icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

agathachristie
14. jan 2016

mna tiez rodicia objimali bozkavali a mojkali ale nemam potrebu v mojom veku sa ich smerom takto prejavovat a zda sa mi to uplne normalne, ze som sa odputala od rodicov a nepotrebujem ich fyzicke dotyky.

sara34valentina
14. jan 2016

@badimeria joj milacik ja som daleko az v Graz,cca 270km

mimikas
14. jan 2016

@agathachristie v dospelosti uz ano, ale v detstve tie dotyky podla mna treba, tie deti to velmi potrebuju, aspon teda moj maly je taky ze on strasne vyzaduje telesny kontakt

sara34valentina
14. jan 2016

@mimikas ja budem mojho bozkat az do puberty 😍😍😍😍😍😉😉😉😉😉😉😉

sara34valentina
14. jan 2016

Sa Mi tuto noc s nim snivkalo prvy krat,ze som mu bozkavala nozicky a on sa smejkal💜💜💜💜💜💜💜💜

mimikas
14. jan 2016

@sara34valentina no mam ale pocit ze uz potom bude pred tebou drobec utekat 😀 Moj do teraz miluje ked mu bozkavam nozicky a rehoce sa na tom neskutocne. Detske nohy su strasne zlatunke

sara22
14. jan 2016

@agathachristie nemyslim,ze sa s nimi doteraz nejako mojkame,ale napr.ked si gratulujeme,nemame problem sa objat a pobozkat,nie len tak formalne,tak isto ked sme my alebo rodicia pre nieco smutni,alebo podobne situacie. Napriklad moja svokra od mojho muza prvykrat v zivote pocula,ze ju lubi az ked som ho to ja naucila-vediet to povedat. Do vtedy,ani ako decko,jej to nikdy nepovedal..to mne osobne pride divne a pri svojich detoch by som to neprezila..

sara22
14. jan 2016

@mimikas
@sara34valentina a detske nohy su aj krasne smradlavucke 😊😍 milujem jej ich pusinkovat a este aj to male sadielkove brusinko 😁

sara22
14. jan 2016

@badimeria no,tam u vas ten domcek by bolo lepsie,keby tam svokrovci tak dlho nebyvali. Mame sice super vztahy,ale pre mna je to hrozny stres byt tam,lebo sa musim riadit ich rezimom a pravidlami,co je samozrejme,kedze sme u nich, no ja mam svoj rezim a ten je uplne iny ako ten ich. Ja si tam vobec neoddychnem,furt treba nieco robit,lebo svokra je maniak do jedla a vyvara na kazdy den 10chodov,pri 2.nevladze a potom od nas pozaduje,aby sme to dorobili.. ☹
A ten nas domcek je len tu kusok za hranicami,nasli sme tam krasny pozemok pod lesom s neuveritelnym vyhladom a za take peniaze,ze tu by sme zan mali tak asi 1/10velkostou a poloha niekde uprostred pola 😀

mimikas
14. jan 2016

@sara22 mojko ako ste nasli ten pozemok?

nicolettka2126
autor
14. jan 2016

@mimikas zlatinko vsetko najlepsie malemi Viktorkovi, vela vela zdravicka mu zelam, vela lasky od rodinky a krasny 4.rocik 🙂

mimikas
14. jan 2016

@nicolettka2126 dakujem moja 😲

sara22
14. jan 2016

@mimikas my ho uz mame kupeny 5rokov a vtedy sme rozmyslali,ze kde hladat pozemky,chceli sme nieco pri lese,co je u nas nezaplatitelne,tak nam napadlo,ze skusme Hainburg. Tak mm obehal cely Hainburg a nasiel tam 3pozemky,co by stali za to. Tento sa nam pacil najviac 🙂

wewitta
14. jan 2016

@sara22 teším sa na tú kávičku 🙂 veľmi rada s Vami pôjdem 🙂 v Gaderskej doline je úžasný vzduch, určite tam aj s našim malinkým budeme chodiť 🙂🙂 tak Vás baby potom rada uvidím 🙂🙂
@mimikas Viktorko je krásny chlapček🙂 želám mu Všetko len to najlepšie k 4-rôčkom🙂🙂
@badimeria Moja podarilo sa mi objednať ešte na to prvotrimestrálne sono 🙂 teším sa!!! budem vtedy v 12tt+3, tebe sa dala spraviť aj fotočka? brala si so sebou aj manžela?🙂
@nicolettka2126 mojko,stihla som sa tam objednať 🙂 ešteže sme tu včera o tom klábosili 🙂 najprv som tam chcela ísť až v 20tt ale žiadne peniaze sveta mi nenahradia pocit, že je naše bábätko zdravučké a že ho uvidíme a uistíme sa , že je všetko v poriadku 🙂🙂

wewitta
14. jan 2016

@sara22 inak o tom mojkaní 🙂 môj drahý je tiež studený odchov, oni sa vôbec necmučkajú v jeho rodine, NIK a u nás presný opak!!! 🙂 takže tiež som ho už nakazila a tulkať sa vie, len a len odomna🙂 lebo u nich to nikdy nevidel,a tulkat si budeme takisto aj naše 🙂 v rámci normy samozrejme,ale nechapem, ako to niekto moze mat inak🙂 ja mojich rodičov stále cmučkám a stískam, maznám sa dakedy :D a to nie som rozmaznana,skrátka máme tak vzťah 🙂 a podľa mňa je to pekné )🙂 hovoríme si často, že sa ľúbime a záleží nám na nich .to iste braček, mam s nim skvely vzťah,takže to iste chcem praktizovat aj v našej mini rodinke 🙂 ♥

sara34valentina
14. jan 2016

@wewitta to je pekne, v nasej rodine tiez tak, hocikde ideme kazdy aj dospeli sa pekne objimu a vystiskaju rodicov , tak to ma byt 😀 ja len hovorim, ze u chlapcov je to trosku inak, ti sa nelulkaju az tak dlho ako dievcatka 😉 ale to nevadi, ja len dufam ze budeme mat tiez krasny vztah ,a ze ma objime vzdy ked to budem potrebovat ♥ bude to moje prve dieta a ja verim, ze kedze je tak vytuzene ze bude po mne, co znamena plne lasky, a dobrosrdecnosti ♥ zijem sice v Rakusku, kde su moc konzervativni ludia, ale nas syncek bude mat aj moju kulturu a vychovu a tradicie tak verim, ze to bude fajn, ej som sa rozpisala 😨

wewitta
14. jan 2016

@sara34valentina A ako si písala moja,ja takisto budem pusinkovať naše dieťatko aj do puberty,aj ked bude dospelé aj ked bude staručké 🙂 ♥ to mi nebude môct zakázať :D
veru chlapčekovia sú takí, že ked su starší, štítia sa 🙂 ale zas,ak bude ako hovoríš po tebe 🙂🙂 naučíš si ho tak,nebude mať problém povedat ti ze ta lubka a dat pusu aj v staršom veku 🙂
veru v Rakusku a Nemecku su dost konzervativnejši ludia,mam krstnu,tetu, bratrancov v Nemecku,tam to uplne inak všetko funguje 🙂 ale ešteže pridáš do vašej rodinky svoje zvyky a postoje 🙂 vychováte určite skvelého synčeka 🙂

sara34valentina
14. jan 2016

@wewitta no ja som napr nevidela vies ako sa tu objimaju, a to tu poznam vela rodin ,,mne by to chybalo, ja sa furt objimam, a teraz ked som tehu mam take brusko ze sa ani neda taaak a moj milacik furt pride a objima ma, furt ma stiska, cize on nie je az taky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 so som sa tak prejedla ze az, syrokremovo-smotanove halusky 3plne taniere +banan v cokolade so slahackou a zmrzlinou, ledva sa gulam 😀 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
14. jan 2016

@wewitta inak musim spomenut, ze si krasna zena a budes krasna dobra maminka, mas krasne vyzarovanie 😉

wewitta
14. jan 2016

@sara34valentina veru,oni na to nie su,ale aspon že tvôj mužíček ano 🙂🙂 mňaaaam dala by som si !! všetko :D 🙂 len si daj🙂 ja som teraz zbaštila parené buchty s maslom a grankom ♥ :D
jeeej si zlatá ! 🙂 veľmi si ma potešila, dakujem Ti krásne 🙂 po bábätku túžim snáď odjakživa 🙂 a som šťastná, že sa nám podarilo zažiť tento zázrak najväčší na svete, hlavne nech je všetko v poriadku a budem ešte šťastnejšia ♥ 🙂

nicolettka2126
autor
14. jan 2016

Vecer uz mam namiesto bruska takuto krasnu lopticku 😵 Milujem tento tehu stav 🙂

mimikas
14. jan 2016

@nicolettka2126 ze lopticku 🙂

nicolettka2126
autor
14. jan 2016

@mimikas veru lopticku 😵 😵

sara22
14. jan 2016

@nicolettka2126 nieco sa tam uz tusim rysuje 😝

sara22
14. jan 2016

@wewitta ja si myslim, ze to,ako dieta prejavuje a prijima lasku je o tom,ako je vychovane,pretoze su to veci,ktore mu but pridu prirodzene, alebo vadne. Cize ak budes,@sara34valentina, mojkosit maleho,urcite nebude konzervativny šniclík 😝 😉

badimeria
15. jan 2016

@wewitta ahoj ano jasne mala som manzela aeste aj syna nasho ten kyval miminku na obrazovke😆 foto nemam nakolko sa mi pacia viac tiez z 20 a 30tyzdna a nm by sa aj tak nedalo stalespinkalo na chrbtiku a hlavku neotocilo aj ho stuchal ale spinkalo

nicolettka2126
autor
15. jan 2016

@sara22 veru vecer uz vyzeram ako tehulka, no rano sa budim s o polovicu mensim bruskom 😀 😅

sara34valentina
15. jan 2016

Zeny lezim.....puls 107,,,,,volala som lekarke,ze to je ok,ze telo Produkuje viac krvi Eliaskovi,a telo sa pripravuje na porod,stratu vela krvi, tak asi tak......lezim ani so.psom nebola,pojde drahy ked sa vrati,tak chuda cikala na detsku podlozku 😊necitim sa dobre,,snad to prejde 😳

sara34valentina
15. jan 2016

Uz je dobry puls 83😊😊😊😊😊😊

majinka81
15. jan 2016

@sara34valentina Ahoj mám termín ako ty a tiež mám dnes 104 pulz, ale predtým som behala, umývala riady potom hned klesol na 97. Na poradni mávam okolo 100 a tiež dokyna že je to ok, lebo že máme dva krvné obehy. Neboj sa. 🙂