙂
@badimeria podla ms tusim 18.7..,podla dr 20.7 🙂 som zvedava kedy nakoniec porodime 🙂 keby sme z jedneho mesta ,tak sme sa v pirodnici mohli stretnut 🙂
@melisssssa no jasne urcite by to niektorej z nas vyslo ze sa stretneme ale skoda kazda sme ine mesto ☹ ani nepokocikujeme spolu raz by sme si potom mali dat vsetky co sme tu spolu otehotneli daku stretavku s miminkami ♡♡♡
@melisssssa
@badimeria
No mohli by sme,len kde? Lebo cestovat s krpcom takym malym je problem,my sme s petruskou sli az ked mala skoro 3m a to sa mi zdalo tak akurat 🙂
Inak ja rodim s mimikas v rovnakej porodnici,sice terminy sme 2t od seba,ale clovek nikdy nevie 😝
@sara34valentina @mimikas @sara22 @wewitta @agathachristie @badimeria @melisssssa babulkyyyyyy cakame na 80% malu princeznickuuuu 😵 😵 Mame 10,4cm od hlavicky po zadocek a plus nozky okolo 5-6cm 🙂 Pekne sme sa hybali robili akrobacie cmulali si prstek natahovali sa a malinka dokonca aj zamavala mamicke 🙂 🙂 Tesiiim sa velmiii 🙂
@nicolettka2126 jeeejo,gratulujem,baby su super 🙂
A mas aj fotecky? Videla si aj ty kavove zrnko,ci este nebolo tak identifikovatelne?
@nicolettka2126 jeeeeeej Gratulujem maminka ♥ takze sme sa kopli a v brusku je princeznicka ♥ mne sa predvcerom snivalo ze cakas dievcatko , lebo si kupovala kvietkovane satocky s volanikmi, ale reku pockam kym napises 😉 mojko teskam sa stebou a teraz hor sa na*nakupy* moje zlate, nech len pekne si ho cmula, a ochutnava tvoju plodovu vodicku, mas fotku?
@sara22 mam fotecky na cdcku len notebook mi to neprehra neviem preco iba dvd prehravac a su tam aj videjka no tie mi nespusti neviem aky program to vyzaduje, musim sa popytat draheho bratranca ten je expeet na taketo veci 🙂
Veru ano ukazala mi malu pisulku, este tam bol sice malinky vybezok ale bolo to jasne ze to nie je pipik 🙂
@nicolettka2126 tak skus cez dvd dat na tv a odotit mobilom ale to asi nebude zaostrene ze? juj skus daco vymysliet, tesim sa na fotecku 🙂ako sa citis?
@sara34valentina ano ano mam fotecky len musim nejaky speci program stiahnut asi lebo na cdcku to mam vsetko 🙂 Pohram sa s tym a potom hned pridam 🙂
Jeeej tak si tusilaaaa 🙂 Supeeer 🙂 Joj taka bola nadherna, aktivna vkise nieco robila moj maly pokladik 🙂 Veru takze hooorsa na ruzove vecickyyyyyy 🙂
@sara34valentina ano ani skusim tak a potom s aporadim s tym draheho bratrancom 🙂 On isto nieco vyspekuluje 🙂
Citim sa uuuzasne som taka stastna ze to ani popisat neviem uplna euforia ma zaliala 🙂 🙂
@nicolettka2126 Teším sa s Tebou prdelkaaaaaaa jupiiiii 💜💜💜💜💜💜💜
@nicolettka2126 jeeej velmi sa tesim 🙂 krasna sprava. len tak dalej 🙂
@nicolettka2126 uplne poznam ten pocit. ked este necitis pohyby tak kazde sono je ten najkrajsi okamih na svete 🙂 vzdy som odchadzala ako na oblaciku stastia. vychutnaj si to, je to vas den 🙂
@evi789
@agathachristie dakujeerm babulky, instinkt ma nesklamal 🙂 🙂
@agathachristie veru ano prekrasny pocit taka hrdost obrovska a stastie neopisatelne 🙂
@nicolettka2126 jeeej moja 🙂 super 🙂 sice furt som k tebe spajala chlapca 🙂 ruzova je super 🙂 aj ja chceeem 🙂 a tesiiim sa na foteckyy 🙂
Ozaj baby na morfo utz Vas uz objednali? Ktory tt budete? Moja dr to nerobi tak som sa objednala a dala mi termin az 29.2..to budem 21tt..
@melisssssa dakujeeeeem 😵 Kazdy si spajal chlapceka so mnou 🙂
A morfo mam nasledujucu poradnu u svojej dr to budem 19+4 🙂

@melisssssa dakujem aj tebe,jasne ze bude dobre 😊