V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 juj mojko, tesim s tebou, no vidis, a je to tu , malinka dava o sebe vediet, ze sa ma dobre ♥ onedlho aj kopanceky budu, bude sa pretacat, plavat, kopkat a robit kotrmelce 😀 ja uz pri malinkom musim tichsie, uz vnima moj hlas, a ma citlive uska, vsetko pocuje, vnima svetlo, tmu, rozoznava a dava os ebe vediet dakedy ze si myslim, ze mi dieru urobi kopancekom 🙂 ja zajtra kontrola moc sa bojimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😢
@sara34valentina neboooj zlatkooo vsetko bude v najlepsom poriadku uvidis, o kolkej tam mas ist?? Hned nas potom informuj veelmi silno ti budem drzat palceky a intenzivne budem na teba mysliet 🙂
@mimikas takze : ja ju robim takto : ol.olej+cibulka+cesnak(oprazim) pridam divu (neuvarenu)ryzu, Safran (stipku ) (poprazim par min) pridam cukinu(pokrajaj si na mensie) hnede sampinony(pokrajane), cervenu cerstvu pokrajanu papriku na rezanceky(poprazim par min) .. ..pridam baklazan ktory som si predtym opiekla na oli,oleji na panvicke , potom pridam hrasok+kukurica(zmrazene) (ja som dala ja mrkvu nech to mam viac zdrave) , pridam keschu bio oriesky (mozes mandle ja lubim keschu) zalejem zeleninovym bujonikom asi 3dcl, a dusime kym sa voda neodpariiiiiii, polodkryteeee, ochutanj ci je dost slane a ak nie pridaj bylinkovu sol 😝 ked je hotove das na tanierik, rpidas si syr (ja som si dala parmesan) (ale nemusis) , cierny olivy a petrz.vnat poprasila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 najzdravsie spanielske jedlo 🙂 mnam a uz ho niet, vcera som varila , moj si vzal porciu do prace, a ja dva taniere prave dojedla 😉 😉 😉 😉 😉 😉 zda sa to byt zlozite ale je to jednoduche cca 35-45min priprava
@nicolettka2126 dakujem moja, takto som sa uz daaaaavno nebaaaaala 🤐 🤐 🤐 zase na 16tu mala termin ...... pozrie mi krcok a ci sa neotvaram, zatial som sa neotvarala, len sa krcok skratil 😔 mala som tyzden sa setrit a lezkat, menej chodit a stat na nohach 🙄 aj som sa setrila az na dnesok som zase riadila, ale nic take tazke, a uz som citla ze mi je tazko tak uz dnes nic nerobim 😲 pisala som gyn mojej kamoske tak ma ukludnila ze sa moze dat gumicka aby som sa neotvarala, ale ak je zena uz otvorena tak sa musi zasit 😨 toho sa bojim, a neznasam nemocnice, no a ak mi zajtra povie ze musim tak ma poraziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😖 😖 😖 😖 😖 nechcem predcasne porodit, lebo by bol este malinky, a este takych 4-5tyzdnov by musel dychat s pristrojjmi, o 5tyzdnov uz nie a mohol by sa narodit, ale tiez to nechcem, lebo som citala ze rodicky s predcasnym porodom, nemaju alebo uplne stratia hned mlieko 😨 a to tiez nechcem 🙄 🙄 🙄 🙄 si zlatttaaaaa takze o 16tej mysli na mna ♥ ake si vybrala malinkej meno?♥
@sara34valentina vsetko bude v poriadku u teba uvidis, proste to tak citim 🙂 A bhdes uplne cela stastna z pozitivnych sprav zajtra 😉 Som si istaaaaa :-*
Juuj no a malinkej sme sa hned s drahym zhodli na mene, som rada ze mame rovnaky vkus aspon sme sa nemuseli dotahovat zr jednemu sa paci a druhemu nie a naopak 🙂
Cize nasa najmilovanejsia prva najviac vytuzena dcerka sa bude volat LAURA 😵
@nicolettka2126 krasne meno, aj mne sa paci 🙂 kratke a mile mena sa pacia, Lara, Sara ♥ ak by sa nam postastilo a druha by bola princezna tak bud Elisa ( kedze Elias) alebo Valentina alebo co sa mne moc paci aj drahemu je Viola (fialka v preklade) ♥ Laura je kratke a pekne meno, a znamena "vavrínový strom"
@sara34valentina Ďakujem moja, fakt sme sa s drahym zhodli za minutku ziadne dlhe zvažovanie a vymyslanie 🙂 A mne sa kazdym dnom paci viac a viac 😵
No to by bola kraaasna kombinacia ze Elias a Elisa waaau to by boli ako spriaznene dve male dusicky 😵
Vidis si mi dala napad, idem kuk vyznam mena Laura 😵
@sara22
@mimikas hahaa , jedna skrachuje na vložkach , druha na jedle 🙂 sa smejem my sme 3 baby , a ked nam nasi chystali desiatu do skoly tak 3 rožky a bolo 🙂 alebo nam bachli jogurt s lyzickou a jablkom do sačku 🙂 kedysi som mala frajera a jeho mama robila len jemu na desiatu 6 rožkov a + dalsie deti 🙂 a ked sme boli uz krámovacie , tak tato nam do baru kupoval , že krámovicu ( nejaku slivku ,alebo čo ) ,ked nam bývalo zle 🙂
@melisssssa kramovica - sa bavim super napad 🙂
@sara34valentina vyzera to fantastivky,posli recept 😉
A aka to je taska,ta kocikova? Celkom ma to zaujalo,lebo ja mam furt tu moju plnu,strcim tam 2veci a nic ine sa nemesti..
@sara34valentina az teraz sa mi ukazala dalsia stranka,tak uz recept vidim 😊
@sara22 taska na plienky,puzdro na Flasu,Termo puzdro na Flasu, Priestor na spinave mokre veci alebo plienku,podlozku na prebalovanie, ulozne Priestory,zo spodku nepremokava,zakvaci sa na kocik
Tak baby kocik rozhodnuty: Mamas and papas Sola 2 MTX, objednavam od jednej mamicky z UK z bazara, cena 450 eur za 2 kombinaciu (u nas len sportak stoli cca 580 eur). Mal by dojst za 40 dni, tesim sa 😀 a konecne prestanem vymyslat co a ako. Este vajicko pozhanat a hotovo 🙂
@nicolettka2126 ja som pri malom mala taku istu ale bola tam zirafka a aj ostatny nabytok z tohto som mala ale dnes som sa nudila a triedila vecicky tie do roka som dala do krabic a tie co su od roka som zas schovala a okolo maja to poperem popripade dokupim cosi podla pohlavia 🙂 bavilo ma to nesmierne
@nicolettka2126 krasna mojko, juj tesim sa uz kedy zacneme naplno pripravovat a hlavne kedy uz budeme mat nase deticky 🙂
inak kocky dnes som bola na koznom a kozna na mna, A co tehu sa zas nevydarilo? Ja vravim ze jasne sak uz 17tt sme a ona sak nemate brucho 😀 , tak som sa schuti zasmiala ze az. No ale jej vravim ze brucho mam len sa mi pod tukom schovava 😀
@badimeria ani nevrav na si kolkokrat tych par veciciek iba tak vyberiem a ppzeram si ich dokola prevraciam v rukach atd 🙂
Ono sa to ani nezda ale blizi sa nam to 🙂
Ja mam este u maminy dost veciciek conmi tento tyzden pokupovala tak v sobotu ich neriem domkov 🙂 A este mi ma priat jeden balíček oblecenia co som si objednala odtialto a potom trosku pribrzdim 🙂 Budem len cumliky podbradnicky a taketo prkotinky kupovat lebo tento mesiac som sa do toho az veeelmi vlozila 😀
@mimikas ani nevrav tiez sa uz neviem dockat 🙂 Len trochu musim uz pribrzdit 😀 😀 Ale ked to je takeee tazkeeeeee milujem tie vecicky 🙂
@nicolettka2126 ja som tiez pokupovala vela ruzovych a krasnych veciciek a teraz vzdy ked ich vidim tak mi stiahne hrdlo ze co ked to bude chlapcek :DDD
@agathachristie ale nieee neboooj? Isto to bude bambulka 😉 V 16.tt uz su pohlavne organimy tak vyvinuté ze je veľmi malinka moznost aby sa dr netrafil 😉
Kedy ides teraz najblizsie na sono? 🙂
@nicolettka2126 idem tusim 5.2. ale neviem ci mi pozrie pohlavie ta moja gyn... musim si to uz vydupat aj keby co bolo :D
@agathachristie urcite si za tym stoj a dupni nohou 😉 A ked jendou nepostaci tak si dupni oboma naraz 😀 😀 Ja idem 9.2. to mam u svojej dr ten morfo a uz dopredu mi povedala ze okrem vsetkych organikov sa zameeiame aj na pohlavie 😉 Tak snad mi bambulku potvrdi aj ona 🙂
@nicolettka2126 ani nehovor o rpibrzdeni, sme vcera kocik vyplatili a uz nemam peniaze na nic 🙂 takze musim cakat na dalsi mesiac, musim najprv potriedit moje veci a kamoskine a potom sa zorientovat a popisat si co vlastne este potrebujeme. No a neake cumliky a pod budem kupovat vsetko nove
@mimikas to aj ja budem urcite nove kupovat, tak to by sme mohli ist potom spolu :-P Ak sa teda moj drahy nerozhodne v jeden krasny den ze obliekame sa a ideme daco pokupit 😝
Juuj tak vy uz ponaly budete mat tatosiiiika doma 😵
@nicolettka2126 no pockame na sara22 a vyrazame na nakupy 🙂 no tatos bude doma az nieekdy zaciatkom marca, ale tesim sa z tej ceny hlavne 😉

@sara34valentina vyzera uzasne, prosim recept 🙂 taky polopatistocky 😀