icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
13. jan 2016

@nicolettka2126 prekrasna 😍😘😍😘😝💜💜💜💜💜💜🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸💝💝💝💝💝💝💝💝

nicolettka2126
autor
13. jan 2016

@sara34valentina ze tam neni vidno pipiiika?? 🙂 Kukala som tvoju foto a na mojich ani na jednej nevidno vajka 🙂

sara22
13. jan 2016

@nicolettka2126 to je super,ze to stihla cvaknut,ako vam kyvala,aj nam na tej jednej 3D kyvala 😊
Krasne su tie fotky,mate na tom CD aj video?

nicolettka2126
autor
13. jan 2016

@sara22 ano mame 9kusov ale nechce nam to nic prehrat :-/ Budem sa musiet poradit s draheho bratrancom ten je profik na taketo veci tak snad poradí 🙂

badimeria
13. jan 2016

@nicolettka2126 tak ty si ma nesmierne potesila dufam ze aj ja budem mat malu princeznu blahozelam ze je vsetko v poriadku a tak krasne to dopadlo urcite si spokojna a budes do dalsej poradne spokojna cmuk

nicolettka2126
autor
13. jan 2016

@badimeria dakujeeem amo som velmi stastnaa 🙂 nadberny pocit to je 🙂

mimikas
13. jan 2016

@nicolettka2126 mojenko gratulujem, hlavne ze je malinka zdrava a aj to ze cakas princeznu 🙂. Juj ja sa tiez neviem dockat buduceho tyzdna a sono nech uz konecne viem co sa mi tam schovava (aj ked ja som si osta ze pipik 🙂)

nicolettka2126
autor
13. jan 2016

@mimikas veru ano hlavne nech nam je zdravucka 🙂 Joj taky krasny pocit to je este ako nam pekne zakyvala velmi ju lubkam uz teraz 🙂 Ja si myslim ze budes mat dievcatko 🙂

sara22
13. jan 2016

@nicolettka2126 aj ja si myslim,ze bude mat mimikas dievcatko 😝

nicolettka2126
autor
13. jan 2016

@sara22 budene mat pravdu uvidiiiiis 😵

mimikas
13. jan 2016

@nicolettka2126
@sara22 ja uz to chcem hlavne vediet nech mozeme ist na tie nakupy 🙂

wewitta
13. jan 2016

@nicolettka2126 jeeej moja zlatá,GRATULUJEM 🙂 ♥ tak som tipovala správne 🙂🙂 ♥ dievčatenko je prekrásne 🙂 vaša malinká princeznička 🙂 určite sa neskutočne tešíš 🙂 ked vidím tie fotečky,hned to aj mňa láka ísť na 3D o pár týždňov,chcela som ísť až v 20tt ku Grochalovi, lebo to mám 5 min od práce..🙂 a na 12tt sa už asi nestihnem objednať..:( tam by asi aj tak ešte poriadne pohlavie nevidel...no uvidíme 🙂 kedy my odhalíme tajomstvo 🙂
teším sa s tebooooou :-* ♥

mimikas
13. jan 2016

@badimeria podla mna u teba bude chalan 🙂 ale hlavne nech su tie nase deticky zdrave na nicom inom nezalezi

badimeria
13. jan 2016

@mimikas si prva co tipuje hi aj mne zensky pocit vravi chlapec ale strasne by som chcela aj ja princeznu uz mame doma synacika a aj manzel tuzi mat doma dievcatko ale potom vsetko budeme stastny co nam pan boh a osud nadeli len nech je zdravucke uvidime coskoror sa tesim🙂

badimeria
13. jan 2016

@wewitta ahojky aj ty si z Martina?Ak ano sa tesim si asi prva lebo vsetky tieto kocky su od nas daleko a kde pracujes ked kusocek od dr Grochala🙂

wewitta
13. jan 2016

@badimeria ahooj 🙂 to som si ani nevšimla, ze si z MT 🙂 ja som z Prievidze,ale žijeme v MT skoro rok 🙂 robím v Priore 🙂 inak,aj ty chceš ísť ku nemu v koľkom tt*? ja som chcela absolvovať všetky 3 vyšetrenia,ale asi pôjdem len na druhé a tretie...na prvé sa asi nestíham objednať a v pondelok už idem k môjmu dr, do Prievidze,tak neviem..🙂

mimikas
13. jan 2016

@badimeria ja si to tiez tak hovorim ze bude to co ma byt a to co mame mat 🙂 pre mna je hlavne aby bolo zdrave, chlapcovi by som sa potesila lebo by mal moj maly partaka, s babou si zas zena viac rozumie, takze je to jedno, hlavne nech nam pan boh da zdrave deti

badimeria
13. jan 2016

@wewitta ja som bola v piatok unho to bol13ty tyzden bolo to skvele 🙂 a ja uz mam synceka a prinom som bola tiez unho v 12 ,20,30 a dokonca aj v 35 a zas pojdem vo februari a zijes niekde v centre?

badimeria
13. jan 2016

@mimikas jasnacka aj ja by som mala vsetky vecicky po malom keby bol chlapcek a nas synator jediny si zela braceka tak 😆

nicolettka2126
autor
13. jan 2016

@wewitta dakujeeem 😵 Veru to je neskutocny pocit stastia ani opisat sa to neda nasa mala dcerenka 🙂 🙂
Cjod az okolo toho 16.tt vtedy uz sa da pekne rozliait ci je to chlapcek ci dievcatko 🙂

nicolettka2126
autor
13. jan 2016

@mimikas @sara22 cakaaam na vase pohlavia zienky nech mlzme ist nakupovaaaat 🙂

wewitta
13. jan 2016

@nicolettka2126 moja,neviem či tento dr robí v 16tt, on robik v 12 20 a 30 🙂 pokiaľ ja viem🙂 takže budem musieť asi počkať až do toho 20 teho, ak mi 12-13tt nevyjde..🙂🙂
@badimeria jeej🙂 hej?🙂 ja som tiež chcela ísť,ale koľko si sa prosím objednávala pred tým ako si bola v 13tt v akom predstihu, ja keby zajtra zavolám je už neskoro? na 13tt vyšetrenie?...
ja sa tam tak teším🙂 ked som počula na neho chvály,aký je odborník a mám to kúsoček,nie je o čom, že pôjdem ku nemu 🙂 nie nie my bývame v Košútoch a ty ?🙂tak to sa niekedy môžeme stretnúť potom sranda, ze sme z jedneho mesta 🙂

nicolettka2126
autor
13. jan 2016

@wewitta jaaj tak sa skus mailom poimformovat aka je cakacia doba 😉 Snad to este postihas 🙂

wewitta
13. jan 2016

@nicolettka2126 veru ešte by som to chcela stihnúť,ak sa bude dať,ale kamarátka vravela, že tak v 12tt sa mam objednat na 20 ty takže už asi neskoro ,.:/
nevadí, pôjdem tam v 20 aj v 30 🙂 a možno sa drobčuliatko ukáže u môjho dr. skôr ako budem v 20tom 🙂))))

badimeria
13. jan 2016

@wewitta jej aj ja byvam v kosutoch 🙂))) a si jedna ci dva ja som sa objednavala mesiac dopredu lebo ten to ma nonstop plne teraz sa uz idem objednat zajtra na ten 20ty tyzden knemu chodia zeny aj z daleka vies jedine za priplatok pride aj cez vikend tak neviem ci by so to obetovala tie peniazky sa tesim a vase prve miminko?

nicolettka2126
autor
13. jan 2016

@wewitta ppdla mna ked im popises ze si 10.tt a chcela by si stihnut ten do 13.tt tak ta iato noekde vsunu 🙂 Len im napis co najskor 🙂

wewitta
13. jan 2016

@badimeria to fáákt,sme ešte aj z rovnakeho sidliska,srandaa 🙂 my v jednotke a vy?🙂 tak im zajtra zavolam, že či sa ešte zmestím,a ak nie,rovno sa objednám na 20 ty, či to je ešte skoro? :D u mňa 🙂 ano nase prve miminečko,vytúžené 🙂 vysnívané 🙂
@nicolettka2126 dakujem moja,veru skusim tam zajtra zavolať.🙂 :-*

wewitta
13. jan 2016

@badimeria ono ked som drahemu povedala kolko sa u neho plati,tak vravi mi ze hadam len na dve vysetrenia pojdem,ale tak prve babo,chcem aby všetko bolo v poriadku a on je vraj velky odbornik, ...kamoska co ma dvoch syncekov bola pri prvom na vsetkych a pri druhom v 20tt a povedala ze v 20tt sa tam najviac oplatí ísť, ..a 30ty je potom lacnejsi, ak by som isla na 20ty vsak?🙂

badimeria
13. jan 2016

@wewitta ano 30ty je potom lacnejsi ja som zial po dvoch potratoch preto uz neneham nic na nahodu a tento prvy ti povie ci dietatko netrpi tym dawnovym syndromom a este dalsie dva razstep atd pozera srdiecko zaludocek ci narastol atd a hlavne ci zodpoveda tyzdnu a tak vsetko premna to bolo dolezite ty si este mladucka a prve miminko myslim ze budete v poriadku ale ze mu skusis zavolat zato naozajj nic nedas.💜 upokoji ta to a uzijes si to tehotenstvo

badimeria
13. jan 2016

@wewitta a drahy je Martincan?Ci ste obaja prisli knam pekne spolu 💑